|
|
#3961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Dwa dni mnie nie było i tyle stron mam do przeczytania.
Zygmuś u mnie wisi cały czas duża niedopłata, pieniądze wysłałam daaaawno. Wiem, że arkusz stroi sobie psikusy i wpisywanie tak sobie wychodzi, ale daj znac czy pieniądze dotarły to będę spokojna, że nic nie wiszę i nie musisz wpisywać jak jest z tym problem, chodzi tylko o to czy kasa dodarła Wracam do łóżka 38,6 to jednak dla mnie dużo
|
|
|
|
#3962 |
|
BAN stały
|
ten ochre jest okropnie brzydki po roztarciu o_o ile wychodzi za ml? (pisze w komórki i średnio wygodnie mi sprawdzić)
|
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Aniu dziękuję ślicznie , Hera bb dotarła
![]() |
|
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
drogo i to bardzo, 43$ z przesyłką, za około 30ml, ponad 4 zł za 1ml. A wcale taki super nie jest żeby płacić krocie za zwykły BB. Wątpię by się rozebrał. Kayako a znalazłaś swatcha Ochre, bo ten co wstawiłam to Light Ochre.
|
#3965 |
|
BAN stały
|
To ja go sobie daruję :/ Dostałam dziś paczkę od Zygmusia i mam co oglądać
![]() Swatche dwóch odcieni: https://prettyandcute.com/images/products/24447.jpg |
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roztarte mi się bardzo nie podoba
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten puder FAIRY DROPS jest strasznie drogi, 4g kosztują 100zł...
Idę uzupełniać arkusze
|
#3968 |
|
BAN stały
|
Zygmus, chciałabym się upewnić jeszcze do jednej rzeczy
(wyjdę na trochę nie fajną, ale sorki )Bo prosiłam (w otchłaniach wątku) o próbki Lioele 3D Skin Fix Foundation, Lioele Beyond Solution, z Twojego bloga brałam Holika Holika Moisture Petit i wydawało mi się, że doszło też Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Cream - będą wysłane w następnej paczusce? ![]() Ja lecę uzupełnić wpłatę
|
|
|
|
#3969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3970 | |
|
BAN stały
|
Wpłaciłam Ci, Zygmus, zaległe $
Dodałam 6zł na następną wysyłkę, nie wiem, czy wystarczy, jakby co, to wiesz ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
powariowali?bez przesady
|
#3972 |
|
Wtajemniczenie
|
No cena ładna
![]() No i chyba mam kolejną zagubioną przesyłkę, neoiinka nie dostała. Zaczynam się bać, że komuś te przesyłki się spodobały.
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
Zygmusiu, mam pytanie do zamówienia numer 8 i Innisfree Green Tea? Pamiętasz może czy rozbierałyśmy wtedy odcień numer 1 czy 2?
|
#3975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz to ja się boję wysyłać.
Cytat:
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmus mogłabyć zerknąć na moje zamówienie numer 10? Te afternoony co przyszły to i dla mnie? Dużo brakuje?
|
|
|
|
#3978 |
|
BAN stały
|
Te Afternoony na pierwszy rzut oka są bardzo ładne
Dobrze, że je znalazłam Ale to dlatego, że jeszcze #2 nie odkręcałam, a #1 przyszła z leciutko (spoko, Zygmuś ) pękniętym wieczkiem i chcąc niechcąc się upaćkałam ju Ale na rąsi, nie na buzi Taki trochę musowaty jest, czy mi się wydaje? I taki matowy? Fajnie (choć ostatnio, kierowana dżapańską modą, rozświetlam rozświetlaczem te części twarzy, które powinny być matowe, a matowe mam te, które powinny być rozświetlone ).
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmus A czy zamówilas dla mnie te dwie rzeczy o które prosiłam? Bo dopłacilabym Ci za te rzeczy od razu.
A tamta wcześniejsza moja wpłata dotarła do Ciebie? |
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro Ci mogę powiedzieć, bo teraz przy tym świetle, to sobie nie porównam. Czyli trzeba jeszcze więcej bąbelków
|
|
#3981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że to przy zakręcaniu,te słoiczki chyba są słabe albo kremy mają coś niedobrego w składzie.Niektóre słoiczki np po umyciu są takie matowe jakby były potraktowane np acetonem a niektóre musi mi TŻ odkręcać bo się"zakleszczają"
A może Panie będą Ci wpisywać całe nr żeby je można było śledzić? Ja nie chodzę już na małe poczty, wolę iść na Główną choć tam też może zginąc
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3985 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
Aniu nie pamiętam czy pytałam
Masz jeszcze jakieś saszetki z Gommage Peeling Hery? Wezmę każdą ilość bo jest cudowny ![]() Aaaaa i jeszcze dopisz proszę mi te Afternoon do arkusza bo chcę w końcu dopłacić zaległość (wypłata była )
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś tu zachwalał jakieś egg pore ![]() Ja bym chciała jaką pielęgnację fajną, ze skinfooda najchętniej, bo mają tak obłędnie pachnące rzeczy. Z tony moly tak samo, może holika.
|
|
#3988 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będę dorzucać torebkę melisy, będziecie odwijać te metry bąbelków popijając herbatkę ![]() Cytat:
Cytat:
Mój krem parsley leży i czeka, tak samo serum black raspberry, przez zapachy nie jestem w stanie ich używać.
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie jeszcze:
![]() sum, white award detox mask razy 2 Kao liese jelly II, IV po 5 ml Tony moly dual effect night sleeping pack 5 ml A ktoś mógłby mi powiedzieć jak stoi moje zamówienie? Zygmuś, masz już wszystko co ja się pisałam? Ja poproszę wysyłkę tego co jest, bo nie mam już nic do testów i tęsknię za tymi cudeńkami. ![]() I u kogoś znalazłam możliwość odlewek good afternoon wszystkich nr 1, czerwonej ifiony, zielonego chyba lioele- tylko się pogubiłam i nie wiem u kogo. Help! I zapisać co do czego i jak się używa...Muszę to zapisać gdzieś.
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2011-10-20 o 22:53 |
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
Coś o Misshy First Treatment. Jak widać jest i wersja 30ml. Tylko kiedy pojawi się na ebay. :/ Fani Misshy na fb załapali się też na darmowe 30ml opakowania ;P heh ciekawie to wygląda (tak w skrócie dziewczyna już po pierwszym użyciu poczuła że skóra jest bardziej nawilżona, elastyczna, wyrównała teksturę skóry i ją uspokoiła, od zmiany pogody pogorszył jej się stan cery, grzejniki etc., o obietnicach producenta jeszcze nie pisze, bo za krótko używa esencji, produkt nalezy zużyć do 9 miesiecy po otwarciu, pachnie lekko fermentowanym winem ryżowym
, ma delikatnie żółtawy kolor, coś tam niepodoba jej się w sposobie aplikacji, ale tylko tyle z minusów)hola ola zostało 40ml z II Kao Liese. Czy chcesz jeszcze się dzielić?
Edytowane przez xiah Czas edycji: 2011-10-20 o 22:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

(wyjdę na trochę nie fajną, ale sorki
)
powariowali?bez przesady

Help! I zapisać co do czego i jak się używa...