|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wysokie, kobiece, modne. Wszystkie wysokie wizażanki łączmy się!!! cz. II
patiuszka co za obrzydlistwo, jestem w szoku
az sie boje isc do kuchni![]() dasiulka dziękuję bardzo ![]() ![]() Vilandre a jakie np warzywne?
|
|
#2702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
Mnie to nigdy nie spotkało, ale faktycznie taki widok może zrazić człowieka do jedzenia. Ja mam coś takiego z kapustą pekińską. Raz zjadłam taką z czarnymi kropeczkami i potem 4 dni chorowałam po tym dziadostwie..... okazało się, że to jakiś rodzaj pasożyta, który potem rozwijał się w moim brzuszku...
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe ile takich robaków nieświadomie zjadłyśmy
Od dziś będę wszystko sprawdzaćJa leżę i oglądam top model, macie jakieś faworytki?
|
|
#2705 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z tymi mączniakami to też swoje przeżyłam, kiedyś brat nawet zupę ugotował i pływały robale, bo nie zwrócił uwagi a toto było w kaszy. Fuj!
Od razu życzę Wam miłego, udanego pogodnego weekendu, bo jutro w natłoku spraw pewnie nie będę miała czasu napisać cokolwiek. Nie pijcie za dużo alkoholu i nie szalejcie za bardzo. I żeby zbyt dużo smutków też nie było! Do zobaczenia Kochane we wtorek późnym wieczorem lub środę!
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
kejtigda[- ja też top model ogladam. Faworytki nie mam oczkolwiek jestem za vierą. Denerwuje mnie Ania:/ juz nie mogę jej słuchać!!
naina_- Miłego weekendu. Ja wybieram się do domku i robie sobię dłuższy urlopik
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Rozeznanie
|
mole spożywcze... nawiedziły nam mieszkanie, połowa jedzenia do wywalenia... :/
Ale! Moje Drogie! Jestem od godziny ok. 12.00 licencjatem! Nareszcie! |
|
|
|
|
#2708 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
słyszałam kiedyś o przypadku kiedy to dziadostwo zagnieździło się w magazynie jakiegoś dużego hipermarketu. na początku nieświadomie sprzedawali towar z robactwem, ale na szczęście szybko się zorientowali i w porę zareagowali ![]() przecier pomidorowy na sosy do makaronu, buraczki konserwowe, cebulka marynowana, czosnek w marynacie, ogórki kiszone/konserwowe, gotowa surówka w occie z ogórków, marchewki i papryki, ćwikła z chrzanem, papryka w occie, jakieś grzybki (chociaż nie wiem czy się już nie skończyły). moja mama jeszcze robi sosik do makaronu - miksuje na gładką masę pomidory, paprykę, cebulę, czosnek do tego przyprawy i wekuje. chyba już skończyły mi się pomysły ![]() oo.. zapomniałam, że dziś TopModel mi najbardziej podoba się Oliwia ogólnie Anka ma bardzo dobrą twarz do modelingu (i figurę), ale kompletnie nie trawię jej jako osoby. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
we wszelkich ankietach możesz już wpisywać wykształcenie wyższe )
Edytowane przez 201607280909 Czas edycji: 2012-09-04 o 21:53 |
||
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
NIENAWIDZĘ ROBACTWA! FEEEEEEEEEE !!!!!!! I tyle w temacie :P
ostatnio u mnie po pokoju latały mole! AGAOLA!!!!!!!!!! Gratulacje!!! btw; ale miałaś dziwny termin na obronę ! taki chyba ni w pięć ni w dziesięć? czy Ci pasowało? Tak czy inaczej EKSTRA! Co do Top Model, to nawet polubiłam te dziewczyny ogrooomna przepaść!W sumieciężko jest mi się wypowiadać. Nie wiem na ile to wszystko realia, a na ile medialna fikcja Lubię Vierę:P Jest taka normalna, a jednocześnie sprawia wrażenie osoby, która by sięodnalazła w modowym światku. W ogóle wszystkie są sympatyczne. Aga! Fajnie że miałaś okazję przeżyć taką przygodę
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-10-27 o 00:38 |
|
|
|
|
#2710 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
26 listopada to na pewno będzie zimno więc zostaje też problem związany z butami itd... ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Dynia+brzoskwinia+imbir+c ynamonGruszki z imbirem Malinowy dżemik Śliwkowe powidła Aroniowe powidła Wszystkie poza aroniami z racji ich cierpkości są bez cukru !!!Zapraszam na degustację ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
dobra glownie o molach to ja jestem przed sniadaniem i nie chce sie wypowiadac...zaluje ze czytalam
GRATULUJE LIC!!!!! **ej juz prawieeeee WEEEKEND! wczoraj rozpakowalam (gossip girl. whiskey. chipsy) polowe rzeczy... (rzeczy dalej w kartonach) urzadzilam wystroj (kartony podpieraja listwy ktore brat przykleil zeby sie dobrze trzymaly) taka jestemdzisiaj przewoze reszte rzeczy... jak ogarne :P
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję
Wysokie rośniemy w siłę![]() Kawuszka, Vilandre jakie pyszności, muszę się jeszcze złapać na ogórki, przeciery i jakieś powidła Kawuszka a kościelny kiedy? Listopad faktycznie ciężka pora na ubranie się, ale na pewno parę minut zimna wytrzymasz, w koncu ślubu za często się nie bierze ![]() Obliczylam, zeby wejsc w spodenki muszę mieć 59cm w tali ![]()
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
59... łooooooooooooooo matkooooooooooooo
![]()
|
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
a ja się pochwalę, że długi weekend mam od jutra aż do 6 listopada
welcome długieeee spanie, gotowanie, przyjaciele i polowanie po lumpeksach![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooooooooo matko, jak opracujesz plan jak to zrobići Ci się uda, to się podziel, też chcę mieć w talii 59 xD albo chociaż 69 :P żartuje, ja mam ok. 65, ale mieć w talii 59?! to musi być boooOooskie
|
|
|
#2717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam dzisiaj chaberkową bandażówkę w new look, ponieważ bardzo odświętnie będę się stroiła na ślub kościelny. Była ładna sukienka dzisiaj ale za 400zł...lekka przesada. Do tej chabrowej sukienki założę pomarańczowe buty i dodatki 10 minut przysięgi i koniec sprawy Poza tym pogoda może być różna
|
|
|
|
|
|
#2718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja sobie ustawiłam urlop na 5-9 grudnia i już nie mogę się doczekać, choć to jeszcze tyle czasu ![]() Cytat:
New Look ma stronkę i na niej są pokazane ciuchy, więc możesz linka wkleić ![]() udało mi się wymyślić co kupię TŻtowi na urodziny. PlayStation Portable (kiedyś, któraś z Was myślała, żeby to kupić swojemu TŻtowi i teraz korzystam z tego pomysłu) - na spółkę z jego mamą powiedziałam jego mamie, że się nad tym zastanawiam, ale nie wiem sama, bo taka konsolka jest droga, więc zaproponowała, że dorzuci połowę i to będzie wspólny prezent.wczoraj za to TŻ spytał się mnie wprost co chcę na urodziny (mam 5 listopada), bo on niestety nie ma teraz głowy do wymyślania prezentów. i teraz siedzę i myślę. nie wiem nawet za ile mam ten prezent wymyślić, dlatego chyba zrobię listę kilkunastu rzeczy w różnych przedziałach cenowych i niech wybierze to co mu będzie najwygodniej kupić. |
||
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze sobie drogie prezenty dla siebie wybieram, jestem trochę pazerna ale chociaż mam ladne pamiatki
![]() Co do tych 59 to licze na diete i hula hop, nigdy tyle nie mialam ale sprobuje Na razie 2 dzien diety leci i pozytywnie, poza tym ze kolacje zastępuje alkoholem ale nie mogę odmowić bo ciągle ktoś mnie namawia![]() Kawuszka, pokaż sukienke, kocham ten kolor Ja poza halloween nie mam planow na dlugi weekend, raczej kac i oglądanie filmow
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe,Vilandre, siostro! Ja mam urodziny 6 listopada
Skorpionice są dość poryte Uważam że mam dość ciężki charakter do życia we dwoje.To ja zastanawiałam się nad PS... Nadal myślę, ale nie wiem czy TŻ zasłużył
|
|
#2721 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja kupię te PSP prawie na pewno, ale jeszcze zastanawiam się nad Kindle - TŻ chciał kupić, ale stwierdził, że jest za drogie i się nie opłaca i zrezygnował. a w sumie jest tańsze niż PSP jeśli się zamówi z amerykańskiego Amazona (110$), więc dlatego nie skreślam go z góry muszę to obgadać z jego mamą skoro ma się dorzucić
|
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj skorpiony, z doświadczenia wiem że fajni ludzie ale do życia hardcore
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
http://www.newlook.com/shop/womens/d...rtDisplayPrice
Proszę bardzo To link do niej. Kurde u nas w galerii żadnej przeceny na nią nie było a tutaj jest... :/ Mało istotnie jest chaberkowa do tego pomarańczowe buty i dodatki jak pisałam i mogę iść przysięgać Chociaż tak się zastanawiam i przejmuję, że może mogłam kupić inną, inny kolor itp. Z tym że naprawdę ciężko było coś wybrać. Teraz królują ciepłe sweterkowe tuniki i takie bardziej na co dzień i nie mogłam nic znaleźć. Chyba nie powinnam się przejmować bo swój prawdziwy dzień będę miała za 10 miesięcy ! |
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
wyznanie o drogich prezentach - mistrz na poczatek dnia ;D
ja nigdy nie wiem co chce... tzn teraz na parapetowke to bym cala liste stworzyla a wczoraj znow sie przeprowadzalam... z kumpela obejrzalysmy housa, detektywow i inne gowna na tvn ;D nie rozpakowalam nic!
|
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam zawsze multum pomyslow na prezenty, a jak ktos nie ma pomysłu to nie gardze torebkami, butami ani biżuterią![]() Kawuszka fajnie, podoba mi się że na cywilnym można kolorowo wyglądać
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
2 godziny i weeekend!!
dzisiaj wieczor wolny i party!!! jakie nigdy nie mialo miejsca ![]() szczegoly wkrotce ![]() a poza tym ide dzisaij pogadac z A. zeby mu powiedziec co czuje.. bo na dobra sprawe nigdy nie mialam okazji... mozliwosci... nigdy nie bylam przygotowana na zadna z tych rozmow... ide do klubu(wiem nie powinnam stawiac go przed brakiem wyboru..ale w sumie on biorac mnie na kawe tez mi nie dal wyboru) i powiem ze nie wyjde jak mnie nie wyslucha.
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
A co chcesz mu powiedzieć?
Ja po kilku weekendach zamulania zakladam 16cm obcasy, kiecke z top shopu i ide sie tak zabawic do sopotu ze nie bede pamietac powrotu Jak to mowię, wyjde na imprezę jak Megan Fox, wrócę jak Amy Winehouse
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
ahahahaha no nie moge!! to ja dzis tez tak zrobie;D aczkolwiek w adidasach chyba bo mi sie nie cche szpilek zakladac
![]() chce zeby jasno wprost mi powiedzial ze to koniec czesc nigdy nic albo w druga strone "rzepraszam inaczej nie potrafie" dla mojego serca to za malo ja musze ruszyc swoim zyciem. owszem fakt ze to koniec mi nie ulatwi ale nie bede zyla ta pier%^&^ nadzieja. przeplacze miesiac zjem tone czekolady i ogarne sie. a nie bede sie zastanawiac czy moze jednak... ze mi go szkoda... ze tesknei ... czy moge napisac. nie to nie. ej ej i prosze zwrocic uwage na moj podpis;D nastapil znow progres w zbieraniu keszzu
|
|
#2729 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz fajnie, łatwiej będzie Ci kupić mu wymarzony prezent. Matka mojego faceta w życiu by się nie dołożyła do takiego prezentu, poza tym w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Mniejsza z tym, Ty też nie masz różowo, czytałam o Twoich przeżyciach z "teściową" . widać że jednak wszystkie teściowe to straszne zołzy, prędzej czy później ta smutna prawda wychodzi na jaw Cytat:
Cytat:
chociaż nie wpadłabym chyba na takie połączenie kolorystyczne, to uważam, że to będzie ekstra Cytat:
Ciekawe co mi da pod choinkę i na urodziny :diabalek:Cytat:
![]() Co do A; walcz o swoje szczęście Cytat:
Progres znaczący, 8 % to mega! U mnie w portfelu tego nie widać, mikołaj chyba mnie ominął?
|
|
|
#2730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja na razie mam tylko długi wypłatę mam mieć dopiero 14.11 będę mogła porządnie zaszaleć (pierwszą zamierzam wydać calutką ), a potem też zaczynam oszczędzać na samochód (chyba, że mi się plany pozmieniają, bo myślałam jeszcze o jakimś fajnym smartphonie i o lustrzance)
Edytowane przez 201607280909 Czas edycji: 2012-09-04 o 21:54 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

az sie boje isc do kuchni

Poradziłam sobie z tym chowając wszystkie zapasy do plastikowych pojemników lub słoików a te latające tłukłam kapciem przez długi czas.
W końcu się skończyły. U mojego męża zalęgły się kiedyś w pracy w magazynie kuchennym, a u mojej koleżanki w makaronie
)

**

Ciekawe co mi da pod choinkę i na urodziny :diabalek: