|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
hej dziewczyny
a ja wrócę do tematu olejków do włosów Co daje ich uzywanie na włosy? Jak często można to robić? i czym różnią się oleje od oliwek?
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30186230]Treść usunięta[/QUOTE]
mi powiedziala siostra i kolezanki, w zasadzie w duzym miescie jest zawsze kilka takich miejsc, z tymze mi sie one zawsze kojarzyly z jedzeniem
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wróciłam juz, w drodze do baru wstapiłam do biedro i kupiłam piekny znicz za 19.99 na grób, do tego pomadkę nivea i husteczki do demakijazu( nie wiem po co bo mam micela z Bourjus
) Dziś w ccc widziałam piękną karmelkową torbę, myślicie że warto kupić na jesień -zime?? Tak się zakochałam w niej i rozmyślam o niej, a cena to 69 zł. A o karmelkowej w sumie marzyłam .
|
#1714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do okularów to kilku chłopaków powiedziało mi, że wyglądam w nich jak sexy nauczyCielka, pani profesor albo uczennica Jeśli oprawki masz odpowiednio dobrane to na pewno wyglądasz super
|
|
|
|
|
#1715 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tak na szybko bo konspekt muszę jakoś poprzepisywać ale i tak pewnie mam źle ![]() Jednak nie nałożyłam olejku na włosy i jak na razie nie nałoże bo brak mi czasu. Byłam dziś u kosmetyczki na nałożenie lakiero-żelu na paznokcie i mam pięknego frencza ![]() Cytat:
![]() Mój nam powiedział, że konspekt się przydaje do pisania pracy a ja tego zupełnie nie widzę, bo widzę czarną ciemność Cytat:
|
|
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot dzieki za radę, kupie ją jutro. Strasznie mi sie podoba
Zmyłam makijaz, zaraz idę zrobić maseczkę na twarz, potem kąpiel, masaz syrenką, balsam. krem na łapki i chyba spac.
|
#1718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzydal : i wlasnie pamietam ze w bershce jedne spodnie mi byly za male ale ogolnie zadnych spodni tam nie kupowalam, przymierzalam sie kilka razy ale nigdy akurat jak byla wyprz nie bylam w potrzebie a z nowej kolekcji nie kupuje...Cytat:
a okulary zalezy jak dla kogo, akurat Tobie baardzo pasuja ramoncia to pochwal sie potem zdobycza ![]() EJ a co to za lakiero-zel? jakas nowosc? napisz cos wiecej
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:03 |
||
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot odp. w klubie
![]() Lece pisać to dziadajstwo Potem będą podstawy i chyba oprócz serum na cellulit zacznę nakładać serum na biust.... Dobrej nocy
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja do tego mam manie ze spodniami, muszę mieć wszędzie idealnie dopasowane
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30187502]Treść usunięta[/QUOTE]
Też widziałam i wąchałam te zapachy Pani Walewskiej, i tak średnio mi sie podobały. Najbardziej chyb białe, bo tam są 3 kolory tych perfum
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Co do okularow to ja uwazam ze jak sa dobrze dobrane to super sie wyglada Ja wlasnie szukam nowych oprawek, fajne jest to ze moge je kupic (nawet markowe) dosc tanio wiec wybieram i przebieram Co do paznokci - bylam na tym japonskim manicure, podobalo mi sie, paznokcie wygladaja zdrowo i ladnie lsnia Potem z kolezanka ululalam sie winkiem - kochana jest, normalnie kolacje dla mnie przygotowala ![]() Mamy plany sie spotkac jeszcze w nieco wiekszym babskim gronie w sobotni wieczor na winko, popcorn i seans w domowym zaciszu u jednej z nas ale bardzo ciezko sie zgrac bo albo ktos ma dyzur, albo prace popoludniowa albo cos ale damy rade ![]() Zaraz ide pod prysznic na podstawowe spamowanie, na razie tylko umylam wlosy dermena i mam odzywke lorysa do wlosow kreconych z kiwi. Nie jest zla ![]() Projekt denko nadal dzielnie trwa
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sobotę z Tż do kina idę no i brawo za trzymanie się dzielnie przed zakupami kosmetycznymi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- oglądam kuchenne rewolucje, Gesslerowa jest właśnie w chińczyku obok mnie nie wiem czy chcę to w sumie oglądać
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarcza odpowiednie oprawki![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30186230]Treść usunięta[/QUOTE] chyba wszędzie są targi.. ja kiedyś mialam wielką faze na kupowanie na targach ale i tak i tak koszulki kupuje w sklepach bo lepsza jakość;p byłam na otwarciu lidla nic nie było. Tzn jeden żel do mycia twarzy mnie zaciekawił bo pierwszy raz się z nim spotkalam w lidlu tu ktoś na blogu o nim pisze.. chyba jak swój z biedronki wykończe to go kupie;p szukając tego żelu trafilam na tę ulotkę tylko nie wiem czy to jakąs co była czy co będzie?
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2011-10-27 o 22:04 |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym troche przybrac na wadze.. ale u mnie taki problem ze szybko mi choloesterol skacze wiec zbyt tlusto nie moge jesc, znowu slodyczy tez nie chce jesc codziennie bo wiem ze zle dzialaja na zeby i nie tylko wiec jesli potrafie sie bez tego obejsc to po co sie zmuszac.. i tak stoi mi waga od kilku dobrych lat i mimo kilku prob ani drgnie w gore![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30187502]Treść usunięta[/QUOTE] tez wachalam je, 2 mi sie bardzo nie podobaly ale jeden bodajze czerwony bardzo mi sie spodobal gdybym nie miala juz kilku perfum to bym go wziela, ale nie bede robila zapasow
|
|
#1727 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. swoja droga musze obejrzec Wasze albumy bo nigdy nie mam czasu![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30187502]Treść usunięta[/QUOTE] skad mozesz kupic dosc tanio markowe ?? ja ostatnio kupowalam na twojesoczewki, poa dluuuga realizacja swietnie, a co dla mnie fajne to przy tych kocich jest ich lekkosc
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|||||
|
|
|
#1728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle właśnie ciężko jest mi to wszystko ogarnąć i zacząć. Cytat:
![]() Ja zrobiłam projekt na studia. Tż mi pomógł i musiałam go umieścić na facebook'a.
|
|
|
#1729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cieszę się, że o mnie pamiętacie U mnie wszystko ok. Trochę nauki mam.. Bez sensu trzeci rok, a tu muszę się uczyć ![]() też łączę się w bólu pisania pracy licencjackiej. Za miesiąc muszę oddać 1 rozdział, a nie mam na razie nic
|
|
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1735 |
|
zawsze mam racje
|
party: wieki nic z avonu nie miałam
ale tej maseczki z minerałami z morza martwego swego czasu parę tubek zużyłam.jak dojdzie Ci ta silica napisz mi czy ma żelatynę w składzie, bo ostatnio oglądałam różne tabletki w sp i wszystko otoczone żelatyną, a ja tego nie przełknę Druga sprawa to pochodzenie tych witamin Dlatego zanim coś połknę albo nawet zjem to się muszę naczytać
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Chyba mnie coś bierze, a nie mogę być teraz chora
|
#1737 |
|
zawsze mam racje
|
julianna-p: nie chodzę na targ, właśnie z powodu nachalności sprzedawców, braku warunków do mierzenia itd.
Po drugie u nas wcale taniej na tych targach nie jest jeśli chodzi o rzeczy ładnie wyglądające ![]() 32 rozmiar, wow. Taki masz metabolizm super czy z czego to się bierze?
|
#1738 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Nieźle wygląda. Trzeba jednak pamiętać, że robienie makijażu przy sztucznym świetle to nie jest dobry pomysł ;-)
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2011-10-28 o 09:37 |
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30191894]Treść usunięta[/QUOTE]
Uuuu to współczuję operacji, właśnie TŻta co roku bolą zatoki Od wczoraj już go coś brało i wziął polopirynę na noc, oby bardziej nie zachorował ![]() buahhot wg mnie ładnie ma pomalowane Nic mi się dziś nie chce, a miałam do fryzjera pojechać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

a ja wrócę do tematu olejków do włosów

miewam skrajne opinie i juz sama nie wiem
wiec opinie mile widziane 

.
. pozniej cos mnie podkusilo zeby pobiegac dalej

chcialabym troche przybrac na wadze.. ale u mnie taki problem ze szybko mi choloesterol skacze wiec zbyt tlusto nie moge jesc, znowu slodyczy tez nie chce jesc codziennie bo wiem ze zle dzialaja na zeby i nie tylko wiec jesli potrafie sie bez tego obejsc to po co sie zmuszac.. i tak stoi mi waga od kilku dobrych lat i mimo kilku prob ani drgnie w gore