|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
no co, mama panie zagadała to ja po cichutku foty cyknęłam
|
#14612 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14613 |
|
Raczkowanie
|
teraz dmucham na zimne od kiedy pani w pewnym sklepie nakrzyczała na mnie kiedy robiłam koleżankom zdjęcia z manekinami
![]() ![]()
|
#14614 |
|
Rozeznanie
|
mam prosbe ma moze któraś oferte logo najnowszą w wersji elektornicznej
bardzo bym prosila o podesłanie buziaki |
|
|
|
#14615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kredki to są te wykręcane ich kolorki od gory to modern mauve, romantic rose i te dwie na pewno biore kolejna to surreal brown - jakis dziwny jest ten brązowy, no i nude pink - jak dla mnie za jasny mam jasną karnację i wole pomadki i kredki ktore nadają mi kolorku a te diamentowe szminki są przcudne, nie muszę wspominać, ze mają dużą ilość brokatu a w katalogu te kolorki całkiem inaczej są przedstawione te kolorki, jak dla mnie to najśliczniejsza jest mauve sparkle - jest to kolorek brązowy, a wkatalogu jest to kolor różowy ciekawe dlaczego taka rozbieżność, może był błąd na testerze i to ten twilight twig którego niestety ktos musiał zabrać sobie (teraz jak patrzę to troszkę pokreciłąm nazwy, ale te nazwy na tych testerach były troszkę starte wiec wybaczcie ), ale widzialam ten kolorek w niebieskim opakowaniu i był fajny ten brązik, można by powiedzieć,ze to ten sam tylko w starym opakowaniu.na pewno zamówię sobie jeszcze szminkę ultra moistrue rich - metalic mink ma dużą ilość brokatu i świetny brązik
|
|
#14616 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie na katalog 13 szykuje się dość duże zamówienie
Oby było 25% ![]() Jaki jest wasz ulubiony żel pod prysznic z Avonku?? ![]() Mój jak narazie zdecydowanie orzech i cukier Mniami
|
|
|
|
#14617 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14618 |
|
Raczkowanie
|
A mam jeszcze pytanko bo klientka się pyta: która ze wszystkich szminek natłuszcza a do tego nadaje kolor?
|
|
|
|
#14619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14621 |
|
Zakorzenienie
|
Jejciu zamówiłam sobie balsam z serii Naturals orzech włoski i cukier...
kurcze wieczorkiem się posmarowałam a rano myślałam że się zadrapię...całe ręce mnie swedziły i się zastanawiam czy to od tego?;/ nigdy nie miałam czegoś takiego..... a mi się tak baardzo podoba ten zapach
|
|
|
|
#14622 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#14625 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś do naturalsów się nie mogę przekonać. jedyny jaki lubiłam to ten z lawendą i rumiankiem i bardzo szkoda, że go nie ma... miałam jeszcze kokos/papaja. na początku zapach mi sie bardzo podobał, a potem stał sie jakiś ciężki... z avonowych chyba jedynie lubie balsam ujędrniający, linie SSS i krem śródziemnomorski
|
#14626 |
|
Wtajemniczenie
|
..
dzis sobie rano powąchalam moja probke Treselle i tak sie nią pociapalam i jakos mi sie zaczal ten zapach zabojczo podobac i tak sie pytam kolezanki w szkole "Ładnie pachne?" a ona"uu niee!!! jakąś Vegetą..." ![]() ![]() fajnie nie?
|
|
|
|
#14627 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee... mi sie Treselle bardzo podoba i zamawiam sobie w K13
mam klientke, która od 2 lat kupuje te perfumy, bo stwierdziła, że w końcu znalazła swój zapach
|
#14628 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też się podoba
mmm... ale żeby z vegetą kojarzyc..?
|
|
|
|
#14629 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja też napisze coś o treselle
jak kiedyś pocierałam ręką kartkę w katalogu bardzo mi się podobało ale jakoś zawsze były inne wydatki, teraz jakieś 2 tyg. temu stała jakaś pani na chodniku z kosmetykami avonu i z ciekawości sprawdziłam treslle z flakonika to takie śmierdzące mi się wydały a tu wody nie było w pobliżu do zmycia tego. Musiałam się męczyć kilka h. I teraz nie wiem czy te perfumy tak odbiegają od siebie czy ta pani miała jakieś "zepsute" |
|
|
|
#14630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#14632 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was zamawiała może szkatułkę na biżuterię Ela Ballerina?
Mam parę zamówień na to różowe cacko i boję się że będą braki ![]() Mam dzień wysyłkowy F.Czy ktoś widział ją na żywo? |
|
|
|
#14633 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanko czy któraś z was zamawiała parasolkę z tej nowej oferty logo? nie rozwali się na pierwszym wyjściu od jednego podmuchu wiatru?
|
|
|
|
#14634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ładna jest. Byłam z nią w prawdzie narazie tylko 2 razy, ale trzyma sie ramy:P właściwie możesz ją ocenić jeśli miałaś tą beżową w czarne kropki, którą można było kupić w którymś z wcześniejszych katalogów-jest taka sama
|
|
|
|
|
#14635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
gdyby nie ten kolor sama bymją wzięła![]() moja klientka zamówiła ją jak tylko się pojawiła i dotej pory nie sprawia problemów-wygląda bardzo fajnie |
|
|
|
|
#14636 |
|
Zakorzenienie
|
varda, vanilla - dzięki za odpowiedzi. ja właśnie nie dla siebie tylko dla klientki i wolałabym, żeby nie było przykrych niespodzianek...
|
|
|
|
#14637 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14638 |
|
Zakorzenienie
|
na forum gazety dziewczyna w czwartekk napisala, ze skladala juz zamowienie z K13 i nadal przy rekawiczakch z kuracji parafinowej jest napisane, ze produkcja opozniona
|
|
|
|
#14639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14640 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ja skladam zamowienie 14.11 i okolo 10.11 bede ich meczyc mailem, czy maja te rekawczki czy nie, bo jak nie to musze powiedziec o tym klientka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

zawsze robili to od razu-zaczynam się martwić
a w katalogu te kolorki całkiem inaczej są przedstawione te kolorki, jak dla mnie to najśliczniejsza jest mauve sparkle - jest to kolorek brązowy, a wkatalogu jest to kolor różowy ciekawe dlaczego taka rozbieżność, może był błąd na testerze i to ten twilight twig którego niestety ktos musiał zabrać sobie (teraz jak patrzę to troszkę pokreciłąm nazwy, ale te nazwy na tych testerach były troszkę starte wiec wybaczcie
), ale widzialam ten kolorek w niebieskim opakowaniu i był fajny ten brązik, można by powiedzieć,ze to ten sam tylko w starym opakowaniu.