Powiększanie piersi cz.7 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 20:20   #901
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Zaraz dam zdjęcia zerknijcie doświadczone Dziewczyny bo jedna rzecz mnie smuci
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:40   #902
gwendolinka
Zadomowienie

chinka pytałaś o implanty moja koleżanka ma 250-275 implant i jest wąska wląsnie u gory.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 20:44   #903
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Zaraz dam zdjęcia zerknijcie doświadczone Dziewczyny bo jedna rzecz mnie smuci
Agatko,
jeszcze mięśnie pracują, więc nie ma co się martwić

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 21:00   #904
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Agatko,
jeszcze mięśnie pracują, więc nie ma co się martwić
Mam nadzieje. Znaczy z medycznego punktu widzenia ja niby wszystko wiem
Znam anatomie, fizjologie, patofizjologie itd.
Ale mozg mam zryty i martwi mnie to. No ale 3 tydzien dopiero to ja sie bede martwila za pol roku
Dopiero torebka mi się buduje

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-20 o 21:09
Stary 2011-10-20, 21:35   #905
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka dziewczynkiaż się mi micha cieszy jak was czytam..a nie miałam siły pisać od wczoraj bom chorawęzły mam takie wielkie że prześwitują przez skórę i nie mogę dotknąć,gardło boli..ech.ale byłam u lekarza i mam antybiotyk więc powoli do przodu

MALWINKA noo ja panikara straszna ale jeśli chodzi o pobieranie krwi i inne takie to ja LUBIĘdziwne ale taki właśnieeee dziewczynyyy miałam już kiedyś pisać!!!albo pytałam????nie wiem już...JESTEM potencjalnym dawcą szpiku..jakbym tak miała go kiedyś oddać komuś to czy implanty nie będą przeszkodą???jejuu mam nadzieję że nie

WITAM KROKUS,CHINKĘ I KAJUJĘ

KAJUJA ja mam identycznie..wydaje mi się że moje 390anatomy będą w sam raz a za chwilę myślę że za wielkie

BEATAFIT.wyślę Ci zaproszonko,myślałam że już się znamy i szukałam Cię w znajomych a tu zonki powiedz właśnie laptopa opłaca się wziąć??da się radę korzystać???
iii zobacz mnie proszęja mam 161..53kg..2 ssaczki wykarmiłam i mam mieć 390cc anatomy..nie będą giga???

resztę całuję!!!! i spadam powoli bo mi się we łbie kręci...i moja mała coś ciepła mi się wydaje i miałczy przez sen,jeju jak ma być chora to nie dziśbłagam...bo ja się tak jeszcze dupiato czujęęęęę

MIRABELKO byłam w albumie i kurde jesteś piękna-ale to już wiemy;-)a..ile ty słonko ważysz???szczuplutka jesteś strasznie i jaka wysoka??JOASI dziękuję że o mnie pomyślałaś apropos kostiumu..hi hi hi i powiem Ci że ty będziesz miała większe niż mirabelka chybaaa,masz większą wyjąciówkę..ciekaweee;-))))

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-20 o 22:10
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 23:53   #906
MyaDiva
Zakorzenienie

Klaudeczko -a co Ty za choróbsko złapałaś zdrówka życzę kuruj się kochana żebyś doszła do siebie szybciutko

Kajuja i Krokus -witam dwie nowe dziewczynki od Pani dr. Z jedną z Was już się witałam- ale nie wiem z którą Ale się zeszłyście obie- w tym samym czasie, implanty takie same i obawy podobne nawet nicki na tą sama literę Słowo daję że można Was pomylić i wziąść za tą samą osobę .
Już pisałam wcześniej-że jesteście w dobrych rękach. Jeśli Pani dr dobrała takie a nie inne implanty to tylko dlatego że miała ku temu powody. Któraś z Was pisała, że to chyba ulubiony model Pani dr. bo wszystkim laskom takie daje No nie wszystkim-znam dziewczynki z anatomkami od poj. 380-615 i nie wszystkie mają CPG333. Więc spokojnie - to nie jest jedyny model na jakim Pani dr pracuje. Prawdą jest natomiast że pracuje tylko na mentorach- a co za tym idzie jeśli anatomki to tylko CPG bo mentor innych nie ma I dobrze- bo te CPG są super I prawdą jest też, że Pani dr. żadnej pacjentki nie skrzywdzi za dużymi lub za małymi piersiami- nawet na wyraźną prośbę samej zainteresowanej.
Uważam jeszcze, że lekarzowi trzeba ufać- jeśli jest inaczej lepiej wybrać się na konsultację do innego który może się okazać tym właściwym
Gdzieś na końcu w 6 cześci wstawiałam linki gdzie można zobaczyć moje piersi- gdybyście chciały zobaczyć jak wygląda mój rozmiarek. Jeśli nie znajdziecie wstawię je jeszcze raz- ale dopiero w sobotę bo mam je zapisane na innym kompie. Ja jestem drobinką-teraz w biście mam 91cm, pod 70cm. Ale piersi miałam rozciągnięte i zmasakrowane (nawet nie tyle ciążą co pierwszą nieudaną operacją którą robiłam u innego lekarza w W-wie). I wielki szacunek należy się Pani dr. że je odratowała- i że się tego podjęła. Jeśli chce się poznać kunszt lekarza najlepiej zobaczyć jak robi plastykę piersi przez podwieszanie. U mnie podwieszania nie było- ale chirurg na prawdę musiał się natrudzić by "wyrzeźbić" coś z tego co dostał na stół , to nie było proste zadanie polegające na zamianie wkładek na większe.

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez chinka1987 Pokaż wiadomość
rozmiar stanika przeczytalam ze stanika z olbrzymimi pushupami, ktory mam na sobie uk 72A, euro 70A nigdy nie kupilam stanika gdzie bylo B napisane bo pewnie bym sie utopila. mam 65cm pod piersiami ciasno na wydechu, jeszcze raz sprawdzilam.

troche spokojniejsza jestem jak napisalyscie ze bede miala przed operacja te bodania.

co do impancika to mialam przymiarke z pielegniarka w klinice doktora i powiedziala ze bede miala duze B male C i nie wygladalo to zle, ale jak dlugo czytam to forum to jeszcze nie widzialam zeby ktoras z pan miala takie male implanty.moze po prostu jestem wyjatkowo malym skrzacikiem, nie raz slyszalem komentarz ze wygladam jak maly chlopiec.
jedna z dziewczyn napisala ze jej lekarz nawet nie robi przymiarek bo to i tak mija sie z prawda a mi pielegniarka powiedziala jak przymierzalam implant ze wlasnie tak bede wyglodala po operacji... moze ona sie nie zna? moze dala mi taki imlant bo nie chciala zebym sie napalala na wiekszy? a lekarz juz przed operacja powie mi ostatecznie co jest dla mnie dobre?
Anek cos pisala wczesniej ze miala pierwsze spotkanie z pielegniarka doktora, a pozniej z dr. tylko ze ja sie spotkam z nim w dniu operacji :/
Witam O badania się nie martw- zrobią Ci je w klinice Natomiast jeśli chodzi o przymiarkę w staniczku niestety nijak to się ma do późniejszego efektu . Napisałś też, że Pan dr Ci osobiście nie dobierał implantu- niestety nie Ty pierwsza piszesz że tak się dzieje i że Pan dr nie ma na to czasu . Dlatego warto napisać meila albo zadzwonić( nie wiem czy to możliwe) i poinformować że chciałabyś jeszcze raz to przedyskutować tuż przed operacją bo nie jesteś pewna czy chcesz właśnie ten rozmiar.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-21 o 11:36
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 06:25   #907
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
zerknij Kochana w moj album i podpowiedz czy wszystko jest ok.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-21, 08:38   #908
Olivkaa200
Zakorzenienie

SweetMegi 25.10 - 5
krokus26 08.11 - 18
grazia78 14.11-24
joasi 17.11 - 28
kajuja1 17.11 - 28
klaudeczka2 010 28.11-37
Nadinka2 19.12- 65
malinkac 19.12- 65
sherry.b 26.04.2012r-187
Olivkaa200 12.07.2012r-265
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 08:58   #909
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Dziewczynki a jak to jest z tymi bliznami po cięciu pod piersią. Tak się zastanawiam czy będą one widoczne???!!!
SweetMegi no blizna jak to blizna zawsze jest trochę widoczna. Ale to nie jest tak że z kilometra ją widać...trzeba się przyglądnąć Po pewnym czasie blizna ma kolor skóry więc nie jest źle. Poza tym przyzwyczajasz się i nie zwracasz uwagi .

Powiem Ci ze jak byłam na urlopie, to na plażę przyszła babeczka która miała implanty. Gołym okiem zauważyłam, że ma piersi robione...a że się opalała topless to przyuważyłam blizny.... Ale to ja widziałam, nikt ze znajomych się nie skapnął
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 09:53   #910
rodzynki
Raczkowanie

CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH
MYUSIU -małymi kroczkami przyzwyczajaj swoje piersi do eleganckich staniczków a i siebie -napewono nie jest to łatwe po tym co przeszłaś i ile to musiałaś sie natrudzic ,nakombinowac aby doprowadzić piersi do tak seksownego pięknego stanu jaki teraz osiągnełaśklas ki:
Powiem tylko ze ja jeszcze noszę ten zalecony przez Panią dr. staniczek -jest mega wygodny i tak się przyzwyczaiłam że normalnie nie wiem czy po tem bedę nosić inne ,a te koronkowe to kupiłam bo okolicznoś mnie zmusiła do tego i na palcach jednej ręki mozna policzyc ile razy miałam je na sobie
p.s. na tobie staniczek zdecydowanie będzie łaldniej wyglądał bo twoje piersi są seksowniejsze i juz cię słuchają- moje jeszcze takie uparciuchy

YOKOO zdjęcia obowiązkowo i torcik zjedz na te okoliczność,a my przed ekranem toaścik wzniesiemy

NITKA zapomniałabym SLICZNIE GRATULUJE NIECH SIE DOBRZE ZADOMOWIĄ I SPRAWIAJA JAK NAJWIECEJ SATYSFAKCJI
Stary 2011-10-21, 10:35   #911
chinka1987
Przyczajenie

dziekuje dziewczyny za wszystkie informacje
nie chodzi mi o to zeby wygladac jak dziewczyny ze zdjec ktore niedawno wstawiala jedna z koezanek. chcialabm piersi proporcjonalne do swojej sylwetki,nie chce wielkich balonow,ani takich kolek ktorym brzegi dookola widac, ale boje sie ze po operacji nie wiele sie zmieni. nawet zrobilam sobie wkladki z ryzu tak jak podpowiadalyscie we wczesniejszych postach i bardzo mi sie podoba efekt gdyby takie bylyto by byla w siodmym niebie wydaje mi sie ze jest to C ale nie za bardzo na rozmiarach sie znam, bo jak kupuje staniki to mowie-prosze najmniejszy z najwiekszymi gabkami i ide do domu
horo, tak mam operacje w gryficach i pana dr nawet nie widzialam, mimo tego ze pielegniarka przez tel powiedziala ze jak bede chciala podjac jakas wazna decyzje to na pewno sie zjawi.
gwendolinka a wiesz moze jakie ma ta twoja kolezanka wymiary?
myadiva niestety dr nie odpowiada na maile a jak zadzwonie to ta pielegniarka odbierze tel a ja nie moge sie z nim spotkac do same operacji bo nie mieszkam w polsce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-21, 10:39   #912
korinka
BAN stały

chodzę sobie po forum, czytam zaległe wątki i widzę ze Miliqqq została zbanowana?!?!?!
dlaczego ?!

korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 11:10   #913
Precelka1
Raczkowanie

Hej jestem nowa w zasadzie nie tylko tutaj ale i na wizażu w ogóle

Trochę mnie przeraża samo czytanie o powiększaniu piersi, tym bardziej zaczynam się bać operacji.... Planowana na połowę listopada. Planowana od dawna, po moich długich przemyśleniach. Wybrałam prof. Zielińskiego z Bydgoszczy i bardzo mi zależy na wszelkich opiniach na jego temat Mam nadzieję, że będą pozytywne...

Precelka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 12:08   #914
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva
zerknij Kochana w moj album i podpowiedz czy wszystko jest ok.
Agatau Słonko - to dopiero 16dni ja tam nie widzę nic niepokojacego jak na tak młode piersi. Musisz się uzbroić w cierpliwość, nie ma lekko
Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość

Trochę mnie przeraża samo czytanie o powiększaniu piersi, tym bardziej zaczynam się bać operacji.... Planowana na połowę listopada. Planowana od dawna, po moich długich przemyśleniach. Wybrałam prof. Zielińskiego z Bydgoszczy i bardzo mi zależy na wszelkich opiniach na jego temat Mam nadzieję, że będą pozytywne...

Witam Oj tam zaraz przeraża-nie ma w tym nic przerażajacego. Zostań z nami a sama zobaczysz że jakoś będzie-wszystkie dałyśmy radę więc i Ty podołasz Niestety od Pana profesora nie ma u nas dużo pacjentek- ja kojarzę jedną. Co oczywiście nie znaczy że nie warto z nami zostać

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez chinka1987 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny za wszystkie informacje
nie chodzi mi o to zeby wygladac jak dziewczyny ze zdjec ktore niedawno wstawiala jedna z koezanek. chcialabm piersi proporcjonalne do swojej sylwetki,nie chce wielkich balonow,ani takich kolek ktorym brzegi dookola widac, ale boje sie ze po operacji nie wiele sie zmieni. nawet zrobilam sobie wkladki z ryzu tak jak podpowiadalyscie we wczesniejszych postach i bardzo mi sie podoba efekt gdyby takie bylyto by byla w siodmym niebie wydaje mi sie ze jest to C ale nie za bardzo na rozmiarach sie znam, bo jak kupuje staniki to mowie-prosze najmniejszy z najwiekszymi gabkami i ide do domu
horo, tak mam operacje w gryficach i pana dr nawet nie widzialam, mimo tego ze pielegniarka przez tel powiedziala ze jak bede chciala podjac jakas wazna decyzje to na pewno sie zjawi.
gwendolinka a wiesz moze jakie ma ta twoja kolezanka wymiary?
myadiva niestety dr nie odpowiada na maile a jak zadzwonie to ta pielegniarka odbierze tel a ja nie moge sie z nim spotkac do same operacji bo nie mieszkam w polsce
O no to faktycznie możesz się niepokoić- ale myślę że przed operacją będziesz mogła poprosić o rozmowę z Panem dr. A implanciki większe- w razie potrzeby- na pewno się znajdą w szpitalnych zapasach, więc się nie martw.
Pisałaś, że mierzyłaś implanciki w szpitalu- to była konsultacja na którą specjalnie przyjechałaś? I czy mierzyłaś jeszcze inne rozmiary?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-10-21, 12:14   #915
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Precelka1 spokojnie będzie wszystko dobrze. Nie powinnaś się tak bać, skoro długo nad tym myślałaś to musi być dobrze!
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 13:26   #916
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość

nie wypowiadam sie bo nie wiem nic na temat tego lekarza, ale dziewczynki napewno cos wiedzą wiec pomogą

Klaudeczko dzieki słonko..co do wagi to waze 58 na 172cm i chce przytyc by nie byc juz suchym patykiem hehe tylko jak po grudzieee..moze po 30 haha

Precelka tak samo sie czułam..wcześniej temat tabu az tu nagle własna decyzja w ta strone...ale uwierz że z czasem wgłebiania się przestaje to byc juz takie przerażające..mimo iz to operacja

SweetMegii u mnie ZNIKŁY hehe po karmieniu gdzie miałam duże bimbały w czasie karmienia pozostało NIC , zero zwiska :brzyda l: moje kochane 75 B haha zamieniło sie w zerooo

i wylicytowałam nowy La senza 75C ..ktory był prany..napisałam i odpisała ze raz zalożony no ale do sedna...za mały jest..rozmiar do dupyy
dałam focie do albumu he
Stary 2011-10-21, 13:32   #917
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH
MYUSIU -małymi kroczkami przyzwyczajaj swoje piersi do eleganckich staniczków a i siebie -napewono nie jest to łatwe po tym co przeszłaś i ile to musiałaś sie natrudzic ,nakombinowac aby doprowadzić piersi do tak seksownego pięknego stanu jaki teraz osiągnełaśklas ki:
Powiem tylko ze ja jeszcze noszę ten zalecony przez Panią dr. staniczek -jest mega wygodny i tak się przyzwyczaiłam że normalnie nie wiem czy po tem bedę nosić inne ,a te koronkowe to kupiłam bo okolicznoś mnie zmusiła do tego i na palcach jednej ręki mozna policzyc ile razy miałam je na sobie
p.s. na tobie staniczek zdecydowanie będzie łaldniej wyglądał bo twoje piersi są seksowniejsze i juz cię słuchają- moje jeszcze takie uparciuchy

YOKOO zdjęcia obowiązkowo i torcik zjedz na te okoliczność,a my przed ekranem toaścik wzniesiemy

NITKA zapomniałabym SLICZNIE GRATULUJE NIECH SIE DOBRZE ZADOMOWIĄ I SPRAWIAJA JAK NAJWIECEJ SATYSFAKCJI
Hihi- oj coś mi się wydaje że i Ty potem będziesz najbardziej lubiła te wygodne staniczki a te koroneczki będą leżały w szufladzie i czekały na swoje okazje

Stary 2011-10-21, 14:30   #918
jooasi
Wtajemniczenie

Miarbellko skarbie a coż Ty za rozmiar kupujesz 75B???? olaboga!!!!, nie wiem na kogo to ale napewno nie na Ciebie, ja stawiam, że masz 65 D lub E, sprawdź sobie na tym brafiterze necikowym

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

witaj Precelku,
wszystkie tu jak jeden mąż boimy się przed i mnóstwo wątpliwości mamy ale po operacji dziewczynki wracają takie szczęsliwe, że to naprawde podnosi na duchy i pozwala znieść najgorsze chwile

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Klaudeczko ale ja nie chce większego biuściku od Mirabellki bo będę płakać, ja kocham jej cycuszki i o takich marze są dla mnie absolutnie idealne tylko realistką jestem i wiem, że niestety takich nie dostanę z tym co mam obecnie

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Klaudeczka jeszcze mi się przypomniało, jedna z nowych dziewczynek robi na dniach 430 anatomko u Skwierczowej a jest Twojej postury i po karmieniu, poprosimy ją ładnie to może się pochwali i będziesz widziała czy Ci pasują

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Megi z tymi bliznami to bardzo "osobnicza" sprawa, oprócz sztuki wykonanej przez lekarza bardzo dużo zależy od Twojego ciałka jak się goi czy ma tendencje do bliznowaceń. obejrzałam mnóstwo cycków i u jednych blizn trzeba naprawde się dopatrzyć u innych takie sznurki pozostają. a jakie masz mieć cięcie??
Stary 2011-10-21, 15:30   #919
krokus26
Raczkowanie

MayaDiva jeśli możesz to wstaw proszę link ze zdjęciami, gdyż przeglądałam sporo stron cz 6 i niestety nie trafiłam na link.
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 15:52   #920
klaudeczka2010
Zadomowienie

JOASIU DZIUBKUnie płaczbędziesz miała piękne wiem to na stówę..mam czasem takie przeczucia więc mi wierzi jeszcze powiesz po op...no nie obraziłabym się jakby były większesłyszę to tutaj od 90%kobitek...ale będą piękneee i nie wielkie,nie możliwe!!!ale jakie będą mojeeeeeeeeeeeeeeeja k ja bym miała mieć 340 to przysięgam!!!!!nie bałabym się w ogóle rozmiaru!!!!!!!!!!!!!!!!! no i???ufać 390tkom???buuuu
i która będzie takie miała???aaaa z nowych??i BEATKOFIT może twoja koleżanka mi pokaże efektmoże pozwoli CI cyknąć zdjątko,ona ma 380anatomy???
cóż mi to da w sumie jak mogą mi wyjść inne

MAYU dziękuję ..juz lepiej..antybiotyk robi swoje!!a nie będzie to problem jak za miesiąc operacja???tzn ten antybiotyk!!!

hejka rodzynkoi reszta!!!

ja jak mnie najdzie dziewczyny i jestem w wc to czasem włoże na sekunde mój ryżpod bluzkę i czasem wydaje mi się że ok będzie a czasem nie..noo ja pierdziu!!!chciałabym być już po ..żeby bolało a żebym już widziała efekt!!!i jejuu jak jak marzę o BIKINI !!!

Czas edycji: 2011-10-21 o 15:54
Stary 2011-10-21, 16:23   #921
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
MayaDiva jeśli możesz to wstaw proszę link ze zdjęciami, gdyż przeglądałam sporo stron cz 6 i niestety nie trafiłam na link.
Proszę , o to linki . Tutaj moje piersi po pierwszej operacji z anatomkami allergan 280g i 310g :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297008391

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297008391

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297008391

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292971971

po przemieszczeniu implantu 9 msc po pierwszej operacji:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292972241

A tutaj już po poprawce , mentorki CPG 333-485cc,
dzień po operacji:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1292973042

miesiąc po operacji:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1292973216

Poniżej 7 msc po operacji poprawkowej:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (19,9 KB, 560 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (20,5 KB, 457 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (20,2 KB, 448 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1r.jpg (18,2 KB, 380 załadowań)

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-21 o 17:40
Stary 2011-10-21, 16:51   #922
klaudeczka2010
Zadomowienie

http://www.lookingyourbest.com/INAMODEL/index.html
dziewczyny jak wpisać wymiary?która potrafi???ja nie można niby zobaczyć jaki implant pi razy drzwi nam ma pasić????

Czas edycji: 2011-10-21 o 16:54
Stary 2011-10-21, 17:21   #923
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
http://www.lookingyourbest.com/INAMODEL/index.html
dziewczyny jak wpisać wymiary?która potrafi???ja nie można niby zobaczyć jaki implant pi razy drzwi nam ma pasić????
To przelicza po wymiarch i dobiera wg jakiegoś schematu/programu- a nie to co jest najlepsze dla Ciebie Wiem że kiedyś dziewczynki już po operacji wprowadzały dane i wszystkim dobrało wkładki o wiele mniejsze niż miały Ja się Klaudeczko tym nie bawiłam - więc nie pomogę niestety

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-21 o 17:23
Stary 2011-10-21, 17:44   #924
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Miarbellko skarbie a coż Ty za rozmiar kupujesz 75B???? olaboga!!!!, nie wiem na kogo to ale napewno nie na Ciebie, ja stawiam, że masz 65 D lub E, sprawdź sobie na tym brafiterze necikowym

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Joasi kupuje 75C, tak sobie ubzdurałam bo wiesz , jestem początkująca w miekkich i wiekszych staniczkach więc i zielona hahaha

a ten rozmiar sprawdzalam i wyszło mi 65G..co to wogole jest hehe
75pod i 91 w

Myadiva piersi teraz masz cudowne i takie powinny byc od początku eh no nic było mineło, grunt że są pięknisie

Klaudeczka zaraz zobacze

130 to 58kg
1 funt = 0,45kg

co do wzrostu tutaj masz tabelke

http://www.whosdatedwho.com/sections...rities/height/

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Klaudeczko zobacz ta stronke

http://www.aboutplasticsurgery.com/b...e-after-photos

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

pozatym ta stronka ktora podalas mi nie chce dzialac, nie wiem;/
Stary 2011-10-21, 17:50   #925
Agatau88
Zakorzenienie

Mirabella
Jests jak połowa mnie, ja mam pod biustem na ciasno 70, kupuje staniki 65H i sa idealne. Nawet sportowy co mocno opina mam 65 i jest super.
Stary 2011-10-21, 17:50   #926
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Proszę , o to linki . Tutaj moje piersi po pierwszej operacji z anatomkami allergan 280g i 310g :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297008391

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297008391

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297008391

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292971971

po przemieszczeniu implantu 9 msc po pierwszej operacji:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292972241

A tutaj już po poprawce , mentorki CPG 333-485cc,
dzień po operacji:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1292973042

miesiąc po operacji:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1292973216

Poniżej 7 msc po operacji poprawkowej:

jestem pod wrazeniem, piekny biust!! po poprawce oczywiscie

odnośnie dr. skwiercz, ona operuje miedzy 5 a 12 dniem cyklu tak? ja juz mam stres, ze nie trafie w termin, mam wkładke (mirena) i miesiaczki mam bardzo nieregularne albo wcale, osostnio było co 26-28 dni, wczesniej bywały co trzy miesiace.

czy podpisuje sie jakos umowe przed operacja? dostaje sie wypis z kliniki? tego nie dopytałam, a dzisiaj sie nad tym zastanwiałam.

czy wy tez przed operacja myslałyscie tylko o niej? ja sie kurcze skupić na niczym nie moge, w pracy, w domy - tylko cycki!!! no maskra jakas. spac nie moge. jak tak dalej pojdzie to na operacje pojde wyczerpana i niewyspana
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 18:08   #927
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Joasi kupuje 75C, tak sobie ubzdurałam bo wiesz , jestem początkująca w miekkich i wiekszych staniczkach więc i zielona hahaha

a ten rozmiar sprawdzalam i wyszło mi 65G..co to wogole jest hehe
75pod i 91 w

Myadiva piersi teraz masz cudowne i takie powinny byc od początku eh no nic było mineło, grunt że są pięknisie
Dziękuje bardzo A Twoje bimbałki nie dosyć że śliczne to jeszcze do tego są wzorcowe Równiusienkie jak odlane z jednej formy I jakie grzeczne były od samego początku- normalnie dwa aniołki Bardzo mi się podobają

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
jestem pod wrazeniem, piekny biust!! po poprawce oczywiscie

odnośnie dr. skwiercz, ona operuje miedzy 5 a 12 dniem cyklu tak? ja juz mam stres, ze nie trafie w termin, mam wkładke (mirena) i miesiaczki mam bardzo nieregularne albo wcale, osostnio było co 26-28 dni, wczesniej bywały co trzy miesiace.

czy podpisuje sie jakos umowe przed operacja? dostaje sie wypis z kliniki? tego nie dopytałam, a dzisiaj sie nad tym zastanwiałam.

czy wy tez przed operacja myslałyscie tylko o niej? ja sie kurcze skupić na niczym nie moge, w pracy, w domy - tylko cycki!!! no maskra jakas. spac nie moge. jak tak dalej pojdzie to na operacje pojde wyczerpana i niewyspana
Dziękuje bardzo, cieszę się że się podobają.
Pani dr dobiera termin tak by wypadł między 5 a 10 dniem cyklu . Mówiłaś Pani dr o tym że nie miesiączkujesz regularnie i może być kłopot? z tego co wiem można te dni ustawić przy wkładce - ale to już najlepiej zadzwoń po prostu do Pani dr. i dopytaj co masz zrobić.
Przd operacją podpisujesz w klinice zwykłą (bez żadnych kruczków, zwykły obligatoryjny druk) zgodę na zabieg w znieczuleniu ogólnym. Wypis wraz z dokumentacją, gwarancją na implanty, zaleceniami i fakturą wpłaty dostajesz jak wychodzisz z kliniki. Po operacji zostaje się w klinice dwie doby.
a te objawy są jak najbardziej normalne- cycki, cycki i jeszcze raz cycki W głowie tylko jedno- na kompie tylko jedno, i nawet wyspać się spokojnie nie można bo co noc operacja Rodzina to już słuchać i oglądać piersi nie może - dla najbliższych to też bardzo ciężki okres

Stary 2011-10-21, 19:08   #928
Agatau88
Zakorzenienie

Wyslalam maila do Doktora, napisal zeby sie w ogole nie martwić, żeby odpuścic stanik z pasem już całkiem i tarmosić piersi
Czyli co mam z nimi robic?
Stary 2011-10-21, 19:23   #929
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Wyslalam maila do Doktora, napisal zeby sie w ogole nie martwić, żeby odpuścic stanik z pasem już całkiem i tarmosić piersi
Czyli co mam z nimi robic?
tarmosić tarmosić tarmosić
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 19:25   #930
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
tarmosić tarmosić tarmosić
No ale jak to technicznie wykonać
W każdym razie zacznę od masowania-delikatniej brzmi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości