|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
wydaje mi się, że przelewy nie... zresztą ja kosmetyki kupuję głównie w sieci... tak czy siak zakładam
|
|
|
|
|
|
#1142 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ale skąd się wzięło to pojęcia nie mam ![]() Fajowo, że masz przesyłki. Ja czekam na swoje, bo nakupiłam jak dzik . Jedna z Chin po 10 dniach przyszła [chyba już to pisałam ].Cytat:
Dopytaj może o te przelewy
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A BBC z Korei dotarł po 6 dniach ![]() Czekam jeszcze na 2 przesyłki z Chin - trzymaj kciuki ![]() |
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytam kuriera jak przywiezie papiery, ale pisze, ze trzeba dokonać płatnosci karta za minimum 100zł, więc mysle, ze to nie mogą byc przelewyD |
|
|
|
|
|
#1145 | ||
|
|
Cytat:
, Ty trzymaj za moje ![]() Cytat:
.
|
|
|
|
#1146 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A Wy znowu kupujecie i kupujecie ! A nie się serce kraje, bo jakoś nic nie może wpaść mi w oko . Na obcasie to ja mam, na płaskim, skórzane - też mam. Nowiutkie jak z półki sklepowej. Ostatnie dwie zimy biegałam na okrągło w takich "po nartach", bo u mnie nie odśnieżają . Ja szukam typowych śniegowców, na chodzenie po lesie i nigdzie takowych nie uświadczysz . Na Allegro są, ale ja się obawiam kupować ubrań na Allegro . Cytat:
Cytat:
Właśnie, słyszałam / czytałam wiele dobrych opinii o tym polskim Lidlu . Kiedyś od czasu do czasu robiłam tam zakupy . Muszę znowu tam zajrzeć . Cytat:
Egoistka ! Należało się podzielić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też tak myślę . Ja, do internetowych przelewów, nie używam karty płatniczej tylko kody . Po ponad tygodniu używania "czarnej serii" zaczynam się niepokoić, że to dla mnie kolejny niewypał . Jak na moje oko i odczucia - włosy klapły se, szybciej się przetłuszczają, już na drugi dzień robią strąkowate wrażenie i dziwnie mnie skóra głowy swędzi . Odstawiam Gliss Kura, poużywam mojej ukochanej marchewki i zobaczymy . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzymam
![]() NK chodzi o to, że myślała, że wszystko jest za darmo - tak zresztą zawsze reklamują ten bank. Prowadzenie konta owszem jest, przelewy internetowe też ale za kartę trzeba zapłacić 2 zł miesięcznie, chyba że w ciągu miesiąca wykona operacje na kwotę 100 zł. Ja mam tak samo w Inteligo - za kartę musiałabym płacić złotówkę gdybym nie wykonała transakcji na stówę ale wykonuję i nie płacę ![]() Coś takiego jest chyba tylko przy kontach całkowicie internetowych, nie spotkałam się z czymś takich w bankach stacjonarnych (oprócz ING). Taaak, bo nie wiesz jak TŻ reaguje kiedy widzi u mnie frytki - działa to na niego jak płachta na byka I potem będzie mi wypominał, że narzekam, że gruba jestem ![]() Tylko Jaffa miała pecha bo z nią się zawsze dzielę ![]() Cytat:
![]() Piwo karmelowe bezalkoholowe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
tak czy siak konto załozylam i i tak bd płacić co miesiąc ta drobną opłate, bo doskonale o tym wiem
![]() niedługo bd się rejestrowac na ebayu
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie jakoś gubię w tych bankach i tych wszystkich terminach
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu cisza
![]() Nie wiem co jest ale ta pogoda wpędza mnie w jakiś depresyjny nastrój. Nic mi się nie chce, cały czas jestem zmęczona i najchętniej położyłabym się spać... I dopiero do mnie dotarło, że być może to moja tarczyca daje o sobie znać Kończy mi się mój psikacz z Glis Kura więc chyba zafunduję sobie ten z czarnej serii
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam sobie kupic kilka rzeczy z kosmetyków,ale nawet nie mam kiedy iść do drogerii
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak działają wpłatomaty?
ponoc mam jeden w miescie, gdzie mogę wpłacac kase |
|
|
|
|
#1153 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piwsko ]Cytat:
Np. szampon, ale odżywka już marchewkowa, albo odwrotnie, żeby za dużo tych składników jednorazowo włosy nie dostały. Cytat:
![]() Kciuki się przydały ![]() Hiehiehie, strzeż się ![]() Cytat:
A mi na razie nic się nie kończy ![]() A kusi mnie to oleum Gliss Kur'owe i odżywki z Allegro...
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze dolar drogi![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
W moje też, zwłaszcza to co nie jest mi potrzebne
![]() Super Jaka miseczka? ![]() Miałam się wziąć za odchudzanie ale jak poczytałam na wątku tarczycowym jak dziewczyny od lat próbują schudnąć robiąc wszystko co możliwe to od razu jakakolwiek motywacja poszła się... ![]() Cytat:
No, może nie do końca litrową bo podczas transportu trochę mi się wylało ![]() Kurde, dowiedziałam się, że w Łodzi gra 30 Seconds To Mars i miałabym straszną ochotę jechać Ale po pierwsze to poniedziałek więc mogę nie wyrwać się z pracy, po drugie najtańszy bilet kosztuje stówę a po 3 sama bałabym się jechać ![]() |
|
|
|
|
|
#1157 | |||
|
|
Uwierz, wobec pokusy to jest najmniej istotny czynnik
Ebay i tak pokazuje ceny w zł, często niskie i kuszące bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sama chętnie bym pojechała , no ale... ![]() Ostatnio rozglądałam się za koncertami Anathemy, ale całe szczęście w Polsce na razie nie ma, bo chyba bym się zapłakała... Ale może w przyszłym roku, jak laski podrosną, to pojadę ![]() Nie byłam na żadnym od 2009 r., a wcześniej bywałam prawie co roku... O tyle pocieszenie, że nowa płyta średnio mi się podoba, więc nie tracę aż tak dużo. najbardziej lubię ogólne koncerty - przekrojówkę przez wszystkie płyty
|
|
|
|
#1158 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Parę lat temu próbowałam bezalkoholowe piwa - Amstel i jeszcze jakieś inne. Nie przypadło mi do gustu . W ubiegłym miesiącu Psiapsiółka namówiła mnie na jakieś polskie . Smakowało jak prawdziwe piwo i aż Ją zapytałam : czy naprawdę bezalkoholowe . Nazwy nie pamiętam, ale, kiedy wróci z wywczasów, dowiem się co to było. Na pewno nie było to nic ciemnego . Cytat:
Ja też . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podchodzisz do automatu, wkładasz kartę, tak samo jak przy wypłacaniu . Wyświetla Ci się numer konta . W odpowiednią dziurkę wkładasz banknoty, a w inną wsypujesz monety . Na ekranie powinno wyświetlić Ci się : ilości poszczególnych nominałów + kwota końcowa . Akceptujesz, dostajesz wydruk i masz z głowy . Cytat:
Cytat:
E tam, zaraz drogi ! Nie ma nic droższego od przyjemności kupowania . Ty posłuchaj osoby doświadczonej : nie rób głupstw . Ważniejsze zdrowie niż figura . Wszystko musi być w granicach normy . Powiedziała to ta, która, właśnie dla zdrowia, powinna osiem kilo schudnąć Dzisiaj moja "Kaczuszka" wraca od Wujka Mechanika ! Pożyczyłam sąsiadowi, coby sobie sam do sklepu po piwsko pojechał, bo mi się nie chciało. Efekt : przejechał się na zaciągniętym ręcznym hamulcu i coś tam uszkodziło się . W przedziwny sposób rozwalił także coś tam przy osi . Koszt - 660,oo zł. Scheiße ! A Ojciec dobrze mnie uczył, że grzebienia, szczoteczki do zębów i samochodu nie pożycza się . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
dolar drogi, zakupów nie będzie!
założyłam konto zeby na nie oszczędnosci odkładać, a zakupy w siecie muszę kontrolować ![]() Kasiu mbank ma chyba sporo wpłatomatow jak nawet u mnie jest ![]() a sąsiad to Ci chyba odda kase za naprawe?? |
|
|
|
|
#1160 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze trochę i w depresję jakąś wpadnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kasiu, ostatnio nie mam czasu nawet na porządny sen ;o może jak będę szła do Biedronki to zdążę wpaść do drogerii
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- NK jak prawko?
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Imm kiepski ze mnie kierowca, a w tym tygodniu bd juz składać papiery o egzamin;/
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się nie szło
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem czy szybko, zaczęłam w lipcu
![]() a Ty ile godzin juz wyjezdziłaś? mi się nadal chce płakać;/ |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w połowie sierpnia i wyjeździłam dopiero 13 godz. Ale dziś mi wyjątkowo nie szło, nawet gość stracił cierpliwość. Ciągle mi gasł, kilka razy staliśmy dwa razy na światłach przez to,że mi gasł
|
|
|
#1166 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
Oj nie wiem , zobaczę jeszcze jak się sprawy ułożą.Cytat:
Cytat:
Wiecie [trudno w to uwierzyć], ale nie miałam w zbiorach kosmetycznych czarnej kredki? TZn. był tam jakiś stary ogryzek, który już do niczego się nie nadawał... Oczywiście musiałam to zmienić i polazłam do Natury
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak
Prawda Ja nawet allegro kontrolować nie mogę ![]() W takim razie trzymam kciuki, żeby się udało Ja mam 25 listopada i na 100% się wybieram Cytat:
![]() Szukałam dziś takich małych miseczek do przechowywania żywności (miseczki z przykrywką) bo wpadłam na pomysł, że będą świetne do mieszania minerałów (zwłaszcza kiedy nasypie mi się za dużo to nie będę musiała wyrzucać) i niestety nie mogłam znaleźć. Chciałam takie małe 250 ml góra a najmniejsze były 500 |
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
|
Cytat:
A szukałaś w hipermarketach? A może All?
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co oglądam? Krzyk 4 |
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
|
Cytat:
Gdzie ten Krzyk wyświetlają? Mam na dekoderze Piłę V , a u rodziców Piła VI jest nagrana A na TVN właśnie Ring 2
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

. One nie są na tyle skoncentrowane w odżywkach, żeby tworzyć na włosach nieprzepuszczalną warstwę, a do tego przy każdym myciu to co się nagromadzi w mniejszym lub większym stopniu jest usuwane, więc i tak przyjmą odżywcze składniki z oleju.

].
A BBC z Korei dotarł po 6 dniach
, Ty trzymaj za moje 

.