|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wy jakie chcecie??
|
|
#1083 | ||
|
Zakorzenienie
|
piękna
![]() Cytat:
a ona już miała takie skłonności czy ostatnio jej się pogorszyło? Cytat:
Ja bym sobie na pewno naszyjnik sprawiła jakbym kupowała biżu przed zakupieniem sukni, bo przecież planowałam mało ozdobną no a okazało się ze do mojej już naszyjnik byłby przesadą
|
||
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Ładne. Nie wiem, czy dobrze pamiętam jak wyglądały kici obrączki.
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak myślałam. Podobają mi się ale ja nie lubię żółtego złota dlatego nasze będą mieszane. Bo z kolei samo białe wygląda jak srebro. Ja mam mieszany pierścionek wiec będzie pasowała.
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
e tam justin ładniejszy (bo Ty chcesz tego justina 3/4??)
Cytat:
![]() Co do teściowej - t0 może jak już zamieszkacie razem w nowym domku, to się odczepi ![]() Cytat:
napisz coś więcej, bo ja jestem zboczona na punkcie butów
|
||
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana w yes mają podobny model jak my tzn też takie że te zdobienia wychodzą z jednego miejsca jak u mnie tylko są gładkie i blyszczące ale bardzo podobne
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Uczę się na anatomię ale zrobiłam sobie chwilę przerwy ![]() A poza tym dostałam @ i zjadłam całą czekoladę ![]() Górska_Kozico cudna suknia! Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-10-23 o 17:00 |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wrócę do domku to wstawie zdjęcie tych o których mówię
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Będę wdzieczna
|
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
A ja już wiem jaką będę miała fryzurę na swój ślub. Pokazywałam Wam tydzień temu zdjęcia i teraz na to wesele uczesała mnie tak samo ale podpięła mi cały tył. To wesele na którym teraz byliśmy było weselem u rodziny i wszystkie ciotki zgodnie orzekły że tak właśnie powinnam się uczesać na swój ślub bo niby w warkoczach Tymoszenki
było mi dobrze ale w takich lokach mi lepiej. W sobotę przed fryzjerem byłyśmy z siostrą pokazać mamie moją suknię. Mamie bardzo się podobała i też oczy jej się zaszkliły. Teraz w salonie była szefowa i ona jakimś cudem prawie mnie zapieła tzn. brakowała jakiś 2,3 cm a ona mowi że to tak naprawde 2,3 kg więc ja na pewno schudnę i nie trzeba będzie jej przerabiać ale ja się boję trochę zamka. No i trochę zastanawiam się nad trenem czy go nie uciać? Na weselu siostra cioteczna miała tren i męczyła się z jego podpięciem, najpierw był on pod sukienką a później normalnie agrafkami go przypięła do sukni a na końcu trzymała w rękach. Moja siostra mi odradza tren bo nie chce żebym się tak samo męczyła. Dostałyśmy jeszcze próbkę materiału żeby dobrać koszulę. Powiem szczerze, że trochę się bałam tej kolejnej przymiarki bo się zastanawiałam czy dalej będzie to wow no i było i teraz jeszcze bardziej utwierdziłam się w swym wyborze ![]() A tak na marginesie - jakie macie z tyłu zapięcia: wiązanie gorsetowe, zamek czy guziki? Górska Kozico suknia ładna ale na zdjęciach niekatalogowych. Dobrze że napisałaś nazwę to sobie ją wyguglowałam i na innych PM wygląda lepiej niż w katalogu. No i super, że tak tani udało Ci się ją kupić. Pisałyście o kamizelkach, musznikach czy innych wynalazkach dla Panów. Mi się strasznie to wszystko nie podoba a szczególnie te atłasowe kamizelki. Mój Przyszły Mąż będzie miał normalny krawat nawet nie taki jakoś dziwnie marszczony jaki widziałam na tych dwóch ostatnich ślubach bo to dla mnie też masakra tylko taki gładki. Na tym wesele był super zespół, fajnie grali i prowadzili różne zabawy. Jedzenie było pyszne, było go dużo. Dla mnie ważne były ciasta bo myślałam o tej samej cukierni no i chyba na wesele będziemy mieli ciasta od Tadka bo mi bardzo smakowały. A na koniec mój przyszły ślubny fryz Z boku przy warkoczy przyczepi się tylko kwiaty i będzie git.
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wiązanie ale chyba na guziki przerobie
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-10-23 o 17:46 |
|
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę miała wiązanie w sukni. Jakoś nigdy nie byłam przekonana do zamka/guziczków. Chyba przemawia za tym ten komfort, że mając wiązanie, można mocniej ścisnąć/poluźnić
|
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://shop.nordstrom.com/s/manolo-b...DjfwG0j_GYfrmw
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
karolinko fryzura ładna choć mi osobiście tamta poprzednią bardziej się podobała
ja mam suknię wiązaną a tą która miałam początkowo kupić była na zamek ale bym ją przerobiła na wiązanie
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-10-23 o 18:32 |
|
|
|
#1102 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki! Cały weekend po troszku Was nadrabiam, ale nie miałam jakoś weny na pisanie, więc dopiero teraz odpisuję...
Cytat:
jedź, zobacz, przymierz, zrób zdjęcia i, jeśli okaże się tą jedyną - kupuj. 3mam ![]() Gratuluuuuuuuuuuuję! Piękna suknia, jak dla mnie trochę za dużo się świeci, ale wyglądasz super ![]() Cytat:
![]() Witaj, aaaale już niedługo do ślubu ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo jestem ciekawa, jak w niej wyglądasz, czekam na fotki ![]() Cytat:
![]() Pogadałam przy okazji z TŻtem, On kamizelki nie chce Wie, że chce krawat, ale nie wie jeszcze jaki, bo jeszcze niedawno nie wiedział nawet, że jest kilka rodzajów Powiedział dziś, że w sumie mógłby mieć w kolorze garnituru (czyli grafitowy) z delikatnymi zielonymi i niebieskimi wzorami Ciekawe, gdzie taki znaleźć ![]() Cytat:
![]() evooniu, gratuluję 8 miesięcy! Karolinko, no przepięknie ta Twoja fryzurka wygląda! ![]() tenebrosko, wkurzające te teściowe potrafią być Moja dziś podniosła mi i TŻetowi ciśnienie, chociaż sprawa nawet nie dotyczyła nas bezpośrednio, a Jego Brata, który zachowuje się jak nieodpowiedzialny gówniarz, a Ich Mama jeszcze kryje Jego kłamstwa i szachrajstwa. Aż się mój TŻ dziś zdołował, że ma takiego Brata i Mamę, która zamiast gówniarza (a "gówniarz" ma 26 lat, żeby nieporozumień nie było, że się czepiamy jakiegoś nastolatka ) wychowywać, to go jeszcze usprawiedliwia i kryje. A wszystko to wiem, bo kumpluję się z Dziewczyną Jego Brata, która zadzwoniła do mnie się wygadać, jak Ją okłamał. Porażka, naprawdę. U Ciebie myślę, że wszystko ucichnie, jak już się wyprowadzicie na swoje i Teściówka po prostu nie będzie miała takiego codziennego kontaktu z M. i jednocześnie nie będzie miała możliwości wpływu na Jego decyzje... Ale i tak współczuję, że Wam się wtrąca, bo to na pewno Wam psuje trochę nastrój w związku
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-10-23 o 18:51 |
||||||
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w sukni wiązanie gorsetowe. Jest bardziej praktyczne, bo wiadomo, że przez stres można tuż przed ślubem schudnąć i wtedy suknia nadal będzie idealnie leżeć.
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
zubi obiecane obrączki z yesa one na zywo też są pół okrągłe tylko te zdobienia są inne niz w tych co my mamy
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam suwak.
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
tylko cena tysiąc złotych większa za mniejszą wagę niż ja mam także jak zwykle w firmowych salonach wywindowane ceny
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Hehh ale wy przygotowane jestescie juz
Zazdroszcze![]() My bardziej na spokojnie podchodzimy do slubu...chyba po Nowym Roku zaczniemy przygotowania,takie juz prawdziwe....tz.wiemy co chcemy ale jeszcze nie działamy Najwazniejsze ze udało nam sie zarezerwować lokal który chcielismy a oto on http://www.youtube.com/watch?v=dZkDPwOF0Ok no i zespół o którym marzyłam już od studniówki są naprawde rewelacyjni, naprawde polecam,od pierwszej piosenki wszyscy na parkiecie...naprawde cos niesamowitego,w cenie mamy błogoslawienstwo,wyprowad zenie z domu,oprawe mszy no i imprezke do 5 ranohttp://www.youtube.com/watch?v=XCBRMbf7USU to oni ![]() Własnie zastanawiamy sie nad obrączkami bo to akurat do końca roku chcemy załatwić...nazbieralismy duuuzo złota wiec damy sobie zrobic obrączki...to pomysł mojej przyszłej tesciowej Musimy tylko wybrać wzór,podobają mi sie takie szerokie i napewno z dodatkiem białego złota...cięzko jest wybrać,za duzo modeli![]() Moja siostra stwierdziła ze sukienka wygląda na dole jak firana...załamałam sie,bo spodobała mi sie Musze szukac dalej...Dzis zastanawialismy sie czy nie kupic juz wódki bo w przyszłym roku ma podrożec,bylismy w tesko i była soplica za 17.99 myslicie ze to dobra cena?Tak wogóle to jak liczycie alkohol? 1l na osobe z poprawinami licząc dzieci równiez?Czekamy na ten dzien juz 10 miesiecy, bardzo sie cieszę ze moge juz powiedziec "mamy ślub we wrzesniu" a nie "we wrzesniu ale w przyszłym roku" Fajnie ze jestescie
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się cieszę, że juz tegoroczny wrzesień minął bo jak każdy się pytał o date to mi jakoś tak dziwnie było jak mówiłam, ze we wrześniu ale w przyszłym roku hihi
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam suwak
![]() Koziczko gratuluje pieknej sukienki i to w takiej cenie ze ho ho a pamietam jak nie chcialas mierzyc i szukac niczego a tu o i juz jest ;D baaaardzo sie ciesze ![]() a ja dzisiaj bylam na mini sesji z tz w lesie nad jeziorkiem ![]() pokaze Wam fotke moja ulubiona ![]() 1.jpg
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

a ona już miała takie skłonności czy ostatnio jej się pogorszyło?
no a okazało się ze do mojej już naszyjnik byłby przesadą

napisz coś więcej, bo ja jestem zboczona na punkcie butów

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Piękna suknia, jak dla mnie trochę za dużo się świeci, ale wyglądasz super