|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
i pozniej znowu w prawo..tam bedzie taka uliczka przy Big-Mar(jesyt to taki duuzy budynek naprzeciw komendy/prokuratury z podziemnym parkingiem)JAk wjedziesz w ta uliczke to po lewej jest budynek gdzie bylo kiedys Pkp, z drugiej strony tego budynku jest D-siign i Galeria Smaku.
Mam nadzieje, ze jakos Ci wytluamczylam..kiepska w tym jestem
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będziesz na Okopowej, tak mniej-więcej na przeciwko posterunku policji jest taki duży szary budynek po 2 str
i w tym budynku (jak się nie mylę), na końcu jest GS, zresztą zapytaj kogoś jak będziesz w okolicach gdzie jest Smea4 lub GS właśnie ![]() Zresztą na ich str. internetowej http://www.galeriasmaku.pl/kontakt.php masz mapkę ![]() A ja czekam na opinie jak tam jest ![]() Praline, byłaś tam może? Jak ceny ? I w ogóle jak wrażenia?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. Mieszkam kilkaset metrów zarówno od komisariatu jak i galerii smaku
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
jakies 2 lata temu byłam w GS na pizzy i kawie. Bardzo smaczne i niedrogie! Kawke dostalam w wielgasnym kubku z krową
a nie jak to zazwyczaj w kanjpkach dostaje sie w mini filizance.Z tego co pamietam to np sałatki i rozne potrawy leżą za szybka a Ty mówisz ile i czego chcesz...Podobnie desery: galaretki, koktajle wystawione sa w lodówce. Pizze of korz pieką na życzenie ![]() Za niewielkie pieniądze mozna sie porządnie i smacznie najeść. Ciekawe czy tak nadal jest? ![]() aaa w ten 1 salce tak troszkę stołówkowo, ale wchodzi się do następnej i juz inny klimat! |
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Hey wszytskim
Wiecie może gdzie bym mogła dostać takie rękawiczki na 2 palce tzn ,że kciuk jest oddzielnie i inne palce sa odzielnie rozumeicie?:P tu są takie tzn taki fason niechodzi mi o identyczne ale w tym stylu http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?...37707032#photo |
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tym bardziej, że uwielbiam sałatkę z kurczaczkiem, ananaskiem, rodzynkami, a mało gdzie można taką dostać . A nie pamiętasz tak mniej więcej jak ceny ? Kurcze, ja mam tak, że boję się iść, gdzieś, gdzie cen nie znam, bo pójdę zamówię kawe i przyniosą mi rachunek na 50 zł . I jak sama sobie dobieram skłądniki, to ciężko mi zrozumieć jak się za to płaci . Np 100 gr ananasa kosztuje tyle i tyle, 100gr czegoś innego tyle i tyle?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam tam jeszcze chociaż się wybieralam. Mój małż ciągle zabiera mnie do Czerwonego Pazdziernika na przepyszna pizze (gwardyjską), bo mamy rzut beretem i nie chce mu się dalej chodzić, a GS jest tylko ciut dalej. Muszę go skusić na GS, może jutro
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I jadłam jakieś mięsko w orzechach, czy coś takiego, ale średnio mi smakowało, frytki nie za dobre, surówki też, wszytsko na jakiś nie za ładnych talerzach . Także trochę się rozczarowałam ![]() Yoolia, jak będziesz w GS to czekam na opinię . Ja się tam wybiorę, ale jeszcze nie wiem kiedy ![]() ![]() Edit: znalazłam właśnie cennik . Tj. cennik dań, także nadal nie wiem jak to jest jak się samemu coś komponuje I stwierdzam, że rzeczywiście drogo nie jest ![]() A znacie może jeszcze jakieś miejsca w Lbnie, gdzie można dobrze zjeść, ładnie podane i w rozsądnej cenie? Ja ze swojej strony mogę polecić pizzę w Cleopatrze, Bambino i Bambino II, I kosztuje chyba 7,90 (margaritta+jeden dodatek), a II 8,90 (margaritta+2 dodatki), ja akurat nie lubię udziwnień na pizzy, także biorę zawsze z kurczakiem i ananasem . Spokojnie najedzą sie 2 osoby (no, może takie, które nie jedzą za dużo )
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
hihi też mam blisko do Czerwonego! Lubie tam zjeśc pizze z feta, czarnymi oliwkami i pomidorkiem(jestem wegetarianką stąd takie składniki! szczerze polecam
![]() Stołuję sie takze w]Vege Barze na NArutowicza(w bramie gdzie HS-skateshop) pyszniutkie jedzenie i baaardzo tanie! Ostatnio posmakował mi nadziewany warzywami bakłażan z ryzem/kasza i surowka-cena cos ok 5-6zl/...plus sok z marchewki śwwieżo wyciśnięty! W Olimpie lubimy z moim chłopakiem odwiedzac to stosiko wegetariańskiePizza z Da Grasso tez od czasu do czasu jest wskazana Z kolei na Starym Miesie jest pyuszna z lososiem i rucolą (oo własnie gdzie w Lublinie można kupic rucolę??? w pizzeri Atrium(do najtańszych nie nalezy, ale zakochalam sie w tym smaku- jest najbardziej zbliżona do włoskiej pizzy, ktorą rok temu zajadałam się w Rzymie! Ops ale się rozpisałam
|
|
|
|
#1180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wiekszość moich znajomych tylko na pizze tam chodzi. Naprawde REWELACJA Kogo tam nie przyprowadze to jest pod wrażeniem.A talerze niedawno zmienili, jak chcemy jedną pizze na dwóch talerzach to dostajemy na takich ładnych połóweczkach No i od niedawna daja 3 sosy do pizzy wtakich okragłych porcjówkach, wczesniej były sosjerki ze stali nierdzewnej. Rachunki wczesniej podawali na spodeczkach a teraz w rattanowych pudełeczkach. Rozwija się lokal a co!! Julia co tydzien przychodzi z mężem na pizze to lokal sie rozwija D :Serio to sporo ludzi tam przychodzi, bez problemu wolny stolik można znalezc tylko w sezonie ogródkowym ![]() Ale się rozpisałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bardziej w stronę Polibudy? Czy w stronę miasta, bo nie kojarzę ![]() Cytat:
), na dole w Czekoladzie (kiedyś to było Atelier) sdą pyszne sałatki, tj kiedyś były, nie wiem nawet czy są jeszcze ![]() To ta na Bursztynowej pizzeria? Pizza dobra, ale duuuuuuża
||
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, jakoś trafię pod GS. Widzę że o jedzeniu się rozpisałyście a ja tam nie idę jeść
, tylko jestem umówiona pod GS. A powiedzcie bo patrze na tą mapkę i patrzę co Layla podała (dużo mi to wyjaśniło) ale czy to jest daleko jakbym przespacerowała się z Peowiaków? Bo widze na mapce ale ogległości jakoś wyobrazić sobie nie mogę ![]() Ze swej strony polcam DA GRASSO mmmm pyszna pizza i jaka duża No i dobre sosy dają. Tydz. temu byłam w olipmie w telepizzy ale niedobra była Wziełam pizze gyros. A sos był naprawdę niedobry! Nawet nie ma co porównywać do Da Grasso |
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mama mi mówi, że 5 min, a pracuje w tamtych okolicach ![]() Ja nie polecam żadnej telle pizzy, ani tej na Głębokiej, ani w Olimpie, drogo, że nie wiem i jedzenie nie za dobre
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samochodem już byłam ale pod komenda ![]() Teraz akurat jest promocja w telepizzy np. 1 średnia + 1 średnia gratis, dlatego skusiło nas to (mnie i koleżankę), zapłaciłyśmy 16,50zł i dostałyśmy 2 niedobre średnie pizze ![]() Dodam że tak samo tą 1 średnią pizzą (nie zjadłam 2 kawałków ) najdałam się jak połową (nie wiem jakiej ale za 8 zł) z da grasso!
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, robią 1000000 razy lepszą pizze niż w TP
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-11-04 o 10:05 |
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
czy ma ktoś jakieś doświadczenia z kaletnikiem z ul. środkowej? Byłam dziś na zielonej ale nic nie przyjmuje bo jest zawalony robotą. Dopiero za jakieś 2 tyg. mogłby mi zwęzić cholewki
skierował mnie na ul. środkową. Czy może jest tu drożej, gorzej? Kurde jutro aby będę jeździćpo Lbn i szukać ulic |
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsza jest w RAFAELLO
|
|
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Ja poszukuję dobrego i taniego punktu foto, mam do wywołania sporą ilość zdjęć cyfrowych, myslalam o kodaku ale nie orientuje się w cenach. Możecie mi coś Drogie Wizażanki polecić
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są dwie drogi:1) z Peowiaków idziesz w stronę przystanku mpk tego na tym zakręcie (obok jest sklep foto, parking...), mijasz przystanek i idziesz na parking co tam jest za nim, przechodzisz przez parking i idziesz przez ten mini park, tam jest plac zabaw, ławki, idziesz chwilkę prostooo i na końcu po lewej jest właśnie GS 2) z Peowiaków skręcasz w lewo, mijasz sklep spożywczy, kiosk, przechodzisz na drugą stronę i dalej w lewo, idziesz kawałeczek i skręcasz w prawo do hadesu i prostooo i po lewej za chwilkę będzie GS Obydwa opisy różnią się tylko tym, że mijasz z innej strony budynek, gdzie jest m.in. Hades. Mój opis jest trochę pokręcony, ale może się połapiesz |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamawialiśmy pierwszy raz w tej pizzerii neapolitańskiej,wzieliśmy pizze chłopską i poprostu rewelacja mnóstwo dodatków,ogromna ilość sera (w inncyh pizeriach taka ilość to juz musi byc ser podwójny ) , sredniogrube ciasto ...no pyszna poprostu i strasznie syta |
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja to sie orientuję jedynie w klubach studenckich
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwony Październik jest na ul. Jasnej, prawie przy samym UFO
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez peowiaków zawsze jadę samochodem i to jest jednokierunkowa więc jak wyjeżdzam z tej ul. to na przeciwko mam hades. Czyli jak mam ten hades (mam widok na ten parking pod nim) to mogę jakoś przelaźć przez ten parking czy mam ominąć ten budynek co na dachu był jakaś knajpa i w prawo za nim? ![]() EDIT: dlacxzego to jest takie ciężkie do zrozumienia ? kurde coś tu nie tak albo ten mój hades to wcale nie hades Bo jak patrzę na mapkę to jakoś nijak ma się to do opisu ![]() edit 2: MAM, zczaiłam o co kaman nie z tej str. do hadesu chciałam wejść, hihi i mi się opis nie zgadzał ![]() W rossmanie jest (może była) promocja na zdjęcia rozm. 15 po 25 gr. Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-11-03 o 21:48 Powód: olśnienie ;) |
|
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
mam takie pytanie: czy któraś w Wizażankek była w Hollybucie i jest w stanie powiedzieć w jakich cenach buty mozna tam znalezc? interesują mnie kozaczki, oceiplane, nalepiej skorzane
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie mogłabym nabyć długie skórzane oficerki? sklepy CCC,Ambra,Kangur sprawdzone (porażka ), Ryłko też (w któym ryłko jest najwiekszy wybór butów?bo byłam tylko w tym na Narutowicza)![]() Znacie jeszcze jakieś sklepy godne polecenia gdzie zjadę buty w cenie ok.250 zł ? |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzyłaś może w Bolero na Kapucyńskiej(czasami coś mają, ale z cenami jest różnie...) Na Narutowicza są 2 obuwnicze jeden koło przystanku(naprzeciw biblioteki Łopacinskiego) drugi naprzeciw Cornera. Na Peowiaków są też dwa sklepiki. Ponadto na Chopina (2 sklepy) Sklepy chyba u nas chodzą parami
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Uprzejmie donoszę, że czarownice, o które ktoś (nie pamiętam już kto
) pytał w tym wątku można dostać w sklepie z tanimi upominkami obok targu na Wileńskiej (sklepik jest wewnątrz ogrodzonej części targu, widać go z przystanku obok kiosku - tego gdzie jeżdżą trolejbusy i m.in. 11, 57, 42)
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. OK, dzięki . A nie wiesz jakie ceny może przez przypadek? Skoro to tanie upominki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

i w tym budynku (jak się nie mylę), na końcu jest GS, zresztą zapytaj kogoś jak będziesz w okolicach gdzie jest Smea4 lub GS właśnie
? I w ogóle jak wrażenia?

odwiedzac to stosiko wegetariańskie

No i dobre sosy dają. Tydz. temu byłam w olipmie w telepizzy ale niedobra była 
Ja przez peowiaków zawsze jadę samochodem i to jest jednokierunkowa więc jak wyjeżdzam z tej ul. to na przeciwko mam hades. Czyli jak mam ten hades (mam widok na ten parking pod nim) to mogę jakoś przelaźć przez ten parking czy mam ominąć ten budynek co na dachu był jakaś knajpa
) pytał w tym wątku można dostać w sklepie z tanimi upominkami obok targu na Wileńskiej (sklepik jest wewnątrz ogrodzonej części targu, widać go z przystanku obok kiosku - tego gdzie jeżdżą trolejbusy i m.in. 11, 57, 42)