|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bry Lasencje! Dziś jestem wcześniej, bo Ł. wziął samochód, czyli musiał mnie odwieźć i zdążyć do siebie. Ale za to jaka cisza w pracy ![]() ![]() ![]() Ubrałam dziś moje nowe buciszcza - kocham je miłością ogromną i nieocenioną! ![]() ![]() Któraś wczoraj pytała o plany weekendowe... Hmmm, no moje plany są mega urozmaicone: sobota - uczelnia, niedziela - uczelnia ![]() ![]() Miłego.... tak, tak, PIĄTKU! ![]()
![]() |
#2252 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() witam piątek weekendu początek, który mam wrażenie, że zjawił się zaraz po wtorku ![]() wczorajsze "senne, łagodne prześwity" w teatrze u przyjaciół bardzo nam się podobały, szkoda, że były tak krótkie bo niektóre wątki były tylko liźnięte i bardzo powierzchownie pokazane ![]() dzisiaj w pracy będzie luz bo kierowniczka ma imieniny ![]() ![]() ![]() a popołudniu jadę do mojej przyjaciółki na "kawę, ploty & wino" czyli mój ulubiony zestaw spotkaniowy ![]() ![]() to miłego piątku Kochane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
hej dziewczęta
![]() dodajka- gratulacje kochana! ![]() ![]() aaby- i like ur shoes! ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybki powrót sił i energii. ![]() Cytat:
![]() Pisz Kochana, pisz jak najwięcej.. mówię Ci to pomaga. ![]() Wdawałoby się, że w małej (40 osobowej) powinno być lepiej, ale gdzie tam. Też szał ciał i uprzęży. ![]() Cytat:
![]() U nas miał być dzisiaj jeden podobny, ale nastąpiła zmiana planów i posiadówkę przenieśliśmy na jutro. ![]() Bardzoooooo mi to na rękę nie powiem, bo lubię w spokoju celebrować piątki, jutro na spokojnie ogarnę co trzeba i przygotuję coś do jedzenia. ![]() Wczorajszy wieczór spokojny, w domu. To znaczy, jesli chodzi o mnie. A. natomiast miał dość intensywnie, bo musiał jechać do pracy. Zdarzył się wypadek (na szczęście nikomu nic nie nie stało, chociaż bardzooooooo mogło) - zawalił się ogromny regał z materiałami, zahaczony przez wózek widłowy. Pokazywał mi na zdjęciach - no, fatalnie to wyglądało. Na prawdę, szczęście w nieszczęściu, że dziewczyny które koło niego pracowały szybko zareagowały i zdążyły uciec. ![]() Na dzisiaj obiad gotowy, więc... ma wolne. ![]() ![]() Stwierdziłam dzisiaj, że.. jestem wielka. ![]() ![]() ![]() Wrażenie dodatkowo pogłębia fakt, nakładania codziennie rano na siebie tony łachów. Na górze, to mam cztery warstwy, więc już w ogóle wyglądam jak mutant. ![]() Ech! Muszę się ogarnąć. ![]() (i chyba wyciągnąć zimowy płaszcz, to mi z jedna warstwa odejdzie ![]() Jest szansa, że 31 października mamy zamkniętą firmę, co dałoby całe 4 dni wolnego. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() I częściowo niestety ma odwzierciedlenie ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() 2) Ja tak niedługo skończę ![]() a) nie jestem singielką b)nie marznę wieczorem na przystanku bo tż po mnie przyjeżdża c)lepiej zarabiam d)jadę sobie w fajne miejsce i czuć tą zazdrość albo wręcz ustnie się ciągle słyszy: Ty to masz dobrze( a wie, że nie bo pozory pozorami a wcale takiego super żywota nie mam ), zazdroszczę Ci tego, tego i tego. A jednocześnie się nie chce pracować, nie chcę się wyjść by kogoś poznać no to wybaczcie ![]() Lub też 10 razy wraca do tego samego faceta i się żali ciągle na to samo, zamiast zerwać i wolno tylko pocieszać, nić innego. Ja odpadam ![]() 3) Lepiej tak niż 1/3 mieszkania na korytarze jak w nowym budownictwie ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Czy to zimna już, że tak zimno? ![]() Aby do 16.00 bo mam wielkiego leniaaaaa, przez duże L. Któraś chce przygarnąć ? Oczywiście sie nie wyspałam, a jutro jak będzie można pospać to już o 8.00 na nogach będę. Dziś chyba jakieś zakupy w biedronce trzeba zrobić, chciałabym babcię odwiedzić. A ostatnio pisałam, że torebkę kupiłam, się nacieszyłam, że ho ho. We wtorek oddałam do reklamacji, bo się zaczęła pruć przy pasku ![]()
#2257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do dzieci - dla mnie (nas ![]() ![]() Z resztą, wczoraj sobie krótko, aczkolwiek rzeczowo porozmawialiśmy nt. najbliższej przeszłości i chyba trochę musimy przewartościować nasze plany, zatem z decyzją o dziecku poczekamy raczej dłużej niż rok. Kupowałam u tego sprzedawcy. Niestety widzę, że zostały mu dwie pary - granat i szare, rozmiary 41 i 39. Licytacja trwa. Jak szukałam, to widziałam jeszcze u jednego sprzedawcy sporo rozmiarów, ale Kup Teraz 150zł, i ktoś inny miał jeszcze aukcje (też chyba kilka par), ale licytacja zaczynała się od bodajże 115. Ja wylicytowałam za niecałe 90zł ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie chcę być niemiła, aczkolwiek to Ty do nas przyszłaś i to Ty powinnaś nas zaprosić ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-10-21 o 08:37 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ja jak kogoś lubię i ktoś lubi mnie, to nie ustalam minimalnych limitów spotkania. ![]() Nie mniej jednak, ilość "raz w miesiącu" tyczy się u nas spotkań w większym gronie (6-8osobowych posiadówek lub wyjść na miasto). Niestety nie jest łatwo zgadać się w jednym terminie w przypadku różnorodności wykonywanych zawodów i godzin pracy. ![]() W pojedynkę/dwie osoby jasne, że jest spotkać się dużo łatwiej, co z przyjemnością częściej wykorzystujemy. ![]() Oooo takim ludziom to ja z miejsca dziękuję. Nie trawię i nie mam ochoty by byli częścią mojego życia. Cytat:
![]() Ja jakoś jak szłam do pracy to jeszcze dałam radę. Uruchomiłam mój wspomagający-zimowy kubem, zrobiłam gorącą herbatkę na drogę i było on. Natomiast teraz - telepie mnie!! A nie mamy zimno w biurze i grzejnik mam metr od siebie. Normalnie jak galaretka się zachowuję. ![]() ![]() Wpadnij do mnie, będzie nas dwie. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo, tak, za dwa lata to będzie dobry termin ![]()
![]() |
#2260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nienawidzę takich sytuacji ! Dzień dobry ![]() Wczoraj miałam takie plany pooglądania tv, póki mamy HBO, Canal+ i inne fajne programy. Niestety po 22 już odpływałam, więc nie zmuszałam się do siedzenia i poszłam spać. Wstałam o 10 ![]() ![]() ![]() Zaraz coś wsunę i biorę się za pisanie ![]() Nie mam pomysłu na obiados ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, u Was może szybciej, a u nas w takim tempie to za 10 lat ![]()
![]() |
#2263 |
Konto usunięte
|
ja już po prostu wiem, że to jest TO
![]() ![]() ![]() ![]() ja natomiast postanowiłam, że chce urodzić przed 30tką i jeśli sytuacja pozwoli to nie pozwolę żeby moje dziecko było jedynakiem tak więc dwójka to byłoby optymalne rozwiązanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mówisz o dwójce przed trzydziestką, czy pierwsze? Bo wiesz, zegar tyka ![]() Ja proponuję powoli się przymierzać ![]() Kurczaki, nie możecie mówić o dzieciach, bo zaraz nasze wczorajsze postanowienia spełzną na niczym i sama poprzebijam Durexy ![]()
![]() |
#2265 |
Konto usunięte
|
nie no jasne, że przed 30tką pierwsze!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to ze strony teściów aluzje są ![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Jak już tak o dzieciach, to i ja coś dołożę
![]() U mnie z kolei jest już cała gromadka ![]() Kiedyś przeszła mi przez głowę myśl, że dla mnie to chyba nie będzie idealnego czasu na dziecko. Bo cały czas będą starsi i to z nimi będą większe problemy, które będą absorbowały moich rodziców, poza tym są już tak zmęczeni opieką nad nimi, że na moje dziecko nie mieliby siły. Oczywiście odezwała się we mnie paskudna egoistka, ale jednak takie myśli miałam ![]() Ja jak jeszcze jakiś rok temu miałam jakimś tam instynkt, tak teraz kompletnie nie chciałabym dziecka. Doszłam do wniosku, że nigdzie nie byliśmy, nic nie widzieliśmy, niczego się nie dorobiliśmy (i to jest chyba najważniejsza kwestia), dlatego jeszcze mamy duuużo czasu na wszystko ![]() ![]() Choć z drugiej strony wiem, że jak by się przydarzyła niespodziewana ciąża, to tż byłby wspaniałym ojcem i nie miałby z tym problemu. Już kiedyś był taki moment, to stwierdził, że odłożone pieniądze odkłada na wyprawkę, a nie na wakacje, bez mrugnięcia okiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Dzieci, dzieci sam temat zdecydowanie nie dla mnie
Żadne dzieci, czy małe czy duże nie wzbudzają we mnie żadnych emocji. Także raczej to jeszcze nie mój czas na nie. Choć nie powiem nie raz rozmawialiśmy na ten temat i zawsze dochodziliśmy do wniosku że nawet jakbyśmy chcieli to finansowo sobie nie poradzimy przez naszą ratę kredytu. Niestety nie mozemy sobie na razie pozwolić, aby jedno z nas w domu siedziało. Moi rodzice są na miejscu, ale jeszcze pracują, do tego mają się kim opiekować bo siostra moja ma 12 lat także jeszcze dziecko. Za to rodzice Tż owszem czasem napominają, że by wnuki w weekendy pobawili ![]() Dopiero 12.00 ![]()
#2269 |
Konto usunięte
|
Dodaja ja będąc w Twoim wieku też nie myślałam o dzieciach, albo myślałam wręcz, że ich nie chcę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, że każda z nas będzie wiedziała, że to ten czas ![]() Zawsze sobie myślałam,że jak będę miała dziecko to chciałabym mu zapewnić wszystko co najlepsze, a do tego niestety konieczna jest bardzo dobra sytuacja materialna, więc z pewnością poczekamy na nią kilka lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
U mnie już lepiej, ale TŻ zaraziłam - ups ![]() Leży w łóżku i marudzi - jak to facet. Rozmawiacie o dzieciaczkach, hmm ![]() ![]() My to chcielibyśmy mieć 3 a co z tego wyjdzie to zobaczymy. U nas to było ciekawe bo to TŻ pierwszy był gotowy, a ja musiałam do tego dojrzeć. Teraz musze zdrowie do porządku doprowadzić i do działania. ![]()
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski, obawiam się, że za chwilę będziemy spotykać się na zjazdy z wózkami ![]() ![]()
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Nas z wózkami i (prawie) Husband'ów z resztą tobołów?!
![]()
#2276 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Widzę że temat mi bliski więc też napiszę,my bardzo byśmy chcieli mieć już dzieciaczka ale jak wiecie nie udaje się i powiem Wam że gdybym wcześniej wiedziała że tak będzie już zaczęlibyśmy się starać wcześniej. Mój mężul w lutym skończy 35 lat,czas leci nieubłagalnie,zawsze mi mowi mam nadzieję że przed 40 zostanę tatusiem ![]() Wierzę że każda kobieta ma swój czas.
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ooooo, o dzieciokach gadamy.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rodzeństwa nie mam, więc niestety we mnie jedyna nadzieja. ![]() ![]() U rodziców A. ostatnio nas namawiali, bo tata czyta bajki.. psu. ![]() ![]() ![]() Wiem też, że i ze strony mojej mamy i rodziców A. moglibyśmy liczyć na pomoc "w wychowaniu", więc.. nic tylko się zapładniać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też ostatnio nad tym myślałam, że skoro to nie tak chop siup jak się chce, to może powinniśmy zacząć już teraz, ale.. znając moje szczęście, ponieważ to serio nie jest najlepszy moment, strzelilibyśmy za pierwszym razem. ![]() ![]() Mój A. chyba od roku "marudzi". ![]() ![]() Jednocześnie uważam też , że trzeba wybrać odpowiedni (po kilkoma względami) czas na to, dlatego plan przewiduje rosnący brzuszek w 2013r. ![]() Chcę już 2013! ![]() Aaaaa i nie później, bo też chcę pierwsze przed 30stką! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-10-21 o 13:22 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.