Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 20:44   #4591
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
zaczęłam shreda i chyba nie dam rady mam problemy z kolanami i to się odzywa teraz

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

aaa mi 4 dni temu minęło 1rok i 3 m-ce z pierscionkiem a do ślubu zostało 635 dni
a mi 628

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:02   #4592
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dobranoc

Dzięki dziewcyny za kciuki
dobranoc

zrobiłam jestem padnięta
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:04   #4593
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
malinka9191 hmm tak jak napisała dastin ja bym była zła o coś takiego. Ja rozumiem że to marzenie, ale żeby odkładać ślub? hmm dziwne to wszystko
a co mi da złość? mogę czuć trochę sie z tym źle, ale złość mi nic nie da.. nie teraz..

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

dastin
Stary 2011-10-24, 21:16   #4594
19monisia89
Zakorzenienie

i ja uciekam... jutro już wtorek

dobranoc

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:20   #4595
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość

dobranoc
dobranoc
Stary 2011-10-24, 21:24   #4596
aga512152
Rozeznanie

Dastin! trzymam kciuki kochana! mam nadzieje że przedłużą ba ja w to wierzę!!!!
A co do zup z paczki, to ja jedynie żurek/ barszcz biały tak gotuję bo jakoś jedyne co mi nie wychodzi samej.... nie wiem ..nie umiem i już.
aaa krupnik ojj bym zjadla!

Mój Tżtowy się uczy, a ja oglądam tasiemce;p
ogólnie przez tą ręke to mam brak mocy twórczej, ani nie moge nic zrobić ani mi się w sumie nie chce jakaś maaasakra...

miłego wieczoorku.

edit

co do malinki 9191
n
a ja nie uwarzam że postępuje egoistycznie NIE Nam ją oceniać, ma prawo czuć żal, że TŻ chce kupić nowe "zabawki" ok rozumiem pracuje , zarabia może robić co chce...ale jak w perspektywie jest ślub/ rodzina to chyba jakaś hierarchia wartości obowiązuje.
Malinka trzymaj się kochana!

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-10-24 o 21:27
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:35   #4597
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
A tak w ogóle to Sayuri, Mu_minka, Antilia dzisiaj mija 1 rok i 10 miesięcy do Naszego ślubu

Powiedziałam to tz a on "aha..ok.."

Porozsyłaliśmy właśnie maile do dj'ów, może ktoś bedzie miał nasz termin
I idziemy "spać"

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:41   #4598
malinka9191
Zakorzenienie

dziewczyny, które mnie nie oceniają, a rozumieją, chociaż trochę ---> dziękuję
Stary 2011-10-24, 21:44   #4599
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc

zrobiłam jestem padnięta
Cytat:

dobranoc
Dobranoc dziewczynki słodkich snów
Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość

Porozsyłaliśmy właśnie maile do dj'ów, może ktoś bedzie miał nasz termin
I idziemy "spać"
haha dlatego ja nie mówię nawet tż-towi bo wiem jaka będzie reakcja

Dobra pm-ki ja zjadłam kolację, obejrzałam film idę się kąpac i spać bo coraz bardziej brzuch mnie zaczyna boleć zbliża się @ bo mam juz plamienia. Aż się boję jak to przeżyję... W sumie to jestem pozytywnie zaskoczona bo odkąd rzuciłam tasy to mam prawie co do dnia okresA myślałam, że się strasznie rozreguluje.
A co do tabletek bo któraś z dziewczyn pisała (chyba andzia) to ja jak brałam to chyba moje libido spadło do - 10 Nie powiem, że teraz jest kolorowo ale co się dziwić jak non stop brałam je przez 5 latNajbardziej ciesze się, że się już nie truję.

Dobranoc dziewczynki, spijcie dobrze i snijcie o swoich tż-tach
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:55   #4600
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:

Dobra pm-ki ja zjadłam kolację, obejrzałam film idę się kąpac i spać bo coraz bardziej brzuch mnie zaczyna boleć zbliża się @ bo mam juz plamienia. Aż się boję jak to przeżyję... W sumie to jestem pozytywnie zaskoczona bo odkąd rzuciłam tasy to mam prawie co do dnia okresA myślałam, że się strasznie rozreguluje.
A co do tabletek bo któraś z dziewczyn pisała (chyba andzia) to ja jak brałam to chyba moje libido spadło do - 10 Nie powiem, że teraz jest kolorowo ale co się dziwić jak non stop brałam je przez 5 latNajbardziej ciesze się, że się już nie truję.

obrej nocy
Stary 2011-10-24, 22:07   #4601
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość

co do malinki 9191
n
a ja nie uwarzam że postępuje egoistycznie NIE Nam ją oceniać, ma prawo czuć żal, że TŻ chce kupić nowe "zabawki" ok rozumiem pracuje , zarabia może robić co chce...ale jak w perspektywie jest ślub/ rodzina to chyba jakaś hierarchia wartości obowiązuje.
Malinka trzymaj się kochana!
Jeśli priorytetem nie jest ślub i rodzina i on uwali kasę a potem będą musieli przełożyc ślub... To zrozumiem jej żal i złośc.

Tylko do tej pory co innego wynikało z jej wypowiedzi.

No, ale. Ja wyraziłam swoje zdanie. Ona niech postępuje jak uważa. Jej związek i jej sprawa.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 22:24   #4602
melleczka
Zakorzenienie

jak zwykle nadrobilam tylko czesciowo... i wylapalam dyskusje na temat malinki i jej sytucji...
ja malinke naprawde rozumiem. bo to nie jest takie proste jak nam sie wydaje. jak masz ta osobe codziennie albo co drugi dzien, masz caly czas w kims oparcie i masz sie do kogo przytulic jak jest ci zle a nagle swiat sie wywraca do gory nogami i tej osoby juz nie ma obok tylko jest pare tysiecy kilometrow stad to naprawde jest okropnie ciezkie. i nie da sie tego tak przetlumaczyc. ja mysle ze przyjdzie wam to z czasem.
ja mam przyklad moich rodzicow ktorzy sa prawie 25 lat po slubie i to jest zupelnie inaczej w zwiazku z takim stazem a inaczej wsrod tak mlodych ludzi. jak tata wyjechal to mama tez sobie nie mogla dac rady zwlaszcza ze caly dom zostal na jej glowie - wegiel, odsniezanie, samochod, wiadomo ze cos sie psuje itd. i tez jej probowalam tlumaczyc ale sie nie da. wtedy czlowiek do siebie nie przyjmuje takich informacji. wtedy jest takie wlasnie poczucie beznajdziejnosci tego wszystkiego i to jeszcze bardziej dobija.
ja rozumiem twojego tż ze chce kupic samochod bo auto to jest potrzebna rzecz. chociaz... skoro on jest zagranica to przeciez teraz mu chyba nie jest ten samochod tak potrzebny tam i spokojnie moglby zaczekac do "po slubie". bo motor to jest typowa zabaweczka. na zakupy tym nie pojedziecie i dzieci tez tym wozic nie bedzie a zima bedzie stal w garazu. i nie od razu trzeba miec motor i auto. jakas hierarchia powinna byc. niech kupi ten samochod jak mu tak zalezy bo to faktycznie sie przyda. ale uzbierajcie kase na slub, na jakies wspolne zycie a jak wam sie tak dobrze bedzie zylo to wtedy niech kupi motor. wydaje mi sie ze troszke mu kasa oczy przeslonila. a to jest niedobre i nie fair wobec ciebie. bo ty to bardzo bardzo przezylas. i skoro ustaliliscie po co on tam jedzie (chociaz nie wiem czy byla miedzy wami taka rozmowa) to tego sie powinien trzymac. i niech kazde z was ma takie poczucie ze to nadal jest DLA NAS. wtedy jest jakis wspolny cel i to tez w jakis sposob spaja dwoje ludzi. bo jak sie traci to poczucie wspolnosci to juz moze byc coraz blizej konca. bo jak to zatracicie to ty tu bedziesz tkwila w rozpaczy, smutna i zaplakana, z wyrzutami po co on tam jest, a on bedzie gonil za kasa i w koncu straci z pola widzenia ciebie. i to jest mega wazne zeby nie stracic tego wspolnego celu. wiem ze tobie jest to trudno zaakceptowac ze on tam jest i robi dla was bo wiadomo ze chcialabyc zeby byl obok ciebie ale wydaje mi sie ze z takim poczuciem ze to DLA WAS jest mimo wszystko latwiej. bo gdyby on ci od razu powiedzial ze jedzie zarobic na samochod to wogole by bylo dla mnie nieporozumienie jakies. trzeba zyc ze soba a nie obok siebie. i miec wspolne cele w zyciu i razem sie dorabiac. bo jak mlodzi maja na wstepie ekstra dom, super bryke i sa ustawieni to tez niedobrze bo wtedy do zycia sie wkrada nuda i nie ma tych wspolnych celow.
rozpisalam sie troche... w kazdym badz razie chodzilo mi glownie o to ze to nie jest takie proste zeby w takiej rozlace dostrzec jakis promyk nadziei. bo dopoki ktos sam tego nie doswiadczy to nie zrozumie.
Stary 2011-10-24, 22:28   #4603
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
jak zwykle nadrobilam tylko czesciowo... i wylapalam dyskusje na temat malinki i jej sytucji...
ja malinke naprawde rozumiem. bo to nie jest takie proste jak nam sie wydaje. jak masz ta osobe codziennie albo co drugi dzien, masz caly czas w kims oparcie i masz sie do kogo przytulic jak jest ci zle a nagle swiat sie wywraca do gory nogami i tej osoby juz nie ma obok tylko jest pare tysiecy kilometrow stad to naprawde jest okropnie ciezkie. i nie da sie tego tak przetlumaczyc. ja mysle ze przyjdzie wam to z czasem.
ja mam przyklad moich rodzicow ktorzy sa prawie 25 lat po slubie i to jest zupelnie inaczej w zwiazku z takim stazem a inaczej wsrod tak mlodych ludzi. jak tata wyjechal to mama tez sobie nie mogla dac rady zwlaszcza ze caly dom zostal na jej glowie - wegiel, odsniezanie, samochod, wiadomo ze cos sie psuje itd. i tez jej probowalam tlumaczyc ale sie nie da. wtedy czlowiek do siebie nie przyjmuje takich informacji. wtedy jest takie wlasnie poczucie beznajdziejnosci tego wszystkiego i to jeszcze bardziej dobija.
ja rozumiem twojego tż ze chce kupic samochod bo auto to jest potrzebna rzecz. chociaz... skoro on jest zagranica to przeciez teraz mu chyba nie jest ten samochod tak potrzebny tam i spokojnie moglby zaczekac do "po slubie". bo motor to jest typowa zabaweczka. na zakupy tym nie pojedziecie i dzieci tez tym wozic nie bedzie a zima bedzie stal w garazu. i nie od razu trzeba miec motor i auto. jakas hierarchia powinna byc. niech kupi ten samochod jak mu tak zalezy bo to faktycznie sie przyda. ale uzbierajcie kase na slub, na jakies wspolne zycie a jak wam sie tak dobrze bedzie zylo to wtedy niech kupi motor. wydaje mi sie ze troszke mu kasa oczy przeslonila. a to jest niedobre i nie fair wobec ciebie. bo ty to bardzo bardzo przezylas. i skoro ustaliliscie po co on tam jedzie (chociaz nie wiem czy byla miedzy wami taka rozmowa) to tego sie powinien trzymac. i niech kazde z was ma takie poczucie ze to nadal jest DLA NAS. wtedy jest jakis wspolny cel i to tez w jakis sposob spaja dwoje ludzi. bo jak sie traci to poczucie wspolnosci to juz moze byc coraz blizej konca. bo jak to zatracicie to ty tu bedziesz tkwila w rozpaczy, smutna i zaplakana, z wyrzutami po co on tam jest, a on bedzie gonil za kasa i w koncu straci z pola widzenia ciebie. i to jest mega wazne zeby nie stracic tego wspolnego celu. wiem ze tobie jest to trudno zaakceptowac ze on tam jest i robi dla was bo wiadomo ze chcialabyc zeby byl obok ciebie ale wydaje mi sie ze z takim poczuciem ze to DLA WAS jest mimo wszystko latwiej. bo gdyby on ci od razu powiedzial ze jedzie zarobic na samochod to wogole by bylo dla mnie nieporozumienie jakies. trzeba zyc ze soba a nie obok siebie. i miec wspolne cele w zyciu i razem sie dorabiac. bo jak mlodzi maja na wstepie ekstra dom, super bryke i sa ustawieni to tez niedobrze bo wtedy do zycia sie wkrada nuda i nie ma tych wspolnych celow.
rozpisalam sie troche... w kazdym badz razie chodzilo mi glownie o to ze to nie jest takie proste zeby w takiej rozlace dostrzec jakis promyk nadziei. bo dopoki ktos sam tego nie doswiadczy to nie zrozumie.
Ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Wiem, że to jest dla malinki totalnie trudne... Zwracałam jej tylko uwagę, że świadomie czy nie na podłożu jej złego humoru wybuchają ostatnio często konflikty między nimi. A to dobrze nie wróży związkowi na odległośc.

A co do drugiej kwestii... Cały czas byłam przekonana, że on tam właśnie jedzie DLA NICH i zarobić na ślub. Nie wiem jaka rozmowa między nimi była, co i jak ustalili. I jeśli chodzi o kasę na motocykl i auto to się z Tobą również zgadzam. Po prostu z wcześniejszych postów malinki nic takiego nie wynikało.
Stary 2011-10-24, 22:36   #4604
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Wiem, że to jest dla malinki totalnie trudne... Zwracałam jej tylko uwagę, że świadomie czy nie na podłożu jej złego humoru wybuchają ostatnio często konflikty między nimi. A to dobrze nie wróży związkowi na odległośc.

A co do drugiej kwestii... Cały czas byłam przekonana, że on tam właśnie jedzie DLA NICH i zarobić na ślub. Nie wiem jaka rozmowa między nimi była, co i jak ustalili. I jeśli chodzi o kasę na motocykl i auto to się z Tobą również zgadzam. Po prostu z wcześniejszych postów malinki nic takiego nie wynikało.
ja ostatnio malo tu jestem wiec tak jak mowie... nadrobilam tylko 3 ostatnie strony jeszcze niezbyt dokladnie

a pisalas wczesniej o tabsach... masz juz jakies doswiadczenia z nuva ringiem? bo ja sie zastanawialam nad tym ale jakies to dla mnie takie troche oblesne zeby caly miesiac cos we mnie siedzialo
Stary 2011-10-24, 22:44   #4605
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
j
a pisalas wczesniej o tabsach... masz juz jakies doswiadczenia z nuva ringiem? bo ja sie zastanawialam nad tym ale jakies to dla mnie takie troche oblesne zeby caly miesiac cos we mnie siedzialo
Nie miałam doświadczenia z nimi. Jestem już po prostu zdesperowana
Stary 2011-10-24, 22:53   #4606
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Nie miałam doświadczenia z nimi. Jestem już po prostu zdesperowana
ja juz nawet mialam recepte na to ale nie wykupilam jakos mnie to brzydzi:/ i nie wierze ze bysmy z tż tego nie odczuwali w trakcie...
teraz pojad edo lekarki to poprosze ja o jakies tabsy bralam yasminelle ale po pol roku mi spadlo libido a chcialabym cokolwiek zeby ta moja cera nadawala sie do pokazywania na swiatlo dzienne bez tony pudru:/

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

mialam sie na nowo odchudzac a tu mi tż komplementuje caly czas ze mnie taka woli a wczesniej caly czas marudzil ze sucha jestem:/ kiedy ja nigdy sucha nie bylam... nawet chuda nigdy nie bylam... we wakacje bylam po prostu szczupla i sie czulam naprawde rewelacyjnie. bo moglam zalozyc bez skrepowania krotka spodniczke czy szorty... chociaz mialam rekordowo niska wage jak na mnie... teraz niby jest jeden plus bo mi biust urosl no i tż caly czas mowi ze jemu sie taka bardziej podobam ale nogi moje mnie dobijaja...
Stary 2011-10-24, 23:14   #4607
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny ! Ja wczoraj wróciłąm z weselicha. Było fajnie, może nie jakoś rewelacyjnie, ale się wybawiłam Mało w ogóle osób tańczyło, bo w porywach było może 10 par na parkiecie, ale super. Msza w kościele, zwłaszcza kazanie było genialne. Ksiądz jakiego w życiu nie słyszałam - naprawdę. Sama bym chciała tak piękne kazanie na własnym ślubie Moja kuzynka wyglądała ślicznie Tylko zespół był średni. Grali ok, ale przerwy robili co 5-6 piosenek i beznadzieja, bo co się ludzie roztańczyli i wpadli na parkiet to oni - przerwa :/ Mój TŻ zabłysnął przed całą moja familją Wszyscy mi go gratulowali. Złapał krawat na oczepinach i musiał śpiewać itd. Nadrobię Was stopniowo dziś i jutro A póki co lecę się wykąpać i do lekarza Miłego dnia

Super, ze się wybawiłaś

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
cześć Wam wpadłam tylko na chwilę, bo tylko na chwilę wpadłam do mieszkania tkwię ciągle w martwym punkcie, bo znowu szukam ludzi do mieszkania. jak nie znajdę, to przenoszę się do kawalerki. chociaż wolałabym z kimś mieszkać, przynajmniej jest do kogo gebe otworzyć...

1 dzień shreda dzisiaj, zobaczymy jak to będzie mam tyle słodyczy w mieszkaniu po wizycie mamy, że masakra bo tak, to ani pół batonika nie przynosiłam ze sobą

lecę jeszcze dokończyć zadanie na ćwiczenia i uciekam z mieszkania będę wieczorem, miłego dnia
Jeju ja sobie nie wyobrazam jakbym miała mieszkac sama

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Oj nie miałam

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Ja taki dzień miałam w czwartek

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Ja akurat skończyłam ćwiczyć, jestem po 5 dniu
A już czuję się dużo lepiej i "chudsza" hehe

Ale taka jest prawda człowiek odrazu czuje efekty

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
zostawiłam wiadomość w Klubie
Zaraz zaglądam

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Czeeeść

Cały dzień na NIE. Przeziębienie mnie bierze, a w piątek ta impreza. Do tego Ciacho chyba wolnego nie dostanie na piatek ! Pójdę sama prawdopodobnie... No ale cóż, takie uroki pracy za granicą ;/
O kurcze... to nie fajnie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
masz rację, mam do niego lekki żal.. bo umowa i obietnica była inna.. nikt mnie nie pytał czy ja się zgadzam na takie coś.. bez żadnej poważnej rozmowy zdecydował sie.. uważasz że to jest fair?

ale przed wyjazdem też była tylko 1 kłótnia i też nie związana z tym... nie klócimy sie teraz częściej... ogólnie kłotnie u nas są rzadkie.. ok wczoraj trochę bez powodu się posprzeczaliśmy i oboje o tym wiemy.. ale ogólnie bez powodu się nie wyłdowywujemy na sobie i nasze humory mają na to minimalny wpływ.

pisałam przecież, że ciągle szukam sobie zajęcia, żeby tyle nie myśleć i żeby było łatwiej.. a to, że płaczę to chyba lepsze to niż żebym miała TŻtowi pisać "WRACAJ." I czasem jest tak, że tylko to pomoże rozładować emocje..

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

nie unoszę si.. tylko po prostu od poczatku pisałam, że pojechał tam w innym troche celu..

Ja też cały czas myślałam, ze te pieniadze będa zainwestowane w "Was"...

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 23:22   #4608
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Oj
Wyobrażam sobie, że kłótnia na odległość jest sto razy gorsza niż obok siebie.
Ale to, że czasem wybuchasz to zrozumiałe

Śliczny domek

A to powiedz mi na co on przeznaczy te pieniądze? Bo dla mnie to trochę dziwne, że wyjechał, bo tutaj nie miał pracy... Gdyby tu pracował, to widocznie odkładałby kasę na wesele skoro byłoby w 2013. A teraz nie będzie odkładał i musicie przełożyć ślub. Nie rozumię

Dzień dobry
Urwałam się wcześniej z zajęć a teraz zabieram się przygotowanie mojej części zajęć
TŻ w pracy i muszę się wyrobić do jego powrotu.
Mieliśmy wczoraj gości - ale się mój TŻcik upił Ja w sobotę, a on wczoraj

Ojj tak kłotnia na odległość jest o wiele gorsza, bo po wszystkim nie możesz się wtulic w ukochaną osobę

Cytat:
przyszła córka marnotrawna

Cytat:
zawsze marzył o 2 rzeczach i teraz kiedy będzie mógł łatwiej na nie zarobić, to je sobie w 1 kolejności kupi.. Dopiero potem będzie odładał na slub... tu małymi sumkami odkladałby na wesele najpierw , potem na tamte rzeczy.. teraz sie troche zmienilo.

Troche to dziwne dla mnie....

Cytat:
przepraszam za nieobecność i ju się tłumaczę

po 1. ostatnio skonczył mi się transfer i strony otwierały mi się po 10 min. a z moją cierpliwością prędzej rozwaliłabym laptopa
po 2. miałam ciężki weekend na uczelni;/ ale wybrałam promotora
a po 3. jakoś z TŻ nie za ciekawie;/ i to w sumie najgorszy problem..

3mam kciuki żeby sie ułożyło z tż..

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja tego też nie ogarniam

Jak dla mnie ani trochę nie wyjaśnia to sprawy Dalej nie ogarniam. Ale w sumie nie muszę.

Co do Ciacha. Gdyby jeździł sam to jakoś te wolne by załatwił. Ale w tej sytuacji wszyscy by musieli zjechać dzień wcześniej, a to nie takie proste

Ja jednak 3mam kuki żeby mu sie udało przyjechać;*

30/30 shred
Stary 2011-10-24, 23:30   #4609
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
ja grzybową robię, ale tylko dla TŻ-ta bo ja z grzybów to tylko kurki i pieczarki zjem

Zupa grzybowa

Cytat:
pół na pół . Torebkę do grzybowej czy pieczarkowej zawsze dodaje

dziewczyny Klub (znów)

Ja bez torebek goruje, z samych suszonych

Cytat:
Dziewczyny czy któras z was wyrabiała książecze sanepidowską? Jakie tam są badania i ile to kosztuje? Ja chce sobie ją wyrobic wtedy byłoby mi łatwiej prace znalesc np w carrefourze przy wykladaniu towaru..

ja wyrabiałam niedawno, płaciłam za 3 kałówki 75 zł
Tydzien czasu czekałam na wyniki
A potem do lekarza żeby wypisał i to wszystko.
Tzn ja miałam robione badania lekarsie jak dawałam ksiazeczke no ale to przez to, że miałam skierowanie z zakładu pracy.

Cytat:
hm... tak jak któras napisała, mi by było przykro. Nie, źle powiedziałam. Byłabym zła!Gdyby mój Tż wolał kupić sobie najpierw samochód czy motor niż zacząc ze mną wspólną przyszłość.

Andzia powiedziała, że jesteś histeryczką i egoitską a ja cię rozumiem, że masz do niego żal. Ja też bym miała. Tym bardziej, że on bardziej cię poinformował o wyjeździe a nie skonsultowałMoi m zdaniem i tak jesteś dla niego za bardzo wyrozumiała bo ja już bym taka nie była.

Szkoda... może jednak Ciacho ci zrobi niespodziankę?

U mnie i u tż -ta ostatnio tez jest coś nie tak także nie jestes sama. To ja w sumie bardziej chodzę nerwowa niż on. Pisałam nawet o tym tutaj ostatnio. Może to głupie ale ostatnio na prawdę sama ze sobą nie mogłam wytrzymać i widziałam, że tż coraz bardziej się wkurza, że jestem dla niego taka niedobra. Pewnego wieczora pomyślałam, że jeżeli będę tak dłużej się zachowywać to mogę go po prostu stracić bo ile możnaPotem poszłam do kościoła, pomodliłam się i jakoś od tej pory odpukać jest lepiej

Dobry wieczórZ grubsza ogarnęłam pokój, pomyłam okna, odkurzyłam kanapę z roztoczypościera łam kurze. Także jestem z siebie dumna i w końcu moge spokojnie sobie posiedzieć w swoim pokojuZdjęcia zrobię jutro bo teraz jest ciemno , choć w sumie nie ma co pokazywać

Agu sliczny domekNaprawdę mi się podoba! Moje marzenie...

Nadrobiłam Was a teraz zaglądam do Klubu

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Aha zapomniałabym. Jest duża szansa, że przedłużą mi staz o 3 miesiąceProszę o magiczne kciuki

Czekam na zdjecia no i kciuki oczywiście są kochana

30/30 shred
Stary 2011-10-24, 23:32   #4610
andzia1989r
Zakorzenienie

Dobranoc kobiety Dobrych snów Mało zmartwień I spokoju

O i wysokiego libido!
Stary 2011-10-24, 23:35   #4611
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, które mnie nie oceniają, a rozumieją, chociaż trochę ---> dziękuję

Cytat:

Mam nadzieje, ze Mój dziubas mi sie dzis przysni

Hej lalki
Ja godzine temu wróciłam z pracy
a teraz mykam spac
Dobranoc słodkich snów;*

30/30 shred
Stary 2011-10-25, 01:03   #4612
dudusiu
Wtajemniczenie

zasiedziałam się najgorsze, że nie zaczęłam shreda

ehh... dobranoc

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-25, 07:27   #4613
Antilia
Uzależnienie

Dzień dobry jak mi sie nie chce isc na uczelnie

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 07:34   #4614
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
wcale nie tak wcześnie bo na 8 miałam, ale za to o 7 musze wychodzić z domu bo korki są o tej porze do . Wlekę się z 40 min do pracy wtedy
Chciałabym 40 minut do pracy jechać w sumie jadę 20 minut, ale muszę się dotaszczyć na przystanek - 10 minut, potem się przesiąść na autobus + oczekiwanie na opóźniony - 15 minut i 15 minut minimum muszę być wcześniej, żeby się przebrać więc wychodzi godzina jak nic i to jak dobrze pójdzie

Cytat:
kochana nie unoś się . Popatrz też na to, że wiele z dziewczyn myślało że taki właśnie m.in był cel. Jakoś widać dało się to wywnioskować z Twoich wypowiedzi wcześniejszych, ale jeśli jest inaczej to już nie wnikamy, przynajmniej ja
Ja też już nie wnikam, bo byłam pewna, że pojechał z myślą o ślubie więc nie moja sprawa, ale byłabym zła i byłoby mi strasznie przykro, gdyby mi TŻ powiedział, że jedzie, bo zarobi na swoje marzenia bo gdzie w tym miejsce dla mnie nieważne, już się nie wtrącam

Cytat:
przepraszam za nieobecność i ju się tłumaczę

po 1. ostatnio skonczył mi się transfer i strony otwierały mi się po 10 min. a z moją cierpliwością prędzej rozwaliłabym laptopa
po 2. miałam ciężki weekend na uczelni;/ ale wybrałam promotora
a po 3. jakoś z TŻ nie za ciekawie;/ i to w sumie najgorszy problem..
UU też mam playa i jest ok, dopóki jest transfer ale jak nie ma to sąsiad ma niezabezpieczoną sieć
Współczuje kłótni z TŻ chyba faktycznie coś w atmosferze jest nie tak

Cytat:
może coś się w tym mroźnym powietrzu unosi.. Bo ogólnie ludzie są jacyś bardziej nerwowi i w nie w sosie. Warto to przeczekać , ja sobie to tak tłumaczę. Bo my z TŻ-tem też o jakieś bzdety ostatnio się sprzeczamy. Co do auta to wiem jakie to jest wkurzające (pisałam ostatnio że muszę auto do zimy przygotować i jedna pensja idzie sruuuuu i to mnie też irytuję i też się na to zloszczę, ale z drugiej strony sobie myślę, że kocham moje autko i nie moge przez nie być zła, bo przecież to nie jego wina że opon zimowych nie ma ).
Noo przecież to tak jakby TŻ się złościł na Ciebie, że nie masz butów na zimę

Cytat:
ja za 4 dni będę obchodzić 7mies. z pierścionkiem
A ja za tydzień 10 miesięcy

Cytat:
Dziewczyny czy któras z was wyrabiała książecze sanepidowską? Jakie tam są badania i ile to kosztuje? Ja chce sobie ją wyrobic wtedy byłoby mi łatwiej prace znalesc np w carrefourze przy wykladaniu towaru..
Płaciłam 78 zł, nosi się kupkę do badania 3 dni pod rząd i ja od ostatniej próbki czekałam 3 dni robocze potem jeszcze u lekarza zapłaciłam 60 zł za podbicie papierka, ale ja nie miałam skierowania z zakładu pracy

Cytat:

Aha zapomniałabym. Jest duża szansa, że przedłużą mi staz o 3 miesiące Proszę o magiczne kciuki
Trzymam mocno !! a kiedy będziesz coś wiedzieć?

Cytat:
A tak w ogóle to Sayuri, Mu_minka, Antilia dzisiaj mija 1 rok i 10 miesięcy do Naszego ślubu
Dziś jest 669 dni

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
mój raz tak zareagował, albo coś w stylu "no i?!" dostał po dupce i wysłuchał kazania jak mi przykro, że nie podnieca się naszym ślubikiem i teraz już reaguje jakimś równoważnikiem zdania, czasem nawet zdaniem prostym w stylu "to tyle już minęło?"

Cześć Dziewczynki
Dobrze, ze mam dziś wolne, bo się załatwiłam z nosa leci mi jak z kranu, głowa pęka i mam gorączkę wczoraj po powrocie z pracy miałam 39 st., a w pracy czułam się jeszcze gorzej nie dość, że mnie przetrzymali to jeszcze jedna z bab z działu była dla mnie wyjątkowo chamska, mimo, że nic jej nie zrobiłam i z tą gorączką mało się nie poryczałam nocy miałam ochotę sobie tampony do nosa wsadzić, a jak zażyłam 2 ibupromy przed snem to jak mnie siekło to nawet nie usłyszałam rano budzika spędzam dziś dzień pod kołdrą z nadzieją, że wczoraj nie narobiłam sobie wielkiego manka, noi dziś wypłata nie ma się z czego cieszyć, ale ruch na koncie jest
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 07:45   #4615
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się z Tobą w zupełności
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość

Płaciłam 78 zł, nosi się kupkę do badania 3 dni pod rząd i ja od ostatniej próbki czekałam 3 dni robocze potem jeszcze u lekarza zapłaciłam 60 zł za podbicie papierka, ale ja nie miałam skierowania z zakładu pracy

Trzymam mocno !! a kiedy będziesz coś wiedzieć?

Dziś jest 669 dni

mój raz tak zareagował, albo coś w stylu "no i?!" dostał po dupce i wysłuchał kazania jak mi przykro, że nie podnieca się naszym ślubikiem i teraz już reaguje jakimś równoważnikiem zdania, czasem nawet zdaniem prostym w stylu "to tyle już minęło?"

Cześć Dziewczynki
Dobrze, ze mam dziś wolne, bo się załatwiłam z nosa leci mi jak z kranu, głowa pęka i mam gorączkę wczoraj po powrocie z pracy miałam 39 st., a w pracy czułam się jeszcze gorzej nie dość, że mnie przetrzymali to jeszcze jedna z bab z działu była dla mnie wyjątkowo chamska, mimo, że nic jej nie zrobiłam i z tą gorączką mało się nie poryczałam nocy miałam ochotę sobie tampony do nosa wsadzić, a jak zażyłam 2 ibupromy przed snem to jak mnie siekło to nawet nie usłyszałam rano budzika spędzam dziś dzień pod kołdrą z nadzieją, że wczoraj nie narobiłam sobie wielkiego manka, noi dziś wypłata nie ma się z czego cieszyć, ale ruch na koncie jest

a co do stazu to będę wiedziała na dniach

No i kuruj się kochanazdrówka życzę

Dzień dobry... Umieram dzisiajPół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał. Głupia @ Teraz muszę zwijać się w fotelu przed kompem 8 h a tak bym się położyłaMiłego dnia dziewczyny
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 08:43   #4616
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry... Umieram dzisiajPół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał. Głupia @ Teraz muszę zwijać się w fotelu przed kompem 8 h a tak bym się położyłaMiłego dnia dziewczyny
Oj biedactwo oby szybko zleciało
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 08:53   #4617
mia8544
Zakorzenienie

dzień dobry

dastin weź jakieś tabletki, nie ma co się tak męczyć

ale nam sie ten wątek ciągnie

uciekam z przyjaciółką do miasta
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 08:58   #4618
dudusiu
Wtajemniczenie

raz dwa trzy cztery, piszemy piszemy i wątek kończymy

dzień dobry ja na minutę i ubieram się na uczelnię

sayuri zdrówka życzę

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-25, 09:07   #4619
aga512152
Rozeznanie

Cześć piękne

muszę w końcu pomysleć jaki prezent kupić bratu na osiemnastkę... bo się zastanawiamy z TŻ już miesiąc a czasu co raz mniej;/

Dziś mam wolne od uczelni.... cale szczęście bo jak patrzę na tą pogode to mam takiego demotywatora;(

Dastin wiem co to znaczy, ale lepiej chyba wziać jakieś tabletki i uspić ból. Nie warto się męczyć....

say duzo zdrówka

miłego dnia!

a ja muszę pomalutku zrobić sobie jakieś śniadanko....masakra

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-10-25 o 09:09
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:09   #4620
dudusiu
Wtajemniczenie

a ja lecę na uczelnię będę później

you stole my star
lalalalalalala....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości