|
|
#211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Pierwsza miłość" część V
Cytat:
![]() No a Kaśka jak zwykle powywijał, zresztą on zawsze taki ciapa był, szkoda ,że go zwolnił Paweł, bardzo go lubiłam , ale w sumie Paweł miał podstawy. Dzisiaj troche wkurzyłam się na Anie , w końcu to straci Pawła ze swojej winy. Bierze nadal te tabletki i go okłamuje. On się stara a ta ciagle ma fochy...
|
|
|
|
#212 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
. A co do Kaśki to wydaje mi się, że Paweł go jednak przyjmie znowu![]() Heh, a może Aurelia nie tylko gotowała mu obiady tylko, np. poprawiała jego samopoczucie i dlatego chce wrócić, bo jej samej źle
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten Kamil jest taki faaaajny .. ![]()
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
no z tego o czym była mowa wczoraj to wychodzi, że Ania w końcu zajdzie w ciążę czym uszczęśliwi i siebie i Pawła. Marek (ojciec Kingi) ma dać jej kilka rad itp. itd. po czym zacznie mieć wyrzuty sumienia (bo bierze na ręce małą Julkę) czy powiedzieć Pawłowi prawdę (że Julka jest jego córką)
co do dzisiejszego odcinka to... nie wiem co robił Kaśka, że zwalił ten telewizor, wyglądało to jak mecz rughby (czy jak to się tam pisze) dziwna sprawa z tą koleżaneczką Dagi zwłaszcza, że w zajawce ten cały szef gazety mizia Sabinę i proponuje jej hotel
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
spoiler w piątek ponoć ma wrócić Artur z Bereniką (źródło: świat seriali)
|
|
#217 |
|
Holy Crap!
|
Kaśka zrobił to tak nienaturalnie, że aż śmiesznie
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Tak i Arutr i Berenika będą chcieli mieć dziecko chyba.
Dla mnie z tą Aurelią to już będzie naciągane , jeżeli będzie chciała tam zostać. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-10-22 o 15:32 |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
ile tych dzieci ostatnio się robi w każdym serialu normalnie wątki ciążowe.
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj nie oglądałam bo byłam w szkole
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
widzialyscie w promo, jak Maryska strzelila po pysku Hubcia?
Ciekawe ile dubli bylo? |
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Aurelia działa mi troszkę na nerwy, ale w sumie szkoda by było kończyć jej wątek...
Jakoś mnie intryguje
|
|
#223 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
. Może Śmiałek wystąpi jeszcze raz w roli amanta,a ona nie będzie udawać uczucia
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie pasowali by do siebie
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
Według mnie Kamil podoba się Emilce i obie z Wiktorią będą o niego rywalizować. Ten Kamil kojarzy mi się z jakąś śmieszną reklamą przez co ciągle wydaje mało poważny w tym serialu, nie umiem się do niego przekonać.
Gdzie ten Artur? Według mnie Płoszajskiego usunęli z serialu... Swoją drogą Robert dobrze zrobił, mówiąc prawdę Adamowi. Gdyby był egoistą, zrobiłby wszystko, by ten nie dowiedział się o ciąży. Jestem ciekawa, czy Marek przekona się do Adama. Moim zdaniem pomysł Adama z tym domem jest średnio trafiony, bo rzeczywiście nie będzie tańczył całe życie, to akurat taki zawód, w którym szybko przechodzi się na emeryturę, a on chce brać taki duży kredyt. ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Jak zobaczyłam Jowitę to od razu pomyślałam, że będzie prostytutką, bo jest taka wulgarna... W ogóle mam też przeczucie, że ona te projekty sprzeda komuś na lewo. Wydaje mi się, że albo obie z Dagą były prostytutkami albo kradły projekty. |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Artur wróci, spokojnie Po prostu jest z Bereniką na baaaardzo długich wakacjach, czyt. nie mają pomysłów na jego wątek, więc wysłali ich na wakacje. Ale wrócą, bo w spoilerze było, że Aurelia będzie doradzała Emilce i Berenice w sprawach sercowych. Czyli i Aurelia nie zniknie, i Berenika wróci. A jak Berenika to i Artur
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze,że wrócą strasznie ich lubie
ale jak oni bedą chcieli mieć dziecko... no litości.kolejni ?
|
|
#228 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwiastun na następny tydzień, chyba wreszcie będzie się coś działo, końcówka świetna ![]() Cytat:
![]() Zauważyłyście, że ukazywanie emocji typu strach, zdziwienie, zdenerwowanie objawia się u Maryśki wytrzeszczem oczu, rozbieganym wzrokiem oraz zapatrzeniem w dal? Tak to wyglądało w piątkowym odcinku, jak siedziała z Anetą i rozmawiała o Hubercie.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-10-23 o 12:47 |
||
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- "dlaczego Ty jesteś w ciąży?" Kinga tylko w serialu jest w ciąży czy w realu też?
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, będzie się działo.. Czyli jednak narkotyki chyba u Jowitki... Ładnie, ładnie... Cieszę się, że Pawłowi przeszło przez myśl, żeby odejść od Anki. Bo ileż mozna
|
|
|
#231 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
I im nowe mieszkanie zafundowali.
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
Mi też się zawsze Berenika podobała
![]()
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
No ładna jest Berenika.
A Artur był głupi, że Ją zdradzał, tym bardziej, że tamta kobieta wyglądała jak jakiś babochłop, feee. |
|
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
Anka przezywa jakby juz kilka lat się starali o dziecko, a to dopiero kilka miesiecy... Wiecznie naburmuszona i obrazona siedzi, na miejscu Pawła bym sie wkurzyła bo to wygląda jakby zależalo jej tylko na dziecku, a na Pawle wogóle..
|
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
"dlaczego Ty jestes w ciazy"
Wiecie co, nie lubiłam strasznie na poczatku Wiktorii- teraz ja jednak bardzo lubie- taka sympatyczna sie zrobila i fajne ma teksty "porka mizeria", "picolo bambino" I sama w to nie wierze ale dzis pierwszy raz pomyslalam ze moze jednak lepiej by Marysia byla z Hubertem. Choc bedac u lekarza zachowywal sie bezczelnie, nie sadzicie?
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Oglądałyście dzisiejszy odcinek ?Sabina była genialna A Paweł był fajnie ubrany ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
A Wiktoria to ładna dziewczyna , ma taka delikatną , subtelną urode. Piękna dziewczyna
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się dzisiejszy odcinek podobał
![]() Emilka bardzo autentycznie zagrała poplucie herbatą na wieść, ze Aurelia zostaje na zawsze ![]() I brawa dla Sabiny ![]() chociaż w dzisiejszym świecie to żeby coś naprawde osiągnąc na polu mody - nierzadko trzeba 'wejść komuś do łóżka'. Pokazali czystą prawdę. i druga sprawa - kontakty. Akurat się udało, bo Weksler był przyjacielem tego dyrektora. Kontakty, plecy, znajomości - bez nich ciężko coś osiągnąć. Mówię tu o znacznie wyższym standardzie - polu światowym. Trzymam kciuki za to, ze Sabina jeszcze Cezareczkowi pokaże Ależ ten Hubert sztucznie zagrał ten 'skurcz', bardzo mi się nie podobało... Widać, że udawany ból
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą Kaśka dzisiaj też dał ładny popis , a Stefani jaką miała mini. Dosłownie pod samą pupe
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
No fajny odcinek
.Śmieszna scena z Kaską grającym na grzebieniu Dla mnie, jak pisałam naciągana ta "przemiana" Aurelii, ale niech będzie, można się posmiać .Nadal chcę, by Marysia była z Pawłem, to nie uległo zmianie. |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

. A co do Kaśki to wydaje mi się, że Paweł go jednak przyjmie znowu