|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cytat:
a tak wogle to w jakim sektorze interesowałaby cię praca? bo może poprzeglądaj sobie monitory rządzowe z pracą w urzędach, np. pod tym adresem http://www.bip.usc.gov.pl/pls/bip/po...eid=1153&ids=2
planujące zafasolkowanie w 2008 r. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=281 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007080400600630.png Edytowane przez Ela1 Czas edycji: 2006-11-02 o 14:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie jestem mgr rehabilitacji A praca moglaby byc w jakims biurze, butiku, jako recepcjonistka, różna, byle nie na kasie w hipermarkecie, a tak wszysto jest do przyjęcia. Lubię też robić biżuterię i decoupage, ale nawet nie wiem, gdzie moglabym dostarczac te moje wyroby, czy do jakiejs galerii czy gdzie. Cytat:
|
||
|
|
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było namiętnie szukam pracy prawie oszalałam poprzez miesiąc siedzenia w domu przy okazji jakies powolne i mozolne przygotowania typu rezerwacje i tak dalej konieczne do ślubu cały czas się przeplatają przez te brzydkie dni szukamy kamerzysty itp. Załamały mnie wiesci o zaprzestaniu weekendowych kursów, bo taką formę chcielismy wybrać. W takim razie czy można nauki robić nie pokolei ?? to jest moje pytanie do Was.PS> Na szukanie sukni umówiłam się z sis na za tydszień w sobotę ale jaja . Niestety wypady do salonów podzielę bo ma półrocznego bobasa i jest jedyna która mi może pomóc jakby nie patrzeć to przyszły maj i czasu coraz mniej
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3665 |
|
Przyczajenie
|
hej hej
Weselicho w zajeździe ułańskim 11 sierpnia jak juz pisałam mam juz fotografa - p. Zomera z waszego polecenia zresztą... chodziłam i oglądałam zdjęcia innych fotografów ale akurat te zadawalaja mnie CAŁKOWICIE! mi sie poodoba plener ale moja mama sie uparła ze w studio tez musze zrobic bo to niby lepsza pamiątka mam tez juz zespół - SALSA no i szukam jeszcze kamerzysty... a ten pan co o nim pisalam to na biedroni mieszka. Inne rzeczy to jzu chyab bede szukac blizej terminu... teraz musze odpocząc po ostatnich poszukiwaniach.co do nauk przedmałżeńskich dostalam ostatnio telefon no i ponoć to są włąśnie weekendowe, ja jestem tylko takimi zainteresowana bo moja druga połówka mieszka daleko daleko stad, ale oczywiscie w Polsce no i mamy tylko takie wyjście. jak sie czegoś dowiem to bede pisac czy to aktualne
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Chciałam się zapytać, jak się dowiedzieć, którym Kościele jakie są nauki??Czy jest jakaś możliwość, czy poprostu trzeba zadzwonić albo jeździć po Lublinie i szukać właściwych??? |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Tutaj mam z informacją gdzie w Lbn są nauki i skupienia. Chyba musisz podzwonić i dowiadywać się ![]() http://www.lsi.lublin.pl/kos/konf.htm |
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za informacje
Chociaż bardziej wolałabym, żeby możny było chodzić na nauki weekendowe....
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu my zamawialiśmy obrączki u Śliwińskiego i jestem w szoku że powiedzieli Ci o 5 tygodniowym okresie oczekiwania bo my swoje odebraliśmy po 2 tygodniach a ślub mieliśmy w sierpniu- sezon w pełni...
Co do zmniejszania,zwiększania. ..mój TŻ zamówił obrączkę jak się okazało póżniej za dużą, bo w czasie zamawiania mial spuchnięte palce ale nie było żadnego problemu ze zmniejszeniem i zrobili to nam za darmo lącznie z odświeżaniem..a też słyszeliśmy w jednym salonie Śliwińskiego że się nie da a jednak się dało, zmiejszyli o 1,5 rozmiaru i była ok... Wojtusia ja też ciągle szukam pracy, codziennie i nałogowo rozsyłam cv więc zobaczymy co z tego będzie
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tą pracą to lipa, bo tez nie moge nic znaleźć. Juz mi sie nie chce siedzieć w domu
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a dajecie ogłoszenie do Anonsów?? Ja tak kilkukrotnie w miare szybko znalazłam prace. Oczywiście nie obyło się bez głupich smsów z propozycjami sponsoringu itp
ale często dzwonili z normalnymi ofertami. Wielu pracodawców poszukując pracownika w pierwszej kolejności sięga po Anonse.
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia nasze obrączki są dwukolorowe, łączone białe i żółte złoto, i mają dwa paski wzor 37...
A teraz mam prośbę do Was wszytkich: oragnizuję wesele 26.12.2006 razem z moja kuzynka i potrzebujemy jakiegoś fajnego pomysłu - motywu - świąteczno-weselnego??co radzicie?? aha no i gdzie można szybko zamówic zaproszenia ślubne??ładne i za rozsądną cenę??bo tam gdzie my zamawialiśmy to tzreba czekać na sprowadzenie,potem druk w Poznaniu no i dopiero...a tyle czasu nie mamy
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam na allegro, czekałam zaledwie kilka dni
|
|
|
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Trochę z innej beczki, ale może wiecie:
Czy można wziąć ślub cywilny poza USC? przykładowo, w ogródku dworku Anna? Tak jak to na filmach amerykańskich pokazują...
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
a gdzieś posłyszałam, że w innych województwach się da za jakąś tam opłatą...
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
żartuje sobie
, nie wiem, musisz się dowiedzieć w USC
|
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
Yoolia!!
|
|
|
|
#3679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-podobno,to tak między nami)...na pewno trzeba napisać podanie z umotywowaniem dlaczego ślub nie moze odbyć się w urzedzie...tylko poza nim, a co jeszcze to nie wiem...dodam tylko ze nasza koleżanka poddała sie... i wzięła tradycyjnie w urzedzie
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny, jutro zdaje egzamin WAZNY zyciowo
) wiec prosze pomysclcie o mnie pozytywnie od 11... pozdrowienia
|
|
|
|
#3681 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Lubelanki
My bierzemy slub 11 sierpnia wkosciele u mojego TZ na Nalkowskich a wesele w zajezdzie pod gwiazdami ![]() Suknie juz mam... skusilo mnie 30%obnizki w cymbeline A nauki chyba w zimie...Chcemy pojsc do akademickiego, mozna miec nauki w innym kosciele niz slub? pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nauki możesz odbyć w róznych kościołach, niekoniecznie w tym, w którym ma być ślub. Możesz nawet każdą w innym
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolinek oto mój adres.alusia201@o2.plprzyslij mi ta pioseneczke pliss.Bede bardzo wdzieczna.Mam nadzieje,że to ta o która mi chodzi.
Wojtusia dzis w skrzynce znalazłam ulotke z drogerii natura ,że potrzebuja osób na stanowisko sprzedawca(istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin)i kierownik drogerii(mile widziane osoby z ustabilizowana sytacja życiową). Zdołowała mnie ta informacja o tych naukach...Miałam zamiar chodzic na takie weekendowe bo pracuje codziennie do 18 a tu lipa Nie wiem teraz jak to bedzie.Przygotowania sa bardzo przyjemne ale odechciewa mi sie tych nauk,formalnosci.
|
|
|
|
#3684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, dziękuję Wam, naprawdę bardzo pomocne jesteście. Dam ogloszenie do anonsów i pójdę do "Bociana". Trzeba sie troche nameczyc zeby znalezc pracę. Serdecznie jeszcze raz dziękuję!
Alusia a gdzie w tej naturze trzeba CV składać? mogłabys jakis adres podac czy cos? do której to Natury, znaczy na jakiej ulicy? |
|
|
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
pola_m mój TŻ też pochodzi z parafii na Nałkowskich ale ślub bierzemy u mnie w kościele
. Poza tym wesele mamy w tym samym miejscu co Wy czyli w Zajezdzie pod gwiazdami. A na ile osób planujecie przyjęcie?Pozdrawiam serdecznie.
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chcecie uczestniczyć w kursie przedmałżeńskim prowadzonym metodą warsztatową, to polecam KUL.
Teraz trwa I seria, II od stycznia do marca, III od kwietnia do czerwca. Dzień tygodnia można wybrać, bo jest kilka grup. Spotkania zaczynają się o 18.00 albo o 19.00. Zapisy na II serię w dniach 8 - 19 stycznia, na III serię od 19 do 30 marca, w budynku na lewo od kościoła akademickiego. Tel. do duszpsterstwa akademickiego: 081 533 08 25. A my bardzo dobrze wspominamy "Wieczory dla zakochanych" u lubelskich dominikanów. Kontakt z o. Robertem przez e-mail, więcej na stronie: www.dominikanie.lub.pl. Naprawdę sporo się nauczyliśmy o nas, o tym, jak mądrze rozwiązywać konflikty, jak siebie słuchać, czym jest małżeństwo... Narzeczeństwo to fajny czas na takie właśnie zajęcia i rozmowy. |
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Hello.
Dziewczyny mam pytanie. Orientujecie się może czy są teraz jakieś obniżki cenowe w sklepach z sukniami slubnymi i do kiedy takie są jeśli są wogóle? Z góry dzięki za odpowiedz ![]() pozdrawiam
|
#3690 |
|
Rozeznanie
|
Milly obnizki są na pewno ale nie jestem ci w stanie powiedzieć do kiedy. Ostatnio jak stałam na przystanku na dole Świętoduskiej to na przeciwko na wystawie pisało że do 50% obniżki sukien ślubnych. Musisz pochodzić i popytać.
Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

przy okazji jakies powolne i mozolne przygotowania typu rezerwacje i tak dalej konieczne do ślubu cały czas się przeplatają przez te brzydkie dni szukamy kamerzysty itp. Załamały mnie wiesci o zaprzestaniu
weekendowych kursów, bo taką formę chcielismy wybrać. W takim razie czy można nauki robić nie pokolei ?? to jest moje pytanie do Was.

) wiec prosze pomysclcie o mnie pozytywnie od 11... pozdrowienia