|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
i pozniej znowu w prawo..tam bedzie taka uliczka przy Big-Mar(jesyt to taki duuzy budynek naprzeciw komendy/prokuratury z podziemnym parkingiem)JAk wjedziesz w ta uliczke to po lewej jest budynek gdzie bylo kiedys Pkp, z drugiej strony tego budynku jest D-siign i Galeria Smaku.
Mam nadzieje, ze jakos Ci wytluamczylam..kiepska w tym jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Jak będziesz na Okopowej, tak mniej-więcej na przeciwko posterunku policji jest taki duży szary budynek po 2 str
![]() ![]() Zresztą na ich str. internetowej http://www.galeriasmaku.pl/kontakt.php masz mapkę ![]() A ja czekam na opinie jak tam jest ![]() Praline, byłaś tam może? Jak ceny ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw. Mieszkam kilkaset metrów zarówno od komisariatu jak i galerii smaku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
jakies 2 lata temu byłam w GS na pizzy i kawie. Bardzo smaczne i niedrogie! Kawke dostalam w wielgasnym kubku z krową
![]() Z tego co pamietam to np sałatki i rozne potrawy leżą za szybka a Ty mówisz ile i czego chcesz...Podobnie desery: galaretki, koktajle wystawione sa w lodówce. Pizze of korz pieką na życzenie ![]() Za niewielkie pieniądze mozna sie porządnie i smacznie najeść. Ciekawe czy tak nadal jest? ![]() aaa w ten 1 salce tak troszkę stołówkowo, ale wchodzi się do następnej i juz inny klimat! |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
Hey wszytskim
![]() tu są takie tzn taki fason niechodzi mi o identyczne ale w tym stylu http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?...37707032#photo |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam tam jeszcze chociaż się wybieralam. Mój małż ciągle zabiera mnie do Czerwonego Pazdziernika na przepyszna pizze (gwardyjską), bo mamy rzut beretem i nie chce mu się dalej chodzić, a GS jest tylko ciut dalej. Muszę go skusić na GS, może jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Yoolia, jak będziesz w GS to czekam na opinię ![]() ![]() ![]() Edit: znalazłam właśnie cennik ![]() ![]() ![]() A znacie może jeszcze jakieś miejsca w Lbnie, gdzie można dobrze zjeść, ładnie podane i w rozsądnej cenie? Ja ze swojej strony mogę polecić pizzę w Cleopatrze, Bambino i Bambino II, I kosztuje chyba 7,90 (margaritta+jeden dodatek), a II 8,90 (margaritta+2 dodatki), ja akurat nie lubię udziwnień na pizzy, także biorę zawsze z kurczakiem i ananasem ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
hihi też mam blisko do Czerwonego! Lubie tam zjeśc pizze z feta, czarnymi oliwkami i pomidorkiem(jestem wegetarianką stąd takie składniki! szczerze polecam
![]() Stołuję sie takze w]Vege Barze na NArutowicza(w bramie gdzie HS-skateshop) pyszniutkie jedzenie i baaardzo tanie! Ostatnio posmakował mi nadziewany warzywami bakłażan z ryzem/kasza i surowka-cena cos ok 5-6zl/...plus sok z marchewki śwwieżo wyciśnięty! W Olimpie lubimy z moim chłopakiem ![]() Pizza z Da Grasso tez od czasu do czasu jest wskazana ![]() Z kolei na Starym Miesie jest pyuszna z lososiem i rucolą (oo własnie gdzie w Lublinie można kupic rucolę??? w pizzeri Atrium(do najtańszych nie nalezy, ale zakochalam sie w tym smaku- jest najbardziej zbliżona do włoskiej pizzy, ktorą rok temu zajadałam się w Rzymie! Ops ale się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A talerze niedawno zmienili, jak chcemy jedną pizze na dwóch talerzach to dostajemy na takich ładnych połóweczkach ![]() ![]() Serio to sporo ludzi tam przychodzi, bez problemu wolny stolik można znalezc tylko w sezonie ogródkowym ![]() Ale się rozpisałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To ta na Bursztynowej pizzeria? Pizza dobra, ale duuuuuuża ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, jakoś trafię pod GS. Widzę że o jedzeniu się rozpisałyście a ja tam nie idę jeść
![]() ![]() Ze swej strony polcam DA GRASSO mmmm pyszna pizza i jaka duża ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie polecam żadnej telle pizzy, ani tej na Głębokiej, ani w Olimpie, drogo, że nie wiem i jedzenie nie za dobre ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz akurat jest promocja w telepizzy np. 1 średnia + 1 średnia gratis, dlatego skusiło nas to (mnie i koleżankę), zapłaciłyśmy 16,50zł i dostałyśmy 2 niedobre średnie pizze ![]() Dodam że tak samo tą 1 średnią pizzą (nie zjadłam 2 kawałków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-11-04 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
czy ma ktoś jakieś doświadczenia z kaletnikiem z ul. środkowej? Byłam dziś na zielonej ale nic nie przyjmuje bo jest zawalony robotą. Dopiero za jakieś 2 tyg. mogłby mi zwęzić cholewki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
najlepsza jest w RAFAELLO
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Ja poszukuję dobrego i taniego punktu foto, mam do wywołania sporą ilość zdjęć cyfrowych, myslalam o kodaku ale nie orientuje się w cenach. Możecie mi coś Drogie Wizażanki polecić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1) z Peowiaków idziesz w stronę przystanku mpk tego na tym zakręcie (obok jest sklep foto, parking...), mijasz przystanek i idziesz na parking co tam jest za nim, przechodzisz przez parking i idziesz przez ten mini park, tam jest plac zabaw, ławki, idziesz chwilkę prostooo i na końcu po lewej jest właśnie GS 2) z Peowiaków skręcasz w lewo, mijasz sklep spożywczy, kiosk, przechodzisz na drugą stronę i dalej w lewo, idziesz kawałeczek i skręcasz w prawo do hadesu i prostooo i po lewej za chwilkę będzie GS Obydwa opisy różnią się tylko tym, że mijasz z innej strony budynek, gdzie jest m.in. Hades. Mój opis jest trochę pokręcony, ale może się połapiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamawialiśmy pierwszy raz w tej pizzerii neapolitańskiej,wzieliśmy pizze chłopską i poprostu rewelacja ![]() mnóstwo dodatków,ogromna ilość sera (w inncyh pizeriach taka ilość to juz musi byc ser podwójny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Czerwony Październik jest na ul. Jasnej, prawie przy samym UFO
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: dlacxzego to jest takie ciężkie do zrozumienia ? ![]() kurde coś tu nie tak ![]() ![]() ![]() ![]() edit 2: MAM, zczaiłam o co kaman ![]() ![]() W rossmanie jest (może była) promocja na zdjęcia rozm. 15 po 25 gr. Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-11-03 o 20:48 Powód: olśnienie ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
mam takie pytanie: czy któraś w Wizażankek była w Hollybucie i jest w stanie powiedzieć w jakich cenach buty mozna tam znalezc? interesują mnie kozaczki, oceiplane, nalepiej skorzane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie mogłabym nabyć długie skórzane oficerki? sklepy CCC,Ambra,Kangur sprawdzone (porażka ![]() ![]() Znacie jeszcze jakieś sklepy godne polecenia gdzie zjadę buty w cenie ok.250 zł ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzyłaś może w Bolero na Kapucyńskiej(czasami coś mają, ale z cenami jest różnie...) Na Narutowicza są 2 obuwnicze jeden koło przystanku(naprzeciw biblioteki Łopacinskiego) drugi naprzeciw Cornera. Na Peowiaków są też dwa sklepiki. Ponadto na Chopina (2 sklepy) Sklepy chyba u nas chodzą parami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zadomowienie
|
Uprzejmie donoszę, że czarownice, o które ktoś (nie pamiętam już kto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.