Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-03, 13:01   #1171
praline
Zakorzenienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

i pozniej znowu w prawo..tam bedzie taka uliczka przy Big-Mar(jesyt to taki duuzy budynek naprzeciw komendy/prokuratury z podziemnym parkingiem)JAk wjedziesz w ta uliczke to po lewej jest budynek gdzie bylo kiedys Pkp, z drugiej strony tego budynku jest D-siign i Galeria Smaku.
Mam nadzieje, ze jakos Ci wytluamczylam..kiepska w tym jestem
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 13:20   #1172
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Jak będziesz na Okopowej, tak mniej-więcej na przeciwko posterunku policji jest taki duży szary budynek po 2 str i w tym budynku (jak się nie mylę), na końcu jest GS, zresztą zapytaj kogoś jak będziesz w okolicach gdzie jest Smea4 lub GS właśnie

Zresztą na ich str. internetowej http://www.galeriasmaku.pl/kontakt.php masz mapkę

A ja czekam na opinie jak tam jest
Praline, byłaś tam może? Jak ceny ? I w ogóle jak wrażenia?

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 13:38   #1173
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Jak będziesz na Okopowej, tak mniej-więcej na przeciwko posterunku policji jest taki duży szary budynek po 2 str i w tym budynku (jak się nie mylę), na końcu jest GS, zresztą zapytaj kogoś jak będziesz w okolicach gdzie jest Smea4 lub GS właśnie

Zresztą na ich str. internetowej http://www.galeriasmaku.pl/kontakt.php masz mapkę

A ja czekam na opinie jak tam jest
Zgadza się... Tylko obawiam się, że miejsc prakingowych nie będzie wolnych, tam zawsze tłok

Btw. Mieszkam kilkaset metrów zarówno od komisariatu jak i galerii smaku
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 14:03   #1174
praline
Zakorzenienie

Cytat:

jakies 2 lata temu byłam w GS na pizzy i kawie. Bardzo smaczne i niedrogie! Kawke dostalam w wielgasnym kubku z krową a nie jak to zazwyczaj w kanjpkach dostaje sie w mini filizance.
Z tego co pamietam to np sałatki i rozne potrawy leżą za szybka a Ty mówisz ile i czego chcesz...Podobnie desery: galaretki, koktajle wystawione sa w lodówce. Pizze of korz pieką na życzenie
Za niewielkie pieniądze mozna sie porządnie i smacznie najeść. Ciekawe czy tak nadal jest?

aaa w ten 1 salce tak troszkę stołówkowo, ale wchodzi się do następnej i juz inny klimat!
Stary 2006-11-03, 16:09   #1175
17coyote17
Raczkowanie

Hey wszytskim Wiecie może gdzie bym mogła dostać takie rękawiczki na 2 palce tzn ,że kciuk jest oddzielnie i inne palce sa odzielnie rozumeicie?:P
tu są takie tzn taki fason niechodzi mi o identyczne ale w tym stylu

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?...37707032#photo
17coyote17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 16:27   #1176
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
jakies 2 lata temu byłam w GS na pizzy i kawie. Bardzo smaczne i niedrogie! Kawke dostalam w wielgasnym kubku z krową a nie jak to zazwyczaj w kanjpkach dostaje sie w mini filizance.
Z tego co pamietam to np sałatki i rozne potrawy leżą za szybka a Ty mówisz ile i czego chcesz...Podobnie desery: galaretki, koktajle wystawione sa w lodówce. Pizze of korz pieką na życzenie
Za niewielkie pieniądze mozna sie porządnie i smacznie najeść. Ciekawe czy tak nadal jest?

aaa w ten 1 salce tak troszkę stołówkowo, ale wchodzi się do następnej i juz inny klimat!
O to suppper . Tym bardziej, że uwielbiam sałatkę z kurczaczkiem, ananaskiem, rodzynkami, a mało gdzie można taką dostać . A nie pamiętasz tak mniej więcej jak ceny ? Kurcze, ja mam tak, że boję się iść, gdzieś, gdzie cen nie znam, bo pójdę zamówię kawe i przyniosą mi rachunek na 50 zł . I jak sama sobie dobieram skłądniki, to ciężko mi zrozumieć jak się za to płaci . Np 100 gr ananasa kosztuje tyle i tyle, 100gr czegoś innego tyle i tyle?

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Stary 2006-11-03, 16:33   #1177
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Nie byłam tam jeszcze chociaż się wybieralam. Mój małż ciągle zabiera mnie do Czerwonego Pazdziernika na przepyszna pizze (gwardyjską), bo mamy rzut beretem i nie chce mu się dalej chodzić, a GS jest tylko ciut dalej. Muszę go skusić na GS, może jutro
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 16:39   #1178
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Nie byłam tam jeszcze chociaż się wybieralam. Mój małż ciągle zabiera mnie do Czerwonego Pazdziernika na przepyszna pizze (gwardyjską), bo mamy rzut beretem i nie chce mu się dalej chodzić, a GS jest tylko ciut dalej. Muszę go skusić na GS, może jutro
Ja w Czerwonym Październiku byłam tylko raz . I jadłam jakieś mięsko w orzechach, czy coś takiego, ale średnio mi smakowało, frytki nie za dobre, surówki też, wszytsko na jakiś nie za ładnych talerzach . Także trochę się rozczarowałam

Yoolia, jak będziesz w GS to czekam na opinię . Ja się tam wybiorę, ale jeszcze nie wiem kiedy

Edit: znalazłam właśnie cennik . Tj. cennik dań, także nadal nie wiem jak to jest jak się samemu coś komponuje I stwierdzam, że rzeczywiście drogo nie jest

A znacie może jeszcze jakieś miejsca w Lbnie, gdzie można dobrze zjeść, ładnie podane i w rozsądnej cenie? Ja ze swojej strony mogę polecić pizzę w Cleopatrze, Bambino i Bambino II, I kosztuje chyba 7,90 (margaritta+jeden dodatek), a II 8,90 (margaritta+2 dodatki), ja akurat nie lubię udziwnień na pizzy, także biorę zawsze z kurczakiem i ananasem . Spokojnie najedzą sie 2 osoby (no, może takie, które nie jedzą za dużo )

Stary 2006-11-03, 17:06   #1179
praline
Zakorzenienie

hihi też mam blisko do Czerwonego! Lubie tam zjeśc pizze z feta, czarnymi oliwkami i pomidorkiem(jestem wegetarianką stąd takie składniki! szczerze polecam

Stołuję sie takze w]Vege Barze na NArutowicza(w bramie gdzie HS-skateshop) pyszniutkie jedzenie i baaardzo tanie! Ostatnio posmakował mi nadziewany warzywami bakłażan z ryzem/kasza i surowka-cena cos ok 5-6zl/...plus sok z marchewki śwwieżo wyciśnięty!

W Olimpie lubimy z moim chłopakiem odwiedzac to stosiko wegetariańskie

Pizza z Da Grasso tez od czasu do czasu jest wskazana

Z kolei na Starym Miesie jest pyuszna z lososiem i rucolą (oo własnie gdzie w Lublinie można kupic rucolę??? w pizzeri Atrium(do najtańszych nie nalezy, ale zakochalam sie w tym smaku- jest najbardziej zbliżona do włoskiej pizzy, ktorą rok temu zajadałam się w Rzymie!

Ops ale się rozpisałam
Stary 2006-11-03, 17:13   #1180
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Ja w Czerwonym Październiku byłam tylko raz . I jadłam jakieś mięsko w orzechach, czy coś takiego, ale średnio mi smakowało, frytki nie za dobre, surówki też, wszytsko na jakiś nie za ładnych talerzach . Także trochę się rozczarowałam
w Czerwonym to tylko pizze jadłam (gwardyjska nr 15 ) i wiekszość moich znajomych tylko na pizze tam chodzi. Naprawde REWELACJA Kogo tam nie przyprowadze to jest pod wrażeniem.
A talerze niedawno zmienili, jak chcemy jedną pizze na dwóch talerzach to dostajemy na takich ładnych połóweczkach No i od niedawna daja 3 sosy do pizzy wtakich okragłych porcjówkach, wczesniej były sosjerki ze stali nierdzewnej. Rachunki wczesniej podawali na spodeczkach a teraz w rattanowych pudełeczkach. Rozwija się lokal a co!! Julia co tydzien przychodzi z mężem na pizze to lokal sie rozwija D:
Serio to sporo ludzi tam przychodzi, bez problemu wolny stolik można znalezc tylko w sezonie ogródkowym
Ale się rozpisałam

Cytat:
Yoolia, jak będziesz w GS to czekam na opinię . Ja się tam wybiorę, ale jeszcze nie wiem kiedy
Spróbuję jutro wyciągnąć męża, jak mi się uda to napewno zdam relację

Cytat:
A znacie może jeszcze jakieś miejsca w Lbnie, gdzie można dobrze zjeść, ładnie podane i w rozsądnej cenie? Ja ze swojej strony mogę polecić pizzę w Cleopatrze, Bambino i Bambino II, I kosztuje chyba 7,90 (margaritta+jeden dodatek), a II 8,90 (margaritta+2 dodatki), ja akurat nie lubię udziwnień na pizzy, także biorę zawsze z kurczakiem i ananasem . Spokojnie najedzą sie 2 osoby (no, może takie, które nie jedzą za dużo )
http://pizza.lublin.pl/
Stary 2006-11-03, 17:16   #1181
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Stołuję sie takze w]Vege Barze na NArutowicza(w bramie gdzie HS-skateshop) pyszniutkie jedzenie i baaardzo tanie! Ostatnio posmakował mi nadziewany warzywami bakłażan z ryzem/kasza i surowka-cena cos ok 5-6zl/...plus sok z marchewki śwwieżo wyciśnięty!
Hm, a dokładnie gdzie to jest . Bardziej w stronę Polibudy? Czy w stronę miasta, bo nie kojarzę
Cytat:
W Olimpie lubimy z moim chłopakiem odwiedzac to stosiko wegetariańskie
W Olimpie (tutaj to ja mam blisko ), na dole w Czekoladzie (kiedyś to było Atelier) sdą pyszne sałatki, tj kiedyś były, nie wiem nawet czy są jeszcze
Cytat:
Pizza z Da Grasso tez od czasu do czasu jest wskazana
To ta na Bursztynowej pizzeria? Pizza dobra, ale duuuuuuża

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 17:17   #1182
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
[U]gdzie w Lublinie można kupic rucolę???
ja pare razy widziałam chyba w realu
Stary 2006-11-03, 17:37   #1183
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, a dokładnie gdzie to jest . Bardziej w stronę Polibudy? Czy w stronę miasta, bo nie kojarzę
Sam początek NArutowicza zaraz przy salonie z butami Bolero..w strone przystanku.Naprzeciw biblioteki Łopacińskiego.
Stary 2006-11-03, 18:17   #1184
wskazówka
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, jakoś trafię pod GS. Widzę że o jedzeniu się rozpisałyście a ja tam nie idę jeść , tylko jestem umówiona pod GS. A powiedzcie bo patrze na tą mapkę i patrzę co Layla podała (dużo mi to wyjaśniło) ale czy to jest daleko jakbym przespacerowała się z Peowiaków? Bo widze na mapce ale ogległości jakoś wyobrazić sobie nie mogę
Ze swej strony polcam DA GRASSO mmmm pyszna pizza i jaka duża No i dobre sosy dają. Tydz. temu byłam w olipmie w telepizzy ale niedobra była Wziełam pizze gyros. A sos był naprawdę niedobry! Nawet nie ma co porównywać do Da Grasso
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 18:21   #1185
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny, jakoś trafię pod GS. Widzę że o jedzeniu się rozpisałyście a ja tam nie idę jeść , tylko jestem umówiona pod GS. A powiedzcie bo patrze na tą mapkę i patrzę co Layla podała (dużo mi to wyjaśniło) ale czy to jest daleko jakbym przespacerowała się z Peowiaków? Bo widze na mapce ale ogległości jakoś wyobrazić sobie nie mogę
Bliziutko, ponąć . Mama mi mówi, że 5 min, a pracuje w tamtych okolicach

Ja nie polecam żadnej telle pizzy, ani tej na Głębokiej, ani w Olimpie, drogo, że nie wiem i jedzenie nie za dobre

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 18:28   #1186
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Bliziutko, ponąć . Mama mi mówi, że 5 min, a pracuje w tamtych okolicach

Ja nie polecam żadnej telle pizzy, ani tej na Głębokiej, ani w Olimpie, drogo, że nie wiem i jedzenie nie za dobre
Super, poznam tą oklice spacerkiem samochodem już byłam ale pod komenda

Teraz akurat jest promocja w telepizzy np. 1 średnia + 1 średnia gratis, dlatego skusiło nas to (mnie i koleżankę), zapłaciłyśmy 16,50zł i dostałyśmy 2 niedobre średnie pizze
Dodam że tak samo tą 1 średnią pizzą (nie zjadłam 2 kawałków ) najdałam się jak połową (nie wiem jakiej ale za 8 zł) z da grasso!
Stary 2006-11-03, 18:32   #1187
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz akurat jest promocja w telepizzy np. 1 średnia + 1 średnia gratis, dlatego skusiło nas to (mnie i koleżankę), zapłaciłyśmy 16,50zł i dostałyśmy 2 niedobre średnie pizze
Dodam że tak samo tą 1 średnią pizzą (nie zjadłam 2 kawałków ) najdałam się jak połową (nie wiem jakiej ale za 8 zł) z da grasso!
Dobra pizzeria koło mnie jest na Daszyńskiego, pizzeria Neapolitańska tudzież Niepodległości , robią 1000000 razy lepszą pizze niż w TP

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2006-11-04 o 09:05
Stary 2006-11-03, 18:49   #1188
wskazówka
Zakorzenienie

czy ma ktoś jakieś doświadczenia z kaletnikiem z ul. środkowej? Byłam dziś na zielonej ale nic nie przyjmuje bo jest zawalony robotą. Dopiero za jakieś 2 tyg. mogłby mi zwęzić cholewki skierował mnie na ul. środkową. Czy może jest tu drożej, gorzej? Kurde jutro aby będę jeździćpo Lbn i szukać ulic
Stary 2006-11-03, 19:32   #1189
bloondyna
Zakorzenienie

najlepsza jest w RAFAELLO . .
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 19:52   #1190
natasha18
Raczkowanie

Ja poszukuję dobrego i taniego punktu foto, mam do wywołania sporą ilość zdjęć cyfrowych, myslalam o kodaku ale nie orientuje się w cenach. Możecie mi coś Drogie Wizażanki polecić
natasha18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 20:00   #1191
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny, jakoś trafię pod GS. Widzę że o jedzeniu się rozpisałyście a ja tam nie idę jeść , tylko jestem umówiona pod GS. A powiedzcie bo patrze na tą mapkę i patrzę co Layla podała (dużo mi to wyjaśniło) ale czy to jest daleko jakbym przespacerowała się z Peowiaków?
Bliziutko Chodzę tą trasą niemal codziennnie Są dwie drogi:
1) z Peowiaków idziesz w stronę przystanku mpk tego na tym zakręcie (obok jest sklep foto, parking...), mijasz przystanek i idziesz na parking co tam jest za nim, przechodzisz przez parking i idziesz przez ten mini park, tam jest plac zabaw, ławki, idziesz chwilkę prostooo i na końcu po lewej jest właśnie GS
2) z Peowiaków skręcasz w lewo, mijasz sklep spożywczy, kiosk, przechodzisz na drugą stronę i dalej w lewo, idziesz kawałeczek i skręcasz w prawo do hadesu i prostooo i po lewej za chwilkę będzie GS
Obydwa opisy różnią się tylko tym, że mijasz z innej strony budynek, gdzie jest m.in. Hades.
Mój opis jest trochę pokręcony, ale może się połapiesz
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 20:14   #1192
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra pizzeria koło mnie jest na Daszyńskiego, pizzeria Neapolitańska, robią 1000000 razy lepszą pizze niż w TP
tak tak!!! ostatnio TŻ o 22 godzinie wpadł na pomysła żeby zjeć pizze
zamawialiśmy pierwszy raz w tej pizzerii neapolitańskiej,wzieliśmy pizze chłopską i poprostu rewelacja
mnóstwo dodatków,ogromna ilość sera (w inncyh pizeriach taka ilość to juz musi byc ser podwójny ) , sredniogrube ciasto ...no pyszna poprostu i strasznie syta

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-03, 20:28   #1193
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tootsie Pokaż wiadomość
tak tak!!! ostatnio TŻ o 22 godzinie wpadł na pomysła żeby zjeć pizze
zamawialiśmy pierwszy raz w tej pizzerii neapolitańskiej,wzieliśmy pizze chłopską i poprostu rewelacja
mnóstwo dodatków,ogromna ilość sera (w inncyh pizeriach taka ilość to juz musi byc ser podwójny ) , sredniogrube ciasto ...no pyszna poprostu i strasznie syta
powiedzcie prosze gdzie jest Czerwony Pażdziernik bo ja to sie orientuję jedynie w klubach studenckich

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 20:30   #1194
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Czerwony Październik jest na ul. Jasnej, prawie przy samym UFO
Stary 2006-11-03, 20:31   #1195
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
Bliziutko Chodzę tą trasą niemal codziennnie Są dwie drogi:
1) z Peowiaków idziesz w stronę przystanku mpk tego na tym zakręcie (obok jest sklep foto, parking...), mijasz przystanek i idziesz na parking co tam jest za nim, przechodzisz przez parking i idziesz przez ten mini park, tam jest plac zabaw, ławki, idziesz chwilkę prostooo i na końcu po lewej jest właśnie GS
2) z Peowiaków skręcasz w lewo, mijasz sklep spożywczy, kiosk, przechodzisz na drugą stronę i dalej w lewo, idziesz kawałeczek i skręcasz w prawo do hadesu i prostooo i po lewej za chwilkę będzie GS
Obydwa opisy różnią się tylko tym, że mijasz z innej strony budynek, gdzie jest m.in. Hades.
Mój opis jest trochę pokręcony, ale może się połapiesz
dziękuję, 2-gi bardziej mi pomógł bo ja autobusami nie jeżdżę więc nawet nie wiem gdzie są przystanki Ja przez peowiaków zawsze jadę samochodem i to jest jednokierunkowa więc jak wyjeżdzam z tej ul. to na przeciwko mam hades. Czyli jak mam ten hades (mam widok na ten parking pod nim) to mogę jakoś przelaźć przez ten parking czy mam ominąć ten budynek co na dachu był jakaś knajpa i w prawo za nim?
EDIT: dlacxzego to jest takie ciężkie do zrozumienia ?
kurde coś tu nie tak albo ten mój hades to wcale nie hades albo jakoś ja widzę to od d*py strony Bo jak patrzę na mapkę to jakoś nijak ma się to do opisu

edit 2: MAM, zczaiłam o co kaman nie z tej str. do hadesu chciałam wejść, hihi i mi się opis nie zgadzał

W rossmanie jest (może była) promocja na zdjęcia rozm. 15 po 25 gr.

Edytowane przez wskazówka
Czas edycji: 2006-11-03 o 20:48 Powód: olśnienie ;)
Stary 2006-11-04, 12:11   #1196
AnEett
Raczkowanie

mam takie pytanie: czy któraś w Wizażankek była w Hollybucie i jest w stanie powiedzieć w jakich cenach buty mozna tam znalezc? interesują mnie kozaczki, oceiplane, nalepiej skorzane
AnEett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-04, 12:25   #1197
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnEett Pokaż wiadomość
mam takie pytanie: czy któraś w Wizażankek była w Hollybucie i jest w stanie powiedzieć w jakich cenach buty mozna tam znalezc? interesują mnie kozaczki, oceiplane, nalepiej skorzane
mnie również to interesuje
gdzie mogłabym nabyć długie skórzane oficerki? sklepy CCC,Ambra,Kangur sprawdzone (porażka ), Ryłko też (w któym ryłko jest najwiekszy wybór butów?bo byłam tylko w tym na Narutowicza)
Znacie jeszcze jakieś sklepy godne polecenia gdzie zjadę buty w cenie ok.250 zł ?

REKLAMA
Stary 2006-11-04, 12:43   #1198
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tootsie Pokaż wiadomość
mnie również to interesuje
gdzie mogłabym nabyć długie skórzane oficerki? sklepy CCC,Ambra,Kangur sprawdzone (porażka ), Ryłko też (w któym ryłko jest najwiekszy wybór butów?bo byłam tylko w tym na Narutowicza)
Znacie jeszcze jakieś sklepy godne polecenia gdzie zjadę buty w cenie ok.250 zł ?
To przykre, ale największy wybór ma Ryłko na Narutowicza...jest jeszcze sklep koło Leclerca( w sumie znalazłam tam kiedyś kilka modeli butów, ktorych nie bylo w tym na Narutowicza)

Patrzyłaś może w Bolero na Kapucyńskiej(czasami coś mają, ale z cenami jest różnie...)

Na Narutowicza są 2 obuwnicze jeden koło przystanku(naprzeciw biblioteki Łopacinskiego) drugi naprzeciw Cornera.

Na Peowiaków są też dwa sklepiki.

Ponadto na Chopina (2 sklepy)

Sklepy chyba u nas chodzą parami
Stary 2006-11-04, 13:08   #1199
gramma
Zadomowienie

Uprzejmie donoszę, że czarownice, o które ktoś (nie pamiętam już kto ) pytał w tym wątku można dostać w sklepie z tanimi upominkami obok targu na Wileńskiej (sklepik jest wewnątrz ogrodzonej części targu, widać go z przystanku obok kiosku - tego gdzie jeżdżą trolejbusy i m.in. 11, 57, 42)
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-04, 13:13   #1200
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gramma Pokaż wiadomość
Uprzejmie donoszę, że czarownice, o które ktoś (nie pamiętam już kto ) pytał w tym wątku można dostać w sklepie z tanimi upominkami obok targu na Wileńskiej (sklepik jest wewnątrz ogrodzonej części targu, widać go z przystanku obok kiosku - tego gdzie jeżdżą trolejbusy i m.in. 11, 57, 42)
Ja pytałam . OK, dzięki . A nie wiesz jakie ceny może przez przypadek? Skoro to tanie upominki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości