|
|
#2791 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann - część XI
no właśnie nie wiem. One kiedyś wisiały na takich wieszaczkach po długości, jak mi się uda dorwać jakąś fotę to wstawię
To było coś w tym stylu tylko nie sally hansen tylko jakaś inna forma. Zalotka gumki pęseta i okrągle lusterko różowe z brokatem jakimś wtopionym w ten plastik. I ta moja którą mam jest jaka jakby antypoślizgowa, bardzo podobna kształtem jak i rozmiarem do pęset tweezermana, którą swoją drogą też polecam. Edytowane przez b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 Czas edycji: 2011-10-26 o 22:18 |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
do końca listopada? - o to świetnie
załapię się jeszcze na korektor - bo za każdym razem jak jestem w ross to jest tylko tester
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi się że raczej w naturze, w Rosie nigdy nie widzialam. |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się Też używam tej pensety i jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że za tę cenę jest bardzo dobry, przynajmniej z moimi dłońmi sobie radzi Wczoraj wpadłam do Rosska i kupiłam jedynie kremik na zimę BD za 3,99 Myślałam, że będzie taki jak ten z wit. E, ale jest bardziej treściwy, zapach ten sam, dziś wypróbuję, więc będę wiedziała, czy zapycha. Widziałam też nowość- pomadkę Nivea z Guawą za 6,99, ale powstrzymałam się i nie kupiłam
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam taką:
![]() jakiś czas temu w katalogu widziałam taką, ale teraz chyba nie ma: ![]() wiem, że na bank teraz jest taka (nie patrz na kremik ): https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1318796435 i podejrzewam, że jest na podobnej zasadzie jak tamte, tylko ma słodki obrazeczek
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny pisały, że w pojedynczych Rossach widziały szafy Essence.
|
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
To niemożliwe raczej, na stronie http://drogerienatura.pl/marki/ są wyszczególnione "linie pielęgnacyjne dostępne wyłącznie w sieci sklepów Drogerie Natura" i znajduje się tam także ESSENCE
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
essence jest też w Douglasach i Superpharmach
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, ale nie offtopuję :X Polecam spray do pomieszczeń Domol Asia cośtam, przyjemnie odświeża to nie taki spray "kibelkowy" tylko żeby w pokoju ładnie pachniało. Albo w studenckiej kuchni.W pokojach lubię czasami psiknąć tymi perfumami do pomieszczeń "Pachnąca szafa". |
|
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Z pachnącej szafy najbardziej podoba mi się zapach antytabak
I nawet jeśli ktoś nie pali w domu, ba nawet jeśli nie pali w ogóle, to myślę, że może śmiało "korzystać" z tego zapachu. Jest bardzo ładny. Używałam tych pałeczek do zamoczania w wazoniku z zapachem i byłam bardzo zadowolona. W całym pokoju ( dużym pokoju...) unosił się przyjemny zapach. Niestety te WIELE TYGODNI, które podaje producent, to w moim przypadku około 3. Chyba że zbyt często przekręcałam te pałeczki... Albo zwyczajnie wyparował :| Jak myślicie? Chętnie kupiłabym raz jeszcze o ile wystarczyłoby go na dwa razy dłużej..........
|
|
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
To dziwne, ja dziś dzwoniłam do dwóch Rossmannów i powiedziano mi, że cena to 28 zł z groszami, a promocja na 19,99 zaczyna się od jutra.
|
#2806 |
|
Konto usunięte
|
Cena bez promocji to 19 99
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiadomo co sklep inna polityka, albo tam gdzie dzwoniłaś mogą być nieświadomi tego że po nabiciu na kasę nalicza cenę 19,99 (bo przy produkcie była normalna cena czyli te 28 złoty)
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3016996 9]no właśnie nie wiem. One kiedyś wisiały na takich wieszaczkach po długości, jak mi się uda dorwać jakąś fotę to wstawię
To było coś w tym stylu tylko nie sally hansen tylko jakaś inna forma. Zalotka gumki pęseta i okrągle lusterko różowe z brokatem jakimś wtopionym w ten plastik. I ta moja którą mam jest jaka jakby antypoślizgowa, bardzo podobna kształtem jak i rozmiarem do pęset tweezermana, którą swoją drogą też polecam.[/QUOTE] Cytat:
![]() czy w R. dostanę kominek? bo w zeszłym roku chyba były
|
|
|
#2810 |
|
Konto usunięte
|
Fajne kominki są w N po dyszce razem ze świeczką i olejkiem(paskudny zapach)jak narazie używam go od 2 miesięcy i sprawdza się bardzo dobrze, no i w kauflandzie też widziałam fajne.
Kupiłam dzisiaj zmywacz z Isany tylko ten z acetonem, mam nadzieję że mi się nie zniszczy płytka bo ledwo ją odratowałam odżywką Eveline. |
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3018183 5]Fajne kominki są w N po dyszce razem ze świeczką i olejkiem(paskudny zapach)jak narazie używam go od 2 miesięcy i sprawdza się bardzo dobrze, no i w kauflandzie też widziałam fajne.
Kupiłam dzisiaj zmywacz z Isany tylko ten z acetonem, mam nadzieję że mi się nie zniszczy płytka bo ledwo ją odratowałam odżywką Eveline.[/QUOTE] N znaczy Natura ? też poszukuję fajnego kominka, bo mam śliczny olejek pomarańczowy, a kominka brak ![]() Polećcie mi proszę dobry szampon dodający objętość!
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3018183 5]Fajne kominki są w N po dyszce razem ze świeczką i olejkiem(paskudny zapach)jak narazie używam go od 2 miesięcy i sprawdza się bardzo dobrze, no i w kauflandzie też widziałam fajne.
Kupiłam dzisiaj zmywacz z Isany tylko ten z acetonem, mam nadzieję że mi się nie zniszczy płytka bo ledwo ją odratowałam odżywką Eveline.[/QUOTE] akurat tam mam niepodrodze, jeszcze sie rozejrzę po innych sklepach ale dzięki
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
a macie może lakiery z nowej edycji limitowanej Wibo krokodyla skóra i matowe ? Dziś je oglądałam i zastanawiałam się nad krokodylowym ale było napisane ze efekt pojawia się tylko na matowym lakierze bazowym i jestem ciekawa czy rzeczywiście.
Widziałam też nową limitkę z Lovely - nawet ciekawa paletka cieni w niej jest.
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
ja przegapiłam CND jakiś czas temu
i boję się o swoje ściany w Kauflandzie też widziałam i w kilku kwiaciarniach gdzie są porcelanowe upominki również
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jaki lakier do włosów polecacie?
|
|
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam ten tusz Maybelline volum express granatowy, ale czy ja wiem czy on taki dobry... Pierwsze wrażenie kiepskie, a moim rzęsom za dużo na prawdę nie potrzeba
|
|
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
W listopadzie będzie kolejna promocja skierowana dla mężczyzn. Przy zakupie 3 produktów dla mężczyzn, najtańszy będzie gratis
Edytowane przez nikola07 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:27 |
|
|
|
#2819 |
|
Konto usunięte
|
Ja go miałam, ale to taki przeciętniaczek. Teraz dostałam kod na colossala za 18 zł w SP wiec go wole, bo cena podobna
|
|
|
|
#2820 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Mak...-66332-big.jpg |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

załapię się jeszcze na korektor - bo za każdym razem jak jestem w ross to jest tylko tester

ale chyba się skuszę 

i boję się o swoje ściany