![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Cytat:
hmm, to chyba fajna fucha taki mystery client ![]() ![]() a ja jeszcze mam 3 dni jazd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Fajna i niefajna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Pani Buka
|
ale tajemniczy klienci są w różnych miejscach, nawet w kinie, sklepie z ciuchami, punktach sieci telefonicznych... dziwna fucha, ciekawa na swój sposób na pewno
![]()
#1114 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że napisałyście o tej senności, bo mam to samo i się już zaczynałam martwić
![]() Też bym miała dlugi weekend gdyby nie praca, której nienawidzę i która wprawia mnie w obsesje, że kończę licencjat, a nie osiągnęłam nic w związku z moim kierunkiem w przeciwieństwie do niektórych na roku, którzy angażują się w kilka rzeczy na raz, w czasie gdy ja zarabiam na utrzymanie ![]()
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() organizm, bo nie odpowiedziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie, ja też chce ![]() ![]() wolny, środa chyba też - oby bo biomechanika przepadnie ![]() Cytat:
![]() przeżyłam dzisiejsze zajęcia z biomechany, nawet obecność mam ![]() miałam jutro zrobić sobie dzień wolny i jechać na zakupy ale okazało sie że jutrzejszy wykład z biomechany dotyczyć będzie tematu następnych ćwiczeń wiec musze jechać na uczelnie i d*pa z zakupów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy wyrobiłabym się, żeby iść do nich na staż teraz (oczywiście mógłby być bezpłatny). Praca, studia dzienne.. Nie wiesz ile razy w tyg. musiałabym tam jeździć?
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Czwartek, piątek, sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek sobota, niedziela. Poniedziałek (7.11) na 12.
A ja nie mając żadnego promotora muszę na szybko wybrać między dwoma. Żeby przez ten wolny tydzień zacząć coś pisać, a żeby zacząć pisać muszę mieć promotora, który zatwierdzi mój temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce." Piję pokrzywę ![]() Edytowane przez Marguerita Czas edycji: 2011-10-26 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudzi mi się straaaaaasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Vinia, dziewczyny już Ci napisały, co to mystery client. Ja tylko dodam, że ostatnio miałam pójść do salonu biżuterii YES i popytać o bransoletki. Wpadło mi za to 30 zł.
![]() Wróciłam z zajęć i jestem wypompowana. Mam nadzieję, że TŻ zajmie się oglądaniem Tap Madl, to ja sobie wreszcie spokojnie skończę książkę. I zrobię panecake'sy na kolację. Z bitą śmietanką. Będe gruba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogę Cię jeszcze popytać o tego mystery clienta? ![]() ![]() oooo już wiem co jutro zrobię na śniadanie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
ZALICZYŁAM XDXDXDXD to jeden ze szcześliwszych dni w moim życiu xD
![]() ![]() jutro oddam indeks i podbiją mi legitymacje ![]() Cytat:
ja od czasu do czasu jestem tajemniczym klientwm w Biedronce ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2011-10-26 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Pani Buka
|
ej własnie, jak się do tego wkręca?
![]() ja też mam poniedziałek wolny, środę chyba niekoniecznie ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-10-26 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę czasem po prostu ogłoszenia, ale prawie zawsze z zastrzeżeniem, że min. 25 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo ![]() Cytat:
![]() Ja na 3.11 muszę zrobić prezentacje z ubezpieczeń.. ![]() Nikki widziałam zdjęcia. Śliczny maluszek i fajna z Was rodzinka ![]() No i widzę ładnie wracasz do figury ![]() Agusia jak tam po testach smartfona, bo ja teraz w weekend odbieram.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do figury to hmm ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Tak mi się przypomniało właśnie.
Idę sobie dziś korytarzem do biblioteki. I co widzę przed sobą na korytarzu? No nic, tylko ciężarną kozę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||
Zakorzenienie
|
![]() zaprosiłam Was do znajomych.. imagiine ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2011-10-26 o 21:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Właśnie od jakiejś godziny oglądam filmik z kursu, na którym dwóch kolesi śpiewa idiotyczną piosenkę z polskim akcentem, ale są genialni w tym
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
A na TVN leci Frankenstein
![]() edit: lol, co ja piszę, Van Helsing oczywiście ale Frankie też jest ![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2011-10-26 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My panecaki jemy z dżemikiem wiśniowym albo z bitą śmietanką ![]() Mucha, gratulacje! ![]() ![]() Dziś mam dopiero na 16:45, polenię się trochę, posprzątam mieszkanie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Cześć ;*
Musia to super! w końcu masz z głowy - od razu lepiej na pewno ![]() ![]() ja sie zaraz zbieram, jade na miasto kupić witaminy i wax do włosów a potem jade na uczelnie na ten nieszczęsny wykład. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja wstałam dziś o 11.30 ![]() ![]() o wkręciłam się w Na Wspólnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
heloł
ja jestem na okienku, nie wiem kto układa plan ale czekanie dwóch godzin na ćwiczenia które trwają tylko godzinę to jest bezsensu ;/ Jadę potem opony zmienić w samochodzie... ![]()
#1136 |
Zakorzenienie
|
A mi nie chce się ruszać z domu. Najgorsze jest to chodzenie na wieczorne zajęcia, mimo, że dzisiaj mam te mało wymagające... Po prostu nie chce mi się wychodzic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
anlejka ma promotora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do mnie dzwonili z HD, reklamowałam buty pełna nadziei że oddadzą mi kasę, a tu psikus, laska zadzwoniła, że zaprasza mnie po odbiór nowego obuwia ![]() ![]() no ale nic, może je sprzedam na all bo już mam nowe buty na zimę ![]() Lejka, :pjemy: gratki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ekstra ![]() Też dziś chciałam odebrać buty z reklamacji, ale oddali mi kasę i już kupiłam sobie nowe ![]() ![]() Nareszcie długi weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
![]() no i mogłam jechać na zakupy zamiast na ten wykład ehh ;/ już sie na nim nie pokażę ![]() teraz musze sie pouczyć troche z angola bo mam kolosa jutro i prace ustna.. znowu wciągnęłam całą czekoladę z nadzieniem o smaku krówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.