Katalogi Avonu - Strona 484 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-02, 19:44   #14491
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Czy w sklepach w biurach Avonu można kupować rzeczy z ofrty DEMO? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź!
chyba nie można
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:46   #14492
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez efka_86 Pokaż wiadomość
Ja uzywam juz chyba z 3 opakowanie tego prasowanego kolor "beige" i jestem zadowolona nie zostawia na twarzy maski jest taki delikatny i bardzo wydajny mam go juz ponad rok a uzywam bardzo czesto osttanio odzwyczailam sie od uzywania podkladu dlatego nakladam rozwietlajacy krem koloryzujacy Visual Perfeciton a poniewaz po nim sie twarz swieci wiec pozniej uzywam wlasnie tego pudru prasowanego zeby buzka byla matowa kremik nadaje ladny kolorek a puder likwiduje polysk jedyne co mam do zarzucenia to gabeczka puder jeszcze jest a gabka juz sie zniszczyla zastanawiam sie teraz nad gladkim pudrem z CT ale jakos nie ma o nim opinii wiec chyba nie bede ryzykowac tylko wezme kolejne opakowanie tego prasowanego. co do kolorow to "beige" wcale nie jest ciemny, mam klientki ktore zamawiaja "sand" i tez jzu ktores opakowanie zkolei jest to bardzo podobny kolorek do "beige" moze odrobinke jasniejszy a porcelain uwazam ze za bardzo jasny na mojej twarzy wygladal by jak maka chodz nie jestem obdarzona zbyt ciemna karnacja Brazujacego pudru nie mialam i raczej sie nie skusze ob nie lubie miec w zime buzi bardzo brazowej bo to nie naturalnie i nie ladnie wyglada a on chyba ma dojsc ciemne kolorki (ale to tylko moje zdanie )
o właśnie, chcę sobie kupić puder, na pewno odcień beige, ale nie wiem czy sypki (jak go wytrząsnąć by nie wysypało się za dużo na podłogę i czym go nakładać? ) czy prasowany. jeśli ktoś ma porównanie, co do długości użycia, łatwości nakładania itp. to proszę o napisanie mi odpowiedzi.
dzięki wielkie , Ewa[/QUOTE]
mialam kiedys ten sypki jeszcze w takim straym duzym opakowaniu bardzo nie praktyczny nie mam mowy o noszeniu go przy sobie po 1 co do wielkosci opakowania a po 2 sposobie nakladania bardziej klopotliwe niz prasowany. mam go juz chyba z 3 lata tylko po pewnym czasie przestalam go uzywac bo mnie drazni sposob w jaki trzeba go nalozyc jest dolaczona gabeczka ale sypki powinno sie przechylic opakowanie i z dziorek nasypie sie troche to pokryweczki i wtedy pedzlem nakladasz na twarz - slozy jako wykonczenie makijazu. Malo kiedy mam czas zeby sie tak bawic wiec wole prasowany wszedzie zabiore i w kazdej chwili moge dokonac poprawki makijazu dyskretnie i wygodnie oraz szybko. Mozna tez trzymajac przy tych dziorkach gabeczke prezchylic opakowanie i tez wysypie sie na gabke - czyli mozna uzywac go bez pedzla ale dl amnie osobiscie jest nie poreczny i duzy mam kolor ktory juz wycofali i uzywam go od czasu do czasu kiedy mam czas - zeby go juz skonczyc i zwolnic sporo miejsca w kosmetyczce podsumowujac: duze opakowanie, wydajny, jako wykonczenie makijazu, nie zastapi na pewno podkladu czy pudru w kamieniu. Decyzja nalezy do Ciebie. Jeśli nie nastawiasz sie na noszenie go w torebce i jakies powazniejsze korekty to chyba jest OK pewnie to samo co prasowany tylko ze ten zmielili
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 19:50   #14493
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mi się ten srebrny podoba
Ale cena nawet jak na CT trochę wysoka
A wiecie moze czy takie eyelinery sa w sklepach? mialam ten z CT w podluznym opakowaniu i jestem zadowolona konczy mi sie i chcialam go nabyc ale wycofali a teraz jest to chyba cos podobnego tylko zmienili opakowania i dodali kolory. Wydaje mi sie ze jest to opakowanie mniejsze i ciezko bedzie z niego wydobyc resztki tamto opakowanie bylo w sam raz podluzne i przy koncu juz ciezko sie go anbieralo ale widac bylo wszystko ile zostalo i jak skierowac pedzelek zeby babrac a teraz zrobili czarne i nic nie bedzie widac poza tym takie w formie beczulki wiec polowa zostanie wyrzucona Musze poszukac czegos takiego w sklepach moze maja a jesli nie to pozostanie mi wziasc ten bo naparwde go lubie i fajnie wyglada na powiece
Stary 2006-11-02, 20:07   #14494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
A wiecie moze czy takie eyelinery sa w sklepach? mialam ten z CT w podluznym opakowaniu i jestem zadowolona konczy mi sie i chcialam go nabyc ale wycofali a teraz jest to chyba cos podobnego tylko zmienili opakowania i dodali kolory. Wydaje mi sie ze jest to opakowanie mniejsze i ciezko bedzie z niego wydobyc resztki tamto opakowanie bylo w sam raz podluzne i przy koncu juz ciezko sie go anbieralo ale widac bylo wszystko ile zostalo i jak skierowac pedzelek zeby babrac a teraz zrobili czarne i nic nie bedzie widac poza tym takie w formie beczulki wiec polowa zostanie wyrzucona Musze poszukac czegos takiego w sklepach moze maja a jesli nie to pozostanie mi wziasc ten bo naparwde go lubie i fajnie wyglada na powiece
nie spotkałam jeszcze niczego podobnego w sklepie. A co opakowania to fatycznie sknocili
Stary 2006-11-02, 20:31   #14495
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie, chcę sobie kupić puder, na pewno odcień beige, ale nie wiem czy sypki (jak go wytrząsnąć by nie wysypało się za dużo na podłogę i czym go nakładać? ) czy prasowany. jeśli ktoś ma porównanie, co do długości użycia, łatwości nakładania itp. to proszę o napisanie mi odpowiedzi.
dzięki wielkie , Ewa
ja mam sypki i w kamieniu. Generalnie w domu powinno sie uzywać sypkiego a w kamieniu do poprawek w ciagu dnia, tak do torebki.
Sypki ma fajne siteczko - ja wysypuje na zakrętkę i nakładam albo dołączonym "puszkiem" albo pedzlem. Sypkie dają lepszy mat niz w kamieniu.
Jest strasznie wydajny - mam go jzu prawie rok a ubytku nie widze (stosuje praktycznie codziennie)

Cytat:
mialam kiedys ten sypki jeszcze w takim straym duzym opakowaniu bardzo nie praktyczny nie mam mowy o noszeniu go przy sobie po 1 co do wielkosci opakowania a po 2 sposobie nakladania bardziej klopotliwe niz prasowany.
bo sypki nie jest do noszenia w torebce w torebce sie nosiw kamieniu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 20:33   #14496
madammme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
widziałam go w COK-u i jak dla mnie jest taki brązowo-bordowo złotyciężko mi ten kolor określić
dzięki Vanilla za odpowiedż, a co do koloru to właśnie miedziany, ale myślałam, że będzie dardziej złocisty - klientka szuka złotego koloru, wiec kapa
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 20:44   #14497
patusia22
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3004547]zmieniłam zamówienie z K13 znowu
biore różdżke i roll on
a jaki zapach różdżki polecacie? [/quote]

chciałam sobie zamówić Treselle w różdżce-jednak gdy okazało się ,że błyszczyk nie jest bezbarwny -rozmyśliłam się ,gdyż ten kolor błyszczyka mi nie odpowiada
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 20:44   #14498
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
dzięki Vanilla za odpowiedż, a co do koloru to właśnie miedziany, ale myślałam, że będzie dardziej złocisty - klientka szuka złotego koloru, wiec kapa
bardzo proszę
Stary 2006-11-02, 20:56   #14499
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
bo sypki nie jest do noszenia w torebce w torebce sie nosiw kamieniu

Ja tylko napislalam wady i zalety tego pudru bo chyba o to chodzi dziewczynom jak pytaja
Stary 2006-11-02, 20:57   #14500
patusia22
Zakorzenienie

podgląd faktury z kat.12 (II termin) w końcu się pojawił:
brak atomizera z oferty logo
wykręcanej kredki do ust CT Romantic Rose
pęsety

myślałam ,że będzie gorzej
Stary 2006-11-02, 21:00   #14501
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

będzie atomizer?:jup i:
jeahhh nareszcie...mam nadzieje, ze go nie zabraknie jak ja bede skladac zamowienie na 1 termin z K13 i w koncu przyjdzie

EDIT-buhahahaha zle przeczytałam, przeczytałam,ze bedzie atomizer, a tu go jednak nie ma...bleee...
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 21:01   #14502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
będzie atomizer?:jup i:
jeahhh nareszcie...mam nadzieje, ze go nie zabraknie jak ja bede skladac zamowienie na 1 termin z K13 i w koncu przyjdzie

EDIT-buhahahaha zle przeczytałam, przeczytałam,ze bedzie atomizer, a tu go jednak nie ma...bleee...
oni wogóle go jeszcze produkują?
Stary 2006-11-02, 21:06   #14503
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko napislalam wady i zalety tego pudru bo chyba o to chodzi dziewczynom jak pytaja
no ale w przypadku sypkiego noszenia w torebce wogóle nie powinno brac sie pod uwage czyli nei mozna tego traktowac jako wady

Instagram

Stary 2006-11-02, 21:06   #14504
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
oni wogóle go jeszcze produkują?
nie wiem
wiesz, ze avon czasami wykręca rozne niespodzianki
ja się dowiem czy produkują jak do nich maila przez zamowieniem napisze hehehe
ooo...chyba, ze do patusi22 wczesniej (tj.przed 9.11) przyjdzie paczka i napisze nam,czy przy atomizerze jest napisane produkcja zakonczona czy nadal opozniona...
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 21:19   #14505
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem
ooo...chyba, ze do patusi22 wczesniej (tj.przed 9.11) przyjdzie paczka i napisze nam,czy przy atomizerze jest napisane produkcja zakonczona czy nadal opozniona...
po co oni go udostępniają?
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 21:21   #14506
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
no ale w przypadku sypkiego noszenia w torebce wogóle nie powinno brac sie pod uwage czyli nei mozna tego traktowac jako wady
Ale nie wszyscy wiedza co i jak sie uzywa dlatego napisalam wszytsko co o nim wiem
Stary 2006-11-02, 21:25   #14507
anetka_m
Zadomowienie

Mam do Was pytanie. W katalogu 12 na str.17 są te kredki i cień 2 w 1 do oczu. Który z kolorów Waszym zdaniem jest jak najbliższa kolorowi czarnemu? Tak myślałam o Navy, ale boję się że może być granatowa. Z kolei onyx wydaje mi sie bardziej brązowy:/ I jestm w kropce...
Stary 2006-11-02, 21:30   #14508
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Ogólnie onyx jest czarny
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 21:31   #14509
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie. W katalogu 12 na str.17 są te kredki i cień 2 w 1 do oczu. Który z kolorów Waszym zdaniem jest jak najbliższa kolorowi czarnemu? Tak myślałam o Navy, ale boję się że może być granatowa. Z kolei onyx wydaje mi sie bardziej brązowy:/ I jestm w kropce...
to bedzie bardzo ciemny szary/grafit. mam od Scarlet tusz styliste w kolorze Onyx i taki wlaśnie jest

Instagram

Stary 2006-11-02, 22:04   #14510
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

Cytat:
nie wiem

to ja wam powiem, do dzis mialam zlozyc zamowienie, zamowilam takze atomizer, avon nawet fakturke mi wystawil, atomizera brak, a nawet nei raczyli napisac czy brak czy produkca cyz o co im chodzi,

w brakach mam jeszcze odzywke peelingujaca ta nowa... drugie pudlo juz w tej kampanii idzie a jej ciagle nie ma;/
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 22:36   #14511
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
a to przepraszam
a co atomizera to faktycznie dziwna sprawa
Ja mam dzień wysyłkowy "I" i zamawiałam atomizery z Logo od razu jak się ukazały i do dnia dzisiejszego na oczy ich nie zobaczyłam ..a tak sie na niego napaliłam :|
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 22:49   #14512
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
no to się ciesze

trzymam kciuki
[quote=fofic;3005829]No więc, ostatecznie zamówiłam:
1) Mis Grzaleczka - cena 29,90
2) Pielegnacyjny zestaw upominkowy Nail Exsperts - cena: 34,90.
3) Confetti do ozdoby stolu - cena: 12,90.
4) Zestaw upominkowy miniaturek Naturals - cena: 19,90

No i znowu prawie stówa

a ja z K13 zamawiam:
- Extraordinary 50ml
- Puder brązujący ze str.127
-szczoteczka do rzęs z netto
- szminka odżywcza WAtermelon z netto

I kurde dalej nie wiem jaki odcień tego Pudru brązującego :| Chyba zamówie wszystkie 3
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 23:18   #14513
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:

proszę mi w takim razie wytłumaczyć czym kieruje się Avon rozdzielając zamówieniadlacz ego jedni dostają a drudzy nie coraz bardziej zaczyna mnie to wkurzać ja na atomizery czekam już 2 miesiące, za każdym razem na fakturze mam produkcję opóźnioną bla bla itd. a tu monaliza pisze, ze jej napisało produkcja zakończona chyba jej w ogóle nie było... no, nie...jednak była...bo takiejjednej przysłali<---- możesz czuć się wyróżnionaale jak to się ma do tego,co napisali mi w mailu :Termin dostępności atomizera z logo nie został jeszcze potwierdzony, dlatego nie możemy zagwarantować jego dosłania z najbliższym zamówieniem.
monaliza bardzo prosze daj znać czy Ci ten atomizer przyjdzie albo nie przyjdze i z jakim komentarzem
ja i tak do nich około 9 skrobne maila w sprawie tych atomizerków i tej kuracji parafinowej, czy będzie cały komplet

ja bedę je widzieć (oczywiście jeśli avon je przyśle) 16 listopada, bo wtedy mam dostawę z K13, a wcześniej nie będe ich widziec niestety, bo w kiecach nie ma COKu, a do krakowa dopiero okolo 15 listopada sie wybieram (uroki 5 roku studiow), takze tez przylaczam sie do prosby odnosnie opisania wyglądau tego kompleciku
no oki jak bede miała jakies nowe info to od razu napisze

byłam dzisiaj w coku i mam kolorki diamentowej szminki jak by kogoś interesowały, a te w prawym rogu 4 kolorki to sa kredki do ust
ps mam nadzieje ze sie doczytacie co do nazw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon.jpg (105,8 KB, 61 załadowań)
Stary 2006-11-02, 23:18   #14514
monik78gda
Przyczajenie

GG do monik78gda
SSS Zestaw ujędrniający

Witajcie Wizażanki!
Mam pytanie dotyczące tego zestawu ujędrniającego SSS. Szukałam na KWC, ale składu nie ma:
czy żaden z tych kosmetyków nie zawiera rumianku? Mam klientkę uczuloną na niego i kazała mi sprawdzić. Nawet jak dorwę skład po łacinie to jak to zweryfikować? Miałam pisać mejla z pytaniem na strefie, ale ostatnio mnie olali i nie odpowiedzieli, więc się zniechęciłam. Proszę, dziewczyny, dajcie znać jak znacie odpowiedź na moje pytanie.
monik78gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 23:31   #14515
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mi się ten srebrny podoba
Ale cena nawet jak na CT trochę wysoka
mi się spodobał ten zielony jednak
cena jest troszkę za wysoka jak na nowość- w kat.01 jest w takiej samej cenie

szkoda ,że nie "wchodzi" do tej promocji 2 z 15,80
Stary 2006-11-02, 23:33   #14516
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: SSS Zestaw ujędrniający

Cytat:
Napisane przez monik78gda Pokaż wiadomość
Witajcie Wizażanki!
Mam pytanie dotyczące tego zestawu ujędrniającego SSS. Szukałam na KWC, ale składu nie ma:
czy żaden z tych kosmetyków nie zawiera rumianku? Mam klientkę uczuloną na niego i kazała mi sprawdzić. Nawet jak dorwę skład po łacinie to jak to zweryfikować? Miałam pisać mejla z pytaniem na strefie, ale ostatnio mnie olali i nie odpowiedzieli, więc się zniechęciłam. Proszę, dziewczyny, dajcie znać jak znacie odpowiedź na moje pytanie.

wydaje mi się ,że nie zawiera rumianku
Stary 2006-11-02, 23:36   #14517
monik78gda
Przyczajenie

GG do monik78gda
Dot.: SSS Zestaw ujędrniający

Dzieki Patusia! Myślę, że jeśli nie zostało to napisane w opisach produktu, to nie powinno go tam być. Mam nadzieję, że mamy rację.
monik78gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 23:38   #14518
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monaliza666 Pokaż wiadomość
no oki jak bede miała jakies nowe info to od razu napisze

byłam dzisiaj w coku i mam kolorki diamentowej szminki jak by kogoś interesowały, a te w prawym rogu 4 kolorki to sa kredki do ust
ps mam nadzieje ze sie doczytacie co do nazw
dziękuje bardzowybieram peachy gleam. Czy te kredki to te złociste?jeśli tak to czy ułożyłaś je w kolejności tak jak w katalogu?
Stary 2006-11-02, 23:40   #14519
patusia22
Zakorzenienie

zastanawiam się czym się różni roziskrzony błyszczyk do ust ze str. 152 od błyszczyku o takiej samej nazwie ze str.153 (patrz kat.13)???

poza tym ,że pierwszy z nich ma tylko 3,5ml zaś drugi prawie 3 razy tyle tj. 10ml -mimo,że cena jest taka sama oraz sposobem aplikacji

Stary 2006-11-02, 23:44   #14520
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje bardzowybieram peachy gleam. Czy te kredki to te złociste?jeśli tak to czy ułożyłaś je w kolejności tak jak w katalogu?
wg. mnie te kredki to wykręcane kredki do ust CT w kat.12 są na str.43 zaś w kat.1 na str. 154
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości