Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 21:47   #1141
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mieć za dużo nie może... ale może nie mieć gdzie ich upychać

True, true
A jak się słuchać nie będą, to z grubej rury musisz

A ja muszę powiedzieć, że w tym sezonie to mi się nawet bucisze całkiem podobają. Chociaż te szpile przy botkach wyjątkowo niepraktyczne, nawet na lato. Ale za to jak noga w nich wygląda .

Te futrzate też mi w oko wpadły. Jak pisałam poprzednio, mam ochotę sobie kupić te z reklamy na koturnie. Tylko nie widziałam ich jeszcze u siebie

Pogrubione

Za daleko mam

Nie. Silikony na wizażu to widzę w jakieś legendarne siły nieczyste obrosły . One nie są na tyle skoncentrowane w odżywkach, żeby tworzyć na włosach nieprzepuszczalną warstwę, a do tego przy każdym myciu to co się nagromadzi w mniejszym lub większym stopniu jest usuwane, więc i tak przyjmą odżywcze składniki z oleju.

To chyba nie jest tak, że jednorazowo , po prostu miesięcznie musisz zrobić obrót w wysokości 100 zł na koncie.
A czemu nie będziesz płacić? Jak idę na zakupy do natury np. to byle lakier za kilka zł opłacam kartą. To samo np. w hipermarkecie. Nie wiem tylko, czy w tą kwotę wliczają się transakcje robione przelewem.

Urządzam dziś 'bal murzynów' jak to mówi moja mam. Piję Karmi
czyli nawet jak nałożyłam jedwab na włosy to moge potem na to nałożyc olej?

wydaje mi się, że przelewy nie... zresztą ja kosmetyki kupuję głównie w sieci... tak czy siak zakładam

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-20, 22:54   #1142
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Czemu "bal murzynów"?

Dotarło do mnie ciastkowe lusterko i BBC zamówiony dla koleżanki czyli nie wszystko jeszcze stracone
Nie wiem czemu. Tak mówiła i tyle Ale skąd się wzięło to pojęcia nie mam

Fajowo, że masz przesyłki. Ja czekam na swoje, bo nakupiłam jak dzik . Jedna z Chin po 10 dniach przyszła [chyba już to pisałam ].
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
czyli nawet jak nałożyłam jedwab na włosy to moge potem na to nałożyc olej?

wydaje mi się, że przelewy nie... zresztą ja kosmetyki kupuję głównie w sieci... tak czy siak zakładam
Możesz
Dopytaj może o te przelewy

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-20, 22:59   #1143
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Fajowo, że masz przesyłki. Ja czekam na swoje, bo nakupiłam jak dzik . Jedna z Chin po 10 dniach przyszła [chyba już to pisałam ].
Moje lusterko zostało wysłane z HK 11.10 i dzisiaj dotarło czyli 9 dni A BBC z Korei dotarł po 6 dniach
Czekam jeszcze na 2 przesyłki z Chin - trzymaj kciuki
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-20, 23:11   #1144
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Możesz
Dopytaj może o te przelewy
to fajnie

zapytam kuriera jak przywiezie papiery, ale pisze, ze trzeba dokonać płatnosci karta za minimum 100zł, więc mysle, ze to nie mogą byc przelewyD

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-20, 23:36   #1145
'Estelle'

Cytat:
Moje lusterko zostało wysłane z HK 11.10 i dzisiaj dotarło czyli 9 dni A BBC z Korei dotarł po 6 dniach
Czekam jeszcze na 2 przesyłki z Chin - trzymaj kciuki
No trzymam , Ty trzymaj za moje
Cytat:
to fajnie

zapytam kuriera jak przywiezie papiery, ale pisze, ze trzeba dokonać płatnosci karta za minimum 100zł, więc mysle, ze to nie mogą byc przelewyD
Dasz radę, najwyżej stracisz te 2 zeta .

Stary 2011-10-21, 05:35   #1146
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

A Wy znowu kupujecie i kupujecie ! A nie się serce kraje, bo jakoś nic nie może wpaść mi w oko .

Cytat:
a ja kupiłam sobie właśnie na obcasie, ale wygodnym
Na obcasie to ja mam, na płaskim, skórzane - też mam. Nowiutkie jak z półki sklepowej. Ostatnie dwie zimy biegałam na okrągło w takich "po nartach", bo u mnie nie odśnieżają . Ja szukam typowych śniegowców, na chodzenie po lesie i nigdzie takowych nie uświadczysz . Na Allegro są, ale ja się obawiam kupować ubrań na Allegro .

Cytat:
chcę sobie założyc konto w mbanku, a oni mie mówią, ze zeby miec karte z delfinkiem muszę zapłacić raz w miesiącu 100zł kartą lub 2 zł miesięcznie, miało byc za free
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą Twoją kartą . Za kartę do automatu płaci się zawsze. Przynajmniej ja płaciłam i płacę . W obecnym banku bodajże 5,oo zł. Darmowe to według mnie znaczy, że wszystkie operacje np. wypłacanie pieniędzy ze ściany, płacenie w sklepie - są bezpłatne. Są banki {np. PKO }, które za pobieranie pieniędzy z ich bankomatów kartą z innego banku, pobierają prowizję . Są sklepy, które także pobierają prowizję za opłaty kartą lub ustalają minimalną kwotę do takiej zapłaty. Każdy sklep musi płacić gdzieś tam za ten pinautomacik . "Przerobiłam" w Polsce ze cztery banki i nigdy nie miałam granicy, że za tyle muszę w miesiącu kupić. Za używanie karty - we wszystkich płaciłam .

Cytat:
Jakiej firmy to nie wiem ale kupowałam w Lidlu. Widziałam ostatnio w Biedronce ale tych jeszcze nie próbowałam.

Właśnie, słyszałam / czytałam wiele dobrych opinii o tym polskim Lidlu . Kiedyś od czasu do czasu robiłam tam zakupy . Muszę znowu tam zajrzeć .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Byłam już pod klatką kiedy zobaczyłam samochód przed blokiem i (cholera) musiałam wszystko zjeść na dworze zanim weszłam do mieszkania

Egoistka ! Należało się podzielić.

Cytat:
Kasia, pytałam na wątku biedronkowym o kluski na parze, podobno dobre, lepsze od lidlowych.
Powiem prawdę - jakoś nie mogę przekonać się do spożywczych artykułów z Biedronki . Dlaczego ? Nie wiem .

Cytat:
Silikony na wizażu to widzę w jakieś legendarne siły nieczyste obrosły
Ano właśnie . Mnie już palec boli od korygowania tej bzdury : silikony to zło . Napisze ktoś jakąś durnotę, nie wiedząc sama o co chodzi, a reszta jak barany powtarza . Tak samo jak z tą teorią, że henna nie oblepia włosów . Ja już zrezygnowałam z uświadamiania, bo to jak grochem o ścianę .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Piję Karmi
A co to ?

Cytat:
więc mysle, ze to nie mogą byc przelewy
Też tak myślę . Ja, do internetowych przelewów, nie używam karty płatniczej tylko kody .

Po ponad tygodniu używania "czarnej serii" zaczynam się niepokoić, że to dla mnie kolejny niewypał . Jak na moje oko i odczucia - włosy klapły se, szybciej się przetłuszczają, już na drugi dzień robią strąkowate wrażenie i dziwnie mnie skóra głowy swędzi . Odstawiam Gliss Kura, poużywam mojej ukochanej marchewki i zobaczymy .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-21, 08:08   #1147
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No trzymam , Ty trzymaj za moje
Trzymam

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą Twoją kartą .
NK chodzi o to, że myślała, że wszystko jest za darmo - tak zresztą zawsze reklamują ten bank. Prowadzenie konta owszem jest, przelewy internetowe też ale za kartę trzeba zapłacić 2 zł miesięcznie, chyba że w ciągu miesiąca wykona operacje na kwotę 100 zł. Ja mam tak samo w Inteligo - za kartę musiałabym płacić złotówkę gdybym nie wykonała transakcji na stówę ale wykonuję i nie płacę
Coś takiego jest chyba tylko przy kontach całkowicie internetowych, nie spotkałam się z czymś takich w bankach stacjonarnych (oprócz ING).

Cytat:

Egoistka ! Należało się podzielić.
Taaak, bo nie wiesz jak TŻ reaguje kiedy widzi u mnie frytki - działa to na niego jak płachta na byka I potem będzie mi wypominał, że narzekam, że gruba jestem
Tylko Jaffa miała pecha bo z nią się zawsze dzielę

Cytat:
Ano właśnie . Mnie już palec boli od korygowania tej bzdury : silikony to zło . Napisze ktoś jakąś durnotę, nie wiedząc sama o co chodzi, a reszta jak barany powtarza . Tak samo jak z tą teorią, że henna nie oblepia włosów . Ja już zrezygnowałam z uświadamiania, bo to jak grochem o ścianę .
Ja też byłam kiedyś głupia i uwierzyłam, że silikony to zło i całkowicie z nich zrezygnowałam. Dopiero wtedy miałam masakrę na głowie, stwierdziłam, że moje włosy jednak się z silikonami lubią

Cytat:
A co to ?
Piwo karmelowe bezalkoholowe

Cytat:
Po ponad tygodniu używania "czarnej serii" zaczynam się niepokoić, że to dla mnie kolejny niewypał . Jak na moje oko i odczucia - włosy klapły se, szybciej się przetłuszczają, już na drugi dzień robią strąkowate wrażenie i dziwnie mnie skóra głowy swędzi . Odstawiam Gliss Kura, poużywam mojej ukochanej marchewki i zobaczymy .
Hmm, a już myślałam, że znalazłaś coś odpowiedniego dla siebie...
Stary 2011-10-21, 10:24   #1148
NaKrawedzi
Zakorzenienie

tak czy siak konto załozylam i i tak bd płacić co miesiąc ta drobną opłate, bo doskonale o tym wiem
niedługo bd się rejestrowac na ebayu

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-21, 16:15   #1149
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ja sie jakoś gubię w tych bankach i tych wszystkich terminach

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-21, 20:16   #1150
Finlora
Zakorzenienie

Znowu cisza

Nie wiem co jest ale ta pogoda wpędza mnie w jakiś depresyjny nastrój. Nic mi się nie chce, cały czas jestem zmęczona i najchętniej położyłabym się spać... I dopiero do mnie dotarło, że być może to moja tarczyca daje o sobie znać

Kończy mi się mój psikacz z Glis Kura więc chyba zafunduję sobie ten z czarnej serii
Stary 2011-10-21, 20:59   #1151
ImmortalLover
Zakorzenienie

Miałam sobie kupic kilka rzeczy z kosmetyków,ale nawet nie mam kiedy iść do drogerii

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-10-21, 21:03   #1152
NaKrawedzi
Zakorzenienie

dziewczyny jak działają wpłatomaty? ponoc mam jeden w miescie, gdzie mogę wpłacac kase

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-21, 21:08   #1153
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

A Wy znowu kupujecie i kupujecie ! A nie się serce kraje, bo jakoś nic nie może wpaść mi w oko .
W moje oko wpada aż za dużo ostatnio
Cytat:
Kiedyś sama była zwolenniczką pielęgnacji bezsilikonowej, ale... tymczasowej, bo jednak mimo swoich wad, mają one tez wiele zalet. Jak zwykle, przetestowała sama i znalazłam dla siebie złoty środek.
Cytat:
A co to ?
Piwsko [ale oszukiwane ]
Cytat:

Miłego dnia
Niestety, całkiem to możliwe, bo nadmiar protein też bywa "zabójczy", a Twoje włosy z silikonami też się chyba nie lubią. Może spróbuj tak, że w danym myciu używasz tylko jednego produktu?
Np. szampon, ale odżywka już marchewkowa, albo odwrotnie, żeby za dużo tych składników jednorazowo włosy nie dostały.
Cytat:

Taaak, bo nie wiesz jak TŻ reaguje kiedy widzi u mnie frytki - działa to na niego jak płachta na byka I potem będzie mi wypominał, że narzekam, że gruba jestem
Tylko Jaffa miała pecha bo z nią się zawsze dzielę
U mnie wczoraj też dzień frytkowy - skorzystaliśmy z kuponów zniżkowych do Maca

Kciuki się przydały , dzisiaj przyszła miseczka
Cytat:
niedługo bd się rejestrowac na ebayu
Hiehiehie, strzeż się
Cytat:

Nie wiem co jest ale ta pogoda wpędza mnie w jakiś depresyjny nastrój. Nic mi się nie chce, cały czas jestem zmęczona i najchętniej położyłabym się spać... I dopiero do mnie dotarło, że być może to moja tarczyca daje o sobie znać

Kończy mi się mój psikacz z Glis Kura więc chyba zafunduję sobie ten z czarnej serii
Ojej, mam nadzieję, że z tarczycą będzie wszystko w porządku

A mi na razie nic się nie kończy
A kusi mnie to oleum Gliss Kur'owe i odżywki z Allegro...

Stary 2011-10-21, 21:15   #1154
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jak działają wpłatomaty? ponoc mam jeden w miescie, gdzie mogę wpłacac kase
Wkładasz kartkę, później kasę, potwierdzasz,czy na pewno tyle dałaś i koniec

Stary 2011-10-21, 21:29   #1155
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedyś sama była zwolenniczką pielęgnacji bezsilikonowej, ale... tymczasowej, bo jednak mimo swoich wad, mają one tez wiele zalet. Jak zwykle, przetestowała sama i znalazłam dla siebie złoty środek.

Piwsko [ale oszukiwane ]

Niestety, całkiem to możliwe, bo nadmiar protein też bywa "zabójczy", a Twoje włosy z silikonami też się chyba nie lubią. Może spróbuj tak, że w danym myciu używasz tylko jednego produktu?
Np. szampon, ale odżywka już marchewkowa, albo odwrotnie, żeby za dużo tych składników jednorazowo włosy nie dostały.

U mnie wczoraj też dzień frytkowy - skorzystaliśmy z kuponów zniżkowych do Maca

Hiehiehie, strzeż się

już się boję dobrze, ze dolar drogi

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Wkładasz kartkę, później kasę, potwierdzasz,czy na pewno tyle dałaś i koniec
bajer, bd musiała isc z kims

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-21, 21:32   #1156
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
W moje też, zwłaszcza to co nie jest mi potrzebne

Cytat:
Super Jaka miseczka?

Cytat:
Miałam się wziąć za odchudzanie ale jak poczytałam na wątku tarczycowym jak dziewczyny od lat próbują schudnąć robiąc wszystko co możliwe to od razu jakakolwiek motywacja poszła się...

Cytat:
A ja zużyłam już jedną litrową odżywkę, którą przywiozłam z Krakowa No, może nie do końca litrową bo podczas transportu trochę mi się wylało

Kurde, dowiedziałam się, że w Łodzi gra 30 Seconds To Mars i miałabym straszną ochotę jechać Ale po pierwsze to poniedziałek więc mogę nie wyrwać się z pracy, po drugie najtańszy bilet kosztuje stówę a po 3 sama bałabym się jechać
Stary 2011-10-21, 23:19   #1157
'Estelle'

Cytat:
Uwierz, wobec pokusy to jest najmniej istotny czynnik
Ebay i tak pokazuje ceny w zł, często niskie i kuszące bardzo
Cytat:
W moje też, zwłaszcza to co nie jest mi potrzebne

Super Jaka miseczka?
Miseczka do mieszania maseczek, razem z łyżeczkami miarowymi, pędzelkiem i szpatułką. Ale strasznie duża ta micha [kupiłam np. do mieszania błotka albo peelingu enzymatycznego], gdzie do mieszania na jeden raz to nawet dna nie pokryje. Chyba oddam Yao
Cytat:
Miałam się wziąć za odchudzanie ale jak poczytałam na wątku tarczycowym jak dziewczyny od lat próbują schudnąć robiąc wszystko co możliwe to od razu jakakolwiek motywacja poszła się...
Oj... ale nie poddawaj się, każdy organizm jest inny. Małymi kroczkami, trzymam kciuki za to, by się udało
Cytat:
Kurde, dowiedziałam się, że w Łodzi gra 30 Seconds To Mars i miałabym straszną ochotę jechać Ale po pierwsze to poniedziałek więc mogę nie wyrwać się z pracy, po drugie najtańszy bilet kosztuje stówę a po 3 sama bałabym się jechać
Ooooooooooooooo!!!!!!!!!! !!!!!
Sama chętnie bym pojechała , no ale...

Ostatnio rozglądałam się za koncertami Anathemy, ale całe szczęście w Polsce na razie nie ma, bo chyba bym się zapłakała...
Ale może w przyszłym roku, jak laski podrosną, to pojadę
Nie byłam na żadnym od 2009 r., a wcześniej bywałam prawie co roku...
O tyle pocieszenie, że nowa płyta średnio mi się podoba, więc nie tracę aż tak dużo. najbardziej lubię ogólne koncerty - przekrojówkę przez wszystkie płyty

Stary 2011-10-22, 04:02   #1158
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Piwo karmelowe bezalkoholowe

Parę lat temu próbowałam bezalkoholowe piwa - Amstel
i jeszcze jakieś inne. Nie przypadło mi do gustu . W ubiegłym miesiącu Psiapsiółka namówiła mnie na jakieś polskie . Smakowało jak prawdziwe piwo i aż Ją zapytałam : czy naprawdę bezalkoholowe . Nazwy nie pamiętam, ale, kiedy wróci z wywczasów, dowiem się co to było. Na pewno nie było to nic ciemnego .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Hmm, a już myślałam, że znalazłaś coś odpowiedniego dla siebie...

Ja też .

Cytat:
Nie wiem co jest ale ta pogoda wpędza mnie w jakiś depresyjny nastrój. Nic mi się nie chce, cały czas jestem zmęczona i najchętniej położyłaby
Jesień, Kochanie ! Jesień ! Ja też całymi prawie dniami poleguję.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Miałam sobie kupic kilka rzeczy z kosmetyków,ale nawet nie mam kiedy iść do drogerii
Jak możesz ??? Na wypad do drogerii należy zawsze znaleźć czas !

Cytat:
Jak ja Ci zazdroszczę ! Ominą Cię kolejki w banku . W "moim" banku też otworzyli . W ... Warszawie ! Nareszcie człowiek mógłby się tych złotych drobniaków pozbyć . Ja zbierałam miesiąc albo i dłużej te wszystkie drobne, następnie szłam z torbą do banku, wrzucałam i srrru - wpłacone.
Podchodzisz do automatu, wkładasz kartę, tak samo jak przy wypłacaniu . Wyświetla Ci się numer konta . W odpowiednią dziurkę wkładasz banknoty, a w inną wsypujesz monety . Na ekranie powinno wyświetlić Ci się : ilości poszczególnych nominałów + kwota końcowa . Akceptujesz, dostajesz wydruk i masz z głowy .

Cytat:
Niestety, całkiem to możliwe, bo nadmiar protein też bywa "zabójczy"
Ty jak zwykle - Ciocia Dobra Rada . Pamiętam, że miałam spore problemy, kiedy to przesadziłam z kallosową Latte.

Cytat:
Napisane przez Estelle
U mnie wczoraj też dzień frytkowy
Właśnie sobie uświadomiłam, że już ponad rok frytek nie jadłam . Wstyd !

Cytat:
E tam, zaraz drogi ! Nie ma nic droższego od przyjemności kupowania .

Cytat:
Miałam się wziąć za odchudzanie

Ty posłuchaj osoby doświadczonej : nie rób głupstw . Ważniejsze zdrowie niż figura . Wszystko musi być w granicach normy .
Powiedziała to ta, która, właśnie dla zdrowia, powinna osiem kilo schudnąć . Ale jest mi fajnie i się nie przejmuję . Nie przejmuj się i Ty . A tak poza tym - zimą warstwa tłuszczyku ogrzeje lepiej niż kożuszek . Hłe, hłe, hłe !

Dzisiaj moja "Kaczuszka" wraca od Wujka Mechanika ! Pożyczyłam sąsiadowi, coby sobie sam do sklepu po piwsko pojechał, bo mi się nie chciało. Efekt : przejechał się na zaciągniętym ręcznym hamulcu i coś tam uszkodziło się . W przedziwny sposób rozwalił także coś tam przy osi . Koszt - 660,oo zł. Scheiße ! A Ojciec dobrze mnie uczył, że grzebienia, szczoteczki do zębów i samochodu nie pożycza się .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-22, 09:14   #1159
NaKrawedzi
Zakorzenienie

dolar drogi, zakupów nie będzie!
założyłam konto zeby na nie oszczędnosci odkładać, a zakupy w siecie muszę kontrolować

Kasiu mbank ma chyba sporo wpłatomatow jak nawet u mnie jest
a sąsiad to Ci chyba odda kase za naprawe??

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-22, 11:13   #1160
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Oj... ale nie poddawaj się, każdy organizm jest inny. Małymi kroczkami, trzymam kciuki za to, by się udało
Najgorzej jest zacząć

Cytat:
Ooooooooooooooo!!!!!!!!!! !!!!!
Sama chętnie bym pojechała , no ale...
Ale w grudniu na Closterkeller może pójdziesz?

Cytat:
najbardziej lubię ogólne koncerty - przekrojówkę przez wszystkie płyty
Ja też

Cytat:
Właśnie sobie uświadomiłam, że już ponad rok frytek nie jadłam . Wstyd !
Poważnie?? Trzeba to zmienić

Cytat:
Ty posłuchaj osoby doświadczonej : nie rób głupstw . Ważniejsze zdrowie niż figura . Wszystko musi być w granicach normy .
Powiedziała to ta, która, właśnie dla zdrowia, powinna osiem kilo schudnąć . Ale jest mi fajnie i się nie przejmuję . Nie przejmuj się i Ty . A tak poza tym - zimą warstwa tłuszczyku ogrzeje lepiej niż kożuszek . Hłe, hłe, hłe !
Ale ja muszę, chociaż trochę, bo nie mogę znaleźć żadnych fajnych ciuchów, wszystko co mi się podoba jest za szczupłe Jeszcze trochę i w depresję jakąś wpadnę

Cytat:
Dzisiaj moja "Kaczuszka" wraca od Wujka Mechanika ! Pożyczyłam sąsiadowi, coby sobie sam do sklepu po piwsko pojechał, bo mi się nie chciało. Efekt : przejechał się na zaciągniętym ręcznym hamulcu i coś tam uszkodziło się . W przedziwny sposób rozwalił także coś tam przy osi . Koszt - 660,oo zł. Scheiße ! A Ojciec dobrze mnie uczył, że grzebienia, szczoteczki do zębów i samochodu nie pożycza się .
Kasia, a może tak sąsiad się dołoży, w końcu to jego wina?

Cytat:
Kasiu mbank ma chyba sporo wpłatomatow jak nawet u mnie jest
a sąsiad to Ci chyba odda kase za naprawe??
U mnie nie ma
Stary 2011-10-22, 12:06   #1161
ImmortalLover
Zakorzenienie

Oj Kasiu, ostatnio nie mam czasu nawet na porządny sen ;o może jak będę szła do Biedronki to zdążę wpaść do drogerii

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

NK jak prawko?

Stary 2011-10-22, 17:25   #1162
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Imm kiepski ze mnie kierowca, a w tym tygodniu bd juz składać papiery o egzamin;/

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-22, 18:36   #1163
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Imm kiepski ze mnie kierowca, a w tym tygodniu bd juz składać papiery o egzamin;/
Oooo to szybko
Mnie się nie szło aż mi się płakać chciało;/

Stary 2011-10-22, 18:53   #1164
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo to szybko
Mnie się nie szło aż mi się płakać chciało;/
czy ja wiem czy szybko, zaczęłam w lipcu
a Ty ile godzin juz wyjezdziłaś?
mi się nadal chce płakać;/

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-10-22, 19:03   #1165
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
czy ja wiem czy szybko, zaczęłam w lipcu
a Ty ile godzin juz wyjezdziłaś?
mi się nadal chce płakać;/
A myślałam,że później ja w połowie sierpnia i wyjeździłam dopiero 13 godz. Ale dziś mi wyjątkowo nie szło, nawet gość stracił cierpliwość. Ciągle mi gasł, kilka razy staliśmy dwa razy na światłach przez to,że mi gasł

Stary 2011-10-22, 21:40   #1166
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

Parę lat temu próbowałam bezalkoholowe piwa - Amstel
i jeszcze jakieś inne. Nie przypadło mi do gustu . W ubiegłym miesiącu Psiapsiółka namówiła mnie na jakieś polskie . Smakowało jak prawdziwe piwo i aż Ją zapytałam : czy naprawdę bezalkoholowe . Nazwy nie pamiętam, ale, kiedy wróci z wywczasów, dowiem się co to było. Na pewno nie było to nic ciemnego .
Karmi to raczej taki napój - karmelowy, malinowy albo kawowy, w sumie nie wie dlaczego to się nazywa piwo
Cytat:
E tam, zaraz drogi ! Nie ma nic droższego od przyjemności kupowania .
Święta prawda - motto na następny wątek
Cytat:

Miłego dnia
O jaaaaa, masakra... Współczuję Kasiu. Mam nadzieję, że odda fundusze za naprawę. A Ty powinnaś wreszcie przestać świadczyć uprzejmości, bo najgorzej na tym wychodzisz .
Cytat:
dolar drogi, zakupów nie będzie!
założyłam konto zeby na nie oszczędnosci odkładać, a zakupy w siecie muszę kontrolować
Zakupów na ebeayu nie da się kontrolować
Cytat:
Ale w grudniu na Closterkeller może pójdziesz?
Oj nie wiem , zobaczę jeszcze jak się sprawy ułożą.
Cytat:
O kurdeeeeee, ale szybko zleciało. W takim razie powodzenia i informuj nas na bieżąco
Cytat:
A myślałam,że później ja w połowie sierpnia i wyjeździłam dopiero 13 godz. Ale dziś mi wyjątkowo nie szło, nawet gość stracił cierpliwość. Ciągle mi gasł, kilka razy staliśmy dwa razy na światłach przez to,że mi gasł
, głowa do góry, każdy może mieć gorszy dzień

Wiecie [trudno w to uwierzyć], ale nie miałam w zbiorach kosmetycznych czarnej kredki? TZn. był tam jakiś stary ogryzek, który już do niczego się nie nadawał... Oczywiście musiałam to zmienić i polazłam do Natury

Stary 2011-10-22, 21:46   #1167
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Święta prawda - motto na następny wątek
Oj tak

Cytat:
Zakupów na ebeayu nie da się kontrolować
Prawda Ja nawet allegro kontrolować nie mogę

Cytat:
Oj nie wiem , zobaczę jeszcze jak się sprawy ułożą.
W takim razie trzymam kciuki, żeby się udało Ja mam 25 listopada i na 100% się wybieram

Cytat:
Wiecie [trudno w to uwierzyć], ale nie miałam w zbiorach kosmetycznych czarnej kredki? TZn. był tam jakiś stary ogryzek, który już do niczego się nie nadawał... Oczywiście musiałam to zmienić i polazłam do Natury
Prawidłowo

Szukałam dziś takich małych miseczek do przechowywania żywności (miseczki z przykrywką) bo wpadłam na pomysł, że będą świetne do mieszania minerałów (zwłaszcza kiedy nasypie mi się za dużo to nie będę musiała wyrzucać) i niestety nie mogłam znaleźć. Chciałam takie małe 250 ml góra a najmniejsze były 500
Stary 2011-10-22, 22:56   #1168
'Estelle'

Cytat:

Szukałam dziś takich małych miseczek do przechowywania żywności (miseczki z przykrywką) bo wpadłam na pomysł, że będą świetne do mieszania minerałów (zwłaszcza kiedy nasypie mi się za dużo to nie będę musiała wyrzucać) i niestety nie mogłam znaleźć. Chciałam takie małe 250 ml góra a najmniejsze były 500
Jakiś czas temu były takie w Biedro. 5 szt za 8 zł, różne wielkości, w tym takie naprawdę malutkie, idealne na minerały
A szukałaś w hipermarketach? A może All?

Stary 2011-10-22, 23:18   #1169
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś czas temu były takie w Biedro. 5 szt za 8 zł, różne wielkości, w tym takie naprawdę malutkie, idealne na minerały
A szukałaś w hipermarketach? A może All?
Na razie szukałam tylko w Kauflandzie bo akurat dzisiaj tam byłam ale muszę jeszcze zajrzeć do Carrefoura, mam wrażenie, że tam jest więcej takich rzeczy. Na all już szukałam ale małe są same kwadratowe pojemniki a ja bym chciała okrągłą miseczkę>

Wiecie co oglądam? Krzyk 4
Stary 2011-10-23, 00:31   #1170
'Estelle'

Cytat:
Na razie szukałam tylko w Kauflandzie bo akurat dzisiaj tam byłam ale muszę jeszcze zajrzeć do Carrefoura, mam wrażenie, że tam jest więcej takich rzeczy. Na all już szukałam ale małe są same kwadratowe pojemniki a ja bym chciała okrągłą miseczkę>

Wiecie co oglądam? Krzyk 4
W hiperakach powinny być

Gdzie ten Krzyk wyświetlają?
Mam na dekoderze Piłę V , a u rodziców Piła VI jest nagrana
A na TVN właśnie Ring 2

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości