|
|
#1021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cytat:
oj tak, ja chcę i córka też.. będe chyba kombinować aby wziąć 2 rozmiary Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Minikatalog jest nawet fajny, ciekawe jak klientki zareagują. Ale ceny z kosmosu trochę :/
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-10-22 o 19:11 |
|
|
|
#1023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak to ładny, ładny.
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Przyczajenie
|
wstawcie linka do katalogowego, bo mi się zapodział. proszę
|
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki przepraszam jeśli przeoczyłam, ale o co chodzi z tą biżuterią Aparta? Jakie kody są na nie? i Ceny? przejrzałam Strefę ale nie znalazłam.
"Za często chcemy tego, czego nie możemy mieć. Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie może rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." "Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy."
|
|
|
|
#1028 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- już mam
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Coki nie mają obowiązku (to tylko od uprzejmości pracowników zależy) przyjmowania zwrotów. W Bydgoszczy nie przyjmują paczek ze zwrotami.
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwrot w COK?: pierwsze słysze szczerze mówiąc... Kiedyś jak chciałam zrobić u nich zwrot, to powiedzieli, że można to zrobić jedynie wysyłając dany produkt do GarwolinaCo do minikatalogu świątecznego - fajne rzeczy na prezenty Dziękuję osobie która go udostępniła (bo chyba nie będzie jeszcze można?) Bo na mikołajki byłyby już prezenty![]() Chociaż z niektórymi cenami to przegięli... kuferek na biżuterię albo szlafroczek.... i ten słodki kubek
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat mam to szczęście , że zwracam na Słowiczej w Wawie (jedyny COK w Warszawie (na 3), który przyjmuje zwroty) - chociaż musze specjalnie tam pojechać wystarczy zanieść w jakiejść torebce zworty wraz z wypełnionym drukiem i już
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Dawid odebrał paczuchę
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
powiedzcie mi proszę, bo zapomniałam, jak używać kuracji glikolowej z Anew? Na noc? na dzień? pod krem czy solo ? (na dzień używam kremu matującego solutions a na noc kremu clearskin professional - mogę tą kurację stosować z tymi specyfikami czy musialabym z czegoś zrezygnować?). Ja zawsze biorę na paczkomat, zwykle na następny dzień po złożeniu zamówienia mam już paczuszki w domu. Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2011-10-22 o 21:10 |
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkąd weszły paczkomaty , zaczęłam zamawiać na paczkomat i fajnie było , bo czy w sobotę jechać do COKu czy wieczorem paczkoamt w sobotę - to w sumie wszystko jedno - chodzi o pierwszy dzien odbioru paczek z nowego katalogu no ale niestety ostatnio za częło się tak zdarzać, że nowy katalog a paczka w paczkoamcie dopiero w poniedziałek i to baaardzo późno więc dziś znowu odwiedziłam COK ![]() no ale cóż, może się porawią i znowu w paczkomacie bedzie w sobotę do dobioru |
|
|
|
|
#1036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wzięty numer, więc dostałam paczkę z dwutygodniowym opóźnieniem
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2011-10-22 o 21:17 |
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś również widziałam naszyjnik i kolczyki Sowa, ale niestey nie przypadły mi do gustu
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
ja już drugi raz z kolei brałam na Oddział InPost i jestem zadowolona. żałuję, że od razu się nie przekonałam, tylko płaciłam za kuriera (bo chciałam paczuchę jak najszybciej)
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby to bylo takie proste
nie mam juz nic co by bylo niepotrzebne. musze oddac komputer zaprzyjaznionemu informatykowi zeby mi zrobil z nmim porzadek i co najwazniejsze pozgrywal zdjecia na plyty.
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza tego kuferka...Cytat:
U mnie zamówienie znów spore, bo ponad 300zł moje zamówienie to prawie połowa hehe. Same zielone kropy, na fakturze wszystko jest, chyba, że w paczce okaże się inaczej. Zazdraszczam, że niektóre z Was mogą sobie już pomacać paczuchę
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dużo więcej km do najbliższego paczkomatu. Ale mam oddział Inpost i tam odbieram, ale niestety można tylko w godzinach otwarcia, a nie tak jak z paczkomatem, że może odebrać każdy w każdej chwili.
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
sówki na katalogowym - jeszcze raz za opóźnienie
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wgl teraz pytam męża czy u nas jest oddział Inpostu, a on mi mówi, że tak, nawet koło domu jego rodziców hehe to w takim układzie wszystko się wyjaśniło Dziękuję za info a Mogłabyś jeszcze powiedzieć jak to się wybiera, żeby odebrać w tym oddziale Inpostu? przepraszam, bo może dla niektórych wyda się to głupie pytanie, ale ja nie orientowałam się tak dogłębnie w tym temacie, więc stąd moja niewiedza tematu wybaczcie!
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-10-22 o 22:01 |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama się nie skusisz na jedną flaszkę outspoken Intense ? ja bym pewnie brała sobie żeby zmienić dane na strefie w PLIKACH DO POBRANIA są formularze i tam jest m.in jeden do zmiany danych osobowych czy coś |
|
|
|
|
#1048 | |
|
Raczkowanie
|
Boskie, dzieki !
Cytat:
A z tymi paczkomatami to jest tak, że zwykle składam zamówienie wcześnie rano (przy moim obecnym trybie życia zamówienie z K14 skladałam przed 5 rano ) i smsa dostaje na drugi dzień już ok 15, 16 czasem później. Paczkomat mam 12 km od domu, ale w mieście gdzie pracuje mój TŻ więc jeśli sms trafi się przed 15:00 to jedzie i odbiera paczuche, a jak nie to na następny dzień już musowo, chyba, że kosmetyki muszą być na "wczoraj" to jedzie po nie specjalnie ![]() Ponawiam pytanie o kurację glikolowa z Anew, pomóżcie pls
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie nie zwróciłam na to uwagi, że pisze tam też o oddziale Inpostu. teraz już wiem. Dziękuję A długo się czeka na paczuchę zamawiając do oddziału Inpostu? tak mniej więcej...
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
ładne
ja swoje będę mieć w piątek dopiero, naszyjnika nie zamawiałam, bo już i tak za dużo zamówiłam i przekładam jego zamówienie na 16
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

bo się waham, a w poniedziałek w nocy albo wtorek rano składam
ale tak to ładny, ładny.

pierwsze słysze szczerze mówiąc... Kiedyś jak chciałam zrobić u nich zwrot, to powiedzieli, że można to zrobić jedynie wysyłając dany produkt do Garwolina

? ja bym pewnie brała sobie