Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-25, 20:12   #1921
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Martita za córcię

Tż-towi tak się spodobało, że mówi że za rok, albo dwa staramy się o dziewczynkę
hihi

Pati jak Wam się układa? rozumiem, że jesteście razem?!
Jak tam Filipek?

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Podczytuję Wasze forum od lipca ale dopiero teraz sie zdecydowałam dołączyć W marcu przyszłego roku zostanę mamą. Mam 20lat a na imię mam Iwona. Pozdrawiam serdecznie

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:19   #1922
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

kolejne forum na którym sie spotykamy,co nie co u Ciebie słychać?? o kolezankach z forum mamusiek wiosennych chyba się zapomnialo,hę? a fe!

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 20:30   #1923
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
kolejne forum na którym sie spotykamy,co nie co u Ciebie słychać?? o kolezankach z forum mamusiek wiosennych chyba się zapomnialo,hę? a fe!

Nie prawda ja tam bywam, ale czasem nie nadążam więc tylko czytam a odpisuję jak mam więcej czasu

dobrze, w czwartek wizyta wiec mam nadzieję, że się dowiem jaka płeć wstępnie

Stary 2011-10-25, 20:35   #1924
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Podczytuję Wasze forum od lipca ale dopiero teraz sie zdecydowałam dołączyć W marcu przyszłego roku zostanę mamą. Mam 20lat a na imię mam Iwona. Pozdrawiam serdecznie
Witaj

Patiisia mam rozumiec, ze miedzy wami juz ok? Bo skoro takie plany juz snujecie
a jak tak ci idzie z Filipkiem? Zgraliscie sie juz?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 21:13   #1925
Patiisia
Wtajemniczenie

Kochane ja nic nie snuję, to tż Ja mu powiedziałam, że jak chce to niech idzie sobie do innej zrobić córeczkę, mi się nie śpieszy (choć on wymarzył sobie już parkę z małą różnicą wieku) Między nami aktualnie się układa, jest strasznie zakochany w małym, dzisiaj całą noc go przewijał i karmił z butelki, dzięki temu ja mogłam dłużej pospać i wstać tylko raz czy dwa pokarmić go z cyca
A z Filipkiem dogadujemy się świetnie, mały ma już wyrobione takie średnie pory jedzenia, dzięki czemu wstawać muszę z 2-3 razy w nocy go pokarmić. W ogóle zrobił się z niego straszny głodomor, mam wrażenie że mój pokarm mu nic nie daje bo po karmieniu z obydwóch piersi często wstaje za godzinę czy pół i znów chce jeść Jutro idę z nim do poradni neonatologicznej, a pojutrze do pediatry. Na weekend przyjeżdża moja mama, i na weekend również tż chce żebym była u niego.. mam problem, bo zupełnie nie wiem co robić. Jakoś będziemy musieli się wszyscy dogadać..

I specjalnie dla cioć wizażowych- 2 aktualne zdjęcia Filipka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2034.jpg (57,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2053.jpg (43,5 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-10-26 o 01:11
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-25, 22:01   #1926
Karo89
Zakorzenienie

To super Twoja kruszynka jest taka słodka
Pati, to niech Tż przyjdzie na weekend do Ciebie, pogodzisz jedną sprawę z drugą

Stary 2011-10-26, 00:29   #1927
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zajunia Pokaż wiadomość
Ja dziś jestem nie wyspana i strasznie podekscytowana. O 16:10 mam USG i prawdopodobnie dowiem się co za maleństwo we mnie siedzi jeżeli oczywiście będzie chciało nam się pokazać Jestem teraz w pracy ale na niczym nie mogę się skupić Za 4h spotykam się z Tż-tem i idziemy sprawdzić

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 --------
trzymam kciuki za wizyte

Cytat:
witaj

Cytat:
Kochane ja nic nie snuję, to tż Ja mu powiedziałam, że jak chce to niech idzie sobie do innej zrobić córeczkę, mi się nie śpieszy (choć on wymarzył sobie już parkę z małą różnicą wieku) Między nami aktualnie się układa, jest strasznie zakochany w małym, dzisiaj całą noc go przewijał i karmił z butelki, dzięki temu ja mogłam dłużej pospać i wstać tylko raz czy dwa pokarmić go z cyca
A z Filipkiem dogadujemy się świetnie, mały ma już wyrobione takie średnie pory jedzenia, dzięki czemu wstawać muszę z 2-3 razy w nocy go pokarmić. W ogóle zrobił się z niego straszny głodomor, mam wrażenie że mój pokarm mu nic nie daje bo po karmieniu z obydwóch piersi często wstaje za godzinę czy pół i znów chce jeść Jutro idę z nim do poradni neonatologicznej, a pojutrze do pediatry. Na weekend przyjeżdża moja mama, i na weekend również tż chce żebym była u niego.. mam problem, bo zupełnie nie wiem co robić. Jakoś będziemy musieli się wszyscy dogadać..

to super ze miedzy wami sie tak dobrze uklada oby tak juz zostalo

Filip slodziak maly

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 02:02   #1928
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
To super Twoja kruszynka jest taka słodka
Pati, to niech Tż przyjdzie na weekend do Ciebie, pogodzisz jedną sprawę z drugą
U mnie jest trochę ciasno, bo mieszkam w bloku, 4 osoby to i tak już będzie tłok.. no nic, będziemy kombinować, żeby dogadać się ze wszystkimi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
to super ze miedzy wami sie tak dobrze uklada oby tak juz zostalo

Filip slodziak maly
Mam taką nadzieję

Balbinka gratuluję! Witaj wśród Nas

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Agnesuk ja dopiero dzisiaj koło 17 wróciłam od tż-ta, a telefon szlak trafił, wyświetlacz mi nie działa więc wyłączyłam, muszę zanieść do naprawy i załatwić sobie zastępczy

Trzymam kciuki żebyś już urodziła !

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ----------

Dziewczyny przepraszam, że narobiłam tyle zamieszania swoim porodem Z tym rozwarciem chodziło mi, że mam pełne 3 palce, ale z tego wszystkiego napisałam cm Ze względu właśnie na niskie tętno małego miałam wykonywane później drugie ktg, jeśli wyszłoby źle i następne także prawdopodobnie zdecydowaliby się na cesarkę. A ordynator przy porannej wizycie jak usłyszał o tym tętnie zobaczył na zapis ktg i sam stwierdził że jest nieprawidłowe (bo podczas porannej wizyty lekarze pytali się o samopoczucie itp. i jeśli coś tam było nie tak oglądali wyniki badań). W sumie to po odejściu czopa męczyłam się strasznie z bólami brzucha, odczuwałam okropne uczucie parcia na wiadome części ciała. Same wody płodowe odeszły przy skurczach co 3-4min podczas badania rozwarcia przez położną. Tż był tego świadkiem I to chyba tyle jeśli chodzi o wyjaśnienia dot. mojego porodu. Po porodzie gdzieś 5 dnia miałam napływ pokarmu co u mnie równało się cholernie twarde piersi, ból głowy, złe samopoczucie, i ogółem jakiś okropny dołek, płakałam chyba ze dwie godziny, na szczęście teraz już się to unormowało i wszystko jest w porządku. Rana po nacięciu się goi, szwy mam nadzieję rozpuszczają Najgorszy czas to chyba ten pierwszy tydzień po porodzie- ból i złe samopoczucie poporodowe, a podczas tego czekają nowe obowiązki- opieka nad maluszkiem.

Dziękuję, że tak byłyście ze mną, i za te wszystkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez zajunia Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
można się przyłączyć? mój rocznik to 1990

Termin porodu mam na początek marca.To moja pierwsza ciąża Jeszcze nie wiem czy to będzie chłopczyk cz dziewczynka, dopiero 25 października mam usg i się okaże. Co do imion to już raczej postanowione będzie Leon albo Małgosia. Mi sie wydaje że Leon za to mój Partner twierdzi że to na 100% dziewczynka.
Nie studiuje, pracuje jeszcze:p ( od stycznia już biorę zwolnienie) Bo później czeka mnie wielka rewolucja jak każdą z Was
Witaj Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
niby po ciąży łatwo schudnąć, oby to się sprawdziło
Kochana potwierdzam to w 100% Nie ważyłam się jeszcze, ale jestem 9 dzień po porodzie i brzuch mam jak w 2 miesiącu ciąży (co prawda lekko sflaczały), nogi już nie są opuchnięte, a sama ja wydaję się chudsza, każdy mi to mówi

siacha_ck gratuluję córeczki
martita dla Miłosza za rok
aguu śliczny synuś!!
muffinka współczuję kochana tej sytuacji z wodą
ZacpanaRapem

i to chyba wszystko na co chciałam odpisać. Tak w skrócie. Dobranoc
Stary 2011-10-26, 07:41   #1929
martita_891
Zadomowienie

Pati ale masz ślicznego Filipka Ogromnie się cieszę, że Twój TŻ jest z Wami, snuje plany na przyszłość i wszystko się zaczyna układać Mam również nadzieję, że nie będzie musiał Was opuścić na jakiś czas bo wszystko o czym pisałaś w klubie jakoś się ułożyło , będziecie mieli upragnione mieszkanko i za rok czy dwa urodzi się córeczka i będzie komplet Jak to dziecko potrafi facetowi w głowie namieszać, niesamowite

U lekarza nie byłam, poczułam się lepiej a dzisiaj mam tylko lekki kaszel

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 09:24   #1930
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam moją imienniczkę i rówieśniczkę zarazem

Mój nick niewiele się tyczy rzeczywistości
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 10:00   #1931
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:

Pati jaki fajny z niego pyzak ciesze sie, ze juz sie rozgryzliscie, i kurcze zazdroszcze ci, ze masz juz mlodego przy sobie, ja juz mam dosc, humor do d... i jakas depresje przedporodowa...
za lekarzy
a zy tym weekendem, to wydaje mi sie, ze jednak mame widujesz rzadziej niz tzta, wiec jesli juz musialabym na twoim miejscu wybierac, to jednak spedzilabym go z mama

dostalam wczoraj maila od wykladowczyni, zebym przyszla na konsultacje 03.11 albo 11.11, taaaa... chyba, ze do trzeciego nie urodze, ale kurde ja juz ledwo laze...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-26, 10:03   #1932
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Pati jaki fajny z niego pyzak ciesze sie, ze juz sie rozgryzliscie, i kurcze zazdroszcze ci, ze masz juz mlodego przy sobie, ja juz mam dosc, humor do d... i jakas depresje przedporodowa...
za lekarzy
a zy tym weekendem, to wydaje mi sie, ze jednak mame widujesz rzadziej niz tzta, wiec jesli juz musialabym na twoim miejscu wybierac, to jednak spedzilabym go z mama

dostalam wczoraj maila od wykladowczyni, zebym przyszla na konsultacje 03.11 albo 11.11, taaaa... chyba, ze do trzeciego nie urodze, ale kurde ja juz ledwo laze...
Muffinko ta depresja 'przedporodowa' to chyba każdą dopada pod koniec ciąży Głowa do góry, niedługo urodzisz i zapomnisz o niej

Może napisz do tej babeczki, że jesteś na ostatnich nogach i ten teges...może być ciężko ?

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
Stary 2011-10-26, 10:06   #1933
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
Pati ale masz ślicznego Filipka Ogromnie się cieszę, że Twój TŻ jest z Wami, snuje plany na przyszłość i wszystko się zaczyna układać Mam również nadzieję, że nie będzie musiał Was opuścić na jakiś czas bo wszystko o czym pisałaś w klubie jakoś się ułożyło , będziecie mieli upragnione mieszkanko i za rok czy dwa urodzi się córeczka i będzie komplet Jak to dziecko potrafi facetowi w głowie namieszać, niesamowite

U lekarza nie byłam, poczułam się lepiej a dzisiaj mam tylko lekki kaszel
Dziękuję Z tż niestety jest to nie uniknione.. Czekają mnie ciężkie miesiące..

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Witam moją imienniczkę i rówieśniczkę zarazem

Mój nick niewiele się tyczy rzeczywistości
O kurcze, w końcu tajemnica jak nazywa się zośka została rozwiązana
Stary 2011-10-26, 10:17   #1934
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Z tż niestety jest to nie uniknione.. Czekają mnie ciężkie miesiące..
Pati :przytu l:Najważniejsze, że pokochał Filipka i wyjaśniła się sytuacja z Wami Będę trzymać kciuki żebyście jak najszybciej byli z powrotem razem

Właśnie zoskasamoska to nie Zośka a Iwona

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA
Stary 2011-10-26, 10:22   #1935
muffinka90
Zakorzenienie

haha, to nas ''zoska'' zaskoczyla

Pati przykro mi, ze tak wyszlo, ale najwazniejsze, ze w synku zakochany i na pewno bedzie sie staral, zeby wrocic do was jak najszybciej

Martita ja tej kobicie tlumaczylam, ze ok, mozemy sie spotykac co 2-3 tyg, ale teraz juz moge urodzic w kazdej chwili i dam znac, jak dojde do siebie i sie spotkamy, ale cos nie dotarlo widze... no nic, wysle jej te prace co mam mailem i jak do 03.11 nic nie bedzie to jeszcze pojde, zeby potem spokojnie dluzsza przerwe sobie zrobic...
powoli zaczynam zastanawiac sie jak ja to wszystko ogarne... no ale jak nie sprobuje to sie nie dowiem, jak nie wyjdzie to tak czy tak bede miala rok przerwy...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-26, 10:28   #1936
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Haha, a to Wam niespodziankę zrobiłam :P

Miło mi Iwona jestem

Zosia mi się podoba, ale już Zofia nie :P, bo mi się kojarzy z pielęgniarką z przedszkola i z podstawówki, z reszta z gimnazjum też, bo to jedna i ta sama
Stary 2011-10-26, 10:33   #1937
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_891 Pokaż wiadomość
Pati :przytu l:Najważniejsze, że pokochał Filipka i wyjaśniła się sytuacja z Wami Będę trzymać kciuki żebyście jak najszybciej byli z powrotem razem
Cytat:
Pati przykro mi, ze tak wyszlo, ale najwazniejsze, ze w synku zakochany i na pewno bedzie sie staral, zeby wrocic do was jak najszybciej
Dziękuję wam Ech mam nadzieję, że szybko zleci..

Cytat:
Haha, a to Wam niespodziankę zrobiłam :P

Miło mi Iwona jestem

Zosia mi się podoba, ale już Zofia nie :P, bo mi się kojarzy z pielęgniarką z przedszkola i z podstawówki, z reszta z gimnazjum też, bo to jedna i ta sama
A żebyś wiedziała Witaj

Hihi tzw. trauma z dzieciństwa
Stary 2011-10-26, 10:55   #1938
muffinka90
Zakorzenienie

A Patii sie zapuscila w prowadzieniu listy

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

musze sie za cos zabrac, bo siedze jak ta wywloka zapuszczona, wlosy nieumyte, gary w zlewie, dobrze, ze sie chociaz ubralam... no ale dla kogo ja mam sie starac, jak siedze sama od 7.00 do 23.00 ;(

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-26, 11:15   #1939
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam

Cytat:
witamy i gratulujemy

Cytat:
kurcze zazdroszcze ci, ze masz juz mlodego przy sobie, ja juz mam dosc, humor do d... i jakas depresje przedporodowa...

ja chyba też mam depresję przedporodową!
możemy razem płakać i narzekać
u Ciebie problemy z wykładowczynią, a u mnie z UP. z tego co wiem wizyty są teraz co 3 miesiące... a mi każą przychodzić co tydzień i pokazywać l4. mam wypisane zwolnienie do 30.10. a 2 listopada znowu mam zanieść i ciągle powtarzają w UP - "proszę przynieść l4, to nie będziemy szukać Pani pracy"
jak one chcą mi szukać pracy w 9 miesiącu ciąży??

Cytat:
musze sie za cos zabrac, bo siedze jak ta wywloka zapuszczona, wlosy nieumyte, gary w zlewie, dobrze, ze sie chociaz ubralam... no ale dla kogo ja mam sie starac, jak siedze sama od 7.00 do 23.00 ;(
widzę,że nie jestem sama jedyne co zrobiłam, to się ubrałam. gary w zlewie, mięso się odmraża, wszędzie wszystko leży, a ja siedzę wcinam czekoladę i popijam cappucino.
cały dzień sama...współczuję!
Mój Tż będzie o 14:30 więc za niedługo...

Patisia - nawet nie wiesz jak się cieszę,że u Was się tak układa! Mimo,że przed Tobą ciężkie miesiące, to zobaczysz,że Twoje życie zmieni się na lepsze!
Oby tak dalej
a Filipek jest po prostu cudowny!!

Zoska - o proszę miło Nam, miło

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 11:23   #1940
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Ale mówcie Zośka, chociaz bedzie wiadomo o kogo chodzi :P

Dzidzia mnie pierwszy raz przed chwila skopała po żebrach. Nie boli jeszcze, raczej łaskocze, hehe, ale czuć to bardzo. TŻ jeszcze nic nie czuje, nic, twierdzi, ze ma przepracowane dłonie.
Stary 2011-10-26, 11:27   #1941
muffinka90
Zakorzenienie

agnesuk
ja nawet na obiad nic nie wyjelam

pogoncie mnie, musze podloge odszorowac, bo niby myja ja i myje, ale po katach jeszcze jakies kropki z farby dojrzalam...

mamuska planuje przyjechac 06.11 i kazala mi do tego czasu nie urodzic, stwierdzilam, ze ma pecha, bo ja zamierzam juz no ale wiadomo jak to jest z zamiarami

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

zoska fajnie co? ciesz sie, poki laskocze
moj maly dlugo mial taka faze, ze jak tz przykladal reke, to od razu przestawal kopac (na moja nie reagowal ) a potem to tylko jak ktos ''obcy'' chcial zobaczyc, to tez przestawal, teraz juz za duzy klocek i nie ma sie gdzie schowac

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-26, 12:06   #1942
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie

Dzień dobry
widzę, że kiepskawo z samopoczuciami, nie dobrze
ja dzisiaj będę kolor odświeżać bo odrosty metrowe wręcz, no i prasować. strasznie mi się nie chce Za to z dobrych wieści, zaczęli nam dzisiaj robić łazienkę czyli przeprowadzka co raz bliżej chociaż z drugiej strony to mi ciut smutno, bo mi tutaj dobrze

Stary 2011-10-26, 12:26   #1943
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
agnesuk
ja nawet na obiad nic nie wyjelam

pogoncie mnie, musze podloge odszorowac, bo niby myja ja i myje, ale po katach jeszcze jakies kropki z farby dojrzalam...

moj maly dlugo mial taka faze, ze jak tz przykladal reke, to od razu przestawal kopac (na moja nie reagowal ) a potem to tylko jak ktos ''obcy'' chcial zobaczyc, to tez przestawal, teraz juz za duzy klocek i nie ma sie gdzie schowac
Ja wyjęłam pierś z kurczaka i w planach mam schabowe z ziemniakami i surówką
z tą podłogą to jakbym czytała o sobie! od 4 dni próbuje się za to zabrać i nie mogę!
ciągle przekładam na następny dzień...
u mnie było tak samo, jak TŻ chciał poczuć jak Oliwka kopie, to ona od razu robiła się spokojna i nie zamierzała ani kopać, ani nic wypychać teraz jak jest duża i TŻ położy ręke na brzuchu to czuję jak się ociera o moją skórę nie może się wtedy nacieszyć

Cytat:
Dzidzia mnie pierwszy raz przed chwila skopała po żebrach. Nie boli jeszcze, raczej łaskocze, hehe, ale czuć to bardzo. TŻ jeszcze nic nie czuje, nic, twierdzi, ze ma przepracowane dłonie.
świeeeetne uczucie na pewno jeszcze Cię zabolą żeberka
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
widzę, że kiepskawo z samopoczuciami, nie dobrze
ja dzisiaj będę kolor odświeżać bo odrosty metrowe wręcz, no i prasować. strasznie mi się nie chce Za to z dobrych wieści, zaczęli nam dzisiaj robić łazienkę czyli przeprowadzka co raz bliżej chociaż z drugiej strony to mi ciut smutno, bo mi tutaj dobrze
a no kiepsko... ta pogoda jakoś tak na mnie działa Jaki masz kolor włosów? możesz zrobić zdjęcie i pokazać włoski jak zrobisz
No to super,że robią jeszcze chwila i będziecie na swoim

w końcu udało mi się wstawić suwaczek w formie linku

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-10-26 o 12:35
Stary 2011-10-26, 12:38   #1944
Karo89
Zakorzenienie

Ja dzisiaj na obiad barszcz czerwony z uszkami (jak będą w sklepie uszka), a na drugie spaghetti zrobię. Tż się ucieszy bo ja zjem bo zjem, ale nie za dużo, natomiast Tż lubi

Rude mam wrzucę później fotkę jak zrobię kolor, spróbuję jeszcze raz te zdjęcia swoje wrzucić na pocztę, bo próbowałam kilka razy i się nie dało. zresztą jak otwieram tylko gmaila to mi wyskakuje o aktualizacji Firefox'a, żeby włączyć to gmail będzie w pełni działał, więc może dlatego mi nie chce to działać :/ a nie mam zamiaru aktualizować, bo kiedyś jak autalizaowałam to zjadło mi wszystkie zakładki jakie miałam pozapisywne, hasła, itp. Więc spróbuję u Tżta na lapku.

Stary 2011-10-26, 12:43   #1945
agnesuk
Wtajemniczenie

Może spróbuj otworzyć w Internet Explorer

Mój TŻ też bardzo lubi spaghetti, ale tylko i wyłącznie z mięsem
ja za to lubię z ogromną ilością sera i ketchupu

Stary 2011-10-26, 12:50   #1946
muffinka90
Zakorzenienie

no to Karo czekamy na wyniki

ogarnelam lazienke, kuchnie i chaszcze na nogach, podloga czeka i chyba sie nie doczeka...

ide poczytac ksiazke, Agnes masz racje z ta pogoda, nie sprzyja przyplywowi energii, nawet maly dzisiaj spokojny, jakby sie podlizywal po wczorajszym napier... matki po szyjce mam wieczorami takie uczucie, jakby mi sie wkrecal w szyjke, a jak przy tym sprobuje sie rozciagnac, to nie moge sie z bolu wyprostowac... niech on w koncu wyjdzie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-26, 12:55   #1947
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
ogarnelam lazienke, kuchnie i chaszcze na nogach, podloga czeka i chyba sie nie doczeka...

ide poczytac ksiazke, Agnes masz racje z ta pogoda, nie sprzyja przyplywowi energii, nawet maly dzisiaj spokojny, jakby sie podlizywal po wczorajszym napier... matki po szyjce mam wieczorami takie uczucie, jakby mi sie wkrecal w szyjke, a jak przy tym sprobuje sie rozciagnac, to nie moge sie z bolu wyprostowac... niech on w koncu wyjdzie
no to już jest jakiś postęp w przeciwieństwie do mnie ja dalej siedzę.nie zrobiłam NIC!
zapomniałam jeszcze o praniu

jaką książkę czytasz?
u mnie też Oliwka spokojna... mało się rusza, czasem tylko wypcha pupkę
a mnie nie boli nic... tylko kość 'cipna'.
moje dziecie chyba nie zamierza wychodzić...

Stary 2011-10-26, 15:00   #1948
muffinka90
Zakorzenienie

oj tam, kiedys musi wyjsc, i Oliwka i Filip, dobrze by bylo tylko wiedziec kiedy

umylam podloge, jestem z siebie dumna juz nic nie robie, tylko zupe dokoncze

czytam kryminal Charlotte Link ''Przerwane milczenie'', ponad 500 stron ale wciaga konkternie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-10-26, 15:01   #1949
zajunia
Raczkowanie

Hey mamusie

balbinka20- Witaj

Patiisia- śliczny ten Twój synek Fajnie że wszystko jak na razie Ci się dobrze układa trzymam żeby tak było cały czas

Byłam wczoraj na USG i oczywiście wypięła się pupką moja kruszynka i nie chciała pokazać kim jest. Lekarz trochę tam pojeździł tym sprzetęm po brzuchu i znalazł krocze nic nie wystawało więc na 90% będę miała córeczkę Z Leona wyszła Leonia:P hehe No ale nie nastawiam się bo nie było wyraźnie widać. Na następnym USG się potwierdzi
zajunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 15:03   #1950
muffinka90
Zakorzenienie

zajunia to wstepnie gratuluje coreczki
Z Leona zrobila sie Leokadia

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości