|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
czesc dziewczyny
|
|
|
#3062 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
. Ale najlepiej idź wcześniej do gina, żeby dała Wam zielone światło . I tak, jak Agula mówi- bierz kwas foliowy, bo najlepiej zacząć brać 3 mies. przed zajściem w ciążę .Zazdroszczę Ci ... Boże, kiedy to zleciało?! Niedawno nam relację zdawałaś.... I niedawno były 2 kreseczki u Ciebie, teraz mamy 3 nowe ciężarówki, zaraz będą kolejne, czad . Czas zapiernicza, eh!Cytat:
.Cytat:
Ale i tak będziemy YOUNG :p. Później będą "coraz starsze young PMki" Cytat:
. Ja bym Ci dała mniej lat niż masz, wiesz ?Cytat:
.Dziś byłam wyjątkowo długo w pracy. Łeb mnie boli, jestem zmęczona, przez ten pobyt w Lbn mało spałam. Jeszcze są problemy z tym IOSem, bo jakiejś baby ciągle nie ma i nie wiem, jak ona ma mi to niby podpisać . Wczoraj wróciłam, a on dziś na 2 dni pojechał . Ale jak wróciłam z pracy, to zobaczyłam kartkę na laptopie- napisał, że mnie kocha i już BARDZO tęskni Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-10-21 o 18:23 |
|||||
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
agaaga89 nie poznałam cię przez tego avatara:P żabciu dobrze że mi przypomniałaś że istnieje taki wątek to zaraz tam zajrzę
kiedyś się na niego natknęłam ale zapomniałam o nimdzisiaj dzwoniłam się do lekarza umówić, idę do nowego bo do mojej Pani do Lublina ponad godzine muszę jechać w jedną stronę a zresztą wkurzyła mnie tym ostatnio jak mi powiedziałą że nie trzeba żadnych badań przed ciążą robić, miała dużo ludzi i tak chciała się mnie pozbyć mąż kupił mi dzisiaj kwas foliowy i zacznę łykać a wizytę mam dopiero na 14 listopada, mam nadzieję że warto będzie czekać a przynajmniej wezmę skierowania i porobię badania dziś mąż przyjedzie z płytą z naszego wesela, tylko musi czekać do 20 bo kamerzysta kończy coś tam robić jeszcze
|
#3064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Taa, ostatnio nie wiadomo skąd wyszedł mu kolejny kompletnie łamiąc regułę o kolejności wychodzenia ząbków .. Powinny mu jeszcze wyjść jedynki i dwójki górne, a tu z grubej rury od razu dwójka na dole ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tamten avatar miałam od kiedy tylko mam konto na wizażu, a dziś naszło mnie na zmianę, miałam bardzo podobny, ale jak go ustawiłam to okazało się, że niewymiarowy i wygląda fatalnie, a jak chciałam wrócić do starego avatara, to zorientowałam się... że nigdzie go nie miałam zapisanego może gdzieś na starym komputerze u rodziców będzie? W każdym bądź razie znalazłam taki i narazie zostanie taka blondi a co tam ![]() No proszę jaka osłoda życia Cytat:
Dobrze, że zmieniłaś gina ![]() Nie poznałaś? Ojej, będę bogata ![]() Filet "czytał" ze mną bajki i nawet nie zauważyłam kiedy przeciął sobie paluszka kartką, teraz się siłuje żeby odkleić plaster sam
|
|
#3065 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za staranie Cytat:
A ja mam doła, TŻ w sumie jest niedaleko, ale nie możemy się zobaczyć, strasznie mi ciężko Według obecnego grafiku zobaczymy się dopiero 12 listopada
|
|||
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja Ci współczuję tych rozstań... Każdy dzień ciężki a co dopiero prawie miesiąc? My Ci zajmiemy chętnie wolny czas
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj wreszcie zamówiłam sobie kurtke zimową ciążową i po ciąży. Stwierdziłam, że następne dziecko zaplanujemy tak, żeby najpóźniej urodziło się we wrześniu
|
|||
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
morsi na pewno będziesz panią K szybciej niż CI się wydaje a przynajmniej za to trzymam kciuki ![]() no może na 16 nie wyglądam aczkolwiek ostatnio kolega z pracy TZta pytał czy ja mam przynajmniej 16 lat
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najprawdopodobniej w taki sposób uniknęłam rozstępów na brzuchu, co wieczór po kąpieli oliwka cud ![]() Cytat:
fajniej w lato się ubierać niż w zimę, zdecydowanie...Cytat:
nie wierzę, że takim facetom kiedykolwiek wyjdzie z krwi nałóg podrywania.. Ale oczywiście życzę powodzenia wszystkim jego dziewczynom
|
|
#3072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo to proponuje długie jesienne wieczory spędzac we dwoje ![]() Cytat:
w ogóle uwielbiam Edytę w każdym filmie, genialna jest! Cytat:
ups no dobra... 1 raz posmarowałam się kremem na rozstępy![]() Fakt, nie wyobrażam sobie ubierać się w zimie z wielkim brzuchem....w lecie miałam z tym problem a co dopiero w zimie chociaż z drugiej strony pakowanie maluszka w czapki, kombinezony eh.... a tak to Lila leżałą w samym pampku, ewentualnie body, na spacery tak samo Dzień dobry ![]() Sama nie wierze że tak często tu zaglądam Lila leży na dywanie i gaworzy, mamuśka pije kawe i zaraz idziemy sprzątać sypialnie
|
|||
|
|
|
#3073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej parę doktorków :P oboje świetnie grają ![]() hej jakie plany na weekend? ja mam ten jedyny weekend w miesiącu wolny i muszę dziś robić za kierowcę moim rodzicom.. i mieliśmy się w tym czasie spotkać z koleżanką i jej facetem ale lecą se w kulki już trzeci tydzień i sądzę, że i tym razem to nie wypali.. więc sobie będziemy musieli coś innego wymyśleć ![]() miłego weekendu
|
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogóle mam tak suchą skórę, że jeden raz nie posmaruję w takim sezonie jesienno-zimowym i od razu aż mnie swędzi jakbym nie smarowała brzucha to bym miała mega zorany...Chyba każda pora roku ma jakieś swoje + i - Wy dla odmiany następne na środek zimy, pożyczę Ci swój płaszcz ciążowy
|
|
#3075 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeżeli chodzi o skórę, to mam tak jak u Ciebie, mam mega suchą skórę na ciele, a na twarzy na odrót ![]() Właśnie zjadłam śniadanie Na szczęście mam robotę na uczelnię, w poniedziałek pierwszy kolos, ale to dobrze, bo nie będę się dołować tyle
Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2011-10-22 o 12:31 |
|||
|
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo to jaj będzie potrzebny to się zgłoszę do Ciebie ![]() Cytat:
A ja dzisiaj tylko kawe piłam... jakoś nie chce mi sie jeść ![]() Aaale mam lenia dzisiaj
|
||
|
|
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że mała daje Ci tak z nami pisać .Cytat:
. "Mam nadzieję, że na zewnątrz się tak nie wypinasz?!" "Wypinam" Mój plan na weekend to leżeć i się kurować, bo kiepsko się czuję :/. Długo dziś spałam, ledwo zjadłam, umyłam się, a tu.... szwagier- oczywiście bez zapowiedzi... Ja w szlafroku- bo przecież chora jestem, to w łóżku leżę, w pokoju bajzel, TŻ na zjeździe, a ten przyjechał na internet ... Nawet nie zdążyłam wcześniej nic sprawdzić na kompie, dopiero teraz poszedł....
|
||
|
|
|
#3078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś rekordzistką w jedzeniu śniadań... Ja właśnie na odwrót, nienawidzę zim i jesieni, w ogóle chłodu, strasznie przeżywam najmniejszy przymrozek(bardziej psychicznie niż fizycznie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz chyba pora na obiad![]() Ja uwielbiam wiosnę ![]() Twoja, Twoja, sama się w to wkopałaś |
|||
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To jest rodzina męża i koniec :P. Właśnie się dowiedziałam, dlaczego TŻ nie dostał pracy w tej firmie (kulisy w klubie :P). Bo jest facetem......... Podobno kierowniczka nie przyjmuje facetów, bo się boi, że będą rządzić ![]() . Wkurzyłam się... Przyjęła podobno całkiem ZIELONĄ dziewczynę......... Ale jest szansa, że TŻ dostanie jeszcze fajniejszą pracę, też w zawodzie, bo koleżanka z uczelni zaniesie jego cv do dyrekcji, czy gdzieś tam... Oby tym razem się udało, bo się zastrzelę inaczej .
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kicia nie przejmuj się na razie tym, sporo czasu masz do ślubu jeszcze, więc nie wiadomo jak się sprawa świadka i jego dziewczyny rozwiąże. Dalenko szkoda, że Twój Tż nie dostał tej pracy. ![]() Ja mam suchą skórę, a teraz to już jest masakra. Wręcz się sypie, muszę się co chwile smarować, bo taką mam suchą, że szok! Ja nie planuję kupować kurtki na zimę, liczę, że się zmieszczę w tą którą mam
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem tak zrobimy ![]() Cytat:
za Tż-ta oby tym razem się udało
|
||
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie było na "opakowaniu", że rodzina gratis?
czy jakaś ukryta promocja?![]() Cytat:
No to nieźle z tą pracą.... najwidoczniej kierowniczka zdeka zakompleksiona
|
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Widać, bała się, że ją mój małżonek prześcignie w sukcesach i awansach, czy coś . Oby tym razem się udało ...
|
|
|
|
|
#3086 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ty masz z tą rodzinką TŻ... ![]() Cytat:
ale trzymam kciuki, żeby się udało w tym drugim ![]() hej wstaliśmy przed chwilą i właśnie wychodzimy do kościoła, a potem się będziemy lenić :Pmiłej niedzieli
|
||
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
hej wczoraj obejrzeliśmy całe wesele, dzisiaj dzwonił fotograf i za 5 minut jedziemy odebrać zdjęcia!!!!
a z wesela nawet jestem zadowolona, fajnie to wszystko zmontował koleś tylko nie wiem jak te płyty przegrywać bo one są jakieś dwuwarstwowe i jedna zajmuje 7,5GB może któraś z was miała z takimi do czynienia??
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
![]() Alonka to super, nie będę ukrywać, że nie mogę doczekać się aż wrzucisz nam kilka Ja nasz film przegrywałam na płytkę dvd normalnie. Nie wiem jakiej są nasze pojemności bo akurat nie mam przy sobie, ale zrzuciłam wszystko na kompa a potem wrzucałam dany folder na płytkę.
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz spróbowalismy z płyty od razu na płyte przegrac ale sie nie udało
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

a co studiujesz??
mama jest cały czas obrażona bo nie chodzę w pole i im nie pomagam ale wkurzyli mnie bo jak ja chcę pojechać do gminy i złożyć wniosek o zmianę dowodu to nie ma mnie kto podwieźć tylko na piechotę muszę 3km zapierniczać a jak w ich pole to mam iść i koniec, pierniczę ten system, o!
... 
. Ja bym Ci dała mniej lat niż masz, wiesz
?

Zakończone: 2
jakbym nie smarowała brzucha to bym miała mega zorany...
może któraś z was miała z takimi do czynienia??