![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
ja się cieszę, że miałam takie dzieciństwo - kasy nikt nie miał, zbieraliśmy drobniaki by kupić ryż preparowany i coś do picia, dużo czasu spędzało się ze znajomymi na podwórku - a nie tak jak teraz przed komputerem
![]()
#2642 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Maja gratuluję !!! Mi się podoba Twój obecny kolor, ale mam nadzieję, że będzie ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-27 o 08:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() ![]() No to trzymamy za słowo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Zuzik! Podałaś Capri ciekawe pomysły na obiad
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Niedobrze mi
![]() ![]()
![]() |
#2648 |
MBZ♥
|
też mieliśmy klub w piwnicy
![]() zgadzam się co do gimnazjum-dla mnie to dziwny twór. moja siostra teraz miała praktyki i mówi, że 1000 razy wolę podstawówkę albo liceum. Stefi szturchnąć Cię? ![]() Justyś a jak ząb? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Czołgiem!
![]() ja też jestem za starym systemem podstawówka-liceum... a gimnazja - hmmm mam nadzieję, że w najbliższym czasie zlikwidują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
W gimnazjum trzeba jednak mieć mocne nerwy i rękę, ale wiem też, że najlepiej się z uczniami dogaduje, jak się ich słucha. I wykazuje choć odrobinę zrozumienia.
By, niby nie boli, ale czuję go cały czas i mam wrażenie, że mi brzydko pachnie z ust. Podejrzewam, że to tylko wrażenie, ale sprawia, że mi jeszcze bardziej niedobrze :/ męczą mnie te zęby, a wszystko było w porządku... ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- No ja też uważam, że gimnazjum to totalna porażka. Ale co zrobić...
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Justyna to żart był
![]() Byo dzięki - to samo powiedziałam Tżtowi, ale mi nie uwierzył ![]() Normalnie kocham remonty ![]() ![]() I to wiercą od 8:30 do 15stej prawie bez przerw. Jeszcze dwa dni temu zaczynali chociaż od 9tej ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-27 o 08:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | ||
Zakorzenienie
|
Bisia cieszę się, że lepiej i też uważam, że wspólny wyjazd to dobry pomysł.
Cytat:
http://www.madonna.pl/_files/_suknie...12/fiona_1.jpg http://www.madonna.pl/_files/_suknie...12/abaco_1.jpg http://www.madonna.pl/_files/_suknie...2/famosa_1.jpg http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=105.paris ta jest chyba za szeroka ale fajnie wygląda http://www.madonna.pl/_files/_suknie...1/alison_1.jpg http://www.madonna.pl/_files/_suknie...011/fano_1.jpg Cytat:
Zmierzę coś podobnego. Zobaczymy jak będzie na mnie wyglądać. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Zwiesiu jeśli chodzi o mole to nie chcę Cię martwić ale one mogły też przenieść się od sąsiada więc mogą wracać. Ogólnie wyrzuć wszystko z każdej szafki. A potem wszystko w szczelne pojemniki. Walka z tym paskudztwem jest zwykle ciężka i długa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Nie no zdaję sobie sprawę. Ale z Tżtem ciężko, mi się aż słabo zobaczyło jak zobaczyłam a Tż się nabijał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
MBZ♥
|
Tysia idź to sprawdzić bo to nie wygląda dobrze
![]() ogólnie uważam, że zawód nauczyciela to cięzki kawałek chleba i trzeba być silnym, stanowczym, nie pozwolić dać sobie wejść na głowę, "lubić" uczniów, przyjaźnić się z nimi. i w głowie mi się nie mieści jak nauczyciel może sobie pozwolić wsadzić kosz na głowę. dla mnie to znaczy, ze powinien przemyśleć czy to jest jego droga.zgadzam się, że młodzież zwłaszcza gimnazjalna potrafi dać w kość, ale jeśli nauczyciel pozwala na takie akcje na lekcji to nie dziwę się, że tyle jest przemocy poza szkołą. Zwies to długa walka i trzeba być cierpliwym. Aleks podoba mi się bardzo abaco i paris ![]() ![]() fano i famosa wydaje mi się, że będą pasować na wysokie dziewczyny podobnie jak alison. fiona nie podoba mi się ze względu na materiał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Hi Piczony
Bisiu ![]() ![]() ![]() ![]() Aleks ta sukienka z tego sztywnego materiały z falbana boska ejst Cytat:
a jak dzis sie bedziemy lansowac po lesie wokół stadionu lekkoatletycznego ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwagę, że te linki wyszukałam w 5 minut to widać fajne kiecki mają w tej madonnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() woohoo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak! jestem bardzo wrażliwa ![]() mój TŻ się rozchorował ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuje inwazji ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
MBZ♥
|
Kawka mój wet dał mi taką pastę i silikonowe coś na palec jak piecho był mały i mówił, że trzeba go przyzwyczajać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Bisia dobrze,że jest lepiej i WRACAJ DO NAS ![]() zrobiły mi się zajady buuu
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobrze a jak był maly i mu tym czyms czysciłas to nie kasąsał ?? byłysmy wczoraj u Weta to nic nie powiedzial w temacie zebow (ufam mu chodze do niego ze wszystkimi zwierzami moimi od lat) za to mnie zaskoczyl po powiedzial ze teraz psy sterylizuje sie przed pierwsza cieczka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedź, jedź ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
MBZ♥
|
Aleks w zimie jak przychodzimy ze spaceru, albo po deszczu to w przedpokoju to wie, że musi wytrzeć łapy
![]() ![]() ![]() i zgadzam się co do Madonny ![]() ![]() Kawka początkow się wyrywał i wszystko było w paście, trochę podgryzał ale to raczej ze stresu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Ej, ja jestem jakaś nienormalna. Zrobiłam te testy wczoraj, a i tak się nakręcam, bo mi dzisiaj niedobrze
![]() ![]()
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
U nas to mówimy "Sara stój" po spacerze i wie,że łapki ma brudne
![]()
#2667 |
Zakorzenienie
|
Normalnie jestem w szoku, że tak mądry/wytresowany może być pies. Nie myślałaś by założyć psie przedszkole skoro tak dobrze sobie radzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. robiłaś test, który wyszedł negatywnie 2. Nie kochałaś się bez zabezpieczenia prawda ? ![]() 3. Bierzesz tabletki 4. O jest Twoje pierwsze opakowanie po długiej przerwie i moga występować takie objawy. Mnie kiedyś przy pierwszym opakowaniu muliło tak, że prawie wymiotowałam (a brałam je zanim zaczęłam współżycie, zaczęliśmy jazdę od drugiego opakowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
MBZ♥
|
Aleks my mamy kundelka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przedszkole nie. paradoksalnie boję się psów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.