| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-10-28, 18:12 | #751 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:13 | #752 | ||||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat: 
  W razie czego wezmę trochę wychowawczego  Cytat: 
  Cytat: 
  Teraz bym kupiła, ale spodni mam aż nadto  Cytat: 
  Cytat: 
  Nie wiem, ile miałam przed ciążą, ale teraz w 25 tc mam 90 cm. Cytat: 
  Dziewczyny dziękuję wszystkim za odpowiedzi do pytań dot. wyprawki  I za miłe komentarze na temat mojej nowej sukienki  Już jestem po wizycie. Z Dzidkiem wszystko ok  Dostaliśmy zdjęcia, na których nic nie widzimy  Mały waży 760 gram (25tc), nie wiem ile ma wzrostu, bo ta funkcja w usg się zepsuła :/ Po wizycie odwiedziłam koleżankę, od której dostałam śpiworek na 74  Jest śliczny  No i jest kolejną koleżanką, która obiecuje jakieś ubranka po swoim. Tylko, że ja już chciałabym uzupełniać braki a ona do mnie dopiero z tekstem, że kiedyś się umówimy, to obejrzę, co chcę od niej... A głupio mi było powiedzieć, że najchętniej to już bym coś wybrała... No cóż najwyżej przełożę kupno ubranek na później. | ||||||
|     | 
|  2011-10-28, 18:18 | #753 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  . Mówi do mnie: Gosia jak stoisz odwrócona plecami i ktoś nie wie, że jesteś w ciąży, to myśli "niezła laska", a jak się odwrócisz to  what the fuck   | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:21 | #754 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
  echhh jak sie czasem porzadnie w czerep nie walne, to osiol ze mnie wychodzi faktycznie panikuje  Cytat: 
 nie mam zimowych butow, ktore by pasowaly do nie-rurek  a z tymi ubrankami, to ja bym sie chyba nie czaila i normlanie zapytala, czy moglabym jak najpredzej je wziac, zeby spokojnie przepatrzec, uprac i wiedziec, co dokupic... 
				__________________ Dżony | ||
|     | 
|  2011-10-28, 18:23 | #755 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Od poprzedniej wizyty przybyło mi 1,1kg. Lekarz nic na to nie powiedział, ale teraz zaczęłam się martwić, czy nie za mało... Nie ma się co przejmować, bo zwariujemy   | ||
|     | 
|  2011-10-28, 18:23 | #756 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:24 | #757 | |
				 | 

Cytat: 
  to ekstra,ze tak o Tobie mowia jestes widac hot mama    
				__________________ Dżony | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:25 | #758 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:26 | #759 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Bdg 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2011-10-28, 18:29 | #760 | |
				 | 

Cytat: 
   odnosnie spodni to niestety u mnie w lumpkach nie ma nic ciekawego i chyba tez cos z netu bede musiala zamowic, ale z 36 tez maly wybor raczej i tez musze rurki bo do kozakow zeby weszly  , weszlam wczoraj do sklepu ciazowego i zerknelam na jeansy przecenione, nie no ladne byly ale na przecenie za 179 zl   | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:32 | #761 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Dziewczyny czy Wy też macie problem ze wstaniem z łóżka z rańca??   jest to dla mnie mega wysiłek  stękam jak stara babcia.. a żeby włożyć buty... to jest jakaś masakra!!!  Teraz bebzun rośnie z dnia na dzień coraz większy!!! Chyba wziął się do roboty  już czasik na niego  Cytat: 
  Cytat: 
  ok  norma- faceci...  Cytat: 
  nie wiesz, że płetwal błękitny tyle???  Cytat: 
  położyłam się - ale nie zasnęłam i chyba troszkę mi to pomogło...    Cytat: 
    canpol i baby ono rządzi!  soryy... i jeszcze jedno:: Podpaski bella prosto Z TORUNIA RZĄDZĄ!!!!!!     
				__________________ Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-28 o 18:35 | |||||
|     | 
|  2011-10-28, 18:32 | #762 | |||||
				 | 

Cytat: 
 bo ja tak mam od czasu do czasu i samo przechodzi po chwili- to ponoć normalne, bo wszystko się 'rozciąga'  no cholera jasna  musiałam iść i się zmierzyć  dla mnie wstanie z łóżka to mega wysiłek!  95 cm/ 28 tydzień  Cytat: 
  a ja mam mniejszy brzuch od Ciebie i mam 95! no weź przestań no! bo Ci nastrzelam!!!  Cytat: 
  wypłacz się, połóż, zrób popcorn, obejrzyj film... może przejdzie!    Mnia strasznie boli kość ogonowa  Cytat: 
  dokładnie!!  Cytat: 
  popłakałam sobie, a malutki się wiercił niemiłosiernie... chyba chciał  mnie pocieszyć...   
				__________________ | |||||
|     | 
|  2011-10-28, 18:34 | #763 | |
				 | 

Cytat: 
   klask  i:dla Dzidka! | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:36 | #764 | ||||
				 | 

Cytat: 
 ja czytalam, ze te zniedowaga moga szybciej i wiecej tyc, a pozniej tak samo szybko to gubia, wiec w ogole nie biore do glowy tych dodatkowych kilogramow tutaj z tym obwodem spanikowalam, ale tez juz sie uspokoilam  Cytat: 
   Cytat: 
  ja wlasnie tez musze miec cod do kozakow i do emu, bo innych butow na zime brak Cytat: 
 chuderlaki  Czubasku, my tez trzymamy! 
				__________________ Dżony | ||||
|     | 
|  2011-10-28, 18:39 | #765 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:39 | #766 | 
				 | 

Za tydzioche wraca moja małża     Czy Wy też pijecie 2 litry dziennie??  mi kazał 2-2,5 ... a ja dociągam tylko do 1,5 litra  Kropeczka  za udaną wizytę   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-10-28, 18:40 | #767 | |
				 | 

Cytat: 
  a strzelaj, strzelaj ujedrni mi sie pupsko  tz wrocil, ide jeeeeeeesssscccc   
				__________________ Dżony | |
|     | 
|  2011-10-28, 18:45 | #768 | ||
				 | 

Cytat: 
   muszę sobie jakiegoś łocha znaleźć...    ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat: 
  jestem zazdrosna!  Ale pamiętaj... my trzymamy razem sztamę!  A żebyś wiedziała, że nastrzelam  normalnie smaruj dupsko, żeby tak nie bolało!   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-10-28, 18:46 | #769 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Raz mu wybaczę, ale jak to się jeszcze raz powtórzy to    Ostatnio jak leżałam w łóżku, to wystawiłam rękę do góry i stwierdziłam, że przydałaby mi się taka drabinka do podciągania, jak w szpitalu są   | ||
|     | 
|  2011-10-28, 18:46 | #770 | 
				 | 

nie mialam drobnych   ale zablysnelam 200 zl najwiekszy nominal, burzuja zgrywam a moglam podziekowac za reszte  Agatek ja to nie moge sie dobudzic ostatnio, budze sie zerkne na zegarek zasypiam i tak z 10 razy, az dochodzi ta godzina, ze niedlugo corka ze szkoly wraca, wiec z przyzwoitosci sie zwlekam...  dzisiaj TZ jechal na przeglad moim autem i wczoraj nastawil telefon na 8 bo musi wstac, o 8 zadzwonil budzik, wylaczyl go i mowi jeszcze godzinka i wstalismy po 10   | 
|     | 
|  2011-10-28, 18:47 | #771 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Ja nie wiem czy pije, jak chcę to pije, czasem to przez 3 godziny idą dwie żywiec zdrój te 1,75l Za to na potęgę wcinam kabanosy sokołowa  Cytat: 
 mi mąż chce taką drabinkę zamontować   Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-10-28 o 18:51 | |||
|     | 
|  2011-10-28, 18:56 | #772 | ||
				 | 

Cytat: 
  ) i ładnie szybko zasypiam i budzę się na siki weroniki w nocy tylko  A przed 10 już budzę się ekstra wyspana- już nie śpię do 12-13  chociaż dziś się zmusiłam  Z dwojga złego lepiej dobrze spać i ledwo co się zbudzać, niż mieć nieprzespane nocki wiesz?   Cytat: 
  pierwszy raz pomógł mi gin 1.10 jak byłam razem z A. na badaniu, a potem w szpitalu pomógł  im większy brzuch, tym ciężej   A ja drabinki nie miałam w szpitalu  pod prysznicem tylko były  idę sobie zrobić kakao...   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-10-28, 18:56 | #773 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Mx 
				 | 

Cytat: 
  za zakupy Cytat: 
 Jest ok, uspokój się  Cytat: 
  Cytat: 
      padłam  Cytat: 
  A teraz jeszcze biegam w sportowych butach, które trzeba wiązać, i to jest dla mnie nie lada gimnastyka   
				__________________ Damska torebka nie jest po to, żeby cokolwiek w niej znaleźć,  tylko po to, żeby w niej wszystko było   | |||||
|     | 
|  2011-10-28, 18:57 | #774 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale masz spust z tymi żywcami! dziewczyno!   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-10-28, 19:00 | #775 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Mx 
				 | 

Cytat: 

__________________ Damska torebka nie jest po to, żeby cokolwiek w niej znaleźć,  tylko po to, żeby w niej wszystko było   | |
|     | 
|  2011-10-28, 19:10 | #776 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Basen odpada raczej, a co do ćwiczeń, to próbowałam, ale więcej bólu niż ulgi. Jedyne co pomaga doraźnie, to masaż, ale to tylko wtedy kiedy mąż pod ręką  Cytat: 
  Koleżanka powiedziała, że dla niej to była po prostu słodka woda  90cm w 26+5tc Cytat: 
  Cytat: 
  Ale założyć buty, to już powoli się robi ceremonia  na dodatek nie mamy w korytarzu na czym usiąść, ale ostatnio wykorzystuję do tego piec do gitary  No i podnieść się z kanapy to hardcore  _________________________ ___________ Mąż z kumplem na koncercie, a ja mam wieczór dla siebie  Zamawiam zaraz na all prezent gwiazdkowy dla szwagra, a że sklep jest dziecięcy, to od razu kupię kilka rzeczy  i tak muszę płacić za kuriera, więc za jednym razem będzie   wezmę podkłady do przewijania, majtki jednorazowe, grzechotkę i aspirator i te całe paklanki   
				__________________ T. 16.1.12  Z. 30.6.14  A. 7.2.17  G. 9.1O.18   | |||||
|     | 
|  2011-10-28, 19:22 | #777 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Bobasowo :) 
				 | 

dobrze ze was mam   ide na dobre i na zle i spac  dobranoc 
				__________________ Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami  http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png | 
|     | 
|  2011-10-28, 19:29 | #778 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Bdg 
				 | 

o nieee   słodka woda to to na pewno nie była :/ nie wiem czy plastikowy kubeczek, czy ta glukoza tak brzydko pachniała.... Generalnie cieszę się, że mam to za sobą. Oby nigdy więcej  I nie dziwię się, że Agatka puściła hafta po tym, bo mnie, mimo że uwielbiam słodkie też dużo nie brakowało.... | 
|     | 
|  2011-10-28, 19:31 | #779 | |
				 | 

Cytat: 
  Fajna chyba sprawa z tym  majtki wielorazowe, grzechotkę, aspirator i paklanki też mam!  A wiesz jak te woreczki- paklanki pięknie pachną???  A ja idę się wykąpać bo już woda na mnie czeka   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-10-28, 19:31 | #780 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Cytat: 
  Ja z butami nie mam problemu jeszcze, nawet udaje mi się na stojąco je założyć  No mam, mam spust tylko potem 4 razy do łazienki biegam w nocy. nawet szwagierka przed chwilą się śmiała, bo zawsze punkt 1 w nocy słyszy tup tup tup, skrzypienie drzwi , spłukiwaną wodę w kibelku, i znów tup tup tup.  Wiecie co mi ostatnio babcia powiedziała? Żeby w późniejszych miesiącach ciąży nie przenosić ciężaru ciała na ręce to znaczy żeby zawsze ktoś mi pomagał wstać, bo jak ona podparła się na dłoniach i wstała rankiem to wieczorem urodziła bliźniaczki a była w 7 miesiącu. Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-10-28 o 19:33 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

chyba znów se dziś poryczę
 chyba znów se dziś poryczę