![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rzeczy które Ci sprzyjają kolor żółty owoc poziomka kamienie szafir cyfra 0 liczba 41 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 12% psychoruchowa 19% logiczna 12% werbalna 21% wizualna 22% twórcza 14% Kilka faktów na Twój temat Nie jesteś konfliktowy, ale dbasz o to, by twoje zdanie także było brane pod uwagę Znasz się na ludziach, zwykle od razu wiesz kto zasługuje na zaufanie, a kto nie Gdy obdarzysz kogoś zaufaniem, jesteś wiernym i oddanym przyjacielem W życiu kierujesz się uczciwością, przestrzegasz przepisów i postępujesz zgodnie z prawem Nie jesteś pedantem, ale lubisz gdy otacza cię ład i porządek, nawet w tzw. artystycznym nieładzie Lubisz wyróżniać się z tłumu, bycie szarą myszka to nie dla ciebie yyy...chyba mi się niewiele sprawdza ![]() a tak w ogóle to czeeeeeeeeeeść ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- TŻ jest niezły. Pytałam go co robimy w weekend i czy zaprosimy kogoś w sobotę. TŻ na to że woli w piątek...miała być niespodzianka, ale mówię: "wiesz, w piątek masz imieniny i chciałam spędzić romantyczny wieczór we dwoje" a on na to: "ooo nawet nie wiedziałem że mam imieniny, haha ![]() ![]() Wysprzątałam chatę, spakowałam się, zaraz idę golić nogi i się pięknić, a wieczorem wpadają koleżanki z roku ![]()
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
czyli się zgadza
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
o czapkę się złościć ?
Mój TŻ mojej zimowej nienawidzi ![]() ![]() Dobra zdycham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że tabletka pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Ilsa aż taka zła ta czapka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
daszek ma więc skojarzyła mi się z zimową czapką z daszkiem którą ja miałam i powiedziałam mu o tym, nie myślałam że zrobi się wielkie halo :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Aleks, co Ty na to:
modelo-135_a-jesus-peiro-2010.jpg modelo-135_c-jesus-peiro-2010.jpg modelo-135_b-jesus-peiro-2010.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ją znalazłaś? Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2011-10-26 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
http://www.mlodaimoda.pl/wyprzedaz-sukni-slubnych.html
Takim jak w Mon Cheri 110146? http://slub-wesele.pl/i/galerie/sukn...ri-2010-04.jpg Czy jakiś bardziej krzywy? ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Na necie ![]() Coś szukałam i wpadła mi w oko (Tzn "Jak na Aleks szyta ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Aleks a nie chciałabyś przymierzyć tylko ten Mon Cheri? Wydaje mi się, że pięknie byś w niej wyglądała ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-26 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Wtajemniczenie
|
Jusia : tez dziś na chłopa czekałam z książką:P
Najka: sny rządzą, gratuluję fantastycznego przeżycia ![]() Aleks: dobra informacja z tymi kredytami, dzięki ![]() Carmi gdzie byłaś na obiadku? ![]() ![]() Med ta ostatnia obłedna ![]() Maja gratulejszyn ![]() Capri dobrej zabawy % ![]() Zwies fajne te kiecki ![]() W ogóle to wróciłam dopiero do domu. Miałam dzisiaj spotkanie pierwsze po wakacjach z naszym seminarzystą i miałam stresa bo koleś jest bardzo wymagający, a ten sobie całkiem zapomniała co ja piszę i zachwycał się każdym moim zdaniem przy czym dodał, że wszystko to co było powodem jego zachwytu - sam przed wakacjami mi podsunął ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- A i nie wiem Carmi czy Ty pytałaś o ceny Hermsa? Siostra mojego TŻ-ta w zesłzym roku brała ślub - w styczniu i kupowała sukienkę Hermsa z przeceny za chyba 1.300? W cambelinie na Długiej. Wychodzi na to, że to właśnie były te zimowe przeceny, więc można chyba popytać, z resztą tam na Długiej i na Filipa jest nagromadzenie salonów, więc pewnie i tak się tam pojawisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...86&postcount=1 - zdjecia z mojej konkursowej stylizacji, ktora nie wygrala
![]() a teraz czytalam Twoj Styl nowy i jest tam sesja stylizowana na lata 40-ste i bardzo podobne zdjecie do https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1319572001 i tego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1319649253 znaczy tez dziewczyna stoi na balkonie oparta o balistrade a za nia widac miasto ![]()
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maju Gratulację ![]() Ilsa to było wyjątkowo dziecinne. olałam dwa wykłady i spotkałam się z TŻ ![]() ![]()
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sensie, że z promotorem ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te są fajne ale nawet po przecenie wykraczają poza granice zdrowego rozsądku wg. mnie. http://www.mlodaimoda.pl/images/stor...11/jp-1062.jpg http://www.mlodaimoda.pl/images/stor...10/jp176-1.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie byłam w tej knajpie ale brzmi świetnie:P Lubię za to bardzo Grecką Helladę przy Królewskiej, jak nie znasz to koniecznie kiedyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli sie nei chce typowo slubnych sukien to mysle, ze jak sie poszuka w koktajlowo - wieczorowych to mozna znalezc w normalnej cenie.... ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
I zalatwiac trzeba w UP w miejscu zameldowania czyli na jego terenie ow staz musialby sie odbywac... ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Carmi, Mamma mia fajna? Pamiętam, że Nowicki lekko ją obsmarował. Chyba tylko jedno danie mu tam smakowało, bo było bez smietany, a reszta ociekała śmietaną albo była bez smaku itp.
I zawsze się zastanawiałam, czy on ma dobry gust kulinarny. Więc chyba nie do końca, bo Twojemu podniebieniu zawierzam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Ilsa, nie widzę na poczcie fotek pytań z tej książki o małżeństwie, które miałaś wrzucić. Usunęłaś już? |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Frezi mąż kazał przekazać podziękowanie za natchnienie mnie na hamburgery
![]() Maju super, że przedłużyli Ci umowę ![]() Tż i Orfi idą na wieczorny spacer a ja idę poleżeć w wannie ![]()
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
ja w piątek chcę zrobić tagliatelle z kurczakiem.
#2547 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak bardzo się cieszę, bo z tych cv, które wysłałam nikt się nie odezwał, a mało co się pojawia więc to jest normalnie gwiazdka z nieba ![]() Cytat:
![]() powiem Ci, że najbardziej miło mi się zrobiło jak moi przełożeni powiedzieli, że są ze mnie bardzo zadowoleni i nie żałują decyzji..od samego początku właśnie na tym mi zależało i na szczęście się sprawdziłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() ![]() kurczę..tak patrzę na te wszystkie suknie co wrzucacie i ja też chcę już szukać, planować, organizować ![]() wredny Cz. jak on tak może mnie pozbawiać tej przyjemności ![]() poza tym Elena, wszystkiego najlepszego na nowej drodze ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Yhhhhh. Nie pisałam smsa, bo nic jeszcze nie wiem... JUTRO mają mi powiedzieć... Ja w tej pracy wyrobię całą normę nerwo-sraczki ;/ Powiadomienie smsem nadal aktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałam na stronę mojej ulubionej projektantki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja marzę o wannie.. u mnie jest w łazience strasznie zimno i jak wchodzę pod prysznic to tak mogę pod nim stać godzinę i się "wyparzać", bo uwielbiam gorącą wodę.. a niestety nie mam jak się położyć w brodziku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.