Żonki 2009 cz. XXX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 21:47   #3121
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Żabciu a piorun by ich tam strzelił, szukają problemów tam gdzie ich nie ma.

Jak ja nie cierpię sama spać ;(
zebys wiedziala nigdy nie moze byc za pieknie

TZet w pracy ?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:50   #3122
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

Laski proszę was jutro od 9 do 10 o dużoooo kciuków, mam zajęcia otwarte dla rodziców, i to mnie tak nie stresuje jak to że będzie też na nich moja opiekunka stażu a trafiła mi się stara panna czepialska totalnie, od której zero pomocy ale za to tona uwag.. już nawet dyra mi powiedziała że jak będzie mi z nią źle to mi zmieni ale póki co musi mi ją dać bo jako jedyna nikogo nie ma.. (nie dziwie się zresztą) acz póki wszystko jej się podobało do konspektu też nie ma zastrzeżeń, ale jutro się okaże co to będzie..
To ja trzymam, a przy okazji....

też prosze o kciukiiii i też w podobnych godzinach, to znaczy od 10 u nas festiwal piosenki... inne przedszkola przyjadą itp... aż drżę na samą myśl no, a za dwa dni pasowanie na przedszkolaka wszystko naraz
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 21:51   #3123
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

też prosze o kciukiiii i też w podobnych godzinach, to znaczy od 10 u nas festiwal piosenki... inne przedszkola przyjadą itp... aż drżę na samą myśl no, a za dwa dni pasowanie na przedszkolaka wszystko naraz
trzymam kciukasy

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-24, 21:57   #3124
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabciu, no znowu w pracy...przed dwoma tygodniami cały tydzień miał służby, w zeszłym tygodniu objął służbę we wtorek-środa, czwartek-piątek, sobota-niedziela i dzisiaj znowu z nocką w pracy :/ ale za to jak jutro będą mogli wrócić do domu to od środy ma wolne do przyszłego wtorku no ale zapracował na to wolne, bo to za służby weekendowe wolne dni mają. No i nie koniecznie jutro ich zwolnią, bo siedzą w polu z samochodami. I to takimi że szkoda gadać. Tzw. konserwy, zapasy wojenne, które od kilku lat stoją w garażu i są odpalane od wielkiego dzwonu, złomy takie że aż żal.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 22:00   #3125
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

wrzucilam z k.troche fotek czapek jeszcze

zaabcia, Bzyczka - dzieki za mile slowa

zaabciu - kiedys dawno jak bylismy w szpitalu z zapaleniem pluc pani ordynator wysluchala jakis bardzo delikatny szmer na serduszku. Ale tylko wylacznie ona go slyszla, a badaly Toma jeszcze inne lekarki. Od tej pory nasza lekarka zwraca szczegolna uwage na osluchiwanie serducha. a ze teraz te sinienie warg sie pojawilo trzeba posprawdzac rozne mozliwosci,przyczyny. Na szczescie dzis powiedziala ze nic na serduszku nie slychac ale woli zebysmy zrobili ukg.

Ana -

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-10-24 o 22:01
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 22:02   #3126
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
ja wiem ze jestem boska gorzej z opiekunką która wiesz przyczepi się do wszystkiego ona ostatnio nawet nam powiedziała że nie jesteśmy nauczycielami bo nie mamy stopnia mianowania i nie powinnyśmy być na imprezie z okazji dnia nauczyciela.. co z tego że tam są tylko 3 ponad mianowaniem, a reszta albo stażyści albo kontraktowi.. albo swojej stażystce w zeszłym roku zajęć nie zaliczyła bo nie dała podpisanych kartek dzieciom do malowania - ona jej mówiła że chciał podpisać potem ołówkiem żeby później zrobić karteczki i powiesić na wystawę a nie wie gdzie co dzieci pomalują, wiesz żeby jej podpisów nie zamalowały... ale jej to wytłumaczenie nie pasuje i tyle.. nudzi jej się podobno

więc mimo wszystko prosze
co za babsko. Kochana zmiażdzysz ją. To pewnie jakaś zazdrośnica

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zuzka ma drugiego zeba

za Tomeczka

Zabciu co za ludzie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 22:50   #3127
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta dokładnie tak, jedno lab i takie godziny otwarcia jak moja praca wrrrr Trzymam kciuki.

Katunia trzymam kciuki za Tomcia. Ja tez mam szmery w sercu, jeszcze całą podstawówkę mnie po badaniach ciągali i w karcie miałam to zapisane.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

aaaa i juz widzę minkę tych emerytów co siedzą tam chyba od 6 zajmując sobie kolejkę jak wołam, że jestem w ciąży i chcę bez kolejki Ostatnio jak byłam to przepusciłąm matkę z maluszkiem bo jej płakał a była mega kolejka to te staruszki już sie wkurzali wrrrr...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 23:40   #3128
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabciu, no znowu w pracy...przed dwoma tygodniami cały tydzień miał służby, w zeszłym tygodniu objął służbę we wtorek-środa, czwartek-piątek, sobota-niedziela i dzisiaj znowu z nocką w pracy :/ ale za to jak jutro będą mogli wrócić do domu to od środy ma wolne do przyszłego wtorku no ale zapracował na to wolne, bo to za służby weekendowe wolne dni mają. No i nie koniecznie jutro ich zwolnią, bo siedzą w polu z samochodami. I to takimi że szkoda gadać. Tzw. konserwy, zapasy wojenne, które od kilku lat stoją w garażu i są odpalane od wielkiego dzwonu, złomy takie że aż żal.
kurcze to faktycznie ten Twoj TZet strasznie zapracowany jest ale fajnie ze bedzie mial prawie tydzien wolnego troche razem czasu spedzicie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
zaabcia, Bzyczka - dzieki za mile slowa

zaabciu - kiedys dawno jak bylismy w szpitalu z zapaleniem pluc pani ordynator wysluchala jakis bardzo delikatny szmer na serduszku. Ale tylko wylacznie ona go slyszla, a badaly Toma jeszcze inne lekarki. Od tej pory nasza lekarka zwraca szczegolna uwage na osluchiwanie serducha. a ze teraz te sinienie warg sie pojawilo trzeba posprawdzac rozne mozliwosci,przyczyny. Na szczescie dzis powiedziala ze nic na serduszku nie slychac ale woli zebysmy zrobili ukg.
Aha rozumiem czyli jedziecie sie tylko upewnic ze z Tomcia serduszkiem wszystko wporzadku Trzymam mocno kciuki za wuzyte napewno wszystko bedzie dobrze

U mnie za dziecka tez podejrzewali cos z serduchem a jak wyladowalam w Krakowie w Porkocimiu to lekarze wysmiali tych z Tarnowa ze nie potrzebnie rodzicow stresuja .. ale lepiej dmuchac na zimne

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zabciu co za ludzie
no masakra

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-25, 07:15   #3129
india83
Zakorzenienie

miłego dnia

Madzia nie przejmuj się nimi i tyle.
Ja wczoraj tez robiłam badania okresowe i cóz tez sue wchodzi bez kolejki, wiec sobie wyobraz
dzis ide we własnym zakresie do laryngologa
a w piatek kontynuacja okresowych.

po tym tygodniu bede miała dosc przychodni na rok, albo dłuzej
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 08:33   #3130
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Katunia trzymam kciuki za Tomka! Ale powiem Ci, że moje siostry od małego były pod opieką kardiologa. Starsza siostra miała ubytek międzykomorowy a młodsza szmery. Żadnej nic nie jest, nie leczy się tego ani nic. Starszej siostrze w końcu ubytek zarósł. Tak więc ja jestem dobrej myśli

Żabciu a piorun by ich tam strzelił, szukają problemów tam gdzie ich nie ma.

Jak ja nie cierpię sama spać ;(

eh ja będę jutro sama spała TŻ jedzie na trzy dni do Białegostoku

Cytat:

hmmm kurcze a jak ja do pracy pójdę z tymi kciukami

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta dokładnie tak, jedno lab i takie godziny otwarcia jak moja praca wrrrr Trzymam kciuki.

Katunia trzymam kciuki za Tomcia. Ja tez mam szmery w sercu, jeszcze całą podstawówkę mnie po badaniach ciągali i w karcie miałam to zapisane.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

aaaa i juz widzę minkę tych emerytów co siedzą tam chyba od 6 zajmując sobie kolejkę jak wołam, że jestem w ciąży i chcę bez kolejki Ostatnio jak byłam to przepusciłąm matkę z maluszkiem bo jej płakał a była mega kolejka to te staruszki już sie wkurzali wrrrr...
u moich rodziców jak byłam robić na toxo to żaden dziadek ani babcia nie przepuścił dwóch ciężarnych, ja sobie myślę że przepuszczę ale doszłam do wniosku że sama jestem teraz w ciąży starsi ludzie narzekają na młodych a wczoraj jak poszłam z TŻ po pracy do sklepu bo echo w lodówce to jedna babcia tak biegła że prawie mnie wózkiem potrąciła by pierwsza wbiec w regały niż ja

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
miłego dnia

Madzia nie przejmuj się nimi i tyle.
Ja wczoraj tez robiłam badania okresowe i cóz tez sue wchodzi bez kolejki, wiec sobie wyobraz
dzis ide we własnym zakresie do laryngologa
a w piatek kontynuacja okresowych.

po tym tygodniu bede miała dosc przychodni na rok, albo dłuzej
to ja wczoraj w medycynie pracy prawie 2 godz siedziałam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 08:45   #3131
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

bry
heh znowu miałam 5 dni do nadgonienia, jeju ile wy piszecie, nie ogarniam

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:02   #3132
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
bede pisac Guciu co i jak-mam nadzieje ze beda w wiekszosci pozytywne wiesci!
no wlasnie ceny ramek sa bardzo rozne-juz mi brat kazala zwrocic uwage na rozdzielczosc-mam jakis punkt zaczepienia

Powodzenia dla Daniela!
Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wieści!

dziękuję w imieniu Daniela!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
duzo zdrowka dla Tomusia zycze
a czemu do kardiologa jedziecie?

Ja mam ramke cyfrowa dostalam na urodziny swietna sprawa tesciom napewno sie spodoba

Dalej nie wiem co z ubezpieczeniem .. dzisiaj dzwonili ze pielegniarka zle sie pod tzn tylko imieniem i nazwiskiem a powinna tez tytul dodac no masakra jak robia wszystko pod gorke .. ale bylam juz u lekarza wyslalam nowy papier ... zobaczymy co mi teraz powiedza w poniedzialek mam wizyte z pielegniarka a ja nie wiem na czym stoje .. jesli do piateku sie sprawa nie wyjasni .. zmieniam lekrza ktory przyjmuje moje ubezpieczenie trudno sie mowi .. nie mozna miec wszystkiego .. a wkoncu nie tylko moj gin jest na swiecie ...
śmiech na sali... mam nadzieje, że w końcu się uda!

Cytat:

Trzymam kciuki! Dasz radę!

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
bry
heh znowu miałam 5 dni do nadgonienia, jeju ile wy piszecie, nie ogarniam
Hej!

Witajcie!

Jestem lekko nie przytomna. Chyba denerwuję się za Daniela... wczoraj na niego nakrzyczałam, że ma iść już spać, nie uczyć się, wypić meliskę i relaks, a sama pół nocy nie przespałam No i wstałam z bólem głowy... ech.

Za to dzisiaj mój mąż ma wolne i stwierdził, że po mojej pracy spotkamy się z Danielitem, żeby mu pogratulować,a później porywa mnie na obiad! Czad!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:03   #3133
celi25
Rozeznanie

cześć
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
jutro po pracy zerkne a Ty byś chciała szampon i odzywke tak? w gazetce po 14,99? sa rozne rodzaje czy tylko jeden? jakby co to mam kupowac czy na razie tylko sie zorientowac?
napisałam na pw

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:07   #3134
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:26   #3135
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

heloł

India niestety dzisiejsza noc była jeszcze gorsza od wczorajszej, polozyłam sie kolo 24 i wstawałam co dwie godziny chyba z polgodzinnym usypianiem małej:/ koszmar
idzie se strzelic w łeb

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:26   #3136
śliweńka
Zakorzenienie

hej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-25, 09:30   #3137
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej nie wiem co z ubezpieczeniem .. dzisiaj dzwonili ze pielegniarka zle sie pod tzn tylko imieniem i nazwiskiem a powinna tez tytul dodac no masakra jak robia wszystko pod gorke .. ale bylam juz u lekarza wyslalam nowy papier ... zobaczymy co mi teraz powiedza w poniedzialek mam wizyte z pielegniarka a ja nie wiem na czym stoje .. jesli do piateku sie sprawa nie wyjasni .. zmieniam lekrza ktory przyjmuje moje ubezpieczenie trudno sie mowi .. nie mozna miec wszystkiego .. a wkoncu nie tylko moj gin jest na swiecie ...
a pójście na wizytę do pierwszego gina oznacza, że musisz prowadzić u niego całą ciążę? Bo jęli nie to ja bym teraz poszła do pierwszego lepszego, a potem jak pomyślnie uda się załatwić ubezpieczenie to umówiłabym się do tego wyczekiwanego

Cytat:

a więc trzymam my mieliśmy mieć pasowanie w tym tygodniu, ale dzieci nam mocno chorowały i nie było szans na opanowanie programu artystycznego, więc mamy dopiero w listopadzie

A tak w ogóle to cześć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:35   #3138
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:39   #3139
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Martucha, Gold trzymam kciuki!

żabcia nosz kur*e ja bym dawno zrobiła tam zadyme, jak można ciągnąć tak sprawe z ubezpieczeniem, czepiają się pierdół a tak naprawde to chyba sami nie wiedzą czego chcą

Gucia kopnij Danielita na szczęście

Katunia mam nadzieję że to sinienie to nic poważnego.
Jak byłam mała to rodzice tez mnie ciągneli po lekarzach, w końcu stwierdzili że może mam jakąś wade wrodzoną ale nie wiedzą jaką czasem nie kłuje w sercu ale żyję

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:42   #3140
śliweńka
Zakorzenienie

dostałam paczuszkę z johnsona

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-25, 09:43   #3141
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
heloł

India niestety dzisiejsza noc była jeszcze gorsza od wczorajszej, polozyłam sie kolo 24 i wstawałam co dwie godziny chyba z polgodzinnym usypianiem małej:/ koszmar
idzie se strzelic w łeb
A cóż to jej sie podziało, że tak słabo śpi?
Przytulam Cię słonko! Lekkiego dnia w pracy!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzięki! Mówiłam mu, że Ci się śnił, to stwierdził, że to musi być proroczy sen i jak już będzie miał tą parapetówkę to grzech będzie Ciebie nie zaprosić

Wiecie co ta moja sierota zrobiła?... zostawił garnitur w mieszkaniu, w którym mieszkał 2 tygodnie i właśnie się zorientował. Jeździ teraz po mieście żeby złapać kogoś z tamtego mieszkania i wziąć klucze... Uwielbiam go! Dobrze, że się teraz zorientował, a nie za 3h...

Mona dziękuję

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-10-25 o 09:45
Stary 2011-10-25, 09:46   #3142
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Kasiu a moze to tylko jakies zaburzenia krązenia... mam nadzieje ze lekarze szybko zdiagnozują co to jest i nie bedzie sie bujac od lekarza do lekarza

Gucia kopniak dla Daniela i ode mnie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Rosi złudne nadzieje

guycia nie wiem co sie dzieje zawsze tak mocno spała a teraz nie dosc ze sie kreci i włazi cała pod kołderke przez co tez ryczy bo jej gorąco to jeszcze jak spi podokrywana to popłakuje poryczy pare sekund i dalej spi a ja juz na nogach

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 09:48   #3143
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Kasiu a moze to tylko jakies zaburzenia krązenia... mam nadzieje ze lekarze szybko zdiagnozują co to jest i nie bedzie sie bujac od lekarza do lekarza

Gucia kopniak dla Daniela i ode mnie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Rosi złudne nadzieje

guycia nie wiem co sie dzieje zawsze tak mocno spała a teraz nie dosc ze sie kreci i włazi cała pod kołderke przez co tez ryczy bo jej gorąco to jeszcze jak spi podokrywana to popłakuje poryczy pare sekund i dalej spi a ja juz na nogach
Aniczko dziękuję. Jak mu powiem jakie miał wsparcie to będzie prze szczęśliwy

A co do Natalki, to dziwne... może temperatura jest zła i to ją męczy? Może jej za ciepło, albo za zimno. Mam nadzieje, że szybko jej przejdzie i dzisiaj już będzie lepiej.

Stary 2011-10-25, 10:08   #3144
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dostałam paczuszkę z johnsona
ja też dostałam

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 10:12   #3145
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ja też dostałam
mi przyszła wczoraj ale do skrzynki się nie zmieściła to szłam dziś na pocztę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-25, 10:18   #3146
bzyczka1
Zakorzenienie

na stronie hippa też można zamówić paczuszkę.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 10:29   #3147
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej hej
Goldi jak dla mnie 3 ale kanapę dałabym skosem do rogu ..
tak?

trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold pozniej popatrze na Twoje wizualki, bo sie musze skupic a teraz nie moge:d a chetnie podziele sei swoim zdaniem:d
mebelki fajne Choc ja u Ciebie do tych bialych dzrwi do pokoju to widzialambym meble z IKei tez biale
w sypialni, kuchni, łazience sa białe meble, w przedpokoju też będą (w przyszłosci), w salonie jakbym dała znowu białe to już byłaby moim zdaniem przesada

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Aha Goldfish zapomnialam napisac ze jak dla mnie zestaw 2 chociaz niezla lamigowke mi zrobilas z tym zestawem 1 i 2 - z cyklu znajdz roznice hehehe
czyli lepiej tak niesymetrycznie?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mnie tez boli dzis pierwsze co zrobiłam po wejsciu do domu to zwymiotowałam ledwo powstrzymałam sie w autobusie

Gold te pierwsza w pasy juz dawno przytargałam do domu ale co zrobic, ze TZ kreci nosem i mu sie nie podoba ;/ ale ta druga w pasy tez fajna, musze ja na zywo zobaczyc

3 choc tez do konca nie jestem przekonana. nie moge sie skupic- rozprasza mnie ten zestaw kolorów
biedna, moze zaczyna Ci się grypa żołądkowa te pasy co już kupiłaś mi sie bardzo podobają spóbuj jeszcze raz namówić Tż, moze zrób mu wizualizację
wiem , ten zestaw kolorów jest pojechany nie wiem jak brw mógł zrobić taki program.

Cytat:
a ja myślałam że to w Polsce jest problem ze słuzbą zdrowia
Tż się przeziębił, leżał cały weekend w łózku, wczoraj dzwoni do przychodni, nie ma miejsc, zarejestrował się na dzisiaj, ale wczoraj po południu jeszcze raz zadzwonił i powiedzieli że jak chce to moze przyjechać po 18.00 na dyżur wiec po pracy pojechał do przychodni, żeby się dowiedzieć że od 3 miesięcy dyżury są w innej przychodni

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Za to dzisiaj mój mąż ma wolne i stwierdził, że po mojej pracy spotkamy się z Danielitem, żeby mu pogratulować,a później porywa mnie na obiad! Czad!
fajny maż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (42,4 KB, 17 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 10:46   #3148
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a ja myślałam że to w Polsce jest problem ze słuzbą zdrowia
Tż się przeziębił, leżał cały weekend w łózku, wczoraj dzwoni do przychodni, nie ma miejsc, zarejestrował się na dzisiaj, ale wczoraj po południu jeszcze raz zadzwonił i powiedzieli że jak chce to moze przyjechać po 18.00 na dyżur wiec po pracy pojechał do przychodni, żeby się dowiedzieć że od 3 miesięcy dyżury są w innej przychodni

fajny maż
Bo to jest Opieka Całodobowa, która pełni dyżury po 18:00 i od marca ambulatoria są rejonowe i w miejscach, które wygrały konkurs.

fajny, fajny

Ja ten wysoki regał też bym tam dała. za komodę.

A nie myślałaś o tym, żeby kanapę postawić na środku?
Albo ramieniem do ściany? Chociaż ja bym ją na środku postawiła i dążyłabym do tego, żeby telewizor był na wprost, nie pod skosem. ale sama nie wiem

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Gold a teraz mi jeszcze przyszło do głowy...

Nie myślałaś o tym, żeby kanapę dać pod okno, a samą szafkę rtv na ścianę, przy której teraz stoi kanapa?
A komodę i regał zostawiłabym tam gdzie są

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-10-25 o 10:43
Stary 2011-10-25, 11:15   #3149
gold-fish
Zakorzenienie

to jest plan saloniku jak widzicie będzie jeszcze stół dlatego własnie braliśmy małą sofę i pufę, zeby nie zagracic pokoju, musi być troche przestrzeni a dla mnie stół w pokoju to jest podstawa dzieki takiemu ostawieniu będzie można ogladać tv zarówno siedząc przy stole jak i na kanapie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PLAN SALONU.jpg (27,4 KB, 12 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2011-10-25, 11:16   #3150
gold-fish
Zakorzenienie

czytałyście http://slub.onet.pl/1621550,obyczaje_artykul.html

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości