Powiększanie piersi cz.7 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 09:02   #871
Nitka_I
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Joasi dr Polak też wykonuje taką przymiarkę żeby wiedzieć czy zaplanowany wcześniej rozmiar będzie pasował czy coś zmienić. Ciekawe mają te rozwiązania!
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 09:21   #872
Agatau88
Zakorzenienie

Nitka
a gdzie zdjecia?

Ja sie balam rozmiaru ale ja mam 165 cm. Obiektywnie mowiac tamte anatomy a te to roznica duza-tamte o wiele bardziej naturalne, te calkiem inne.
No i te to normalnie czuję kilka cm pod oojczykiem
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 09:25   #873
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
no tak kajuja jest szczupła ale i wysoka to 430 w sam razik ale krokusik malutki i chudziutki a dokładnie to samo dostała, to ja nie wiem hmmm jeszcze pisze, że chce C max, na wygląd u dziewczyny 160 to z D bedzie a stanikowo pewnie z 60H, do przemyślenia sprawa, Mya by się przydała

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Zabcia Wasz doktorek też tak robi??
Tak U mnie zaczal od 350cc Dzieki mu za to, ze zrobil przymiarke i wlozyl te 450 Chociaz jakby 500 wlozyl, to kochalabym go za to jeszcze bardziej
Stary 2011-10-20, 09:28   #874
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny 24h/dobę mam być w staniku+opaska więc zdjecia by były nędzne. Poczekajcie 1 tydzień i pokażę się w pełnej krasie Pzd
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 09:29   #875
Olivkaa200
Zakorzenienie

SweetMegi 25.10 - 6
krokus26 08.11 - 19
grazia78 14.11-25
joasi 17.11 - 29
kajuja1 17.11 - 29
klaudeczka2 010 28.11-38
Nadinka2 19.12- 66
malinkac 19.12- 66
sherry.b 26.04.2012r-188
Olivkaa200 12.07.2012r-266

Witam wszystkich Dodałam nowe kolezanki do listy Miłego dnia
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:03   #876
SweetMegi
Raczkowanie

Witam dziewczynki, muszę się Wam pochwalić, że wczoraj po dwóch latach męczarni w końcu zdjęłam aparat na zęby . Na razie tylko górę ale i tak jestem przeszczęśliwa !!!!!
A co do badań to tak mi tu napisałyście,że spokoju mi to nie dawało i zadzwoniłam do kliniki i dowiedziałam się,że badania będą mi robić w dzień operacji.Tak więc odetchnęłam

Jeśli chodzi o dobór wielkości implantów to widzę,że nie tylko ja tak "świrowałam". Nowe dziewczyny na forum- weźcie pod uwagę słowa dziewczyn które Wam tu doradzają.Mi osobiście bardzo pomogły .

Teraz tylko wyczekuję terminu i chyba oszaleję.Dziewczyny też się tak czułyście???żołądek mi wiruje i wysiedzić na miejscu nie mogę!!!!
Stary 2011-10-20, 11:14   #877
zabulek1
Wtajemniczenie

Megi jeszcze pare dni Wytrzymasz i nie oszalejesz Ja nie stresowalam sie operacja, tylko droga, bo mialam do przebycia ponad 2000km i bardzo chcialam zdazyc

Ja teraz dopiero mysle o aparacie, ale nie wiem czy za stara nie jestem Chce zalozyc mojemu synkowi, a zeby nie czul sie glupio z aparatem (ma 11 lat) to sobie bym zalozyla, zeby mu razniej bylo
Zeby zalozyc taki aparacik to trzeba miec wyleczone wszystkie zeby???
Stary 2011-10-20, 11:15   #878
kajuja1
Raczkowanie

ja swiruje i owszem. przeszukuje forum, porównuje, i coraz bardziej skaniam sie ku temu, ze te 430 anatomy nie beda takie wielkie, a za chwilke znoau jestem przerazona....
oszalac mozna!!!
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:35   #879
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Tylko tutaj nie świruj moja droga
Dziewczyny, z całym szacunkiem, chyba jednak opinia lekarza jest tu zdecydowanie bardziej wiarygodna

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
ja swiruje i owszem. przeszukuje forum, porównuje, i coraz bardziej skaniam sie ku temu, ze te 430 anatomy nie beda takie wielkie, a za chwilke znoau jestem przerazona....
oszalac mozna!!!
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:41   #880
beatafit
Raczkowanie

Ja też miałam wielkie obawy, ale ostatnia wizyta u mojego dr całkowicie mnie uspokoiła. Najbardziej bałam się niewłaściwego doboru wielkości implantu, ale jak się dowiedziałam że będą próby na sali podczas zabiegu od razu mi ulżyło! Umówiłam się z dr, że zobaczy czy lepiej wyglądają okrągłe czy anatomy i wybrał anatomy. Raczej dziewczynom po dzieciach wybierają anatomy z tego co zdążyłam zauważyć. Byłam na operacji z przyjaciółką i też dostała anatomy. Ma 163cm 53kg i włożył jej 380ml - duże C / małe D. Idealne dla niej bo większe miałaby po prostu pod pachami... Leżałyśmy więc dwie biedaczki razem, ale wyobraźcie sobie że przez 2 pierwsze dni nie zamieniłyśmy prawie ani słowa...bez komentarza ;0
beatafit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:44   #881
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miliqqq Pokaż wiadomość
Tylko tutaj nie świruj moja droga
Dziewczyny, z całym szacunkiem, chyba jednak opinia lekarza jest tu zdecydowanie bardziej wiarygodna
no oczywiscie
a Ty nie miałas zazdnych watpliwosci??
Stary 2011-10-20, 11:47   #882
beatafit
Raczkowanie

Wracając jeszcze do przymiarek. Miałam też wcześniej wizytę u innej pani dr, która założyła mi stanik, włożyła implanty 380ml i stwierdziła że są dla mnie odpowiednie! Mój dr nie używa żadnych staników na sucho, bo twierdzi że tak się nie da nic dobrać. Pani chciała mi dać 380ml max (twierdziła że wyjdzie z tego c/d) a mój lekarz włożył 485ml i jest akurat! Lepiej laski zrobić dobry wywiad...
Stary 2011-10-20, 11:47   #883
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatafit Pokaż wiadomość
Ja też miałam wielkie obawy, ale ostatnia wizyta u mojego dr całkowicie mnie uspokoiła. Najbardziej bałam się niewłaściwego doboru wielkości implantu, ale jak się dowiedziałam że będą próby na sali podczas zabiegu od razu mi ulżyło! Umówiłam się z dr, że zobaczy czy lepiej wyglądają okrągłe czy anatomy i wybrał anatomy. Raczej dziewczynom po dzieciach wybierają anatomy z tego co zdążyłam zauważyć. Byłam na operacji z przyjaciółką i też dostała anatomy. Ma 163cm 53kg i włożył jej 380ml - duże C / małe D. Idealne dla niej bo większe miałaby po prostu pod pachami... Leżałyśmy więc dwie biedaczki razem, ale wyobraźcie sobie że przez 2 pierwsze dni nie zamieniłyśmy prawie ani słowa...bez komentarza ;0
ja mysle, ze u mnie nie ma opcji na okregłe, jestem szczupła mam mało tanki tłuszczwej wiec wygladałoby to zle.
a doczytałam ze anatomy najczesciej dostaja własnie laski po ciazy ja po dwóch jestem, dwa karmiena, cycki zmasakrowne. a wcześniej były sliczne!!!!!!
fajnie musiało wam sie lezec... biedaczki. a gazetke dla sie poczytac? myslałam zeny ipada wziasc, bo co ja tem bede robic sama ....
Stary 2011-10-20, 11:51   #884
Malwinka34
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, ładny dzionek dziś za oknem..... U mnie mija dziś pierwszy tydzień od operacji

Jooasi, wielki dzięki Czaję się na cos takiego:
http://www.racerbra.com/bras/sujetad...n-energy-n.htm , ale oczywiście nie może być tak, że nie mam pytań.

Dziewczyny "po" - czy po operacji zmienił Wam się obwód pod biustem, czy to tylko czasowy obrzęk? Dotąd kupowałam biustonosze 75, a dziś mierzę i...... 83!!!!!! toż to szok No tu to nie zamierzałam sobie dodawać

Klaudeczka, jak czytam o Twoim przewrażliwieniu, to jakbym siebie widziała Wyjątkową mam wyobraźnię choćby przy pobieraniu krwi z żyły. Nie wspominając o wenflonach, drenach,szwach itp. Dlatego lepiej o tym nie rozmyślać, nie analizować. Ja jeszcze swoich szwów ani miejsc po drenach nie widziałam-mój małżonek tam operuje zmieniając opatrunki, a ja mu wtóruje swoim "auć", "ałłaaa" i co mnie dziwi - atakami śmiechu pomiędzy. On to już biedny pyta czy ja się śmieję czy płaczę.... Chyba coś ze mną nie tak

Jeśli chodzi o odchudzanie, to rozmawiałam o tym ze swoim doktorkiem, bo chciałabym zrzucić jakieś 10 kg (juz to widzę, ale nadzieję cza mieć, nie? ). Zaznaczyłam, że moją właściwością jest, że jak już zaczyna mi ubywać, to oczywiście cycochy szczupleją pierwsze. I wtedy doktorek powiedział, że lepiej w takim razie wziąć mniejsze (zastanawiałam się pomiędzy 400 a 450)bo przy większych, po zrzuceniu wagi, mogą być bardziej widoczne i odczuwalne krawędzie implantów, więc i wyglądać mogłoby to nieszczególnie.

No to teraz mam motywację.... Lepszy biust, do tego lepsza sylwetka i wiosna byłaby moja Oj, żeby mi się tak chciało,jak mi się nie chce....
Malwinka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:57   #885
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Megi jeszcze pare dni Wytrzymasz i nie oszalejesz Ja nie stresowalam sie operacja, tylko droga, bo mialam do przebycia ponad 2000km i bardzo chcialam zdazyc

Ja teraz dopiero mysle o aparacie, ale nie wiem czy za stara nie jestem Chce zalozyc mojemu synkowi, a zeby nie czul sie glupio z aparatem (ma 11 lat) to sobie bym zalozyla, zeby mu razniej bylo
Nooo to kawał drogi miałaś do tych pięknych piersi!!!
A na aparat nigdy nie jest się za starym. Naprawdę polecam-rewelacyjny efekt. Chociaż mój TŻ mówi,że wolał mnie z aparatem.PSYCHOL!!!!! Ząbki trzeba mieć wszystkie wyleczone,bo później z aparatem ciężko dojść do jakiejś dziurki.A przez dwa lata nieleczenia możesz sobie wyobrazić co by się działo...
Stary 2011-10-20, 12:02   #886
beatafit
Raczkowanie

Spoko da się czytać, tv oglądać, moja kumpela też miała i-poda ale mało korzystała. Ja tez jestem po dwojce dzieci więc miałam też lekko zmasakrowane cycki (zobacz u mnie w albumie). Będzie dobrze!
Stary 2011-10-20, 13:47   #887
chinka1987
Przyczajenie

witam wszystkie Panie
podczytywalam wczorajsza rozmowe o badaniach przed operacja i jak sie wypowiadalyscie o lekarzach ktorzy nie zalecaja badan krwi itp przed operacja i sie strasznie przerazilam, najbardziej wypowiedza o tym ze moze sie nie zagoic i ze moge sie wykrwawic przez slabo krzepliwa krew lub nie obudzic! a doktor kazal mi tylko usg zrobic. dziewczyny ktore robily piersi u dr krajewskiego czy mialyscie robione jakies badania w dniu operacji?

pisalam rowniez wczesniej (lecz nikt mi nie odpisal ) o rozmiarku moich implantow. widze ze wsystkie maja prablem jakie implanty wybrac a ja nawet wyboru nie mam caly czas widze 350, 390,400... a ja mam 275 okragle mentor. moje wymiary to 159cm, 47kg, mam 24 lata, nie mam dzieci, staniki kupuje 70A wielkie pushupy, 65cm pod biustem, 74 w biuscie, 88 w biodrach. czy slyszalyscie zeby ktokolwiek mial takie male implanty? co mi z tego wyjdzie?
chinka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:03   #888
jooasi
Wtajemniczenie

z jednej strony fajne te przymiarki na sali a z drugiej nie chciałabym żeby ktoś za mnie decydował kiedy ja śpie, lubie mieć kontrole a tu trzeba zaufać nie tylko umiejętnością ale i gustowi lekarza, musiałabym męża na sale wsadzić do pooglądania bo nam zawsze to samo się podoba
nie jest prawdą, że dla kobiet po karmieniu tylko anatomki sią nadają, ważna jest ilość tkanki i oczekiwany efekt, jeśli dziewczyna chce spore piersi i jest szczupła a stawia na naturalność to anatomki ja karmiłam, mam sporo własnej tkanki chce niewielkie piersi ale wypełnione od góry i dostne okrągłe zauważyłam też, że lekarze bardzo polubili anatomki, ze względu na różnorodność wymiarów mają większą możliwość ich dopasowania do sylwetki i uzyskania naturalnego efektu nawet przy dużych rozmiarach co przy okrąglaskach bywa ciężkie

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

witaj chinka ja nie zauwazyłam Twojego wcześniejszego pościka
jak jesteś pacjentką Krajewskiego to nie masz się czego obawiać, tu są dziewczynki od niego wszystkie bardzo zadowolone,pewnie krewke pobierze przed operacją, jak się któraś pokaże to zapewne odpowie
ten doktor bez problemu robi duże piersi jesli ma taką możliwość a Ty drobinka jesteś i widocznie nie ma u Ciebie większego wyboru nie przejmuj się tym 275, jak trzymałaś implant w ręce to wiesz, że wcale nie jest maleńki, przy Twojej wadze i wzroście wyjdzie Ci optyczne C ja mam 169cm i 58kg i troche własnej piersi a biore tylko 300 bo lubie małe jędrne cycki

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Malwinka ten Triumph Energy N to jest dyskusyjny, jeden lekarz go zalecił swojej pacjentce a inny twierdzi że jest za bardzo uciskowy, Mya o tym pisała
co do obwodu to jesteś jeszcze spuchnięta, dziewczyny określają to parówą, brzuch też często puchnie przypominając ciąze jak opuchlizna zejdzie to obwód pod powinien być mniejszy niż przed operacją bo większe cycki obniżają miejsce pomiaru

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-20 o 15:04
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:06   #889
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chinka1987 Pokaż wiadomość
witam wszystkie Panie
podczytywalam wczorajsza rozmowe o badaniach przed operacja i jak sie wypowiadalyscie o lekarzach ktorzy nie zalecaja badan krwi itp przed operacja i sie strasznie przerazilam, najbardziej wypowiedza o tym ze moze sie nie zagoic i ze moge sie wykrwawic przez slabo krzepliwa krew lub nie obudzic! a doktor kazal mi tylko usg zrobic. dziewczyny ktore robily piersi u dr krajewskiego czy mialyscie robione jakies badania w dniu operacji?

pisalam rowniez wczesniej (lecz nikt mi nie odpisal ) o rozmiarku moich implantow. widze ze wsystkie maja prablem jakie implanty wybrac a ja nawet wyboru nie mam caly czas widze 350, 390,400... a ja mam 275 okragle mentor. moje wymiary to 159cm, 47kg, mam 24 lata, nie mam dzieci, staniki kupuje 70A wielkie pushupy, 65cm pod biustem, 74 w biuscie, 88 w biodrach. czy slyszalyscie zeby ktokolwiek mial takie male implanty? co mi z tego wyjdzie?
Jesli lekarz nie zaleca badań to no comment jak to sie mowi.

A co do implantu moze jestes bardzo drobna i dlatego masz miec 275?Nie ma reguły ze piersi wychodza tak samo przy danej wielkosci implantu.
Ja np mialam duzo swojego gruczolu, duzo skory i mimo duzego implantu wcale wielkich piersi nie mam.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Malwinka ten Triumph Energy N to jest dyskusyjny, jeden lekarz go zalecił swojej pacjentce a inny twierdzi że jest za bardzo uciskowy, Mya o tym pisała
co do obwodu to jesteś jeszcze spuchnięta, dziewczyny określają to parówą, brzuch też często puchnie przypominając ciąze jak opuchlizna zejdzie to obwód pod powinien być mniejszy niż przed operacją bo większe cycki obniżają miejsce pomiaru
On jest taki sobie, ja polecam ten moj Triumph Workout rewelacyjny.
Dr Kasprzyk daje go pacjentkom od razu po op.
Doszedł do mnie juz drugi na zmiane
Stary 2011-10-20, 15:12   #890
jooasi
Wtajemniczenie

Agata a Krajewski Ciebie nie ciął?? zrób Ty w końcu podpisa bo się miesza wszystko
napewno robił piersi horo i Anek
Stary 2011-10-20, 15:18   #891
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agata a Krajewski Ciebie nie ciął?? zrób Ty w końcu podpisa bo się miesza wszystko
napewno robił piersi horo i Anek
Dr Broma przeciez
Potem zrobie
Stary 2011-10-20, 15:31   #892
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
witam wszystkie Panie

co do tego, ze będziesz miała zrobione badania możesz być pewna.
Doktor Krajewski nie zaleca ich wykonywania na własną rękę, bo robią to albo w przeddzień, albo w dzień operacji. Cała morfologia, włącznie z grupą krwi
Kochana, a jeśli chodzi o rozmiar implantów... piszesz, ze masz 65 pod biustem i nosisz staniki 70 A... przy takim obwodzie powinnaś nosić 60 B. MOżliwe, ze przy takiej szczuplutkiej budowie i wąziutkiej klatce piersiowej Dr nie ma gdzie upakować większego implantu...
Ale jeśli jednak chciałabyś piersi spoooore, to zapytaj jeszcze Dr czy jest szansa na większe implanty. Wiem, że nie jest na nie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:45   #893
SweetMegi
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;30059774]z jednej strony fajne te przymiarki na sali a z drugiej nie chciałabym żeby ktoś za mnie decydował kiedy ja śpie, lubie mieć kontrole a tu trzeba zaufać nie tylko umiejętnością ale i gustowi lekarza, musiałabym męża na sale wsadzić do pooglądania bo nam zawsze to samo się podoba
nie jest prawdą, że dla kobiet po karmieniu tylko anatomki sią nadają, ważna jest ilość tkanki i oczekiwany efekt, jeśli dziewczyna chce spore piersi i jest szczupła a stawia na naturalność to anatomki ja karmiłam, mam sporo własnej tkanki chce niewielkie piersi ale wypełnione od góry i dostne okrągłe zauważyłam też, że lekarze bardzo polubili anatomki, ze względu na różnorodność wymiarów mają większą możliwość ich dopasowania do sylwetki i uzyskania naturalnego efektu nawet przy dużych rozmiarach co przy okrąglaskach bywa ciężkie

Jooasi zgadzam się z Tobą w 100%. Może lekarz się zna na rzeczy i wie co robi ale ja muszę wiedzieć jaki będzie mniej-więcej efekt końcowy.Nie chciałabym mieć później do niego pretensji. A co do wkładek anatomicznych to mam nadzieję,że wypchają mi porządnie moje wiszące cycki bo jestem po jednej ciąży, a wyglądam gorzej niż kobiety po trzech!!!
Tak,tak o Tobie piszę Jooasi - Ty szczęściaro!!!
Stary 2011-10-20, 16:03   #894
chinka1987
Przyczajenie

rozmiar stanika przeczytalam ze stanika z olbrzymimi pushupami, ktory mam na sobie uk 72A, euro 70A nigdy nie kupilam stanika gdzie bylo B napisane bo pewnie bym sie utopila. mam 65cm pod piersiami ciasno na wydechu, jeszcze raz sprawdzilam.

troche spokojniejsza jestem jak napisalyscie ze bede miala przed operacja te bodania.

co do impancika to mialam przymiarke z pielegniarka w klinice doktora i powiedziala ze bede miala duze B male C i nie wygladalo to zle, ale jak dlugo czytam to forum to jeszcze nie widzialam zeby ktoras z pan miala takie male implanty.moze po prostu jestem wyjatkowo malym skrzacikiem, nie raz slyszalem komentarz ze wygladam jak maly chlopiec.
jedna z dziewczyn napisala ze jej lekarz nawet nie robi przymiarek bo to i tak mija sie z prawda a mi pielegniarka powiedziala jak przymierzalam implant ze wlasnie tak bede wyglodala po operacji... moze ona sie nie zna? moze dala mi taki imlant bo nie chciala zebym sie napalala na wiekszy? a lekarz juz przed operacja powie mi ostatecznie co jest dla mnie dobre?
Anek cos pisala wczesniej ze miala pierwsze spotkanie z pielegniarka doktora, a pozniej z dr. tylko ze ja sie spotkam z nim w dniu operacji :/
Stary 2011-10-20, 16:13   #895
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Hejka!!! Ja jak zakładałam aparat nie miałam wyleczonych wszystkich zębów-leczyłam na bieżąco w aparaci i nawet w aparacie usuwałam dwie czwórki bo miałam za dużo zębów a za mały dzióbNosiłam dwa lata teraz jestem juz dwa lata po ale muszę jeszcze na noc raz w tygodniu chociaż zakładać nakładkę retencyjną bo mi jedynka się wysuwa....no ale ząbki są piękne i proste idzie przeżyć tą nakładkę
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 16:17   #896
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Do aparatu koniecznie wszystkie ząbki musza być wyleczone (tak mi przynajmniej mówił dentysta), a droga od pierwszej wizyty do założenia jest całkiem długa. Ale moim zdaniem w żadnym wieku to nie jest wstyd żeby zakładać aparat, ładne proste ząbki to piękny uśmiech, a piękny uśmiech to dobre samopoczucie
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:25   #897
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
rozmiar stanika przeczytalam ze stanika z olbrzymimi pushupami, ktory mam na sobie uk 72A, euro 70A nigdy nie kupilam stanika gdzie bylo B napisane bo pewnie bym sie utopila. mam 65cm pod piersiami ciasno na wydechu, jeszcze raz sprawdzilam.

troche spokojniejsza jestem jak napisalyscie ze bede miala przed operacja te bodania.

co do impancika to mialam przymiarke z pielegniarka w klinice doktora i powiedziala ze bede miala duze B male C i nie wygladalo to zle, ale jak dlugo czytam to forum to jeszcze nie widzialam zeby ktoras z pan miala takie male implanty.moze po prostu jestem wyjatkowo malym skrzacikiem, nie raz slyszalem komentarz ze wygladam jak maly chlopiec.
jedna z dziewczyn napisala ze jej lekarz nawet nie robi przymiarek bo to i tak mija sie z prawda a mi pielegniarka powiedziala jak przymierzalam implant ze wlasnie tak bede wyglodala po operacji... moze ona sie nie zna? moze dala mi taki imlant bo nie chciala zebym sie napalala na wiekszy? a lekarz juz przed operacja powie mi ostatecznie co jest dla mnie dobre?
Anek cos pisala wczesniej ze miala pierwsze spotkanie z pielegniarka doktora, a pozniej z dr. tylko ze ja sie spotkam z nim w dniu operacji :/
W takim razie, domyślam się, operacja w Gryficach... skoro przymiarkę robiła pielęgniarka?
Proponuję więc zadzwonić do Doktora i powiedzieć, że chcesz piersi niekoniecznie pasujące, czy naturalne, ale duże ... wtedy Dr powinien zaproponować większy implant.
A po włożeniu implantów nigdy nie ma takiego efektu , jak po przymiarce w staniku pooperacyjnym ... piersi w rzeczywistości wyglądają na mniejsze

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-10-20 o 18:32
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:08   #898
jooasi
Wtajemniczenie

chinka a Ty się bardziej przejmujesz tym co na implanciku napisane czy tym jak się z nim czyłaś?? jesteś naprawde okruszkiem więc myślę, że implancik został dobrany proporcjonalnie do reszty trudno żeby ktoś Cie 400cc przywalił ale oczywiście jak się uprzesz to dostaniesz jak nie u tego to u innego lekarza musisz się zastanowić o jaki Ci efekt chodzi, czy tylko wyrównanie proporcji, czy jednak kawał cycka z przodu??

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Megi taka wielkość napewno wypełni po brzegi Twoje cycusie jeśli chodzi o zwisłość to poprostu musiałaś mieć przed dzidziusiem większe piersi a u mnie zawsze było niewiele
Stary 2011-10-20, 19:26   #899
SweetMegi
Raczkowanie

Dziewczynki a jak to jest z tymi bliznami po cięciu pod piersią. Tak się zastanawiam czy będą one widoczne???!!!

JOOASI obyś miała rację i żeby dosłownie pękały w szwach te moje cycusie,.Uwielbiam Cię za to,że tak mnie podnosisz na duchu.A przed ciążą może nie miałam specjalnie dużych ale za to podczas karmienia to na mililitry było by ze 800 jak nic.Więc skóra rozciągnięta na maksa

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-10-20 o 19:37
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:54   #900
krokus26
Raczkowanie

Olivkaa dziękję za dodanie do listy. Teraz widzę jak szybko czas ucieka i zabieg zbliża się wielkim krokiem.

Nie obawiam się już tak bardzo rozmiaru wkładek, mam dość sporo skóry, więc liczę na to że w końcu po wielu latach będę mieć jędrne piersi- a to dla mnie najważniejsze.
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości