![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Zaraz dam zdjęcia zerknijcie doświadczone Dziewczyny bo jedna rzecz mnie smuci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
chinka pytałaś o implanty moja koleżanka ma 250-275 implant i jest wąska wląsnie u gory.
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mięśnie pracują, więc nie ma co się martwić ![]()
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje. Znaczy z medycznego punktu widzenia ja niby wszystko wiem
![]() Znam anatomie, fizjologie, patofizjologie itd. Ale mozg mam zryty i martwi mnie to. No ale 3 tydzien dopiero to ja sie bede martwila za pol roku ![]() Dopiero torebka mi się buduje ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-20 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
hejka dziewczynki
![]() ![]() ![]() MALWINKA noo ja panikara straszna ale jeśli chodzi o pobieranie krwi i inne takie to ja LUBIĘ ![]() ![]() ![]() WITAM KROKUS,CHINKĘ I KAJUJĘ ![]() KAJUJA ja mam identycznie..wydaje mi się że moje 390anatomy będą w sam raz a za chwilę myślę że za wielkie ![]() BEATAFIT.wyślę Ci zaproszonko,myślałam że już się znamy i szukałam Cię w znajomych a tu zonk ![]() iii zobacz mnie proszę ![]() ![]() ![]() resztę całuję!!!! i spadam powoli bo mi się we łbie kręci...i moja mała coś ciepła mi się wydaje i miałczy przez sen,jeju jak ma być chora to nie dziś ![]() ![]() MIRABELKO byłam w albumie i kurde jesteś piękna-ale to już wiemy;-)a..ile ty słonko ważysz???szczuplutka jesteś strasznie i jaka wysoka??JOASI dziękuję że o mnie pomyślałaś apropos kostiumu..hi hi hi i powiem Ci że ty będziesz miała większe niż mirabelka chybaaa,masz większą wyjąciówkę..ciekaweee;-))))
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-20 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Klaudeczko -a co Ty za choróbsko złapałaś
![]() ![]() ![]() Kajuja i Krokus -witam dwie nowe dziewczynki od Pani dr. ![]() ![]() ![]() ![]() Już pisałam wcześniej-że jesteście w dobrych rękach. Jeśli Pani dr dobrała takie a nie inne implanty to tylko dlatego że miała ku temu powody. Któraś z Was pisała, że to chyba ulubiony model Pani dr. bo wszystkim laskom takie daje ![]() ![]() ![]() Uważam jeszcze, że lekarzowi trzeba ufać- jeśli jest inaczej lepiej wybrać się na konsultację do innego który może się okazać tym właściwym ![]() Gdzieś na końcu w 6 cześci wstawiałam linki gdzie można zobaczyć moje piersi- gdybyście chciały zobaczyć jak wygląda mój rozmiarek. Jeśli nie znajdziecie wstawię je jeszcze raz- ale dopiero w sobotę bo mam je zapisane na innym kompie. Ja jestem drobinką-teraz w biście mam 91cm, pod 70cm. Ale piersi miałam rozciągnięte i zmasakrowane (nawet nie tyle ciążą co pierwszą nieudaną operacją którą robiłam u innego lekarza w W-wie). I wielki szacunek należy się Pani dr. że je odratowała- i że się tego podjęła. Jeśli chce się poznać kunszt lekarza najlepiej zobaczyć jak robi plastykę piersi przez podwieszanie. U mnie podwieszania nie było- ale chirurg na prawdę musiał się natrudzić by "wyrzeźbić" coś z tego co dostał na stół , to nie było proste zadanie polegające na zamianie wkładek na większe. ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-21 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
MyaDiva
zerknij Kochana w moj album i podpowiedz czy wszystko jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Powiem Ci ze jak byłam na urlopie, to na plażę przyszła babeczka która miała implanty. Gołym okiem zauważyłam, że ma piersi robione...a że się opalała topless to przyuważyłam blizny.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH
![]() MYUSIU -małymi kroczkami przyzwyczajaj swoje piersi do eleganckich staniczków a i siebie -napewono nie jest to łatwe po tym co przeszłaś i ile to musiałaś sie natrudzic ,nakombinowac aby doprowadzić piersi do tak seksownego pięknego stanu jaki teraz osiągnełaś ![]() ![]() Powiem tylko ze ja jeszcze noszę ten zalecony przez Panią dr. staniczek -jest mega wygodny i tak się przyzwyczaiłam że normalnie nie wiem czy po tem bedę nosić inne ,a te koronkowe to kupiłam bo okolicznoś mnie zmusiła do tego i na palcach jednej ręki mozna policzyc ile razy miałam je na sobie p.s. na tobie staniczek zdecydowanie będzie łaldniej wyglądał bo twoje piersi są seksowniejsze i juz cię słuchają- moje jeszcze takie uparciuchy ![]() ![]() YOKOO zdjęcia obowiązkowo i torcik zjedz na te okoliczność,a my przed ekranem toaścik wzniesiemy ![]() ![]() NITKA zapomniałabym SLICZNIE GRATULUJE NIECH SIE DOBRZE ZADOMOWIĄ I SPRAWIAJA JAK NAJWIECEJ SATYSFAKCJI ![]()
#911 |
Przyczajenie
|
dziekuje dziewczyny za wszystkie informacje
![]() nie chodzi mi o to zeby wygladac jak dziewczyny ze zdjec ktore niedawno wstawiala jedna z koezanek. chcialabm piersi proporcjonalne do swojej sylwetki,nie chce wielkich balonow,ani takich kolek ktorym brzegi dookola widac, ale boje sie ze po operacji nie wiele sie zmieni. nawet zrobilam sobie wkladki z ryzu tak jak podpowiadalyscie we wczesniejszych postach ![]() ![]() horo, tak mam operacje w gryficach i pana dr nawet nie widzialam, mimo tego ze pielegniarka przez tel powiedziala ze jak bede chciala podjac jakas wazna decyzje to na pewno sie zjawi. gwendolinka a wiesz moze jakie ma ta twoja kolezanka wymiary? myadiva niestety dr nie odpowiada na maile a jak zadzwonie to ta pielegniarka odbierze tel a ja nie moge sie z nim spotkac do same operacji bo nie mieszkam w polsce ![]()
#912 |
BAN stały
|
chodzę sobie po forum, czytam zaległe wątki i widzę ze Miliqqq została zbanowana?!?!?!
![]() dlaczego ?! |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Trochę mnie przeraża samo czytanie o powiększaniu piersi, tym bardziej zaczynam się bać operacji.... Planowana na połowę listopada. Planowana od dawna, po moich długich przemyśleniach. Wybrałam prof. Zielińskiego z Bydgoszczy i bardzo mi zależy na wszelkich opiniach na jego temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Pisałaś, że mierzyłaś implanciki w szpitalu- to była konsultacja na którą specjalnie przyjechałaś? I czy mierzyłaś jeszcze inne rozmiary?
![]() |
#915 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Precelka1 spokojnie będzie wszystko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wypowiadam sie bo nie wiem nic na temat tego lekarza, ale dziewczynki napewno cos wiedzą wiec pomogą Klaudeczko dzieki słonko..co do wagi to waze 58 na 172cm i chce przytyc by nie byc juz suchym patykiem hehe tylko jak po grudzieee..moze po 30 haha Precelka tak samo sie czułam..wcześniej temat tabu az tu nagle własna decyzja w ta strone...ale uwierz że z czasem wgłebiania się przestaje to byc juz takie przerażające..mimo iz to operacja SweetMegii u mnie ZNIKŁY hehe po karmieniu gdzie miałam duże bimbały w czasie karmienia pozostało NIC , zero zwiska ![]() ![]() i wylicytowałam nowy La senza 75C ..ktory był prany..napisałam i odpisała ze raz zalożony ![]() dałam focie do albumu he
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Miarbellko skarbie a coż Ty za rozmiar kupujesz 75B???? olaboga!!!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- witaj Precelku, wszystkie tu jak jeden mąż boimy się przed i mnóstwo wątpliwości mamy ale po operacji dziewczynki wracają takie szczęsliwe, że to naprawde podnosi na duchy i pozwala znieść najgorsze chwile ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Klaudeczko ale ja nie chce większego biuściku od Mirabellki bo będę płakać, ja kocham jej cycuszki i o takich marze są dla mnie absolutnie idealne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Klaudeczka jeszcze mi się przypomniało, jedna z nowych dziewczynek robi na dniach 430 anatomko u Skwierczowej a jest Twojej postury i po karmieniu, poprosimy ją ładnie to może się pochwali i będziesz widziała czy Ci pasują ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Megi z tymi bliznami to bardzo "osobnicza" sprawa, oprócz sztuki wykonanej przez lekarza bardzo dużo zależy od Twojego ciałka jak się goi czy ma tendencje do bliznowaceń. obejrzałam mnóstwo cycków i u jednych blizn trzeba naprawde się dopatrzyć u innych takie sznurki pozostają. a jakie masz mieć cięcie??
#919 |
Raczkowanie
|
MayaDiva jeśli możesz to wstaw proszę link ze zdjęciami, gdyż przeglądałam sporo stron cz 6 i niestety nie trafiłam na link.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
JOASIU DZIUBKU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i która będzie takie miała???aaaa z nowych??i BEATKOFIT może twoja koleżanka mi pokaże efekt ![]() cóż mi to da w sumie jak mogą mi wyjść inne ![]() MAYU dziękuję ..juz lepiej..antybiotyk robi swoje!!a nie będzie to problem jak za miesiąc operacja??? ![]() hejka rodzynko ![]() ja jak mnie najdzie dziewczyny i jestem w wc to czasem włoże na sekunde mój ryż ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-21 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297008391 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297008391 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297008391 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292971971 po przemieszczeniu implantu 9 msc po pierwszej operacji: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292972241 A tutaj już po poprawce , mentorki CPG 333-485cc, dzień po operacji: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1292973042 miesiąc po operacji: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1292973216 Poniżej 7 msc po operacji poprawkowej:
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-21 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
http://www.lookingyourbest.com/INAMODEL/index.html
dziewczyny jak wpisać wymiary?która potrafi???ja nie ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-21 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-21 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten rozmiar sprawdzalam i wyszło mi 65G..co to wogole jest hehe 75pod i 91 w Myadiva piersi teraz masz cudowne i takie powinny byc od początku ![]() ![]() Klaudeczka zaraz zobacze 130 to 58kg 1 funt = 0,45kg co do wzrostu tutaj masz tabelke http://www.whosdatedwho.com/sections...rities/height/ ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Klaudeczko zobacz ta stronke http://www.aboutplasticsurgery.com/b...e-after-photos ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- pozatym ta stronka ktora podalas mi nie chce dzialac, nie wiem;/
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Mirabella
Jests jak połowa mnie, ja mam pod biustem na ciasno 70, kupuje staniki 65H i sa idealne. Nawet sportowy co mocno opina mam 65 i jest super. |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem pod wrazeniem, piekny biust!! po poprawce oczywiscie odnośnie dr. skwiercz, ona operuje miedzy 5 a 12 dniem cyklu tak? ja juz mam stres, ze nie trafie w termin, mam wkładke (mirena) i miesiaczki mam bardzo nieregularne albo wcale, osostnio było co 26-28 dni, wczesniej bywały co trzy miesiace. czy podpisuje sie jakos umowe przed operacja? dostaje sie wypis z kliniki? tego nie dopytałam, a dzisiaj sie nad tym zastanwiałam. czy wy tez przed operacja myslałyscie tylko o niej? ja sie kurcze skupić na niczym nie moge, w pracy, w domy - tylko cycki!!! no maskra jakas. spac nie moge. jak tak dalej pojdzie to na operacje pojde wyczerpana i niewyspana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Pani dr dobiera termin tak by wypadł między 5 a 10 dniem cyklu . Mówiłaś Pani dr o tym że nie miesiączkujesz regularnie i może być kłopot? z tego co wiem można te dni ustawić przy wkładce - ale to już najlepiej zadzwoń po prostu do Pani dr. i dopytaj co masz zrobić. Przd operacją podpisujesz w klinice zwykłą (bez żadnych kruczków, zwykły obligatoryjny druk) zgodę na zabieg w znieczuleniu ogólnym. Wypis wraz z dokumentacją, gwarancją na implanty, zaleceniami i fakturą wpłaty dostajesz jak wychodzisz z kliniki. Po operacji zostaje się w klinice dwie doby. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Wyslalam maila do Doktora, napisal zeby sie w ogole nie martwić, żeby odpuścic stanik z pasem już całkiem i tarmosić piersi
![]() Czyli co mam z nimi robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.