|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3902 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Słusznie , słusznie , nigdy nic nie wiadomo ![]() Hy hy , to did małżona , dostałam gotowego teraz skończyła 26 i jest paniom pszeczkolankom ![]() Blisko , fijoletowe rajstopki i fijoletowy golficzek i sfeterek spódnica taka burozielonooliwkowobrązow awa . No i fijoletowa czapeczka i szaliczek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3903 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() kosiara to nic w porównaniu ![]() i nawet nie chodzi o bloki, całe życie mieszkam w blokach a tylko tu na tym osiedlu się z czymś takim spotkałam dźwięk zgarniania liści miotłą działa na mnie odprężająco, a gżżżżżżżżżżżż gżżżżżżżżżżż gżżżżżżżżżżż odkurzacza powoduje że rośnie we mnie gula i najchętniej bym tego odkurzającego udusiła i tak co drugi dzień od ponad miesiąca ![]() Cytat:
![]() fakt, chyba czasem lepiej nakuamać ![]() Cytat:
![]() oby n. nie popsuł N. o na szaro
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3904 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
Chiba ni. Miałam kiedyś taki co się dyndał i się nie tłuczył. Kupiłam se jesienne kozaki. Przecenione z 649 na 99 zł.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
|
|
|
#3909 |
|
BAN stały
|
![]() Co za paskudny dzień, no. Od rana wiszą tak ciemne, gęste chmury, że trzeba cały dzień siedzieć przy włączonym świetle. Nic, tylko iść spać. Ale w sumie i tak nieźle go spożytkowałam, gdyż: sprzątnęłam całe mieszkanie, zrobiłam dwa prania i zakupy na cały tydzień (mam nadzieję ). Jeszcze jakąś pracę domową ogarnąć dla spokojności sumienia i można obejrzeć nowego Dextera. A jutro znów horrory Takie pudełko do meteorytów to ja rosumie...
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-24 o 17:21 |
|
|
|
#3910 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Poka ![]() Cytat:
Hy hy , mam zgodę na glany - po prostu pokazałam jej na stronie sklepu jak wyglądają i już jest dobrze , już mogę ![]() Mam tylko zagwozdkę , czy lepiej kupić glany , czy lepiej kupić nową flaszkę , bo cena zbliżona i z czego będzie więcej pożytku bo jednego i drugiego niestety na raz nie da rady
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3911 |
|
Konto usunięte
|
Macham do Was znad kawusi
|
|
|
|
#3912 |
|
Panaroja
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30126045]Macham do Was znad kawusi
|
|
|
#3913 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w New Look chyba, ale nie wiem czy z kapturem... ja mam takową długą i z kapturem, kupioną w Vero Modzie, ale to 2 lata temu było (nadal planuję ją nosić bo jest boska ) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie do życia jestem dziś, a wieczorem zumba, co to będzie ![]() fogóle w czwartek muszę jechać służbowo do Łodzi ( z mojej drugiej pracy w której pracuję teraz dorywczo charytatywnie bo czekam na projekt który się zaczyna w lutym no ale za podróż mi zwrócą ) i aby sie tam dostać muszę jechać pociągiem o 7 rano do Warszawy, przesiąść się na Zachodniej, dojechać do Łodzi, będę tam 2 godziny aby następnie wracać znowu z przesiadką gdzieś tam nie ma to jak PKP. Teoretycznie mogłabym jechać autem ale moje kolana by nie zniesły takiej trasy
|
||||||
|
|
|
#3914 |
|
Panaroja
|
Dwa centymetry większy ode mnie , ale za to 7 kilo lżejszy
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30126045]Macham do Was znad kawusi
Luchutek na włościach
|
|
|
#3916 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A Twój did to pewnie... niewiele młodszy od Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Czy Rejcz zna perfumy Mirage Oriflamu? Pachną jak miodek
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Odłączę chyba telefon stacjonarny
od sieci
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
a nie, urzygiwać staram się najczęściej w porcelanę sanitarną, prysznic zostawiam w spokoju ![]() ale mnie łeb dziś łupie
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
ta jest
i ten.... wysyłka najwcześniej we środę łok? , ale nie dają już gratisowych puszek niestety
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
puściłam krzyż z dymem
![]() Dopiero jak bibeloty zgarnięte ze stołu na strychu wrzuciłam do ognia, to zauważyłam ![]() Ciekawe, czy już jestem szatanistką?
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz się smażyć w piekle A Netia sobie pogrywa ze mną w kulki ![]()
|
|
|
|
#3922 |
|
BAN stały
|
Zieffszyny, co tam z lusha fajnego do Was przyszło?
|
|
|
|
#3923 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
naumiałam się dziś w robocie nowego słowa, operon arabinozowy
Cytat:
oł noł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3924 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie widzę nic nie słyszęęęęęęęę
nie znam i znać nie mogiem nic a nic mój minimalizm przejdzie teraz prawdziwy test ale z lubością zlewam sie w Ambre Gris ( i kto wie może zatocze koło i wkrótce/ abo troche później wrócę do moejgo pierwszego zapachu, Prady?) Choć był tez The One jakoś na początkach mych - ale to głównie jak udzielałam się na parkiecie - suszący sysntetyk - kiedyś uwielbiałam
|
|
|
|
#3927 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a tak na serio, to: uuuuuuuuuuuuu teraz to już z górki, dzikie orgie, czarne msze, te sprawy
|
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówić egzorcyzmy? ja też - bo chyba jednak nie zdążę se przygotować i przygotówka takiego od 6 wzwyż przeraża mnie dalej - jak patrzę jak one w samopas chodzą przerażające są te ich rozmwoy, i fogle - lekkomyślność a w zasadzie bezmyślnosć wypycha jedna drugą na ulicę z nagła - brrrrrr - spadają z chodników wprost pod maske auta - a to tylko godzinka obserwacji ulicznych - i wszystkie sżły do koscioła - mogą w komplecie nie wrócić mocno zamotane nie wiem czy to przeżyję, nie wiem czy chcę to przyżywać - ta świadomość mnie rozwala więc chyba nie powinnam
|
|
|
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
aleś się nagadała
A grupy na fejsie super sprawa - teraz mogiem się podzielić systkimi nowinami i idzie tylko do wybranej grupki ![]() Cytat:
orgie! ![]() ![]() obawiam się, że dla mnie już za późno wujek Varg Samo Zuo może być dumny Cytat:
i niech od razu spada na studia na drugi koniec kraju
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-24 o 19:06 |
||
|
|
|
#3930 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a o takiego gotowego i dobrze wychowanego to raczej ciężko...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

trza mieć anielską cierpliwość do rodziców

Może w Polsce gdzieś znajdę taniej (o ile nie zamarznę do tej połowy listopada)?
bo jednego i drugiego niestety na raz nie da rady 

w New Look chyba, ale nie wiem czy z kapturem... ja mam takową długą i z kapturem, kupioną w Vero Modzie, ale to 2 lata temu było (nadal planuję ją nosić bo jest boska