Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 19:26   #1711
Prymulkaaa
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

hej dziewczyny a ja wrócę do tematu olejków do włosów Co daje ich uzywanie na włosy? Jak często można to robić? i czym różnią się oleje od oliwek?
Stary 2011-10-27, 19:30   #1712
julianna-p
Wtajemniczenie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30186230]Treść usunięta[/QUOTE]

mi powiedziala siostra i kolezanki, w zasadzie w duzym miescie jest zawsze kilka takich miejsc, z tymze mi sie one zawsze kojarzyly z jedzeniem

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:43   #1713
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej wróciłam juz, w drodze do baru wstapiłam do biedro i kupiłam piekny znicz za 19.99 na grób, do tego pomadkę nivea i husteczki do demakijazu( nie wiem po co bo mam micela z Bourjus )

Dziś w ccc widziałam piękną karmelkową torbę, myślicie że warto kupić na jesień -zime?? Tak się zakochałam w niej i rozmyślam o niej, a cena to 69 zł. A o karmelkowej w sumie marzyłam .
Stary 2011-10-27, 19:48   #1714
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
a ja sobie siedze z olejem na glowie i modle sie o kolor bo farbowanie najwczesniej za tydzien

i jeszcze pytanie do Was- uwazacie, ze w okularach mozna seksownie wygladac?? miewam skrajne opinie i juz sama nie wiem wiec opinie mile widziane
mi oleje nic złego z kolorem nie robią :P
A co do okularów to kilku chłopaków powiedziało mi, że wyglądam w nich jak sexy nauczyCielka, pani profesor albo uczennica Jeśli oprawki masz odpowiednio dobrane to na pewno wyglądasz super
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:55   #1715
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny a ja wrócę do tematu olejków do włosów Co daje ich uzywanie na włosy? Jak często można to robić? i czym różnią się oleje od oliwek?
w pierwszym poscie naszego watku jest link do watku o olejach, tam uzyskasz najwiecej informacji https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...84&postcount=1
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej wróciłam juz, w drodze do baru wstapiłam do biedro i kupiłam piekny znicz za 19.99 na grób, do tego pomadkę nivea i husteczki do demakijazu( nie wiem po co bo mam micela z Bourjus )

Dziś w ccc widziałam piękną karmelkową torbę, myślicie że warto kupić na jesień -zime?? Tak się zakochałam w niej i rozmyślam o niej, a cena to 69 zł. A o karmelkowej w sumie marzyłam .
pewnie, ze warto

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:57   #1716
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Ja tak na szybko bo konspekt muszę jakoś poprzepisywać ale i tak pewnie mam źle
Jednak nie nałożyłam olejku na włosy i jak na razie nie nałoże bo brak mi czasu.
Byłam dziś u kosmetyczki na nałożenie lakiero-żelu na paznokcie i mam pięknego frencza

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja też muszę pisać pracę licencjacką, a nie mam tematu, bo muszę zmienić, bo moja specjalizacja nie może pisać o Polsce.
A o konspekcie nic mi promotor nie wspomniał.
I w ogóle nie pamiętam już, jak ma wyglądać strona tytułowa.
Przykro mi, że nie możesz napisać tego co byś chciała
Mój nam powiedział, że konspekt się przydaje do pisania pracy a ja tego zupełnie nie widzę, bo widzę czarną ciemność

Cytat:
a ja wlasnie polecialam dzisiaj po troche ciuchow i za rada siostry postanowilam kupic rurki na takiej duzej hali , targowisku . wrazenia?? koszmar.
fakt kupilam dwie pary spodni w cenie jednej, do tego nawet fajna bielizne , ALE kulture kupowania oceniam na -100%. dramt i tragedia. pierwsza przymiezalnie- jeansy- brudno , zero krzesla, jeden maly wieszak, ale narmalna kabina i jakos sie dalo. pozniej cos mnie podkusilo zeby pobiegac dalej. no i owszem bielizne mozna ustrzelic ladna, efektowna, chcialam dokupic pas do ponczoch, ale zapomnialam niestety. natomiast na koniec cofnelam sie po spodniczke mini, bardzo podobna z kokardka widzialam kilka dni temu w stradim. pomyslalam, ze kupie, w sumie czemu nie za jedyna 40 zl. niestety pani subtelnie przekonywala, ze to jej zdaniem xs,a ja powinnam wziac m ( nosze spodnie rozmiar 32, a dzisiaj mialam na sobie sweter, kurtke, szal, ale bylo widac, ze jestem normalna i szczupla). no to chce isc do przymiezalni i co? przymiezalnia to plachta przesuwana, ale nic dzielnie mierze kiecke, oczywiscie s spokojnie wchodzi, a poniewaz kiecka jest naprawde krotka wolam TZta , a zamiast tego.......... baba odslania zamaszyscie plachte i wlatuje z lustrem i cala sobe. moze mniej by mnie to zirytowalo gdyby nie fakt, ze stalam w puchatych skarpetkach, podwinietej kurtce i z bliznami od depilatora na lydkach. szczerze powiedziawszy na targu bylam jako nastolatka, ale w zyciu nie sadzilam, ze ktos moze wleciec do mojej "przymiezalni". ..
kupujecie w takich miejscach, macie podobne doswiadczenia?
Oj, tak znam podobny przypadek I dlatego rzadko już jeżdżę w sumie na targ.

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:00   #1717
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot dzieki za radę, kupie ją jutro. Strasznie mi sie podoba

Zmyłam makijaz, zaraz idę zrobić maseczkę na twarz, potem kąpiel, masaz syrenką, balsam. krem na łapki i chyba spac.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 20:01   #1718
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
no to następnym razem spójrz na spodnie też tam rozm 32 jest faktycznie jak 32 fakt trafi się czasem para odstająca od reszty, dlatego ja do przymierzalni zawsze biorę ze sobą 2 pary jednego rozm bo serio jedne 32 jest malutkie jak powinno a drugie może mieć szersze ciut nogawki na dole i mieć szersze uda ale jak już się ma te swoje to jest się baaardzo zadowolonym, ja prawie wszystkie portki mam właśnie z bershki no i mają do wyboru bardzo wiele modeli super skinny
wiem cos o tym, sama jak pracowalam w Tally to widzialam mega roznice wlasnie w modelach spodni jedne 32 byly ok, drugie za duze, a najlepsze ze wlasnie nawet w tym samym modelu zdarzaly sie roznice:brzydal : i wlasnie pamietam ze w bershce jedne spodnie mi byly za male u mnie to cos niesamowitego jak cos mi jest przynajmniej raz za male ale ogolnie zadnych spodni tam nie kupowalam, przymierzalam sie kilka razy ale nigdy akurat jak byla wyprz nie bylam w potrzebie a z nowej kolekcji nie kupuje...
Cytat:
snow bardzo dziekuje, jak tylko bede miala okazje wlece i poprzymierzam. odpowiedni rozmiar spodni to dla mnie rzadkosc bo mimo tego , ze mam "kobiece ksztalty" to jednak najczesciej nawet rurki mi odstaja...
jak bede miala okazje wstawie jutro zdjecia moich ostatnich nabytkow, zwlaszcza ukochanej torby i kolczykow, ktore sama robilam.

a ja sobie siedze z olejem na glowie i modle sie o kolor bo farbowanie najwczesniej za tydzien

i jeszcze pytanie do Was- uwazacie, ze w okularach mozna seksownie wygladac?? miewam skrajne opinie i juz sama nie wiem wiec opinie mile widziane
koniecznie pokaż zakupy
a okulary zalezy jak dla kogo, akurat Tobie baardzo pasuja szczegolnie te kocie ja niestety jeszcze nie znalazlam odpowiednich dla siebie bo mam bardzo drobna twarz i strasznie u mnie ciezko cokolwiek dopasowac, wiec poki co zostaje przy kontaktach.

ramoncia to pochwal sie potem zdobycza

EJ a co to za lakiero-zel? jakas nowosc? napisz cos wiecej

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-10-27 o 20:03
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:01   #1719
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

buahhot odp. w klubie

Lece pisać to dziadajstwo
Potem będą podstawy i chyba oprócz serum na cellulit zacznę nakładać serum na biust....
Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:14   #1720
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

jak Ci się spodobała to pewnie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
wiem cos o tym, sama jak pracowalam w Tally to widzialam mega roznice wlasnie w modelach spodni jedne 32 byly ok, drugie za duze, a najlepsze ze wlasnie nawet w tym samym modelu zdarzaly sie roznice:brzydal : i wlasnie pamietam ze w bershce jedne spodnie mi byly za male u mnie to cos niesamowitego jak cos mi jest przynajmniej raz za male ale ogolnie zadnych spodni tam nie kupowalam, przymierzalam sie kilka razy ale nigdy akurat jak byla wyprz nie bylam w potrzebie a z nowej kolekcji nie kupuje...

koniecznie pokaż zakupy
a okulary zalezy jak dla kogo, akurat Tobie baardzo pasuja szczegolnie te kocie ja niestety jeszcze nie znalazlam odpowiednich dla siebie bo mam bardzo drobna twarz i strasznie u mnie ciezko cokolwiek dopasowac, wiec poki co zostaje przy kontaktach.

też chudzinka jesteś? ja do tego mam manie ze spodniami, muszę mieć wszędzie idealnie dopasowane

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:17   #1721
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:24   #1722
ramoncia217
Wtajemniczenie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30187502]Treść usunięta[/QUOTE]

Też widziałam i wąchałam te zapachy Pani Walewskiej, i tak średnio mi sie podobały. Najbardziej chyb białe, bo tam są 3 kolory tych perfum
Stary 2011-10-27, 20:38   #1723
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Co do okularow to ja uwazam ze jak sa dobrze dobrane to super sie wyglada

Ja wlasnie szukam nowych oprawek, fajne jest to ze moge je kupic (nawet markowe) dosc tanio wiec wybieram i przebieram

Co do paznokci - bylam na tym japonskim manicure, podobalo mi sie, paznokcie wygladaja zdrowo i ladnie lsnia Na pewno to powtorze bo efekt utrzymuje mi sie juz 3 dni i nadal slicznie wygladaja co przy talkowych rekawiczkach w pracy jest dla mnie niezwykle bo normalnie robia mi masakre z dlonmi i paznokciami

Potem z kolezanka ululalam sie winkiem - kochana jest, normalnie kolacje dla mnie przygotowala

Mamy plany sie spotkac jeszcze w nieco wiekszym babskim gronie w sobotni wieczor na winko, popcorn i seans w domowym zaciszu u jednej z nas ale bardzo ciezko sie zgrac bo albo ktos ma dyzur, albo prace popoludniowa albo cos ale damy rade

Zaraz ide pod prysznic na podstawowe spamowanie, na razie tylko umylam wlosy dermena i mam odzywke lorysa do wlosow kreconych z kiwi. Nie jest zla

Projekt denko nadal dzielnie trwa
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:46   #1724
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Co do okularow to ja uwazam ze jak sa dobrze dobrane to super sie wyglada

Ja wlasnie szukam nowych oprawek, fajne jest to ze moge je kupic (nawet markowe) dosc tanio wiec wybieram i przebieram

Co do paznokci - bylam na tym japonskim manicure, podobalo mi sie, paznokcie wygladaja zdrowo i ladnie lsnia Na pewno to powtorze bo efekt utrzymuje mi sie juz 3 dni i nadal slicznie wygladaja co przy talkowych rekawiczkach w pracy jest dla mnie niezwykle bo normalnie robia mi masakre z dlonmi i paznokciami

Potem z kolezanka ululalam sie winkiem - kochana jest, normalnie kolacje dla mnie przygotowala

Mamy plany sie spotkac jeszcze w nieco wiekszym babskim gronie w sobotni wieczor na winko, popcorn i seans w domowym zaciszu u jednej z nas ale bardzo ciezko sie zgrac bo albo ktos ma dyzur, albo prace popoludniowa albo cos ale damy rade

Zaraz ide pod prysznic na podstawowe spamowanie, na razie tylko umylam wlosy dermena i mam odzywke lorysa do wlosow kreconych z kiwi. Nie jest zla

Projekt denko nadal dzielnie trwa
to fajna sobota się Wam zapowiada ja w sobotę z Tż do kina idę też się cieszę no i brawo za trzymanie się dzielnie przed zakupami kosmetycznymi

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

oglądam kuchenne rewolucje, Gesslerowa jest właśnie w chińczyku obok mnie nie wiem czy chcę to w sumie oglądać

Dbam o siebie

Stary 2011-10-27, 20:58   #1725
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

oczywiście Wystarcza odpowiednie oprawki
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30186230]Treść usunięta[/QUOTE]
chyba wszędzie są targi..
ja kiedyś mialam wielką faze na kupowanie na targach jaka ja durna byłam teraz odkryłam giełde i jest duużo taniej np spodnie z targu 90 zł tam niecałe 45.. Ja kupiłam tetreginsy za 20 tam.. na targu po 60;o;o
ale i tak i tak koszulki kupuje w sklepach bo lepsza jakość;p

byłam na otwarciu lidla nic nie było. Tzn jeden żel do mycia twarzy mnie zaciekawił bo pierwszy raz się z nim spotkalam w lidlu
tu ktoś na blogu o nim pisze..
chyba jak swój z biedronki wykończe to go kupie;p

szukając tego żelu trafilam na tę ulotkę tylko nie wiem czy to jakąs co była czy co będzie?

Edytowane przez ParoleParole
Czas edycji: 2011-10-27 o 21:04
ParoleParole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:15   #1726
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

też chudzinka jesteś? ja do tego mam manie ze spodniami, muszę mieć wszędzie idealnie dopasowane
noo i to mega chudzinka chcialabym troche przybrac na wadze.. ale u mnie taki problem ze szybko mi choloesterol skacze wiec zbyt tlusto nie moge jesc, znowu slodyczy tez nie chce jesc codziennie bo wiem ze zle dzialaja na zeby i nie tylko wiec jesli potrafie sie bez tego obejsc to po co sie zmuszac.. i tak stoi mi waga od kilku dobrych lat i mimo kilku prob ani drgnie w gore
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30187502]Treść usunięta[/QUOTE]
tez wachalam je, 2 mi sie bardzo nie podobaly ale jeden bodajze czerwony bardzo mi sie spodobal ale dopiero jak troche wywietrzal gdybym nie miala juz kilku perfum to bym go wziela, ale nie bede robila zapasow
Stary 2011-10-27, 21:16   #1727
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:

ja bym kupila, lepiej za dlugo nie mysl bo wykupia

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
mi oleje nic złego z kolorem nie robią :P
A co do okularów to kilku chłopaków powiedziało mi, że wyglądam w nich jak sexy nauczyCielka, pani profesor albo uczennica Jeśli oprawki masz odpowiednio dobrane to na pewno wyglądasz super
tez mi sie zdarzalo cos w tym typie uslyszec, ale jakos zawsze po pewnym czasie przestaje nosic i niestety, ale mi sie wzrok troche pogorszyl wiec sie zmuszam, a kontakty jakos nie przypasowaly mi, podraznione oczy tez nic fajnego. swoja droga musze obejrzec Wasze albumy bo nigdy nie mam czasu

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Ja tak na szybko bo konspekt muszę jakoś poprzepisywać ale i tak pewnie mam źle
Jednak nie nałożyłam olejku na włosy i jak na razie nie nałoże bo brak mi czasu.
Byłam dziś u kosmetyczki na nałożenie lakiero-żelu na paznokcie i mam pięknego frencza

Oj, tak znam podobny przypadek I dlatego rzadko już jeżdżę w sumie na targ.
moja kolezanka to nosi, wyglada slicznie; czyli jednak nie tylko ja mam takie "szczescie do targow"

Cytat:

koniecznie pokaż zakupy

ja znalazlam za male spodnie raz w cubusie, ale bylam w szoku; dzieki za komplement, to ma zawsze wartosc , zwlaszcza od naprawde ladnej dziewczyny

Cytat:

o matko to ja bym z takimi wymogami doatd moze ze 3 pary kupila

skad mozesz kupic dosc tanio markowe?? ja ostatnio kupowalam na twojesoczewki, poa dluuuga realizacja swietnie, a co dla mnie fajne to przy tych kocich jest ich lekkosc

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2011-10-27, 21:24   #1728
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

o taki http://www.hm.com/pl/product/95471?article=95471-B

brzmi jak Marywilska
Piękny ten sweterek.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Przykro mi, że nie możesz napisać tego co byś chciała
Mój nam powiedział, że konspekt się przydaje do pisania pracy a ja tego zupełnie nie widzę, bo widzę czarną ciemność
Muszę w końcu pojechać na seminarium, albo zadzwonić do promotora, ale jakoś zebrać się nie mogę, a już pracę powinnam dawno zacząć.
W ogóle właśnie ciężko jest mi to wszystko ogarnąć i zacząć.

Cytat:
buahhot dzieki za radę, kupie ją jutro. Strasznie mi sie podoba

Zmyłam makijaz, zaraz idę zrobić maseczkę na twarz, potem kąpiel, masaz syrenką, balsam. krem na łapki i chyba spac.
To później pokarz zdjęcie torebki.

Ja zrobiłam projekt na studia. Tż mi pomógł i musiałam go umieścić na facebook'a.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:30   #1729
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
noo i to mega chudzinka chcialabym troche przybrac na wadze.. ale u mnie taki problem ze szybko mi choloesterol skacze wiec zbyt tlusto nie moge jesc, znowu slodyczy tez nie chce jesc codziennie bo wiem ze zle dzialaja na zeby i nie tylko wiec jesli potrafie sie bez tego obejsc to po co sie zmuszac.. i tak stoi mi waga od kilku dobrych lat i mimo kilku prob ani drgnie w gore

tez wachalam je, 2 mi sie bardzo nie podobaly ale jeden bodajze czerwony bardzo mi sie spodobal ale dopiero jak troche wywietrzal gdybym nie miala juz kilku perfum to bym go wziela, ale nie bede robila zapasow
o możesz zdradzić ile ważysz i ile masz wzrostu?

Cytat:
ja bym kupila, lepiej za dlugo nie mysl bo wykupia

tez mi sie zdarzalo cos w tym typie uslyszec, ale jakos zawsze po pewnym czasie przestaje nosic i niestety, ale mi sie wzrok troche pogorszyl wiec sie zmuszam, a kontakty jakos nie przypasowaly mi, podraznione oczy tez nic fajnego. swoja droga musze obejrzec Wasze albumy bo nigdy nie mam czasu

moja kolezanka to nosi, wyglada slicznie; czyli jednak nie tylko ja mam takie "szczescie do targow"

ja znalazlam za male spodnie raz w cubusie, ale bylam w szoku; dzieki za komplement, to ma zawsze wartosc , zwlaszcza od naprawde ladnej dziewczyny

o matko to ja bym z takimi wymogami doatd moze ze 3 pary kupila

tez uzywam tych kkremow, ale na jesien wole mocniejsze, ostatnio kupilam z joanny z mocznikiem , razem z balsamem do ciala i oba moge polecic, sa swietne i tanie

skad mozesz kupic dosc tanio markowe?? ja ostatnio kupowalam na twojesoczewki, poa dluuuga realizacja swietnie, a co dla mnie fajne to przy tych kocich jest ich lekkosc
hehe no niestety wymagająca jestem w tej kwestii

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Piękny ten sweterek.

Muszę w końcu pojechać na seminarium, albo zadzwonić do promotora, ale jakoś zebrać się nie mogę, a już pracę powinnam dawno zacząć.
W ogóle właśnie ciężko jest mi to wszystko ogarnąć i zacząć.

To później pokarz zdjęcie torebki.

Ja zrobiłam projekt na studia. Tż mi pomógł i musiałam go umieścić na facebook'a.
i taniutki

Dbam o siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 21:42   #1730
zielone_oko
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cieszę się, że o mnie pamiętacie
U mnie wszystko ok. Trochę nauki mam.. Bez sensu trzeci rok, a tu muszę się uczyć
też łączę się w bólu pisania pracy licencjackiej. Za miesiąc muszę oddać 1 rozdział, a nie mam na razie nic
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:44   #1731
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Cieszę się, że o mnie pamiętacie
U mnie wszystko ok. Trochę nauki mam.. Bez sensu trzeci rok, a tu muszę się uczyć
też łączę się w bólu pisania pracy licencjackiej. Za miesiąc muszę oddać 1 rozdział, a nie mam na razie nic
no lepiej tak niz to co ja zrobilam bo cala mgr pisalam w dwa maks trzy tygodnie, spalam po 2 godziny na dobe i mieszkalam w bibliotece

Stary 2011-10-27, 21:48   #1732
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
no lepiej tak niz to co ja zrobilam bo cala mgr pisalam w dwa maks trzy tygodnie, spalam po 2 godziny na dobe i mieszkalam w bibliotece
Podziwiam
Ja bym pewnie do tego jeszcze płakała, że się nie wyrobię
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 22:03   #1733
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziewczyny, uwazacie, ze ta dziewczyna ma dobrze rozprowadzony brazer?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09024.jpg (20,6 KB, 60 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 22:37   #1734
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Podziwiam
Ja bym pewnie do tego jeszcze płakała, że się nie wyrobię
to tez robilam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
sadzac po charakterze makijazu przejdzie, ale moze ciut brakowac do idealu

Stary 2011-10-28, 07:26   #1735
kobietasukcesu
zawsze mam racje

party: wieki nic z avonu nie miałam ale tej maseczki z minerałami z morza martwego swego czasu parę tubek zużyłam.

jak dojdzie Ci ta silica napisz mi czy ma żelatynę w składzie, bo ostatnio oglądałam różne tabletki w sp i wszystko otoczone żelatyną, a ja tego nie przełknę

Druga sprawa to pochodzenie tych witamin Dlatego zanim coś połknę albo nawet zjem to się muszę naczytać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:28   #1736
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Chyba mnie coś bierze, a nie mogę być teraz chora

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:30   #1737
kobietasukcesu
zawsze mam racje

julianna-p: nie chodzę na targ, właśnie z powodu nachalności sprzedawców, braku warunków do mierzenia itd.
Po drugie u nas wcale taniej na tych targach nie jest jeśli chodzi o rzeczy ładnie wyglądające

32 rozmiar, wow. Taki masz metabolizm super czy z czego to się bierze?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 08:13   #1738
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 08:23   #1739
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Nieźle wygląda. Trzeba jednak pamiętać, że robienie makijażu przy sztucznym świetle to nie jest dobry pomysł ;-)

Edytowane przez guantanamera
Czas edycji: 2011-10-28 o 08:37
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 09:08   #1740
marta 85
Wtajemniczenie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30191894]Treść usunięta[/QUOTE]

Uuuu to współczuję operacji, właśnie TŻta co roku bolą zatoki Od wczoraj już go coś brało i wziął polopirynę na noc, oby bardziej nie zachorował

buahhot wg mnie ładnie ma pomalowane

Nic mi się dziś nie chce, a miałam do fryzjera pojechać

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości