|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#14492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) czy prasowany. jeśli ktoś ma porównanie, co do długości użycia, łatwości nakładania itp. to proszę o napisanie mi odpowiedzi.dzięki wielkie , Ewa[/QUOTE]mialam kiedys ten sypki jeszcze w takim straym duzym opakowaniu bardzo nie praktyczny nie mam mowy o noszeniu go przy sobie po 1 co do wielkosci opakowania a po 2 sposobie nakladania bardziej klopotliwe niz prasowany. mam go juz chyba z 3 lata tylko po pewnym czasie przestalam go uzywac bo mnie drazni sposob w jaki trzeba go nalozyc jest dolaczona gabeczka ale sypki powinno sie przechylic opakowanie i z dziorek nasypie sie troche to pokryweczki i wtedy pedzlem nakladasz na twarz - slozy jako wykonczenie makijazu. Malo kiedy mam czas zeby sie tak bawic wiec wole prasowany wszedzie zabiore i w kazdej chwili moge dokonac poprawki makijazu dyskretnie i wygodnie oraz szybko. Mozna tez trzymajac przy tych dziorkach gabeczke prezchylic opakowanie i tez wysypie sie na gabke - czyli mozna uzywac go bez pedzla ale dl amnie osobiscie jest nie poreczny i duzy mam kolor ktory juz wycofali i uzywam go od czasu do czasu kiedy mam czas - zeby go juz skonczyc i zwolnic sporo miejsca w kosmetyczce podsumowujac: duze opakowanie, wydajny, jako wykonczenie makijazu, nie zastapi na pewno podkladu czy pudru w kamieniu. Decyzja nalezy do Ciebie. Jeśli nie nastawiasz sie na noszenie go w torebce i jakies powazniejsze korekty to chyba jest OK pewnie to samo co prasowany tylko ze ten zmielili ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14493 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie moze czy takie eyelinery sa w sklepach? mialam ten z CT w podluznym opakowaniu i jestem zadowolona konczy mi sie i chcialam go nabyc ale wycofali a teraz jest to chyba cos podobnego tylko zmienili opakowania i dodali kolory. Wydaje mi sie ze jest to opakowanie mniejsze i ciezko bedzie z niego wydobyc resztki tamto opakowanie bylo w sam raz podluzne i przy koncu juz ciezko sie go anbieralo ale widac bylo wszystko ile zostalo i jak skierowac pedzelek zeby babrac a teraz zrobili czarne i nic nie bedzie widac poza tym takie w formie beczulki wiec polowa zostanie wyrzucona
Musze poszukac czegos takiego w sklepach moze maja a jesli nie to pozostanie mi wziasc ten bo naparwde go lubie i fajnie wyglada na powiece
|
|
|
|
#14494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sypki ma fajne siteczko - ja wysypuje na zakrętkę i nakładam albo dołączonym "puszkiem" albo pedzlem. Sypkie dają lepszy mat niz w kamieniu. Jest strasznie wydajny - mam go jzu prawie rok a ubytku nie widze (stosuje praktycznie codziennie) Cytat:
w torebce sie nosiw kamieniu
|
|
#14496 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14497 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3004547]zmieniłam zamówienie z K13 znowu
![]() biore różdżke i roll on ![]() a jaki zapach różdżki polecacie? chciałam sobie zamówić Treselle w różdżce-jednak gdy okazało się ,że błyszczyk nie jest bezbarwny -rozmyśliłam się ,gdyż ten kolor błyszczyka mi nie odpowiada |
|
|
|
#14498 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14499 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14500 |
|
Zakorzenienie
|
podgląd faktury z kat.12 (II termin) w końcu się pojawił:
brak atomizera z oferty logo wykręcanej kredki do ust CT Romantic Rose pęsety myślałam ,że będzie gorzej |
|
|
|
#14501 |
|
Zakorzenienie
|
będzie atomizer?
jeahhh nareszcie...mam nadzieje, ze go nie zabraknie jak ja bede skladac zamowienie na 1 termin z K13 i w koncu przyjdzie EDIT-buhahahaha zle przeczytałam, przeczytałam,ze bedzie atomizer, a tu go jednak nie ma...bleee... ![]() ![]()
|
|
|
|
#14502 |
|
Wtajemniczenie
|
oni wogóle go jeszcze produkują?
|
|
|
|
#14503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14504 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem
![]() wiesz, ze avon czasami wykręca rozne niespodzianki ja się dowiem czy produkują jak do nich maila przez zamowieniem napisze hehehe ooo...chyba, ze do patusi22 wczesniej (tj.przed 9.11) przyjdzie paczka i napisze nam,czy przy atomizerze jest napisane produkcja zakonczona czy nadal opozniona...
|
|
|
|
#14505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14506 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14507 |
|
Zadomowienie
|
Mam do Was pytanie. W katalogu 12 na str.17 są te kredki i cień 2 w 1 do oczu. Który z kolorów Waszym zdaniem jest jak najbliższa kolorowi czarnemu? Tak myślałam o Navy, ale boję się że może być granatowa. Z kolei onyx wydaje mi sie bardziej brązowy:/ I jestm w kropce...
|
#14508 |
|
Konto usunięte
|
Ogólnie onyx jest czarny
|
|
|
|
#14509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja wam powiem, do dzis mialam zlozyc zamowienie, zamowilam takze atomizer, avon nawet fakturke mi wystawil, atomizera brak, a nawet nei raczyli napisac czy brak czy produkca cyz o co im chodzi, w brakach mam jeszcze odzywke peelingujaca ta nowa... drugie pudlo juz w tej kampanii idzie a jej ciagle nie ma;/ |
|
|
|
|
#14511 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14512 |
|
Rozeznanie
|
[quote=fofic;3005829]No więc, ostatecznie zamówiłam:
1) Mis Grzaleczka - cena 29,90 2) Pielegnacyjny zestaw upominkowy Nail Exsperts - cena: 34,90. 3) Confetti do ozdoby stolu - cena: 12,90. 4) Zestaw upominkowy miniaturek Naturals - cena: 19,90 No i znowu prawie stówa a ja z K13 zamawiam: - Extraordinary 50ml - Puder brązujący ze str.127 -szczoteczka do rzęs z netto - szminka odżywcza WAtermelon z netto I kurde dalej nie wiem jaki odcień tego Pudru brązującego :| Chyba zamówie wszystkie 3 ![]() |
|
|
|
#14513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam dzisiaj w coku i mam kolorki diamentowej szminki jak by kogoś interesowały, a te w prawym rogu 4 kolorki to sa kredki do ust ps mam nadzieje ze sie doczytacie co do nazw
|
|
#14514 |
|
Przyczajenie
|
SSS Zestaw ujędrniający
Witajcie Wizażanki!
Mam pytanie dotyczące tego zestawu ujędrniającego SSS. Szukałam na KWC, ale składu nie ma: czy żaden z tych kosmetyków nie zawiera rumianku? Mam klientkę uczuloną na niego i kazała mi sprawdzić. Nawet jak dorwę skład po łacinie to jak to zweryfikować? Miałam pisać mejla z pytaniem na strefie, ale ostatnio mnie olali i nie odpowiedzieli, więc się zniechęciłam. Proszę, dziewczyny, dajcie znać jak znacie odpowiedź na moje pytanie. |
|
|
|
#14515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14516 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SSS Zestaw ujędrniający
Cytat:
wydaje mi się ,że nie zawiera rumianku |
|
|
|
|
#14517 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: SSS Zestaw ujędrniający
Dzieki Patusia! Myślę, że jeśli nie zostało to napisane w opisach produktu, to nie powinno go tam być. Mam nadzieję, że mamy rację.
|
|
|
|
#14518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14519 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się czym się różni roziskrzony błyszczyk do ust ze str. 152 od błyszczyku o takiej samej nazwie ze str.153 (patrz kat.13)???
poza tym ,że pierwszy z nich ma tylko 3,5ml zaś drugi prawie 3 razy tyle tj. 10ml -mimo,że cena jest taka sama oraz sposobem aplikacji |
|
|
|
#14520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja
) czy prasowany. jeśli ktoś ma porównanie, co do długości użycia, łatwości nakładania itp. to proszę o napisanie mi odpowiedzi.
w torebce sie nosiw kamieniu
ciężko mi ten kolor określić