|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II
Vea, no niby cos tam pisałaś, że mogłabys zarabiac więcej...... ale nie wiedziałam, że jest az tak źle, że musisz dorabiać w klubach nocnych
![]() ![]() Ty to masz pomysły !!!! Szalona Kobieta ![]()
#3992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam, no nosi, ale w liście bym się i tak zakopała ![]() ![]() Cytat:
![]() No ładnie... ale fakt, może to jakiś pomysł jest ![]() No bo to znowu przez ten Grupon... była oferta, gupia baba zobaczyła i pomyślała czemu by nie spróbować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Ja nawet gdzieś widziałam o mistrzostwach (tylko nie pamiętam,czy Polski,czy jakieś większe) w tej dyscyplinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac, pojedziemy Cię dopingować ![]()
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Eee... wiesz co, ja się poważnie zastanawiam, czy po tych dwóch zajęciach gruponowych będę kontynuowała
![]() Raz, że mam dzisiaj zakwasy wszędzie, dwa, że mam od rury poobcierane (poobijane kolana tyż... nie zawsze udaje się tak ładnie, wolno zjechać) całe nogi i kawałek rąk, trzy, że kondycję trzeba do tego mieć dziką (a ja nie mam i chyba musiałabym schudnąć ![]() ![]() Chociaż gdyby tak fitness zamienić na rurę... hmmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Staram się, ale czuję się coraz gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja cera przez chorobę szaleje. Ledwo co opanowałam atak podskórnych paskudztw na brodzie to już znowu coś mi wyłazi! Zawsze jak jestem chora wyglądam jak dziecko wojny.. ![]() ![]()
![]() |
#3997 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, zaraz jadę do Rossmanna - możecie mi powiedzieć, które produkty Alterry warto kupić? Wiem, że ma kilka bubli, na które szkoda pieniędzy. Do tej pory używałam jedynie szamponu bambus&papaja i był fajny.
I jeszcze mam jedno pytanie - jaki krem do twarzy dostanę w polskich aptekach lub drogeriach stacjonarnych? Byłam wczoraj w Naturze i nic nie znalazłam. Jest gdzieś dostępna Weleda może? Burt's Bees? Albo możecie polecić jakieś inne kremy. Jestem zdesperowana, bo przy sobie mam tylko resztki poprzedniego. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3998 |
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;30176972]Dziewczyny, zaraz jadę do Rossmanna - możecie mi powiedzieć, które produkty Alterry warto kupić? Wiem, że ma kilka bubli, na które szkoda pieniędzy. Do tej pory używałam jedynie szamponu bambus&papaja i był fajny.
I jeszcze mam jedno pytanie - jaki krem do twarzy dostanę w polskich aptekach lub drogeriach stacjonarnych? Byłam wczoraj w Naturze i nic nie znalazłam. Jest gdzieś dostępna Weleda może? Burt's Bees? Albo możecie polecić jakieś inne kremy. Jestem zdesperowana, bo przy sobie mam tylko resztki poprzedniego.[/QUOTE] z Alterry mogę polecić odżywkę do włosów z granatem i aloesem ![]()
![]() Edytowane przez grazkako Czas edycji: 2011-10-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;30176972]Dziewczyny, zaraz jadę do Rossmanna - możecie mi powiedzieć, które produkty Alterry warto kupić? Wiem, że ma kilka bubli, na które szkoda pieniędzy. Do tej pory używałam jedynie szamponu bambus&papaja i był fajny. I jeszcze mam jedno pytanie - jaki krem do twarzy dostanę w polskich aptekach lub drogeriach stacjonarnych? Byłam wczoraj w Naturze i nic nie znalazłam. Jest gdzieś dostępna Weleda może? Burt's Bees? Albo możecie polecić jakieś inne kremy. Jestem zdesperowana, bo przy sobie mam tylko resztki poprzedniego.[/QUOTE] Nie bierz z Alterry nic do twarzy ![]() Weleda czasem jest w jakichś superhiper dobrze zaopatrzonych aptekach. Burt's Bees nie uświadczysz ![]()
![]() |
#4000 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;30176972]Dziewczyny, zaraz jadę do Rossmanna - możecie mi powiedzieć, które produkty Alterry warto kupić? Wiem, że ma kilka bubli, na które szkoda pieniędzy. Do tej pory używałam jedynie szamponu bambus&papaja i był fajny.
I jeszcze mam jedno pytanie - jaki krem do twarzy dostanę w polskich aptekach lub drogeriach stacjonarnych? Byłam wczoraj w Naturze i nic nie znalazłam. Jest gdzieś dostępna Weleda może? Burt's Bees? Albo możecie polecić jakieś inne kremy. Jestem zdesperowana, bo przy sobie mam tylko resztki poprzedniego.[/QUOTE] W Superpharmie są kremy (i basamy i masła) Natura Officinalis Kremów niestety nie testowałam,ale balsamy i masła są fajne ![]() Oraz AA seria Eko jest dostępna ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- No musowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zadomowienie
|
Miałyscie może cos z Synesis ? Ciekawie wygląda ten szampon ma coprawda tylko trzy opinie na KWC ale bardzo dobre podobnie jak serum pod oczy. Niestety na stronie nie ma składów.
Byłam wczoraj na próbie chóru i muszę powiedzieć , że jak na razie możemy sobie podać rekę z Florans ![]()
#4002 |
Zakorzenienie
|
Grażka
![]() W chórze fajne jest to, że dopóki nie czujesz się na tyle pewnie, żeby śpiewać głośno, jest dużo osób, które zagłuszą ewentualne niedociągnięcia ![]() A w ogóle znalazłam takie cuś http://demotywatory.pl/3524823/Kobieta no coś w tym jest ![]() ![]() Kotwilka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze mam jedno pytanie - jaki krem do twarzy dostanę w polskich aptekach lub drogeriach stacjonarnych? Byłam wczoraj w Naturze i nic nie znalazłam. Jest gdzieś dostępna Weleda może? Burt's Bees? Albo możecie polecić jakieś inne kremy. Jestem zdesperowana, bo przy sobie mam tylko resztki poprzedniego.[/QUOTE] Z alterry to też tylko odzywkę z granatem moge polecić. Ja byłam w naturze pare dni temu to widziałam, że maja serię AA wrażliwa natura ![]()
#4004 | |
Zadomowienie
|
W takim razie będziesz miałą szansę sprawdzić swoją firmę ubezpieczeniową
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vea Twoja rura mnie rozwaliła ![]() ![]()
Radości życia rodzinnego,są najpiękniejsze na świecie, a radość, jakiej rodzice doświadczają na widok swych dzieci, jest najświętsza. Johann Heinrich Pestalozzi Spełniona w związku.Szczęśliwa w życiu. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Gayenka - walcz, nie daj sie rozebrać chorobie
![]() Dzisiaj nałożyłam podkład meow na skwalan - nie miałam arganowego, o którym pisała Grazka. I może faktycznie lepiej ![]() Zakładam własnie konto na PP..... wewnętrzny głos mówi mi, że to błąd......wielbłąd ![]()
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2011-10-27 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anakazar;30165037]
Dostali sese i mydełko waniliowo-kokosowe/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Magnesita - ja chyba też za bardzo wysuszyłam swoją cere i teraz ją bardziej nawilżam mam jednak dużo większy problem. otóż zauważyłam że całe moje ciało, nogi ręce, dłonie, twarz, usta są strasznie suche i jest coraz gorzej. wydaje mi sie, że to ma jakies wewnętrzne podłoże a nie pielęgnacyjne bo dosłownie calutka skóra na ciele jest sucha. smaruje nogi oliwką hippa wieczorem a rano już są suche. usta tez strasznie schną. np wszyscy chwala pomadke yes to carrots a ona wcale mi nie pomaga. jedynie carmex. ostatnio byłam wściekła przez to bo stwierdziłam, że tam gdzie nie chce to jestem tłusta(skóra głowy i przez to tłuste włosy, twarz) a tam gdzie chce to mam wszystko suche. dziś jednak doszłam do wniosku że całe moje ciało jest suche a tam gdzie są gruczoły łojowe czyli twarz i skóra głowy wydziela się łój bo w ten sposób skóra sie broni. nie wiem co mam zrobić, podłamałam sie troche, może to strees itp.. jeszcze chciałam dodać, że nie pije kawy i pije dużo wody i herbatek ziołowych więc sie nie odwadniam. ale zauważyłam że stale mam sucho w ustach i jak sie napije to za chwile znów czuje sucho. może macie podobno doświadczenie. pomóżcie ![]() myślałam żeby może kupić jakiś capivit hydro control czy coś takiego. nie wiem jak wy ale ja zobaczyłam przepis na ten musujący pyłek do kąpieli to oszalałam ![]() aha jeszcze do Magnesity - ten olej nigella jest fajny ale on właśnie troche wysusza i anula mówiła żebym następnym razem lepiej kupiła ten nieEKO bo tak samo nie działa a nie wysusza. on jest z syrii. także jakbyś miała kupić to ten z syrii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
![]() I czego ja sie głupia śmieje ![]() Cytat:
![]() Kijanka, wiesz co, ja nie mam żadnej wiedzy w tej kwestii, ale najbardziej mnie przestraszyła ta Twoja suchość w ustach. Długo sie zastanawiałam, czy o tym pisać, bo nie chcę Cię straszyć. No ale napiszę - suchość w ustach była jednym z pierwszych objawów, po których zaczęto badac moją babcię w kierunku cukrzycy.... teściowa z kolei ma taką suchość w ustach jak nasilają sie jej kłopoty z tarczycą. Podobno może to tez byc objaw kłopotów z nerkami (lekarz babci tak mówił, zanim okazało sie, że babcia cukrzyce ma). Prawdopodobnie suchość w ustach jest związana ze zmiana pogody i spadkiem temperatury (mi na mrozie tez się zawsze chce pić ![]() Oczywiście suchość w ustach nie była ich jedynym objawem, ale jednym z objawów. Grazka - przesyłka doszła ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2011-10-27 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Organizatorka
|
Ja jak zwykle
![]() Anula a po co Ci PP? Ja za to mam dziś straszliwy apetyt. Pochłaniam okropne ilości jedzenia. A że staram się nie trzymać słodyczy w domu to z desperacji upiekłam sobie ciastka z kawałkami czekolady (sama czekolada jakoś mi nie idzie). Ciastka są pyszne, ![]() ![]() Edytowane przez zai Czas edycji: 2011-10-27 o 17:27 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | ||
Zakorzenienie
|
I jeszcze mam jedno pytanie - jaki krem do twarzy dostanę w polskich aptekach lub drogeriach stacjonarnych? Byłam wczoraj w Naturze i nic nie znalazłam. Jest gdzieś dostępna Weleda może? Burt's Bees? Albo możecie polecić jakieś inne kremy. Jestem zdesperowana, bo przy sobie mam tylko resztki poprzedniego.[/QUOTE] A może skusisz się na Babydream zielony z serii nature? Ja testuję od tygodnia i już kocham! ![]() Idę jutro do lekarza, mam nadzieję że dostanę jakieś nowe tabletki.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja polecam suplementację dodatkową- ale raczej nie capivit a np. oli-femin ![]() Aaa herbaty ziołowe też mogą odwadniać niestety... Mam nadzieję, że uda ci się zwalczyć suchość jakoś, trzymam kcikui ![]() Cytat:
![]() Odebraliśmy autko ![]() ![]() Umówiłam się na jutro do lekarza, przy okazji chyba będę musiała się zaopatrzyć w jakąś maść na buzię, bo to co ta choroba robi z moją skórą to jest jakieś szaleństwo..:ściana:
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że z joppa są zbiorowe, ale teraz nie ma żadnego, a poza tym próbki lubie ![]() Co do mydeł - zawsze możecie sie myć 4 razy dziennie ![]()
![]() |
#4012 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() anula dziękuje ci bardzo za odpowiedź. już od dawna podejrzewam że mam nadczynnośc tarczycy bo mam wiele objawów ![]() tylko wiesz jacy sa ci lekarze. jak nie pójdziesz prywatnie to cie zbywają nie chcą robić badań itp. tym bardziej jak sie ma 23 lata. i to jesr przykre bo np miałam zaburzenia miesiączkowania to poszłam do ginekologa a on tylko stwierdził że to policystyczne jajniki i przepisał pigułki antykoncepcyjne które już biore tyle czasu i boje sie przerwac bo boje sie że pryszcze mi wyskoczą.. a brak miesiączki to właśnie jeden z objawów nadczynności tarczycy, tak samo jak moja sennośc, problemy z koncentracją i potliwość. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
i musze właśnie zamiast masła używać oleju lnianiego jak kiedyś ale ostatnio zapomniałam. i o tym oil femin poczytam ![]() bardzo ci dziękuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4014 |
BAN stały
|
Powiem wam ze ta oliwka ozonowa jest mega wydajna. Mam wrażenie ze moje grudki są też wygładzone a używam dopiero kilka dnia. Jedyny minus to zapach ozony który jest dość intensywny.
Zadowolona jestem też z szampony do włosów AMB do włosów przetłuszczających włosy są fajne i świeże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Radości życia rodzinnego,są najpiękniejsze na świecie, a radość, jakiej rodzice doświadczają na widok swych dzieci, jest najświętsza. Johann Heinrich Pestalozzi Spełniona w związku.Szczęśliwa w życiu. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zadomowienie
|
magnesita jak dziś zobaczyłam , że włosy mojego Syneczka mocno wyjaśniały to od razu pomyslałam o Tobie. Tylko nie wiem czy na Twoje tak podziała . On od jakiegoś czasu myje szamponem Joanna z ekstraktem z miodu i proteinami mleka oraz nakłada odżywkę b/s z tej samej serii. Latem od słońca nie miał takich rozjaśnionych.
![]() |
#4018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak przetrwasz, to bedziesz miala fitness i po jakims czasie rowniez mozliwosc pokazu dla lubego w jednym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.