SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-19, 10:34   #3031
golden_eye
Wtajemniczenie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

ema

siedzę z ręcznikiem na głowie, kłaki się spa domagały, no i chyba jednak pojedziemy na to wesele w sobotę, i nie wiem czy nie zostanę na tydzień do chrzcin, więc może mnie być mniej/w ogóle od piątku do listopada. ale to się dopiero w weekend okaże.

zaraz zjem śniadanie i biorę się do dziubania, bo czasu mało (zwłaszcza jeśli zostanę u rodziców), a roboty dużo. jeszcze. niestety. a myślałam, że teraz to już z górki pójdzie

na obiad dzisiaj PYZY. domowe

wyłamałam paznokieć na kciuku aż krew poszła o głupią wtyczkę
Stary 2011-10-19, 10:58   #3032
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Heeejjjj Witam z nowego mieszkanka
Dziewczyny jestem mega szczęśliwa. Jeszcze nie wszystko ma swoje miejsce, ale nic tam Ważne, że na swoim.
Wkleję później zdjęcia jeśli któraś ciekawa mojego M

Jedyny problem to, że kłócimy się ciągle z TŻtem...
super, że już na swoim. Zdjęcia poprosimy

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam tą pracę w telemarketingu. Właśnie dostałam telefon, że zostałam przyjęta!!! Od 2 listopada zaczynam.

Tylko czeka mnie jeszcze rozmowa dzisiaj z szefową. Już mam stracha.
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
ema

siedzę z ręcznikiem na głowie, kłaki się spa domagały, no i chyba jednak pojedziemy na to wesele w sobotę, i nie wiem czy nie zostanę na tydzień do chrzcin, więc może mnie być mniej/w ogóle od piątku do listopada. ale to się dopiero w weekend okaże.

zaraz zjem śniadanie i biorę się do dziubania, bo czasu mało (zwłaszcza jeśli zostanę u rodziców), a roboty dużo. jeszcze. niestety. a myślałam, że teraz to już z górki pójdzie

na obiad dzisiaj PYZY. domowe

wyłamałam paznokieć na kciuku aż krew poszła o głupią wtyczkę
Ała brrr...

Znowu się nie wyspałam, ale za to już trochę zrobiłam. Obiad częściowo ugotowany, mięso popakowane i pomrożone. Kawa wypita

Teraz zabieram się za siebie. Chyba dzisiaj założę spódniczkę
Szkoda, że w pracy muszę nosić służbową koszulę bo wiele rzeczy mi do niej nie pasuje i codziennie śmigam w spodniach

Wczoraj siedzieliśmy z TŻ w pracy sporo po zamknięciu bo się kasa nie zgadzała. Znaczy w kasie się zgadzało, tylko była różnica między programem, a takim zeszytem który kontrolnie prowadzimy o 800 zł. Okazało się, że szefowa źle wpisała dane z poprzedniego dnia
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 13:53   #3033
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

cześć

ja mam 2 dni wolnego wreszcie dostałam wypłatkę ale co z tego jak zaraz będę musiała caałą wydać ... do końca miesiąca na szczęscie mało wydamy na jedzenie a od 29 znów będę bacznie przyglądać się wydatkom. Na szczęscie mój TŻ zmienił nastawienie i teraz nawet bardziej oszczędnie patrzy na wydatki niż ja ...

dziś na obiad mięsko z sosikiem...ryżyk i surówka... chociaż nie wiem jak zrobić to mięsko bo nie wychodzi mi takie jakbym chciała ... macie może jakiś przepis a takie mięsko z szynki z sosikiem ? jak ie to mięso zrobię osobno , a sos wezmę z torebki ...

w ogóle przyszło do mnie pismo z zusu, że jednak jestem jeszcze ubezpieczona ...( całe szczęscie , bo już zapisałam się do lekarza na przyszly piatek . ALe twarz mi się już zagoiła, teraz tylko glówym problemem są przebarwienia, ogólnie efektem uboczym kuracji na twarz i włosy jest to, że mam baardzo gładką skórę na całym ciele, normalnie bo balsamach tak dobrze nie wyglądała najgorzej martwią mnie włosy, bo ciągle wypada ich dużo ...ale dam im jeszcze czas

lecę poćwiczyc, bo wstyd przyznać ale po 12 dopiero wstałam ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 08:05   #3034
effie22
Wtajemniczenie

Ja w końcu troche odespałam, mimo, że wczoraj do północy pranie robiłam, bo nie mam kiedy. Te 10 godzin w pracy mnie wykańcza. Wczoraj miałam tylko 2 klientki do tego w salonie zimno i nie ma ogrzewania tylko farelka.

Właśnie weszłam na wage i mam 2 kg więcej. Tak czułam bo żarłam bez opamietania. Ale od dzisiaj koniec słodkiego, jedzenia po nocach i wogóle obżerania się. Mam mocne postanowienie, bo jak by tak dalej poszło to do wiosny bym wygladała jak kaszalot.

No i wczoraj przeczytałam w gazecie, że suplementy diety sprawiają, że tabsy anty przestają działać. Wiecie cos o tym?? Bo się troche przeraziłam bo biore tabsy i Bodymax.

Ja spadam znowu na 10 godzin marznac. Miłego dnia

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:01   #3035
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w końcu troche odespałam, mimo, że wczoraj do północy pranie robiłam, bo nie mam kiedy. Te 10 godzin w pracy mnie wykańcza. Wczoraj miałam tylko 2 klientki do tego w salonie zimno i nie ma ogrzewania tylko farelka.

Właśnie weszłam na wage i mam 2 kg więcej. Tak czułam bo żarłam bez opamietania. Ale od dzisiaj koniec słodkiego, jedzenia po nocach i wogóle obżerania się. Mam mocne postanowienie, bo jak by tak dalej poszło to do wiosny bym wygladała jak kaszalot.

No i wczoraj przeczytałam w gazecie, że suplementy diety sprawiają, że tabsy anty przestają działać. Wiecie cos o tym?? Bo się troche przeraziłam bo biore tabsy i Bodymax.

Ja spadam znowu na 10 godzin marznac. Miłego dnia

Pierwsze słyszę Na moje oko to niemożliwe, tyle teraz reklamują tych suplementów, że raczej nie pozwolili by sobie na takie ukryte skótki uboczne.

Dzień dobry, a raczej zły.
U mnie ostatnio nie zaciekawie z humorem. No ale trzeba się wziąć w kupę i iść do przodu.
Do tego pogoda nic a nic nie nastraja, zimno, deszczowo, do bani.

Na obiad robię dziś naleśniki z farszem parówkowo-pieczarkowym, do tego kapusta kiszona z marchewką. Na jutro podobnie tyle że naleśniki z kurczakiem.

Jutro rano wybieram się na kawę urodzinową do babci. Kupiłam dla Niej Panią Walewską - na nic więcej niestety nie mam funduszy.. A że to 70tka, nie wypada przyjść z pustymi rękami
Lekarz pochłania sporo pieniędzy, do tego ostatnia rata za laptopa, kurs Ł. I tym sposobem w tym miesiącu zrobiło się krucho. Listopad i grudzień będzie nie lepszy bo muszę kupić czarne szpilki i sukienkę na weselę, później prezent na wesele no i święta. Na szczęście w listopadzie urodziny Więc mam nadzieję że troszkę kasy wpadnie i będę mogła przeznaczyć ją na uzupełnienie jesienno-zimowej garderoby i kosmetyczki

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 11:38   #3036
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Ja dzis nie w pracy - mam jeden dzien wolny (grrr a niech mi sprobuja cos jutro powiedziec ze mnie nie bylo, uprzedzalam wczoraj) bo mialam maraton - 2 pobrania w 3 dni po godzinach pracy (wczoraj wrocilam przed polnoca do domu) - bardzo nalezy mi sie ten dzien.
Zreszta, koszt pobranych rogowek to 9 tys a moj dzien pracowniczy nie jest tyle wart (chcialabym ), wiec szpitalowi sie to bardziej oplaca.

Postaram sie nadrobic w pozniejszych godzinach co u Was
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:53   #3037
irenkaaa
Zakorzenienie

wrocilam a teraz czas wszystko ponadrabiac
wymeczona jeszcze wiec pewnie od jutra zawitam bo dzis pranie , sprzatanie i zakupy jeszcze mnie jakies czekaja
tzn moj wysprzatal ale ja z moimi torbami balagan robie

no i na poczatek czekaly na mnie rachunki a co
prad na nas za 2 mies - 40e ( caly byl 120)
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:12   #3038
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja dzis nie w pracy - mam jeden dzien wolny (grrr a niech mi sprobuja cos jutro powiedziec ze mnie nie bylo, uprzedzalam wczoraj) bo mialam maraton - 2 pobrania w 3 dni po godzinach pracy (wczoraj wrocilam przed polnoca do domu) - bardzo nalezy mi sie ten dzien.
Zreszta, koszt pobranych rogowek to 9 tys a moj dzien pracowniczy nie jest tyle wart (chcialabym ), wiec szpitalowi sie to bardziej oplaca.

Postaram sie nadrobic w pozniejszych godzinach co u Was
Należy Ci się odpoczynek przynajmniej ten jednodniowy

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
wrocilam a teraz czas wszystko ponadrabiac
wymeczona jeszcze wiec pewnie od jutra zawitam bo dzis pranie , sprzatanie i zakupy jeszcze mnie jakies czekaja
tzn moj wysprzatal ale ja z moimi torbami balagan robie

no i na poczatek czekaly na mnie rachunki a co
prad na nas za 2 mies - 40e ( caly byl 120)
Witamy spowrotem

Naleśniki wyszły pyszne

Niedawno skończyłam ćwiczenia, czuję się pozytywnie zmęczona
Chyba zrobię sobie kawę, później jakaś kolacyja i Kuchenne Rewolucje.
Zaczynam się powoli rozglądać za kreacja na ten nieszczęsny ślub Co można ubrać na ślub cywilny, na początek grudnia Prawdopodobnie "impreza" będzie bez tańców - ot, obiad, deser. Mam zamiar kupić buty - to przede wszystkim i jakąś sukienkę

Stary 2011-10-21, 07:32   #3039
effie22
Wtajemniczenie

Nadia, najlepiej kup sobie prostą sukienkę w stonowanym kolorze.

Co do bodymaxa to juz czytałam w necie, że nie reaguje z tabsami ufff

Ja dzisiaj wstałam razem z Tżtem. On jest chory, ale do pracy chodzi. Już mu zafundowałam gripex powinno mu przejść.

Wogóle ten tydzień to się mijamy. Gdyby nie telefony to byśmy wogóle nie gadali ze sobą. Ja wracam z pracy koło 20:30, Tż albo równo ze mna albo po mnie. Wczoraj był o 23 dopiero. Teraz przed świętami ludzie dużo kuchni kupuja i oni ciagle siedzą na montażach. Także w tym tygodniu to czasu dla siebie nie mamy. Na szczęście przyszły tydzień chodze juz po 4 godziny, a od listopada będe miała normowane godziny pracy.

Ide coś wciągnąć. Dzisiaj ostatni dzień męczarni po 10 godzin Nawet mam humor chociaż z kasą krucho, ale jutro jade do szkoły i spotkam kumpele

Miłego dnia!!!

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 11:32   #3040
irenkaaa
Zakorzenienie

nadrobilam ..
effie gratuluje pracy

anoola pochwal sie mieszkankiem

a ja juz po zakupach i zaczynam znow wydawac : dzis juz poszlo 37e na 3 paczki mielonego z indyka, filety z indyka , sery , warzywa, chleb, 2 bulki slodkie

jeszcze musze jakis proszek albo plyn do prania kupic

troche ogarne i moze jakis film obejrzymy
aaa czekolade do picia jeszcze sobie kupilam i robie goraca

a jak wrazenia ... powiem tak 3 dni to dla mnie w sam raz
u babci spoko choc chciala mi wcisnac jakies bluzki babcine bo stwierdzila ze jestem za slabo ubrana
ale nakarmila i tez bylo ze malo ale zrozumiala ze jak u kazdego pojde i kazdy ci daje cos do jedzenia czy picia to sie tak nieda
ojciec u niej jest to tez sie w koncu widzielismy
z matka podpisalam cos co mi zycie potem ulatwi a przynajmniej nie przejda jej dlugi na mnie po smierci

super ze sie udalo ja zaciagnac do notariusza
zrozumiala
mialam powody ale o tym nie tu
brata nawet nie widzialam

takze jak stwierdzilam ze ,, dla mnie tutaj niema juz nic "
u ciotki tez bardzo milo
no i chrzesnica slodziak na poczatku sie czaila i nie chciala z nami siedziec ale w godzine sie rozkrecila

ale jak mowie 3 dni to akurat
Stary 2011-10-21, 22:18   #3041
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja też z tż mijamy się co mnie zaczyna denerwować , ale niestety kasa potrzeba więc biorę praktycznie wszystkie dni co mi dają ... muszę jeszcze 2 dni w tym miesiącu pracować - biorąc pod uwagę to, że tylko 4 dni mi pasują może być ciężko

w domu mam burdel na kółkach ...i nie mam siły tego ogarnąć ...liczę, że tż jutro jak będę w pracy powalczy z bałaganem.

Dzisiaj opanowałam się przed wydaniem kaski na zakupy (zbędne) więc jestem z siebie mega dumna dodatkowo zaoszczędzimy prawdopodobnie 150 zł na wyjazd do domu co mnie bardzo cieszy biorac pod uwagę że na 11 listopada też musimy jechać do domciu .

ZBliża się 29 i już szykuję zeszyt do wypisywania wydatków i ...jestem dobrej myśli

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 07:20   #3042
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

mam ten sam problem postanowiłam wrócić do dużej ilości jogurtów i serkow bo wtedy lepiej wyglądam

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Zaczynam się powoli rozglądać za kreacja na ten nieszczęsny ślub Co można ubrać na ślub cywilny, na początek grudnia Prawdopodobnie "impreza" będzie bez tańców - ot, obiad, deser. Mam zamiar kupić buty - to przede wszystkim i jakąś sukienkę
Nadia a nie masz w swojej szafie zadnej sukienki nadającej się na taka uroczystość? nie moge jakoś w to uwierzyc poszperaj i na pewno cos znajdziesz a jezeli nie to proponuje jakąs klasyczną może w kollorze pudrowego różu?

Cytat:

a jak wrazenia ... powiem tak 3 dni to dla mnie w sam raz
u babci spoko choc chciala mi wcisnac jakies bluzki babcine bo stwierdzila ze jestem za slabo ubrana
ale nakarmila i tez bylo ze malo ale zrozumiala ze jak u kazdego pojde i kazdy ci daje cos do jedzenia czy picia to sie tak nieda
ojciec u niej jest to tez sie w koncu widzielismy
z matka podpisalam cos co mi zycie potem ulatwi a przynajmniej nie przejda jej dlugi na mnie po smierci

super ze sie udalo ja zaciagnac do notariusza
zrozumiala
mialam powody ale o tym nie tu
brata nawet nie widzialam

u ciotki tez bardzo milo
no i chrzesnica slodziak na poczatku sie czaila i nie chciala z nami siedziec ale w godzine sie rozkrecila

dobrze ze z mama załatwiłas to co miałas załatwic

dzień dobry
po pierwsze to co tu tak cicho?? nie bylo mnie dwa dni i myslalm ze bede musiała nadrabiac i nadrabiac a tu co??jak tak dalej pójdzie to

ja już jestem w domu u rodziców wiec moze trochę odpoczne bo w tym tygodniu co będzie musze przepracowac 23h co bedzie mega ciezkie
wczoraj byłam na szkoleniu w takiej innej dorywczej pracy i było bardzo fajnie wiec mam nadzieję, że już wkrótce dostane od nich zlecenia dziewczyny jak się wyrabia książeczkę sanepidowska?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 09:06   #3043
Lilo123
Rozeznanie

Witam

Ja zbieram się do pracy, choć jak patrzę na widok za oknem, to chętniej zostałabym w domku Mgliście, ciemno i -1 stopień.
Po pracy mam zamiar zrobić szybkie porządki, upiec zapiekanki, a wieczorem wychodzimy do znajomych
Wczoraj kopiłam sobie na reszcie kozaki. Cieszę się bo długo nie mogłam znaleźć nic ciekawego

Miłego dnia.

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
wczoraj byłam na szkoleniu w takiej innej dorywczej pracy i było bardzo fajnie wiec mam nadzieję, że już wkrótce dostane od nich zlecenia dziewczyny jak się wyrabia książeczkę sanepidowska?
Ja też bardzo lubię szkolenia Gratuluję i trzymam kciuki za zlecenia Co do książeczki to niestety nie pomogę, bo nigdy nie wyrabiałam.

Cytat:
u ciotki tez bardzo milo

Fajnie, że podroż udana
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 11:45   #3044
irenkaaa
Zakorzenienie

udana lilo wazne ze juz spowrotem
no i najwazniejsze jeszcze pare dni wolnego jest
Stary 2011-10-22, 14:04   #3045
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
mam ten sam problem postanowiłam wrócić do dużej ilości jogurtów i serkow bo wtedy lepiej wyglądam

Nadia a nie masz w swojej szafie zadnej sukienki nadającej się na taka uroczystość? nie moge jakoś w to uwierzyc poszperaj i na pewno cos znajdziesz a jezeli nie to proponuje jakąs klasyczną może w kollorze pudrowego różu?

dobrze ze z mama załatwiłas to co miałas załatwic

dzień dobry
po pierwsze to co tu tak cicho?? nie bylo mnie dwa dni i myslalm ze bede musiała nadrabiac i nadrabiac a tu co??jak tak dalej pójdzie to

ja już jestem w domu u rodziców wiec moze trochę odpoczne bo w tym tygodniu co będzie musze przepracowac 23h co bedzie mega ciezkie
No nie uwierzysz Nie mam nic w szafie co nadawałoby się na taką okazję... Niedawno uświadomiłam sobie, że po trochu muszę zmieniać zawartość szafy, bardziej eleganckie ubrania napewno jeszcze nie raz się przydadzą Zaczynam od listopada wielkie zmiany garderobowe

za zlecenia

A jeśli chodzi o książeczkę to musisz iść do stacji sanitarno-epidemiologicznej (tak to się chyba nazywa) Tam zanosisz 3 dni z rzędu próbki kupy I jeśli wszystko ok to wyrabiają Ci książeczkę - nie wiem czy później nie trzeba iść z nią do lekarza. Dawno temu wyrabiałam więc nie pamiętam dokładnie i nie wiem czy coś się nie zmieniło. Aha i ona ma też jakiś czas ważności
Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Witam

Ja zbieram się do pracy, choć jak patrzę na widok za oknem, to chętniej zostałabym w domku Mgliście, ciemno i -1 stopień.
Po pracy mam zamiar zrobić szybkie porządki, upiec zapiekanki, a wieczorem wychodzimy do znajomych
Wczoraj kopiłam sobie na reszcie kozaki. Cieszę się bo długo nie mogłam znaleźć nic ciekawego

Miłego dnia.

Ja też bardzo lubię szkolenia Gratuluję i trzymam kciuki za zlecenia Co do książeczki to niestety nie pomogę, bo nigdy nie wyrabiałam.

Fajnie, że podroż udana
Fajnie Udanego wieczoru życzę

Ja jestem kaleka. Palucha mam zabandazowanego Nie moge za wiele nim ruszać bo może siknąć krwią
Genialna ... ucięłam sobie opuszek na krajalnicy odpadł z fragmentem mięska, ostro walczyłam zeby zatamować krew bo lało się ciurkiem

Dobrze, że dostaliśmy od babci bigos bo nie dałabym rady nic ugotować. Zastanawiam się co będzie jutro jak przyjdzie mi schabowe robić

Stary 2011-10-22, 17:25   #3046
irenkaaa
Zakorzenienie

Nadia zdrowka a schabowe moze raz tz zrobic nic mu sie nie stanie
ja bylam zobaczyc jak pracuje i dopiero ide w srode
po drodze kupilam patelnie ( beda nalesniki potem a miesko na obiad juz usmazone wiec sie juz wyprobowalo i jest puki co super)
obiadek zjedzony
zaraz jakis film obejrzymy
Stary 2011-10-23, 09:55   #3047
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
No nie uwierzysz Nie mam nic w szafie co nadawałoby się na taką okazję... Niedawno uświadomiłam sobie, że po trochu muszę zmieniać zawartość szafy, bardziej eleganckie ubrania napewno jeszcze nie raz się przydadzą Zaczynam od listopada wielkie zmiany garderobowe

za zlecenia

A jeśli chodzi o książeczkę to musisz iść do stacji sanitarno-epidemiologicznej (tak to się chyba nazywa) Tam zanosisz 3 dni z rzędu próbki kupy I jeśli wszystko ok to wyrabiają Ci książeczkę - nie wiem czy później nie trzeba iść z nią do lekarza. Dawno temu wyrabiałam więc nie pamiętam dokładnie i nie wiem czy coś się nie zmieniło. Aha i ona ma też jakiś czas ważności

Fajnie Udanego wieczoru życzę

Ja jestem kaleka. Palucha mam zabandazowanego Nie moge za wiele nim ruszać bo może siknąć krwią
Genialna ... ucięłam sobie opuszek na krajalnicy odpadł z fragmentem mięska, ostro walczyłam zeby zatamować krew bo lało się ciurkiem

Dobrze, że dostaliśmy od babci bigos bo nie dałabym rady nic ugotować. Zastanawiam się co będzie jutro jak przyjdzie mi schabowe robić
schabowego zrobi tż co to za problem?

a jak dziś paluszek?

własnie musze się zebrac z tym wyrobieniem książeczki i to koniecznie w tym tygodniu!!

i zlecenia też mam nadzieję, ze dostane bo wtedy mogłabym odejsc z tych słuchawek na których teraz jestem ale to dalekie plany

dzień dobry
ja od rana czytam teksty na uczelnie co by nie siedziec jak ten ćwok na zajeciach i nie wiedziec o czym mowa
o 16 znowu jedziemy do warszawy i tak wkółko a jutro uczelnia i do pracy
Stary 2011-10-23, 10:07   #3048
Princesska22
Zadomowienie

Mozecie mi doradzić jakiego kremu powinny używam osoby w wieku 20+? Do tej pory uzywalam kremu na niedoskonalosci,ale one niewiele dają,slabo nawilzają i zastanawiam sie nad innym, doradzcie cos bo jestem ciemna
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 10:28   #3049
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
schabowego zrobi tż co to za problem?

a jak dziś paluszek?

własnie musze się zebrac z tym wyrobieniem książeczki i to koniecznie w tym tygodniu!!

i zlecenia też mam nadzieję, ze dostane bo wtedy mogłabym odejsc z tych słuchawek na których teraz jestem ale to dalekie plany

dzień dobry
ja od rana czytam teksty na uczelnie co by nie siedziec jak ten ćwok na zajeciach i nie wiedziec o czym mowa
o 16 znowu jedziemy do warszawy i tak wkółko a jutro uczelnia i do pracy
Dziś już lepiej, ale w nocy konkretnie mnie bolało i czułam takie dziwne pulsowanie. Ł. mówi, że to normalka - on to w skaleczeniach jest weteranem Nawet dłoń sobie przewiercił
Wczoraj zrobił surówkę z kiszonej i marchwi na dziś i rozbił schaboszczaki w końcu po 2 latach doczekałam się 'kucharzenia' z mężem Niestety nie podoba mu się więc to taka wyjątkowa sytuacja

Oj, pamiętam jak ja siedziałam nad tekstami, jeszcze jak było coś interesującego to obleciało. Gorzej jak teksty były pokręcone, nudne czy niezrozumiałe

Wstałam po 9tej, budząc się od 7 ale nie dałam rady zwlec się z łóżka
Pokochałam owsiankę więc teraz nie wyobrazam sobie czegoś innego na śniadanie Jest pyszna i wciąż kombinuję z dodatkami. Na chwilę obecną wygrywa wersja z owocowym jogurtem i bakaliami, od wczoraj dodaję również do niej otręby
Dziś była wersja z resztą jogurtu naturalnego, startym jabłkiem i cynamonem

Popołudniu wybieramy się do znajomych. W końcu zgrał nam się termin bo umawiamy się już prawie od 2 miesięcy na spotkanie

Stary 2011-10-23, 10:52   #3050
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś już lepiej, ale w nocy konkretnie mnie bolało i czułam takie dziwne pulsowanie. Ł. mówi, że to normalka - on to w skaleczeniach jest weteranem Nawet dłoń sobie przewiercił
Wczoraj zrobił surówkę z kiszonej i marchwi na dziś i rozbił schaboszczaki w końcu po 2 latach doczekałam się 'kucharzenia' z mężem Niestety nie podoba mu się więc to taka wyjątkowa sytuacja

Oj, pamiętam jak ja siedziałam nad tekstami, jeszcze jak było coś interesującego to obleciało. Gorzej jak teksty były pokręcone, nudne czy niezrozumiałe

Wstałam po 9tej, budząc się od 7 ale nie dałam rady zwlec się z łóżka
Pokochałam owsiankę więc teraz nie wyobrazam sobie czegoś innego na śniadanie Jest pyszna i wciąż kombinuję z dodatkami. Na chwilę obecną wygrywa wersja z owocowym jogurtem i bakaliami, od wczoraj dodaję również do niej otręby
Dziś była wersja z resztą jogurtu naturalnego, startym jabłkiem i cynamonem
blee ja owsianki nie lubie
ten tekst co teraz czytałam to jak Cie moge ale czasem to się trafi taki, że nie wiem po co go w ogole czytac skoro i tak nic nie rozumiem?
ooo i tż się spisał z obiadem

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Mozecie mi doradzić jakiego kremu powinny używam osoby w wieku 20+? Do tej pory uzywalam kremu na niedoskonalosci,ale one niewiele dają,slabo nawilzają i zastanawiam sie nad innym, doradzcie cos bo jestem ciemna
może opowiedz coś o swojej skórze bo tak w ciemno to nie da rady
Stary 2011-10-23, 12:07   #3051
kobietasukcesu
zawsze mam racje

princeska: którego dokładnie kremu używałaś?

Zależy jaką masz cerę, bo jedne 20+ jak pupa niemowlaka, u innych palących/pijących i korzystających z solarium cera jest mocno już zniszczona.

Ja teraz na dzień mam himalaya herbals, który nazwany jest przeciwzmarszczkowym, ale to tylko chwyt słowny bo jak dla mnie to krem po prostu nawilżający, a na noc yves rocher taki w zielonym słoiczku, ale nazwy nie pamiętam.

Ale wracam jak te skończę do aloesowego aloe bio50 firmy athena's

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 12:35   #3052
irenkaaa
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego nasza Lili spelnienia marzen przede wszystkim
Stary 2011-10-23, 13:03   #3053
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
princeska: którego dokładnie kremu używałaś?

Zależy jaką masz cerę, bo jedne 20+ jak pupa niemowlaka, u innych palących/pijących i korzystających z solarium cera jest mocno już zniszczona.

Ja teraz na dzień mam himalaya herbals, który nazwany jest przeciwzmarszczkowym, ale to tylko chwyt słowny bo jak dla mnie to krem po prostu nawilżający, a na noc yves rocher taki w zielonym słoiczku, ale nazwy nie pamiętam.

Ale wracam jak te skończę do aloesowego aloe bio50 firmy athena's
ja mam 23 lata, nie pije nie pale, nie korzystan z solarium,ale uwazam ze wlasnie mam cere juz troche zniszczoną,chyba tym ze w bardzo mlodym wieku zaczelam uzywac podkladu i to w duzej ilosci.....Ja wlasnie tez sie zastanawiam czy juz nie zaczac uzywac jakiegos przeciwzmarszczkowego? Ponad w wieku 20+ wystarczy wlasnie dobrze nawilżający....Mozesz mi dac linka do kremu ktorego ty uzywasz? Bo nie wiem o ktory konkretnie chodzi
Stary 2011-10-23, 14:20   #3054
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Oto ten krem:
http://skleptesoro.pl/index.php?opti...chk=1&Itemid=1

Tyle że na dozie jest po około 50 zł, a nie 78 jak tutaj.

Do tego nawilżam twarz pantenolem, ostatnio maścią z kwasem hialuronowym. Używam także oleju arganowego jak mi się przypomni. No i maseczki- najchętniej glinki(ostatnio z dermaglinu), maseczka ananasowa freeman i maseczki montagne jeunesse.

Jeszcze dojdzie serum z 15% witaminą c. I za jakiś czas kuracja retinem a.

Dużo tego ale:
a)mam dużo stresów i zmartwień w życiu
b)nie jem mięsa i żelatyny, więc przez brak kolagenu itd szybciej będę stara i pomarszczona

nadia: jak Ci się udaje budzić w niedziele o 7? Dla mnie kosmos co najmniej.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 14:23   #3055
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

Nie lubię spać

Lili wszystkiego najlepszego

Stary 2011-10-23, 14:23   #3056
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Oto ten krem:
http://skleptesoro.pl/index.php?opti...chk=1&Itemid=1

Tyle że na dozie jest po około 50 zł, a nie 78 jak tutaj.

Do tego nawilżam twarz pantenolem, ostatnio maścią z kwasem hialuronowym. Używam także oleju arganowego jak mi się przypomni. No i maseczki- najchętniej glinki(ostatnio z dermaglinu), maseczka ananasowa freeman i maseczki montagne jeunesse.

Jeszcze dojdzie serum z 15% witaminą c. I za jakiś czas kuracja retinem a.

Dużo tego ale:
a)mam dużo stresów i zmartwień w życiu
b)nie jem mięsa i żelatyny, więc przez brak kolagenu itd szybciej będę stara i pomarszczona

http://www.lirene.pl/produkt/225/filtruj A co myslisz o tym? bo zastanawiam sie nad takim...szukam narazie czegos tanszego :P
Stary 2011-10-23, 17:43   #3057
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Dzisiaj się lenię. Mam wolny dzień od nie wiem kiedy.
Byliśmy z TŻ oglądać kuchenki. Mamy już nawet wybraną

A w naszej przyszłej kuchni prawie całe ściany są wykafelkowane
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:54   #3058
dudipopka
kobieta za ladą

Spotkaj w dniu swoich Urodzin złotą rybkę, niech spełni najskrytsze Twoje życzenia, niech zaczarowany stoliczek wyczaruje dla Ciebie dary, które zaspokoją Twoje wszelkie pragnienia!

lilik
imageslolii.jpgimageliliis.jpg

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 22:18   #3059
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Lilik
Życzę Ci spełnienia marzeń - tych o których wiem i tych ukrytych
Życzę Ci dużo zdrowia - żeby było do ich realizacji
Dużo zdrówka i pociechy z Małej - żeby była spokojnym i uśmiechniętym dzieciakiem i dawała mamie samą radość
I kasiury - bo ona pomaga
Buziaków moc

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 07:15   #3060
nurek119
Zakorzenienie

Lili wszystkiego wszyastkiego najlepszego

dzień dobry
o 23 dowiedzielismy sie, ze M. tata mam zator płucny i leży na erce pod tlenem....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości