Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki wychodzą za mąż! - cz.X - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-21, 11:00   #931
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

Cytat:
Napisane przez niunia1985 Pokaż wiadomość
A dzisiaj jeszcze fajny pomysł mi podrzuciła koleżanka. Mianowicie ma ona zamiar na wesele za młodymi powiesić zamiast standardowego serca, czy obrączek, ozdobione duże zdjęcie swoje z Tż w sepii Fajnie może to wyglądać więc też pomyśle czy tego nie zrobić
Widziałam na stronie naszego studia foto-video zdjęcie z wesela, gdzie była właśnie taka dekoracja za Młodymi, bardzo oryginalny pomysł i ciekawie to wygląda. Mieli jedno duże wspólne zdjęcie plus kilka mniejszych, po jednej stronie dziewczyny, po drugiej chłopaka i do tego nadrukowane imiona. Też muszę zmienić u siebie w lokalu dekorację za Młodymi, więc jest to dobra myśl.

Teraz tak mi wpadło do głowy, że nawet byłby to super motyw u nas, bo zaproszenia też planujemy ze zdjęciami, to można by dać to samo zdjęcie na zaproszeniu i w dekoracji, ewentualnie jeszcze na innych elementach.

A tak w ogóle to od dzisiaj zostało mi okrągłe 9 miesięcy do ślubu!
Stary 2011-10-21, 12:03   #932
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Czerwone róże będą idealne
a ja planuję coś właśnie w tych kolorach beż, krem, brąz więc ciepłe barwy
Ja też planuje coś w tych kolorach.. Sala jest w odcieniach kremowych, brązowych. Wcześniej chciałam bukiet z niezapominajek, ale nie wiem czy będzie można to wszystko ze sobą zgrać, więc chyba zdecyduję się na kremowe,herbaciane róże lub tulipany (ze względu, że to będzie maj )
A za parą młodą, jeszcze się nie zastanawialiśmy co będzie..
Jeszcze nie wiemy czy będziemy mieć okrągłe stoły czy zwykłe.. Także to wszystko wyjdzie później.. Jeśli zdecydujemy się na okrągłe, to ciężko będzie z dekoracją (sala ma świeczniki, ale ich jeszcze nie widziałam)..
Jeszcze o dekoracji szczerze mówiąc nie myślę..
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 12:32   #933
klaudusk_a
Zakorzenienie

tenebrosa oj teraz to zleci , nawet nie zauważysz kiedy

Myskao mi pomysł ze słonecznikami podrzuciła mama, bo to takie wesołe kwiaty a co do dekoracji za państwem młodym to od razu chciałam coś skromnego i wpadłam właśnie na pomysł z napisem tym bardziej, żeby włączyć tam naszą córcię

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 13:10   #934
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to od dzisiaj zostało mi okrągłe 9 miesięcy do ślubu!
Mi też

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiemy czy będziemy mieć okrągłe stoły czy zwykłe.. Także to wszystko wyjdzie później.. Jeśli zdecydujemy się na okrągłe, to ciężko będzie z dekoracją (sala ma świeczniki, ale ich jeszcze nie widziałam)..
Jeszcze o dekoracji szczerze mówiąc nie myślę..
U nas będą okrągłe stoły i też nie wiem jak do tego dobrać dekorację, żeby to ładnie wyglądało. A na ile osób są u Was okrągłe stoły?
Stary 2011-10-21, 16:53   #935
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
U nas będą okrągłe stoły i też nie wiem jak do tego dobrać dekorację, żeby to ładnie wyglądało. A na ile osób są u Was okrągłe stoły?
U nas przy stole od 10-12 osób.. I myślałam o wysokim wazonie np z różą, albo te świeczniki zobaczę jak wyglądają.. Chyba nie ma co przesadzać z dekoracją takich stołów, bo może być mało miejsca na jedzonko

A u mnie do TEGO dnia 212 dni

Kurcze.. Ostatnio rodzice często mnie namawiają na kupno mieszkania.. A razem z TŻetem zdecydowaliśmy się najpierw na wynajem, a później się zobaczy.. Strasznie mnie to męczy.. Rodzice mówią, że się martwią, gdzie będziemy mieszkać (bo na razie mieszkamy, każdy u swoich rodziców).. Dodatkowo mój TŻ nie ma teraz pracy i też mam gadania.. A jak będziecie żyć itd.. :/ To normalne zachowanie? Zamiast się cieszyć moim szczęściem to oni mówią, że z miłości się nie przeżyje..
Przecież zawsze to jakoś będzie..

Aha, jako, że jestem chora to zajęłam się wybieraniem zespołu

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2011-10-21 o 16:56
Stary 2011-10-21, 17:10   #936
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurcze.. Ostatnio rodzice często mnie namawiają na kupno mieszkania.. A razem z TŻetem zdecydowaliśmy się najpierw na wynajem, a później się zobaczy.. Strasznie mnie to męczy.. Rodzice mówią, że się martwią, gdzie będziemy mieszkać (bo na razie mieszkamy, każdy u swoich rodziców).. Dodatkowo mój TŻ nie ma teraz pracy i też mam gadania.. A jak będziecie żyć itd.. :/ To normalne zachowanie? Zamiast się cieszyć moim szczęściem to oni mówią, że z miłości się nie przeżyje..

To już coraz mniej tych dni, zaraz będzie jedyneczka na początku Co do rodziców, to u nas akurat tego tematu nie ma, bo w przyszły weekend przeprowadzamy się na swoje, właśnie skończyliśmy wykańczać dom.

Natomiast zgodzę się z tym, co napisałaś: "Przecież zawsze to jakoś będzie.." - o ile jesteście w stanie się samodzielnie utrzymać, to tak. To że TŻ nie ma pracy nie jest przeszkodą - o ile Ty pracujesz i będziesz w stanie Was utrzymać.

Co do kupna mieszkania - ja bym się decydowała na to tylko w takim przypadku, gdybym wiedziała już, że na pewno chcę w danym miejscu zostać na stałe, że oboje mamy tu w miarę stabilną pracę i nie musimy w jej poszukiwaniu wyjeżdżać z Lubelszczyzny. Jednym słowem, że są tu dla nas jakieś perspektywy. Na szczęście są, dlatego też zdecydowaliśmy się wykańczać dom i tu zostać. W przeciwnym razie pewnie szybko byśmy zawitali do stolicy i też coś wynajmowali, a nie myśleli o własnym.
Stary 2011-10-21, 22:25   #937
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
Będzie dobrze, nie przejmuj się Wiem co czujesz... My z TŻetem też nie idziemy po ślubie od razu na swoje. Na początku zamieszkamy u moich rodziców, a z czasem chcemy kupić własne mieszkanie, oczywiście na kredyt... Ja też właśnie zostałam bez pracy i moi rodzice też martwią się co z nami będzie, ale my jesteśmy optymistami Nigdy nie jest idealnie, zawsze coś jest nie tak jak byśmy chcieli. Najważniejsze jest to, że się kochacie i macie w sobie oparcie, a rodzice zawsze będą martwić się i gadać, w końcu taka ich rola
Głowa do góry, będzie dobrze

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
U nas przy stole od 10-12 osób.. I myślałam o wysokim wazonie np z różą, albo te świeczniki zobaczę jak wyglądają.. Chyba nie ma co przesadzać z dekoracją takich stołów, bo może być mało miejsca na jedzonko
U nas też stoły będą 10-osobowe. Na stole też zamierzam postawić jedynie wazon z różą. Zastanawiam się jak usiądziemy przy stole młodych. My plus świadkowie z osobami to trochę mało na 10-osobowy stolik i obawiam się, że to może źle wyglądać jak będzie nas tak mało przy tak dużym stole... A głupio też dobierać 2 pary, bo nie wiadomo kogo w taki sposób "wyróżnić".
Stary 2011-10-22, 09:42   #938
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze, nie przejmuj się Wiem co czujesz... My z TŻetem też nie idziemy po ślubie od razu na swoje. Na początku zamieszkamy u moich rodziców, a z czasem chcemy kupić własne mieszkanie, oczywiście na kredyt... Ja też właśnie zostałam bez pracy i moi rodzice też martwią się co z nami będzie, ale my jesteśmy optymistami Nigdy nie jest idealnie, zawsze coś jest nie tak jak byśmy chcieli. Najważniejsze jest to, że się kochacie i macie w sobie oparcie, a rodzice zawsze będą martwić się i gadać, w końcu taka ich rola
Głowa do góry, będzie dobrze

U nas też stoły będą 10-osobowe. Na stole też zamierzam postawić jedynie wazon z różą. Zastanawiam się jak usiądziemy przy stole młodych. My plus świadkowie z osobami to trochę mało na 10-osobowy stolik i obawiam się, że to może źle wyglądać jak będzie nas tak mało przy tak dużym stole... A głupio też dobierać 2 pary, bo nie wiadomo kogo w taki sposób "wyróżnić".
Dzięki dziewczynki.. Dziś rano przy śniadaniu znowu było to samo.. Aż rodzice powiedzieli, że będziemy mieszkać z nimi (czego absolutnie z TŻetem nie chcemy!).. Mam tego dość..

A jeśli chodzi o stoły, to dla nas i świadków (oraz ich osób towarzyszących) chyba weźmiemy prostokątny, ustawimy go w taki sposób, żeby widzieć wszystkich gości..
Stary 2011-10-22, 16:21   #939
pchla_szachrajka87
Raczkowanie

Cytat:

A u mnie jest zupełnie odwrotnie. To ja martwię się już na zapas jak to będzie bo pracy nie mam( a co jeśli jej nie znajdę?!). Nigdy nie chciałabym być na niczyim utrzymaniu a już na pewno nie na utrzymaniu męża ( wspólne pieniądze to co innego). Wiem że rodzice jedni i drudzy zawsze nam pomogą i zawsze będziemy mogli na nich liczyć ale dla mnie nie o to chodzi w małżeństwie. Lubię być samodzielna i skoro decydujemy się na ten "dorosły" krok z małżeństwem to musimy być na tyle dorośli by sobie sami dać radę.
A mieszkanie, jeśli zostaniemy w Lublinie to też wynajmiemy, na dzień dzisiejszy innej możliwości nie widzę.
pchla_szachrajka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 19:11   #940
niunia1985
Raczkowanie

Cytat:

Ja na szczęście z moim Tż nie mam tego problemu bo za dwa miesiące odbieram swoje nowe mieszkanie no i obydwoje mamy prace więc na pewno jest dużo łatwiej. Wynajęcie mieszkania na początek to dobre rozwiązanie, bo wiadomo zawsze lepiej zacząć nową drogę życia bez rodziców za ścianą Praca się zawsze znajdzie, do wesela masz jeszcze troszkę czasu więc wierzę że Twój Tż coś znajdzie i rodzice już przestaną wam tyle gadać na ten temat Najlepiej im powiedzieć że jest się już dorosłym i trzeba samemu przejąć ciężar życia

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:

A jeśli chodzi o stoły, to dla nas i świadków (oraz ich osób towarzyszących) chyba weźmiemy prostokątny, ustawimy go w taki sposób, żeby widzieć wszystkich gości..
Byłam ostatnio u koleżanki na weselu gdzie goście siedzieli przy okrągłych stołach a młodzi przy prostokątnym i było to naprawdę fajne rozwiązanie Będziecie mieli na wszystkich widok i nikt nie będzie marudził że czemu on nie siedzi przy młodych a kto inny tak

Razem od 3.03.2011
Zaręczyny 16.09.2011
Ślub gdzieś kiedyś o 16:00
niunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 00:21   #941
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:

Byłam ostatnio u koleżanki na weselu gdzie goście siedzieli przy okrągłych stołach a młodzi przy prostokątnym i było to naprawdę fajne rozwiązanie Będziecie mieli na wszystkich widok i nikt nie będzie marudził że czemu on nie siedzi przy młodych a kto inny tak
Też myślałam o takim rozwiązaniu, ale chyba wolałabym żeby nasz stół się nie wyróżniał i też był okrągły. Może uda się załatwić mniejszy stół dla 6 osób
Stary 2011-10-23, 09:12   #942
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Też myślałam o takim rozwiązaniu, ale chyba wolałabym żeby nasz stół się nie wyróżniał i też był okrągły. Może uda się załatwić mniejszy stół dla 6 osób
Ja myślę, że prostokątny byłby lepszy.. W okrągłym nie będziemy widzieć wszystkich gości, bo tu świadkowie na przeciwko albo coś A tak pogląd na całą salę.. No ale do tego jeszcze kuuuuupa czasu, więc coś się wymyśli

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2011-10-23, 13:19   #943
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
Ja myślę, że prostokątny byłby lepszy.. W okrągłym nie będziemy widzieć wszystkich gości, bo tu świadkowie na przeciwko albo coś A tak pogląd na całą salę.. No ale do tego jeszcze kuuuuupa czasu, więc coś się wymyśli
Widziałam zdjęcia mojej koleżanki z wesela, która miała właśnie okrągłe stoły. Przy stole siedzieli tylko z pierwszymi (i oczywiście z ich osobami towarzyszącymi). Siedzieli tworząc taką podkówkę, a na przeciwko pary młodej był bukiet z kwiatów Także fajnie to wyglądało, bez pustych miejsc przy stole, a przede wszystkim widzieli gości
Znalazłam zdjęcia podobnych stołów dla pary młodej Ja myślę, że to dobre rozwiązanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 208596_1277758110669_o.jpg (65,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 208596_1277758130992_o.jpg (108,0 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-10-23, 13:33   #944
posia2
Raczkowanie

Red face Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

Hej Dziewczynki!
Jestem tu całkiem nowa, ale nieśmiało się zgłaszam jako kolejna PM 2012 Lublin Data: 04-08-2012. Liczę na wasze wsparcie. Buziaczki!
posia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 14:08   #945
niunia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez posia2 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!
Jestem tu całkiem nowa, ale nieśmiało się zgłaszam jako kolejna PM 2012 Lublin Data: 04-08-2012. Liczę na wasze wsparcie. Buziaczki!
Witamy serdecznie i zapraszamy do ploteczek i pomocy w planowaniach wesel

Razem od 3.03.2011
Zaręczyny 16.09.2011
Ślub gdzieś kiedyś o 16:00
niunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 14:41   #946
posia2
Raczkowanie

Cytat:
Witamy serdecznie i zapraszamy do ploteczek i pomocy w planowaniach wesel

Niunia wielkie dzięki za ciepłe przyjęcie.
Pozwolę sobie od razu mieć do was pytanie... Poszukuję fotografa...ale nie byle jakiego. Już piszę w czym rzecz. Moją wielką pasją są konie, a właściwie mówiąc szczerze kocham je tylko odrobinkę mniej niż TŻta I mam takie marzenie/kaprys/fantazję żeby mieć sesję ślubną na koniach (już nawet udało mi się przekonać do pomysłu mojego Lubego - mieszczucha z krwi i kości ) ! A wierzcie mi, że nie tak łatwo jest w sposób piękny i profesjonalny sfotografować te zwierzaki, a co tu dopiero mówić - zwierzaki i ludzi jednocześnie! Poza tym, z tego co mi wiadomo, nie każdy fotograf zgodzi się w ogóle na taki pomysł - i jestem w stanie zrozumieć to, że można się bać 700-kg futrzaka Ale może któraś z was zna kogoś takiego albo widziała tego typu fotki i jest w stanie dać jakieś namiary, czy chociaż wskazówki gdzie szukać...?
Stary 2011-10-23, 17:20   #947
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczynki!
Witamy, witamy
Ja fotografa właśnie też poszukuje.. I nie wiem jeszcze który co potrafi, ale jak trafię na jakiegoś co robił zdjęcia w plenerze z konikami to dam znać

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Widziałam zdjęcia mojej koleżanki z wesela, która miała właśnie okrągłe stoły. Przy stole siedzieli tylko z pierwszymi (i oczywiście z ich osobami towarzyszącymi). Siedzieli tworząc taką podkówkę, a na przeciwko pary młodej był bukiet z kwiatów Także fajnie to wyglądało, bez pustych miejsc przy stole, a przede wszystkim widzieli gości
Znalazłam zdjęcia podobnych stołów dla pary młodej Ja myślę, że to dobre rozwiązanie
U nas stoły są 12-to osobowe i wydaje mi się, że zajmie dużo miejsca.. No ale zobaczymy jeszcze

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2011-10-23, 17:37   #948
posia2
Raczkowanie

Cytat:
U nas stoły są 12-to osobowe i wydaje mi się, że zajmie dużo miejsca.. No ale zobaczymy jeszcze

Znajoma kiedyś robiła wesele na dużej, przestronnej sali i pierwotnie miały być prostokątne stoły i standardowy układ w podkowę, ale jak się okazało, że spora ilość gości ma nie dopisać, zmienili na okrągłe - faktycznie zajmują dużo miejsca i przynajmniej nie wiało pustką po sali Więc chyba wszystko faktycznie zależy od tego jak dużą masz przestrzeń do zagospodarowania.

04.08.2012
Stary 2011-10-23, 18:38   #949
kobitkalong
Raczkowanie

posia2 witaj w gronie PM2012 Widzę, że ślubujemy tego samego dnia
Napisz czy macie już salę, kamerzystę itd.
kobitkalong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-23, 20:48   #950
posia2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobitkalong Pokaż wiadomość
posia2 witaj w gronie PM2012 Widzę, że ślubujemy tego samego dnia
Napisz czy macie już salę, kamerzystę itd.
Witam serdecznie kobitkalong
Mamy w sumie już sporo: kościół (parafia pw. św Andrzeja Boboli, Lublin), sala (Zajazd Gościnny) no i DJ (jedyny i niepowtarzalny Hiszpan - szczerze polecam - byłam na dwóch weselichach, które prowadził - niech się chowają wszelkiej maści zespoły ) Ach, zapomniałabym - jest już też sukienka, kupiona poniekąd "w afekcie", ale nie żałuję Teraz zaczynam się rozglądać za kamerzystą i fotografem. Zastanawiam się też czy nie umówić się z dziewczyną, która miałaby mi robić make-up- polecona przez przyjaciółkę i ponoć ciężko u niej z terminami i to ostatni dzwonek... Ale jakoś tak jeszcze nie do końca to wszystko do mnie dociera...

A jak tam u Ciebie? Jak powiesz, że masz już prawie wszystko dopięte na ostatni guzik, to wpadnę w paranoję

04.08.2012
Stary 2011-10-24, 10:42   #951
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy w sumie już sporo: kościół (parafia pw. św Andrzeja Boboli, Lublin)
Moja parafia Więc też tam ślubuję

My bierzemy ślub w maju, i mamy salę, zaklepany Kościół i na razie tyle...
Szukam fotografa i zaczynam się kontaktować z zespołem, ale coś mi na maila nie odpisuje....
Kamerzysty nie chcemy..
Także wszystko powoli idzie do przodu, a bałam się, że się nie wyrobimy

Powiem Wam, że już się nie mogę doczekać kiedy zamieszkam z moim przyszłym Mężusiem
I nie ważne gdzie, byle razem

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2011-10-24 o 10:49
Stary 2011-10-24, 10:42   #952
klaudusk_a
Zakorzenienie

O jej jej..nie było mnie tu przez weekend i takie mam zaległości, że hoooo

cindi piękne fotki wyglądaliście na takich szczęśliwych, że aż nie mogę doczekać się tego dnia

Co do mieszkania z rodzicami, ja niestety na razie jestem do tego zmuszona, a po ślubie mój TŻ chce żebyśmy wyjechali do Niemiec na jakiś czas, żeby wziąć pózniej mniejszy kredyt na dom (mój uparty TŻ chce stawiać domek jednorodzinny)

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-10-24, 11:01   #953
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Moja parafia Więc też tam ślubuję

My bierzemy ślub w maju, i mamy salę, zaklepany Kościół i na razie tyle...
Szukam fotografa i zaczynam się kontaktować z zespołem, ale coś mi na maila nie odpisuje....
Zapraszam do mnie mam promocję dla lubelskiego bo nie chcę się ograniczać do małopolskiego.

http://fotoarkadiusz.blogspot.com/

Za pakiet od przygotowań do oczepin. Zdjęcia w eleganckim albumie i na płycie dvd.
Cena:
- od czerwca do września 1600 zł
- w pozostałych miesiącach 1400 zł
Na terminy inne niż sobota dodatkowy rabat.
Stary 2011-10-24, 11:17   #954
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
O jej jej..nie było mnie tu przez weekend i takie mam zaległości, że hoooo

cindi piękne fotki wyglądaliście na takich szczęśliwych, że aż nie mogę doczekać się tego dnia

Co do mieszkania z rodzicami, ja niestety na razie jestem do tego zmuszona, a po ślubie mój TŻ chce żebyśmy wyjechali do Niemiec na jakiś czas, żeby wziąć pózniej mniejszy kredyt na dom (mój uparty TŻ chce stawiać domek jednorodzinny)
Ja i mój TŻ też chcemy dom, ale jakoś nic w tym kierunku nie robimy.. Tak na razie gdybamy.. Dopiero po ślubie chcemy się tym zająć.. Czego moi rodzice pojąć nie mogą.. Zaznaczają, że po ślubie nic się nie zmieni.. Na co ja im odpowiadam, że ślub to dla nas duże wydarzenie i chcemy się na tym skupić, a nie na kupowaniu działki i takie tam.. Ale nie dociera..
Wszystko w swoim czasie i mocno wierzę w to, że kiedyś w końcu będziemy mieć swoje miejsce.. Ale póki to się stanie to będziemy wynajmować i tyle..

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2011-10-24, 11:23   #955
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Mamy w sumie już sporo: kościół (parafia pw. św Andrzeja Boboli, Lublin), sala (Zajazd Gościnny) no i DJ (jedyny i niepowtarzalny Hiszpan - szczerze polecam - byłam na dwóch weselichach, które prowadził - niech się chowają wszelkiej maści zespoły ) Ach, zapomniałabym - jest już też sukienka, kupiona poniekąd "w afekcie", ale nie żałuję Teraz zaczynam się rozglądać za kamerzystą i fotografem. Zastanawiam się też czy nie umówić się z dziewczyną, która miałaby mi robić make-up- polecona przez przyjaciółkę i ponoć ciężko u niej z terminami i to ostatni dzwonek... Ale jakoś tak jeszcze nie do końca to wszystko do mnie dociera...

A jak tam u Ciebie? Jak powiesz, że masz już prawie wszystko dopięte na ostatni guzik, to wpadnę w paranoję
Zgadzam się w 100% u nas na weseleu też grał Hiszpan. Rewelacja to za mało powiedziane. Więc jeśli ktoś nie musi mieć koniecznie zespołu to polecam bardzo
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 11:36   #956
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100% u nas na weseleu też grał Hiszpan. Rewelacja to za mało powiedziane. Więc jeśli ktoś nie musi mieć koniecznie zespołu to polecam bardzo
Ja to nie jestem przekonana do DJ'a i chcę zespół, ale taki grający na żywo.. Koniecznie z perkusją

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2011-10-24, 12:14   #957
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
Ja to nie jestem przekonana do DJ'a i chcę zespół, ale taki grający na żywo.. Koniecznie z perkusją
Ja też nie jestem przekonana do DJ'a i będę miała zespół grający na żywo z perkusją właśnie
Stary 2011-10-24, 13:12   #958
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Mnie do Dj'a najbardziej przekonało to, że może puścić każdy utwór, a zespół nie zagra wszystkiego. A to, że nie na żywo, mi akurat nie robi różnicy. Na naszym weselu były utwory, których zespół by nie zaśpiewał, więc też dlatego zdecydowaliśmy się na DJ'a. Dodatkowym argumentem było to, że wiedzieliśmy jak bawi gości (byliśmy wcześniej na weselu, na którym grał) i zabawa była niezapomniana
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 13:51   #959
pchla_szachrajka87
Raczkowanie

Cytat:
Hej Dziewczynki!
witamy
ja tez nadal szukam fotografa ( za oferty od podczytujących fotografów po raz 3 juz dziękuję- natrętów nie lubię!). Nawet mam faworyta ale mamy konflikt rodzinny z TŻ w sprawie ceny. Dla mnie zdjęcia są ważne, i ważniejsze niż pokaz sztucznych ogni czy innych klaunów na weselu. I myślę że tu warto wydać więcej pieniędzy niż iść po kosztach. Oczywiście w granicach rozsądku. A Wy dziewczyny ile płacicie za fotografów?
pchla_szachrajka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:11   #960
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pchla_szachrajka87 Pokaż wiadomość
witamy
ja tez nadal szukam fotografa ( za oferty od podczytujących fotografów po raz 3 juz dziękuję- natrętów nie lubię!). Nawet mam faworyta ale mamy konflikt rodzinny z TŻ w sprawie ceny. Dla mnie zdjęcia są ważne, i ważniejsze niż pokaz sztucznych ogni czy innych klaunów na weselu. I myślę że tu warto wydać więcej pieniędzy niż iść po kosztach. Oczywiście w granicach rozsądku. A Wy dziewczyny ile płacicie za fotografów?
Ja za swojego płacę 1800zł, wybrałam go jako pierwszego i dzięki Bogu miał wolny termin

Zapraszam na mój blog
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości