|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Byou zgadzam się,że kundelki są bardzo mądre.
|
#2672 |
|
MBZ♥
|
Justyna relaks, Carmi ma rację. poza tym mysle, ze w każdym bólu doszukujesz się objawów.
idź jutro przed pracą na betę i będziesz miała dowód na niebycie
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
mój to jeszcze reaguję na szczotkę - wie, że to czas czesania. Łącze dwa pufki i on wskakuje i mogę go czesać - a po czeasniu obowiązkowy smakołyk
a wycieranie łapek i brzucha to dla niego zabawa ![]() tylko zębów nie lubi mieć oglądanych
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę po swoim bokserze bo głupi ale nie miałabym serca oduczyć go spania w łóżku, za wygodnie mi z nim ![]() Bajdełej, po wczorajszym spinningu ledwo się ruszam, tak mnie kolana naparzają
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wczoraj robiłam z tz ten glupi tort 6 godzin a to biszkopt za cienki, a to krem za luźny, najwięcej problemu miałam z ta masą cukrową bo albo za bardzo się kleiła i nie dało się nałozyć a jak się dodąło cukru i podsypało mąka to się za bardzo kruszyła, w końcu ją ujarzmiliśmy, sa małe pęknięcia na torcie no ale cóż... nie jesteśmy cukiernikamy załataliśmy to kokardą i ozdobami ![]() jak tz mi zgra zdjęcia na mojego kompa to wam pokaże ![]() a teraz myślę co na obiad mam zrobic bo kończe wcześniej i bede miała 2 godziny na przygotowanie dla tż czegoś super
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bisajds, pracę zaczynam o 7:00, więc nie mam kiedy i tak ![]() Karola, nie mogę się doczekać zdjęć tortu
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na kanapę w salonie ma wejście oprócz tego opanowałyśmy juz : siad, łapa i zaczynamy uczyć sie leżeć
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2678 |
|
MBZ♥
|
Karo aż mi ślina pociekła
![]() Justyna no to sama widzisz cionszy brak, to tylko stres i reakcja na bletki
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
ooo karola ciekawe jak wygląda i smakuje ten tort - czekam na zdjęcia
![]() Justyna mój też do geniuszy nie należy - ale przez to jest taki słodki ![]() mój ani razu nie spał z nami, nawet na łóżku w sypialni nigdy nie był. Na kanapę czasem mu pozwalam mój ma obowiązkowe siad by dostać jedzonko, czy smakusia
|
#2680 |
|
MBZ♥
|
Kawka u nas było cięzko oduczyć spania bo Księciunio spał przez 5 lat i czasem patrzył na mnie i jakby mówiąc: co ty chcesz ode mnie babo
![]() zdolna Lolka ![]() ************* mój nie siada na komendę, za to podpija mi kawę z kubka jak zostawi na ławie i opierdziela pomrukami jak jem coś i nie chcę dać ![]() u moih rodziców siada przed lodówką i szczeka bo wie, że tam są dobrótki
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-27 o 10:45 |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna nie panikuj. Jak będziesz sobie tak wkręcać to mdłości i złego samopoczucia nabawisz się z nerwów. Jakby się w ciążę tak łatwo zachodziło uprawiając sex z zabezpieczaniem to nie miałybyśmy czasu siedzieć na forum tylko każda 5 dzieci by już bawiła
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, złapałam jakieś takie skrzywienie po J. Od czasu, jak wpadł w panikę, gdy go zapytałam, czy guma nie pękła, to normalnie ciary mnie przechodzą na samą myśl, a w głowie już 1200 razy zachodziłam w ciążę bez stosunku ![]() Dzięki dziewczyny lżej mi
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna musisz kochanie wrzucić na luz bo popsujesz sobie całą radość z sexu i nerwicy jakiejś nabawisz. Wiesz strach przed ciążą to straszny kiler libido.
|
|
|
|
#2684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chcę psa!!!!!! Cytat:
szkoda.... ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frezi, właściwie Twoje tłumaczenie najbardziej do mnie przemówiło, dziękuję! a co do spinningu, to cholernie żałuję :/ może jeszcze kiedyś się skuszę, ale na razie się zraziłam. Muszę chyba na własną rękę popracować dłużej nad wydolnością, wtedy dopiero będzie sens próbować, zdaje mi się.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-10-27 o 10:52 |
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak sobie wkręcę ciąże to nawet jak burczy mi w brzuchu to uznaję to za ruchy płodu
więc justyś ;] spoko nie ma dzidzi:Pehhh ale mi się chce spaaaaaaaaaac jeszcze ja taka zmęczona wczoraj o 1 się kładę, a tztowi się na przytulanie zebrało- a że do niego to niepodobne nie mogłam się oprzeć a teraz zasypiam
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
tu jest źle użyte słowo potencjał. przecież to nie jej muzykalność ma potencjał tylko ona jako muzyk. czyli albo jakoś poprawić to zdanie by trzeba było, albo użyć innego słowa. ale teraz jestem wypruta i Ci nie pomogę.
Dobry, padam, nie wyspałam się... jeszcze dzis i jutro, a potem wolna sobota, w którą wypucuję mieszkanie i zrobię ten schab ze śliwką na spróbowanie. |
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cos jesmy nie dostaje nic (Karbon- pies ktory jest u mojej matki jest mega rozpuszczony i zawsze sepi , sami go tego nauczylismy) na poczatku sie domaga a potem rezygnuje i obrazona siada do nas tylkiem :d dostaje jesc tylko w kuchni
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
nie wiem, jak teraz, ale jak ja byłam u nich, to już nie ważył się tknąć z biurka. Chyba że na nakastliku coś leżało, to wtedy zachodziła wątpliwość a Hades też sępi, mama go nauczyła i kładzie jej pysk na nodze zawsze, uślini jej całe udo, ale usępi a ja wprowadziłam jakiś czas temu "program naprawczy" i jak jem, to Hades ma "sio" i idzie smutny na dywan w holu
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się! naprawdę.... zabezpieczasz się i jesteście ostrożni.... będzie dobrze ![]() no a spinning...tak jak już pisałam... kiedyś będziesz przy chodzić do mnie (światowej sławy instruktora ) i będziesz chciała więcej
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
pies teściów jest tak rozpuszczony, że jak jemy obiad to potrafi warczeć na teściową bo nic mu długo nie dała, no i zawsze ma pełną miskę jedzenia suchego + chyba 2 razy dziennie obiad z puszki
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to TŻ bardziej panikuję
![]() Osz i nie jest gruby? u nas Sara siedzi i się patrzy raz na jakiś czas nas łapą zaczepia,ale generalnie tylko patrzy
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-10-27 o 11:01 |
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
nasz pies jak był maly tez mu mylismy zęby, ale wtedy wygądał tak mniej więcej http://images02.olx.pl/ui/2/43/89/19853489_1.jpg
a teraz jest taki: http://justynagnap.cba.pl/wp-content...r-red-nose.jpg to kto mu umyje ??;D
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Bershka otworzyła sklep on-line PL, fakje!
|
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
kupujesz tam ciuchy? ja jakoś nigdy nie mogłam tam nic znaleźć dla siebie
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się takich psów jak pokazała Karola bym się bała. Zdecydowanie wole owczarki niemieckie.
|
#2700 |
|
MBZ♥
|
mój sepi jedzenie ale staram się mu nie dawać. ma swoje miski w kuchni
![]() ale czasem siada właśnie tyłem obrażony jak my jemy i udaje, że nie patrzy na nas ![]() boszzz właśnie umówiłam Helmuta na wymianę rozrządu łaj to tyle kosztuje?---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Frezyjko a Wy nie chcecie mieć psa wogóle czy tylko narazie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

idź jutro przed pracą na betę i będziesz miała dowód na niebycie

bo głupi
ale nie miałabym serca oduczyć go spania w łóżku, za wygodnie mi z nim 

ej, złapałam jakieś takie skrzywienie po J. Od czasu, jak wpadł w panikę, gdy go zapytałam, czy guma nie pękła, to normalnie ciary mnie przechodzą na samą myśl, a w głowie już 1200 razy zachodziłam w ciążę bez stosunku
lżej mi
no i cycki. Głupia jestem
szkoda.... 
jeszcze ja taka zmęczona wczoraj o 1 się kładę, a tztowi się na przytulanie zebrało- a że do niego to niepodobne nie mogłam się oprzeć