Żonki 2009 cz. XXX - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 15:15   #2731
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Ktosiu to teście faktycznie, lepszego momentu nie mogli sobie wybrać

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:16   #2732
Ana***
Zakorzenienie

a ja dzisiaj na kurs, właśnie idę się szykować
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:16   #2733
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu zgadzam się w 100%. A swoja drogą nie wiedziałam, ze tamte są w płynie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:18   #2734
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a ja będę tylko przytakiwać

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ktosiu to teście faktycznie, lepszego momentu nie mogli sobie wybrać
Grunt, że zaliczone

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu zgadzam się w 100%. A swoja drogą nie wiedziałam, ze tamte są w płynie
Tylko rotawirusy są w płynie. Pneumokoki w zastrzyku.
Stary 2011-10-20, 15:50   #2735
bzyczka1
Zakorzenienie

Oddam dziecko w dobre ręce....
o ile pierwszy ząbek wyszedł nie zauważony tak drugi daje nam popalić. Lila cały czas płacze, ząbek widać pod dziąsłem, już prawie prawie jest na wierzchu...bidula płacze aż się zanosi. Dałam paracetamol i czekam aż przestanie ją boleć. A na dodatek znowu jestem z nią sama

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Dziękuję Następne 8 grudnia i tak jak piszesz, tylko jedno wkłucie, potem po skończeniu roku też jedno, a dopiero na 1,5 roku znów 3. I spokój na dłuższy czas.
Ale mnie jeszcze wnerwiła pielęgniarka co ją szczepiła, bo rzuciła tekstem "jak będzie szczepienie na 1,5 roku, to rodzice niech się postarają i uzbierają pieniądze i kupią jedno wkłucie, to nie będziemy cię męczyć trzema". Gdyby nie to, że mała płakała, to bym sobie z durną babą zamieniła parę słów. Przede wszystkim to moja sprawa czym i dlaczego tak a nie inaczej szczepię moje dziecko. Przy wyborze zwykłych szczepionek wcale o kasę mi nie chodziło, bo na dziecku nie oszczędzam i nie mam zamiaru tego robić. I jestem przekonana o słuszności swojego wyboru, potwierdził mi to kiedyś pediatra, farmaceuta i pielęgniarka i nikomu nic do tego
Jaka durna pała....my też szczepimy zwykłymi i nie szczepimy na rota i pneumo. Nam odradzał pediatra i jedne i drugie. rota i pneumo odradzała jeszcze pielęgniarka z dziecięcego u nas, mają na oddziale kilkoro dzieci po szczepieniach które się cofnęły i zatrzymały w rozwoju. my nie byliśmy szczepieni i żyjemy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 15:52   #2736
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja tez bym chyba nie szczepiła na rota i pneumo. Nie inetersowałam się tym jakoś dokładnie, ale z tego co w necie wyczytałam to raczej nie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 16:00   #2737
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
o ile pierwszy ząbek wyszedł nie zauważony tak drugi daje nam popalić. Lila cały czas płacze, ząbek widać pod dziąsłem, już prawie prawie jest na wierzchu...bidula płacze aż się zanosi. Dałam paracetamol i czekam aż przestanie ją boleć. A na dodatek znowu jestem z nią sama

Jaka durna pała....my też szczepimy zwykłymi i nie szczepimy na rota i pneumo. Nam odradzał pediatra i jedne i drugie. rota i pneumo odradzała jeszcze pielęgniarka z dziecięcego u nas, mają na oddziale kilkoro dzieci po szczepieniach które się cofnęły i zatrzymały w rozwoju. my nie byliśmy szczepieni i żyjemy
Biedna Liluś I biedna Ty! Cierpliwości dużo Ci życzę!

A co do szczepionek, to opinie lekarzy mówią same za siebie.
Mojej koleżanki syn cofnął się po odra+świnka+różyczka A tych niestety już pojedynczych nie ma
Stary 2011-10-20, 16:30   #2738
bzyczka1
Zakorzenienie

przysnęła...wreszcie bo już miałam ochotę skakać przez okno mimo że to tylko pierwsze piętro i to niezbyt wysokie może ten paracetamol zaczął działać. Zjadła obiadek z mięskiem popiła odrobiną soczku z wodą i zasnęła. Uff. Nie wiem co mam zrobić by zechciała pić z butelki. Już różne smoczki i butelki były w użyciu, dzisiaj po podaniu paracetamolu z tej miarki takiej nakrętkowej doszłam do wniosku że może spróbuję tak podać picie. Część się wylała na brodę ale trochę też wypiła. Muszę chyba kupić kubeczek z medeli do picia dla niemowląt.

Nasz skarb
Stary 2011-10-20, 16:34   #2739
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Ktosiu - na pielegniarke brak slow! dobrze ze macie na razie spojoj ze szczepieniami. Mnie wczoraj wkurzyla lekarka-nie bylo naszej pediatry wiec musilelismy isc od innej. Tomus darl sie niesamowicie przy osluchiwaniu-czego nigdy wczesniej nie robil! ona go dalej osluchiwala i nie slyszala albu udawala ze nie slyszy jak mowie ze go uspokoje. On ze smokiem w buzi nawet plakal! mnie sie serce krioiło juz nie mowiac o tym ze co ona mogla wyslyszec na plucach czu serduszku jak on sie tak darł! masakra-wyszlam stamtad taka nabuzowana ze szok. Wracalam autem i dwa razy mi zgaslo bryyy

Bzyczka - wspolczuje zbakow! dawaj Lilke ja sie zaopiekuje chociaz na chwile sobie odpoczniesz!! buziaki dla was

A odnosnie szczepionek-my szczepimy zwyklymi bezplatnymi i wcale tego nie zalujemy. Jest sporo lekarzy ktorzy namawiaja na skojarzone tylko dlatego ze jak takimi szczepia to maja profity od firm je sprzedajacych!

Na pewno sa tu jakies zwolenniczki KREWETEK! moj braciszek mnie meczy ze chce sprobowac jak smkuja. Ponoc sa jakies w biedronce w panierce. Ze tak powiem z cztm to sie je ?? z jakimis sosami? jak sa w panierce to jak sie przyrzadza-do piekarnika. A mrozone czy swieze ze gotuje??

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-10-20 o 16:35
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 17:14   #2740
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
przysnęła...wreszcie bo już miałam ochotę skakać przez okno mimo że to tylko pierwsze piętro i to niezbyt wysokie może ten paracetamol zaczął działać. Zjadła obiadek z mięskiem popiła odrobiną soczku z wodą i zasnęła. Uff. Nie wiem co mam zrobić by zechciała pić z butelki. Już różne smoczki i butelki były w użyciu, dzisiaj po podaniu paracetamolu z tej miarki takiej nakrętkowej doszłam do wniosku że może spróbuję tak podać picie. Część się wylała na brodę ale trochę też wypiła. Muszę chyba kupić kubeczek z medeli do picia dla niemowląt.
Spróbuj faktycznie podawać jej z kubka, moze taki niekapek jej bardziej podejdzie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ktosiu - na pielegniarke brak slow! dobrze ze macie na razie spojoj ze szczepieniami. Mnie wczoraj wkurzyla lekarka-nie bylo naszej pediatry wiec musilelismy isc od innej. Tomus darl sie niesamowicie przy osluchiwaniu-czego nigdy wczesniej nie robil! ona go dalej osluchiwala i nie slyszala albu udawala ze nie slyszy jak mowie ze go uspokoje. On ze smokiem w buzi nawet plakal! mnie sie serce krioiło juz nie mowiac o tym ze co ona mogla wyslyszec na plucach czu serduszku jak on sie tak darł! masakra-wyszlam stamtad taka nabuzowana ze szok. Wracalam autem i dwa razy mi zgaslo bryyy

Bzyczka - wspolczuje zbakow! dawaj Lilke ja sie zaopiekuje chociaz na chwile sobie odpoczniesz!! buziaki dla was

A odnosnie szczepionek-my szczepimy zwyklymi bezplatnymi i wcale tego nie zalujemy. Jest sporo lekarzy ktorzy namawiaja na skojarzone tylko dlatego ze jak takimi szczepia to maja profity od firm je sprzedajacych!

Na pewno sa tu jakies zwolenniczki KREWETEK! moj braciszek mnie meczy ze chce sprobowac jak smkuja. Ponoc sa jakies w biedronce w panierce. Ze tak powiem z cztm to sie je ?? z jakimis sosami? jak sa w panierce to jak sie przyrzadza-do piekarnika. A mrozone czy swieze ze gotuje??
Lekarka też bezmyślna zupełnie Wcale się nie dziwię, ze się wkurzyłaś.
A powiedz, co zrobisz ze szczepionką odra+świnka+różyczka? Jak czytam o tym to mi ciarki przechodzą Praktycznie wybiera się między mniejszym a większym złem chyba.
Co do krewetek to nie pomogę, bo nie jadłam nigdy.
Stary 2011-10-20, 17:29   #2741
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia a ile kosztuje wizyta u Twojego gina bez ubeczpieczenia ktore obsluguje on?
Bo 420miesiecznie to byus sobie odlozyla i na te kilka wizyt by moze starczylo?
niestety nie ma mozliwosci zeby isc prywatnie do mojego gina

Cytat:

Trzymaj się słonko! Mam nadzieje, że wszystko się uda!

A dzisiaj mam tę imprezę... mam nadzieje, że wszystko się uda. Troszkę się stresuje, a z drugiej strony sobie powtarzam, że co niby ma się nie udać!
dzieki

Milej imprezy baw sie dobrze

Cytat:
czesc

za mna ciezka noc i dzien tez nie bedzie latwy-Tomus chory antybiotyk od wczoraj mamy. w nocy strasznie kaszlal i to nie dawalo mu spac, w koncu wyladowal z nami w lozku i pol nocy przespal na moich kolanach, glowa mnie od rana juz boli a pogoda tez nie nastraja pozytywnie...
biedni .. duzo zdrowka dla Tomusia

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

krotko zwiezle i na temat

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

Zabciu masakra z tymi formalnościami, my tak narzekamy na naszą służbę zdrowia, ale u was jeszcze gorzej
no u nas to jakas masakra ...

Cytat:
Paranoja
niestety ...

Cytat:
Ja uwielbiam krewetki ale tylko raz robilam z mama kupilysmy mrozone surowe jeszcze w skorupce trzeba bylo z kazdej sciagnac i pozniejw bulce tartej i na olej tak jak frytki a je sie same albo z takim sosem .. mmm pychotka ...

Nie chce mi sie z lozka wychodzic ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 17:32   #2742
bzyczka1
Zakorzenienie

wiecie ile pospało moje dziecię....20 min całe... czekam aż wybije 19 będę mogła ją wykąpać i mam nadzieję że pójdzie spać bez problemów.

Katuniu krewetki jak są już w panierce to w głębokim oleju smażę i potem zjadam z sosem z tao tao takim ostrym, albo czosnkowym. A jak bez panierki to obsmaż na maśle z dużą ilością czosnku i z sałatą lodową można podać mniam zjadłabym krewetek. Może na urodziny sobie zażyczę

już wiem co to za sos ten z tao tao, słodko ostry

Ktosiu o taki kubeczek mi chodzi
http://allegro.pl/kubeczek-do-karmie...886398474.html

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-10-20 o 17:42
Stary 2011-10-20, 18:36   #2743
kliwia
Zakorzenienie

zabcia to szkoda.

A moj maz wyczul zuzce zeba!
mamy pierwszego
pierwsyz zab po skonczonym 10miesiacu

bzyczka podobny kubeczek-pokrywle maja butelki lovi jak chcialam zuzke uczyc z kukbka zwyklego to wlansi epokrywki poszly w ruch

katiuniu - ja moze i bym krewetki lubila - tylko nie umiem zorbic
zawsze smakowala mi salatka z superficha z krewetkami albo kalmarami.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-10-20 o 18:37
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:48   #2744
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia gratki dla Zuzki, za ząbka

Nasz skarb
Stary 2011-10-20, 18:57   #2745
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:01   #2746
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie ile pospało moje dziecię....20 min całe... czekam aż wybije 19 będę mogła ją wykąpać i mam nadzieję że pójdzie spać bez problemów.

Katuniu krewetki jak są już w panierce to w głębokim oleju smażę i potem zjadam z sosem z tao tao takim ostrym, albo czosnkowym. A jak bez panierki to obsmaż na maśle z dużą ilością czosnku i z sałatą lodową można podać mniam zjadłabym krewetek. Może na urodziny sobie zażyczę

już wiem co to za sos ten z tao tao, słodko ostry

Ktosiu o taki kubeczek mi chodzi
http://allegro.pl/kubeczek-do-karmie...886398474.html
fajny ten kubek
Trzymam kciuki, zeby Lilka poszła spać bez problemu

Cytat:
zabcia to szkoda.

mamy pierwszego

bzyczka podobny kubeczek-pokrywle maja butelki lovi jak chcialam zuzke uczyc z kukbka zwyklego to wlansi epokrywki poszly w ruch

za pierwszy ząbek

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A Ty co tak późno dzisiaj?
Stary 2011-10-20, 19:05   #2747
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia to szkoda.

mamy pierwszego
.
wiem wlasnie

o to super gratki dla malej

Zawiozlam aplikacje zobaczymy co bedzie .. zjadlam kanapke z zoltym serem ..ale cos nie bardzo mi to szlo

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-20, 19:19   #2748
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wiem wlasnie

o to super gratki dla malej

Zawiozlam aplikacje zobaczymy co bedzie .. zjadlam kanapke z zoltym serem ..ale cos nie bardzo mi to szlo
Czyżby zaczynały Ci się mdłości?
Oj nie cierpiałam tego uczucia jedzenia rosnącego w buzi
Stary 2011-10-20, 19:34   #2749
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżby zaczynały Ci się mdłości?
Oj nie cierpiałam tego uczucia jedzenia rosnącego w buzi
no wlasnie nie wiem
ale nie czuje sie za dobrze ... wcisnelam ta kanapke na sile
a tu obiad trzeba ugotowac ..

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-20, 19:52   #2750
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-20, 20:16   #2751
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Grunt, że zaliczone

Tylko rotawirusy są w płynie. Pneumokoki w zastrzyku.

Cytat:

przygarnę

padam na twarz.... jutro praca 7-12, a na 13 do szkoły iiii do 20 i sobota i niedziela... grrrr
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:33   #2752
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no musze musze... na razie nic nie robie, ale jak tylko tz wyjedzie to bede codziennie sie uczyc po godzince... bo teraz to zawsze jest cos lepszego do roboty, a potem bedzie nudno

Cytat:
No to pięknie! Nie trać czasu tylko ucz się niemieckiego i jedź do męża Super perspektywy!
A gdybyście oboje wyjechali, to co z budową?
hmmm nie wiem... na dzien dzisiejszy nie zakladam ze wyjedziemy tam na stale... w tym roku jeszcze mamy zamiar skonczyc dach, wstawia nam okna i drzwi wejsciowe, a na wiosne (o ile kasa pozwoli) bedziemy powoli robic tynki, instalacje, scianki dzialowe... mamy wujka murarza (troche pomagal przy budowie) to najwyzej mu sie da klucze i bedzie w wolnych chwilach stawial te scianki, tynki itd... oczywiscie za kase, ale przynajmniej bedzie sie staral bo tak to wpuscisz jednego z drugim i najlepiej zebys stala nad nimi bo jak nie bedziesz to spieprza a ja sie na tyle na tym nie znam zeby ich pilnowac, jak robia... a jesli kiedys podejmiemy decyzje ze wyjezdzamy na stale to najwyzej sie domek sprzeda... ale na razie nie wyrokuje bo roznie moze byc...

Cytat:
Samba no to nieźle A mąz nie chce zmienić firmy na tę z lepszymi warunkami??
nie chce bo juz raz sie nacial, na tych wlochow co to obiecywali gwiazdke z nieba a wyszlo wielkie g... i teraz jest ostrozny... ta pierwsza firma z niemiec, w ktorej go zatrudnili wydaje sie rzetelna, bo po pierwsze juz na rozmowie dobre wrazenie sprawiali, powiedzieli ze wroca pieniadze ze podroz, parking itd..., pomagaja mu znalezc mieszkanie, powiedzieli ze 2 pierwsze czynsze oplaca w ramach "prezentu" powitalnego i urzadza to mieszkanie, nawet zainteresowali sie mna i moja ew. praca.... takze jak na razie postepuja bardzo fair i glupota byloby rzucac sie na inna prace, gdzie tak na prawde nic nie wiadomo czy by zmienil na lepiej czy gorzej.... aaa i jeszcze zaraz w dniu kiedy zadzwonili do tz ze ma ta prace wyslali mu przetlumaczona umowe na polski, a jak juz sie zgodzil to wyslali mu kurierem... takze juz nawet umowe ma...

no ale z tej drugiej niemieckiej firmy koles mowil ze bedzie dzwonil do tz za pol roku zapytac czy nie zmienil zdania

A dla odmiany dzis do tz dzwonili z czech

Cytat:
Ależ się wszystko pięknie układa! Kochana, jak moglibyście razem wyjechac i pracować było by po prostu genialnie! Rewelacja!
Trzymam kciuki!
dzieki

Cytat:
czesc

za mna ciezka noc i dzien tez nie bedzie latwy-Tomus chory antybiotyk od wczoraj mamy. w nocy strasznie kaszlal i to nie dawalo mu spac, w koncu wyladowal z nami w lozku i pol nocy przespal na moich kolanach, glowa mnie od rana juz boli a pogoda tez nie nastraja pozytywnie...

oj biedny Tomcio kuruj go!!

Cytat:
Aguś jaki wielki dzień?? poród?? 15 maja mam termin. Ale mam grzeczną córcię
myslalam ze juz wiesz ze bedzie cora i sie zastanawialam jak to mozliwe

Cytat:
Juz dyrekcja wie, to mogę oficjalnie pisać

Gucia no chyba tak
A jak dyrekcja zareagowala bo chyba przegapilam czy jest w k napisane bo starankowego nie nadrabiam bo mnie nie dotyczy....

....a wlasciwie to nie dotyczyl bo wczoraj moj mezus stwierdzil ze wlasciwie to chcialby miec dzidzi i zaczelismy dzialac :brzyda l: ale szczerze to dzis mam mieszane uczucia i sama nie wiem czy bym chciala aby sie udalo.... dziwna jestem wiem
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:37   #2753
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-20, 20:37   #2754
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
....a wlasciwie to nie dotyczyl bo wczoraj moj mezus stwierdzil ze wlasciwie to chcialby miec dzidzi i zaczelismy dzialac :brzyda l: ale szczerze to dzis mam mieszane uczucia i sama nie wiem czy bym chciala aby sie udalo.... dziwna jestem wiem
no to powodzenia w staraniach

Jak tam dziewczyny glosowalyscie na Mazury jako 7 cud swiata? Bo juz nie duzo czasu zostalo

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-20, 21:41   #2755
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie wiem
ale nie czuje sie za dobrze ... wcisnelam ta kanapke na sile
a tu obiad trzeba ugotowac ..
Współczuję

Cytat:
Treść usunięta
Zalatana dziewczyna z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

przygarnę

padam na twarz.... jutro praca 7-12, a na 13 do szkoły iiii do 20 i sobota i niedziela... grrrr
Ania-ciocia dla niegrzecznych, chwilowo niechcianych dzieci

Cytat:
no musze musze... na razie nic nie robie, ale jak tylko tz wyjedzie to bede codziennie sie uczyc po godzince... bo teraz to zawsze jest cos lepszego do roboty, a potem bedzie nudno

hmmm nie wiem... na dzien dzisiejszy nie zakladam ze wyjedziemy tam na stale... w tym roku jeszcze mamy zamiar skonczyc dach, wstawia nam okna i drzwi wejsciowe, a na wiosne (o ile kasa pozwoli) bedziemy powoli robic tynki, instalacje, scianki dzialowe... mamy wujka murarza (troche pomagal przy budowie) to najwyzej mu sie da klucze i bedzie w wolnych chwilach stawial te scianki, tynki itd... oczywiscie za kase, ale przynajmniej bedzie sie staral bo tak to wpuscisz jednego z drugim i najlepiej zebys stala nad nimi bo jak nie bedziesz to spieprza a ja sie na tyle na tym nie znam zeby ich pilnowac, jak robia... a jesli kiedys podejmiemy decyzje ze wyjezdzamy na stale to najwyzej sie domek sprzeda... ale na razie nie wyrokuje bo roznie moze byc...

nie chce bo juz raz sie nacial, na tych wlochow co to obiecywali gwiazdke z nieba a wyszlo wielkie g... i teraz jest ostrozny... ta pierwsza firma z niemiec, w ktorej go zatrudnili wydaje sie rzetelna, bo po pierwsze juz na rozmowie dobre wrazenie sprawiali, powiedzieli ze wroca pieniadze ze podroz, parking itd..., pomagaja mu znalezc mieszkanie, powiedzieli ze 2 pierwsze czynsze oplaca w ramach "prezentu" powitalnego i urzadza to mieszkanie, nawet zainteresowali sie mna i moja ew. praca.... takze jak na razie postepuja bardzo fair i glupota byloby rzucac sie na inna prace, gdzie tak na prawde nic nie wiadomo czy by zmienil na lepiej czy gorzej.... aaa i jeszcze zaraz w dniu kiedy zadzwonili do tz ze ma ta prace wyslali mu przetlumaczona umowe na polski, a jak juz sie zgodzil to wyslali mu kurierem... takze juz nawet umowe ma...

no ale z tej drugiej niemieckiej firmy koles mowil ze bedzie dzwonil do tz za pol roku zapytac czy nie zmienil zdania

dzieki

A jak dyrekcja zareagowala bo chyba przegapilam czy jest w k napisane bo starankowego nie nadrabiam bo mnie nie dotyczy....

Sambuś duże zmiany u Was, ale będzie super, zobaczysz, wszystko się ułoży w swoim rytmie. Perspektyw macie mnóstwo i to jest wielki plus!
Co do mieszanych uczuć jeśli chodzi o staranka to chyba normalne

Cytat:
Treść usunięta
Babeczko, Ty się cieszysz z uciekającego czasu a ja próbuję go złapać, bo przecieka mi przez palce
Stary 2011-10-20, 22:56   #2756
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za info o krewetkach, brat kupil takie w panierce z biedronki i jutro bedziemy kosztowac-ciekawe jak to smakuje i czy nam zasmakuje
Tylko nad jakims sosikiem trzeba jeszcze pomyslec.

Mam nadzieje ze wasze slowa zdrowka dla Tomcia pomoga! na szczescie spi na razie spokjniej duzo niz wczoraj, ale noc jest dluga wiec zmykam chociaz troche odpoczac. Jutro sami w domu bo mezul do pracy idzie.

dobranoc
Stary 2011-10-21, 07:03   #2757
Zakorzenienie

o widze ze bylam wczoraj ostatnia a dzis pierwsza

wstawac spiochy!

ja jak nigdy mialam pobudke o 6-Tomus przez nocne picie wstal caly posikany i juz nie umial zasnac gryyyy
Stary 2011-10-21, 08:19   #2758
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kobitki

Już jesteśmy po szczepieniu, było troszkę płaczu, ale teraz jest w miarę spokojna. Marcelinka waży 6kg, niby nie dużo (przez ostatnie 6 tyg przybrała 700 g) ale lekarka stwierdziła, że taki jej urok widocznie, bo je prawidłowo i wagę urodzeniową już podwoiła.

Paranoja

Wczoraj już mnie ta panna tak wkurzyła, ze prawie wyszłam z siebie. Rubikowa ją słusznie zjechała na tym castingu. Dziewczyna ma 18 lat, a zachowuje się jak 12-latka

Dziękujemy
Guciu trzymam kciuki za imprezę! Na pewno się uda
A pizzy zazdroszczę

Biedny maluszek Zdrówka!

Dziękuję Następne 8 grudnia i tak jak piszesz, tylko jedno wkłucie, potem po skończeniu roku też jedno, a dopiero na 1,5 roku znów 3. I spokój na dłuższy czas.
Ale mnie jeszcze wnerwiła pielęgniarka co ją szczepiła, bo rzuciła tekstem "jak będzie szczepienie na 1,5 roku, to rodzice niech się postarają i uzbierają pieniądze i kupią jedno wkłucie, to nie będziemy cię męczyć trzema". Gdyby nie to, że mała płakała, to bym sobie z durną babą zamieniła parę słów. Przede wszystkim to moja sprawa czym i dlaczego tak a nie inaczej szczepię moje dziecko. Przy wyborze zwykłych szczepionek wcale o kasę mi nie chodziło, bo na dziecku nie oszczędzam i nie mam zamiaru tego robić. I jestem przekonana o słuszności swojego wyboru, potwierdził mi to kiedyś pediatra, farmaceuta i pielęgniarka i nikomu nic do tego

Ma w co zaglądać, to zagląda. Nie ma się co dziwić

za przespaną noc! A do tej pory jeszcze jej sie nie zdarzało przesypiać nocy?
bez komentarza

Cytat:
zabcia to szkoda.

mamy pierwszego

Cytat:

dzieki

z tymi Czechami dobre gdzie ten twój TŻ jeszcze wysłała CV??koleżanki brat z Anglii szukał pracy i dla jaj wysłał CV do Nowej Zelandii i dostał tą pracę powodzenia w działaniach

Cytat:
no to powodzenia w staraniach

Jak tam dziewczyny glosowalyscie na Mazury jako 7 cud swiata? Bo juz nie duzo czasu zostalo
głosowałam i czekam na maila i czekam by potwierdzić

Cytat:
o widze ze bylam wczoraj ostatnia a dzis pierwsza

wstawac spiochy!

ja jak nigdy mialam pobudke o 6-Tomus przez nocne picie wstal caly posikany i juz nie umial zasnac gryyyy

ja jestem, jak zwykle obolała, nie wiem czy to już mi się biodra poszerzają czy od leżenia już bolą zobaczymy jak wrócę do pracy i może poszukam jakiś ćwiczeń na necie dla ciężarnych

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 08:19   #2759
bzyczka1
Zakorzenienie

my też już nie śpimy Lilka jak zasnęła wczoraj o 19.30 to obudziła się o 4 najadła i poszła dalej spać do 7,30 a wstałam do niej jakieś 20 min później. Tak więc nocka spoko luz

Katunia oby Tomkowi szybko przeszło

Kliwia z lovi to te kubeczki 360` ??bo one chyba są dla starszych dzieci. Zuzka już z takiego pije? No one są fajne.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-10-21 o 08:23
Stary 2011-10-21, 08:27   #2760
śliweńka
Zakorzenienie

katunia widze cię na gg

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości