|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Obw. talii dzielisz przez obw. bioder
|
|
#2493 |
|
amor vincit omnia
|
ja mam 0,69
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-10-23 o 12:13 |
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy to przez biodra czy przez talię
![]() Cytat:
A nie masz jakiegoś basenu bliżej mieszkania ![]() Najlepsza siłownia u mnie w mieście, full sprzętu, na moim osiedlu, będe piękna i chuda,w końcu
|
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Haha, z podtekstem erotycznym
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#2496 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę do galerii założyć konto w MBanku bo tam mają stoisko. Nie chce mi się czekać 2 tygodni na kuriera ![]() Aaa i Ewelka-kliknęłam na all ten 2000calorie podkręcający,w sobotę odebrałam i jest booooski |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też następnym razem sobie kupię ten z kaloriami
|
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
wychodzi mi 0,78 . Czas się wziąść za siebie
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie liczę żadnego stosunku, bo jestem fajna laska
Pomimo 6h nauki czuję się jak nowo narodzona i chyba pogonię M. ostatecznie, bo jest tępy jak but z lewej nogi, a ja jestem super laska! Idę się uczesać, pomalować i dalej wkuwać historię!
|
#2501 | |||
|
Zakorzenienie
|
JA TEŻ, OD JUTRA OD JUTRA!
![]() ale to nie chodzi o ładny wygląd, tu chodzi o ich podświadomość :P Cytat:
a telefonów nie ogarniam, z każdym nowym strasznie się nienawidzimy Cytat:
![]() Właśnie ja mam tak samo, nigdy nie miałąm cellu a tu się pojawił ![]() Ja mam idealne 0,7, na coś się moja figura klepsydry przyda Cytat:
Klepsydry są najlepsze ![]() liczba dni, w których uprawiałaś seks, przez liczbę dni w miesiącu- jak wyjdzie 0,7, to jesteś kobietą idealną |
|||
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, taaa, bo oni akurat mają podświadomość
Jak mogą mieć podświadomość skoro nie mają mózgu (przynajmniej większość)?
|
|
#2503 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://demotywatory.pl/3514802/Argumenty-nie-musza-byc-silne ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- no to jaki problem. 21 dni seksu, 4 na odpoczynek, 5 na okres ![]()
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2506 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nareszcze ![]() |
|
|
|
|
#2508 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piątka .I definitywnie to nie świadczy o mojej atrakcyjności Dzisiaj się odchudzam bulimicznie ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
#2510 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie chodzi o zadna miarke w oczach, tylko widocznie potem ten stosunek zostal wyliczony. To tak jakby na podstawie badan stwierdzono, ze wiekszosc lubi truskawki, a Ty jedna bys powiedziala, ze wolisz arbuza, wiec to nieprawda.Cytat:
![]() Jesz na diecie 1600kcal? Wlasnie ja sie tego boje, ze jak zaczne jesc 1000, to potem bede tyc na 1500, a przeciez normalny czlowiek to je z 2500. Cytat:
Tez jestem klepsydra ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2511 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do tych wyliczeń - ja tam to traktuję z dużym przymrużeniem oka, najważniejsze, to czuć się kobieco - wtedy to widać, i nie ma bata, choćby się miało małe cycki i płaski tyłek, to robi się wrażenie :P i też uwielbiam moje cycki :P choć rozumiem Anię, u mnie też stracenie dużej ilości kg odbiło się na cyckach, ale ćwiczyłam wtedy i stosowałam kremy i masaże i jest z nimi naprawdę dobrze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2512 | ||
|
Zakorzenienie
|
winyl, co się dzieje?
Cytat:
też tak robię to jest takie słodkie, kiedy są bezradni i wpatrują się z takim uwielbieniem Cytat:
Szczerze mówiąc gdybym miała dużo schudnąć i ją stracić (kiedyś tak było, prz 56 kg miałam w biodrach prawie tyle co w talii ) to nie chcę![]() Jestem pod wrażeniem Twojej wytrzymałości, wiesz? I racjonalnego podejścia do diety
|
||
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, bo się zaczerwienię..^^ Bardzo miło coś takiego czytać
Co do tej racjonalności - miałam już tyle przejść z dietą, chorych fragmentów, uzależniania życia od jedzenia, uzależnienia od przeszyszczaczy (wiecie, że to się kwalifikuje do bulimii?), że naprawdę mam ochotę to raz na zawsze zakończyć. Tylko czas mi nie sprzyja, jedynym dniem, kiedy w ciągu tygodnia jem w domu normalny obiad to wtorek, w resztę dni wracam między 18 a 20 i muszę kombinować, jak jeść, żeby dobrze było. W sumie jak już bardziej nie schudnę, to tragedii nie będzie, ale byłoby miło osiągnąć zamierzony cel Dlatego teraz zjem herbatniczka, jako deser po obiedzie a potem pójdę poćwiczyć Ja też jak patrzę na zdjęcia z czasów 54 kg to nie widzę za bardzo gdzie się zaczyna talia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
co tam laski, jak po weekendzie? ![]() ja w piatek mialam małe posiedzenie %%% reszte przesiedzialam w domu z rodzinka. Siostra z Malutka przyjechala i teraz tez odpisuje w pospiechu ![]() Winyl, ja polecam jeszcze dr. jart silver http://asianstore.pl/kremy-bb/104-dr...pa-probka.html i skinfood mushroom, dzis testuje face shop oil free ijest chyba najbardziej naturalny jesli chodzi o dopasowanie sie do mojej cery , bardzo mi sie podoba ale musze dluzej potestowac. Ostatnio dostalam w sephorze probke podkladu, uzylam ktoregos dnia z ciekawosci- MASAKRA! nigdy wiecej zadnych podkladow. Musze tylko obczaic pelny wymiar na allegro ![]() Monia, ja mialam tą http://asianstore.pl/maseczki/56-bea...ask-sheet.html absolutny hit! uzywalam wiele kosmetykow, od jakiegos czasu preferuje minimalizm i wychodzi mi to na dobre. Genialna maseczka, po raz pierwszy jakas maseczka potrafila zwezyc pory , rozjasnic, no cudo! Napewno zamowie wiecej! a tak w naszym temacie, siostra ma karte multisportu, chcialabym byc osoba towarzyszaca, szukam informacji w necie i ludzie pisza rozne rzeczy. Znacie moze kogos kto ma? tak bym chciala to miec tyle mozliwosci! Bo kolo mnie najtanszy klub fitnes to 120 zl za 8 zajec w miesiacu + sauna. Troche drogo ![]() i mysle czy by tego nie kupic http://okazik.pl/wroclaw/deal/19-z%C...klub-biurovita ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=9w_t2Z0CRag
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-10-23 o 15:29 |
|
|
|
#2515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mi niby wyszło 0,7,a zapewniam Was, że żaden facet nie obejrzałby się za mną pod względem figury Nic się nie dzieje, za to co się wczoraj działo . Mówiłam, że robię reset Cytat:
. . Cytat:
. Właśnie będę zamawiać BB i myślałam nad grzybkiem, bo on w sumie jest jednym z najpopularniejszych ![]() A co do tej karty - rewelacyjna sprawa! Moja koleżanka właśnie miała mieć od siostry i w końcu nie ma, nie rozumiem co się tam podziało także Ci nie pomogę .
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-10-23 o 16:47 |
|||
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spróbuję jutro zrobić foty,nigdy nie robiłam zdjęć rzęsom ![]() Śmietanka, założyłam te ekonto w MBanku, wykupiłam ten pakiet bankomatów za 5zł., mam nadzieję że będę zadowolona Teraz jeszcze pomyślę o rachunku oszczędnościowym.Kupiłam sobie kopytka, zdjęcia zaraz będą w klubie ![]() I obfociłam w końcu moją komnatę ![]() Dziewczyny, zaraz przelecę tą stronke asianstore, jakby co to bedę Was pytała co warto kupić,a co nie,ok?
|
||
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko musisz szukać sprzedawców z Korei, żeby mieć pewność, że ogryginały (polecani sprzedawcy na wizażu to ruby i idealseller) . Jasne,że pomożemy .
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proszę kogoś żeby mi zamówił na ebayu. Nie mogę mieć konta w takim miejscu, bo dom sprzedam, żeby sobie coś kupić
. Zakupoholizm nie boli :P.
|
#2520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz częściej wklejałą swoje jadłspisy?Cytat:
![]() Winyl, mam tylko jedno pytanie co do bb creamów- one mają filtry, nie? One są fotostabilne? Można na nie nakładać jeszcze makijaż? Ja wtedy w końcu nie zamowiłam, bo przetestowałam u koleżanki podkład Catrice, okazało się, że jest idealnie dopasowany do mojej skóry i tworzymy (na razie) udany związek ![]() Cytat:
![]() pokaż autko ![]() Cytat:
Głupie, wiem
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

Ja, MP, Eldo, chyba Sunday? no i teraz Ty 

ja przymierzam się do basenu, 85 zł za karnet na 100 zł - wychodzi ok. 12 godzin w tej cenie, czyli na mniej więcej miesiąc, zakładając, zę uda mi się 2-3 razy w tygodniu pojechać. Szkoda tylko, że dojazd w jedną stronę to ponad 30 minut.. przy moim planie to naprawdę sporo, no ale nic, zobaczę
aaaa, mnie wyszło 0,702 

Piekarnik Laury

Czas zrobić coś dla siebie 

) to nie chcę
także Ci nie pomogę
. Zakupoholizm nie boli :P.