|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Przyczajenie
|
Podczepiam się pod posta CzarnejDamy2394 tyle, że ja szukam rozbiórki perfum guerlain chamade lub/i nahema
. Również nie jestem oblatana w szukaniu . Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Te zapachy rozbierane są bardzo rzadko - ja z rok temu albo i dwa rozbierałam Chamade, a rozbiórki Nahemy w ogóle sobie nie przypominam. Niewykluczone jednak, że coś takiego się zdarzy. Tytuły nowych wątków wyświetlają się na dole strony po wejściu na forum, trzeba śledzić, nie ma innego sposobu.
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaginęło gdzieś Mauboussin Historie d'Eau...
Było, było (nawet na wizażu większe zakupy) i się zmyło... normalnie zniknęło, pod ziemię się zapadło ![]() Będę bardzo wdzięczna za namiar, skąd można historię wody wytrzasnąć |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rzeczywiście, na allegro posucha, choć jeszcze niedawno trochę Histoire d'eau było. Znalazłam na e-bayu, np tu http://cgi.ebay.pl/HISTOIRE-DEAU-MAU...item5196118db8 |
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
Reb'l fleur - gdzie w PL
Nie wiecie moze gdzie można w Polsce kupić Reb'l fleur Rihanny ? Dokładnie chodzi mi o Warszawę. W załączniku zdjęcie buteleczki, może gdzieś wam się rzuciło w oczy.
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reb'l fleur - gdzie w PL
a chcesz kupić, czy tylko przetestować?
bo jeśli przetestować to nie pomogę natomiast z zakupem nie ma problemu, w sklepie internetowym można kupić np tu http://www.e-glamour.pl/product-pol-...rfumowana.html
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wolałabym stacjonarny sklep, żebym mogła je uprzednio powąchać, bo jak narazie zaciekawiły mnie tylko opisy w sieci, teraz trzeba skonfrontować je z rzeczywistością
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo wiedziałam, gdzie mam się wpisać, ale może tu będzie dobrze
![]() Kochani, jechałam dziś tramwajem i stał koło mnie chłopak, młody, chyba student (gadał z kolegą o zaliczeniach) i pachniał tak zarąbiście, że przez całą drogę węszyłam jak najęta Musiałam mieć dziwny wyraz twarzy, bo młodzian co rusz na mnie zerkał, wyraźnie zmieszany . Zapach był raczej ciężki, orientalny, z wyraźną nutą dymu fajkowego w typie Amphory i wanilii, albo czegoś równie słodkiego. Było też sporo przypraw, umiarkowanie pikantnych, ale z pazurem. Zdecydowanie był to męski zapach, jednak bez cedru, wetiweru, lawendy, które dodają charakteru większości męskich wód. Trudno powiedzieć, czy był to zapach z wyższej półki, niewykluczone, że tak. Co to mogło być Pomożecie? |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
Opium?
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Szukam Tom Ford -White Suede. i niestety nie w stanie kupić 50 ml |
|
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
a czemu nie masz dostepu przez ebay nie płatności pay pal?
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wszystkie pewnie znacie Flowerbomb extreme (ja niuchalam 100 lat temu i pamietam ledwo ledwo). I takie mam pytanie: czy one zostaly wycofane? Widze, ze sa na allegro albo innych perfumeriach w necie, ale w Sephorze chyba nie ma? Czy to jest rarytas czy jest jeszcze w produkcji?
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję perfum Paris Hilton o zapachu porzeczkowym
Witam, kilka lat temu kupiłem takie perfumy w Sephorze dla kogoś i były naprawdę dobre. Chciałbym teraz ten sam zapach-ale nie mam pojęcia, czy jeszcze jest dostępny. Jeżeli jest, to pod którą z nazw obecnie wydawanych kosmetyków od Hiltonówny (albo jakaś inna firma, ale żeby były praktycznie takie same).
Nie chodzi o pojemność i pojemnik, tylko o same perfumy. http://www.beautyboxx.co.uk/shop/hom...edp-spray.html Byłbym wdzięczny za pomoc, bo jak kiedyś byłem w Douglasie i Sephorze, to nawet nie było perfum hilton dla porównania, a obecnie nie mam możliwości tam jechać. |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję perfum Paris Hilton o zapachu porzeczkowym
Cytat:
Z powyzszego wynika, ze to klasyczna Paris Hilton, czyli taka: http://www.fragrantica.com/perfume/P...lton-1434.html Kupić mozesz tu: http://allegro.pl/paris-hilton-for-w...828191841.html Edit: w serduszku były wydawane jeszcze na pewno perfumy Just me. Tylko tam ten plastik na górze serca jest jasny: http://image.ceneo.pl/data/products/...0-ml-spray.jpg
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-10-13 o 11:01 |
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Przyczajenie
|
Rozpaczliwie szukam guerlain L'heure bleu, może ktos chce sie pozbyć chetnie przygarnę
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
|
#1103 |
|
Przyczajenie
|
ooo dziękuję
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Hej widziałam je w drogerii Natura w Warszawie na Targówku-dla mnie pachną identycznie jak Paco Rabanne Lady Million - uderzające podobieństwo
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Przyczajenie
|
Versace gdzie?
Witam mam pytanie czy ktos sie orientuje gdzie mozna powachać perfuy versace? dokladnie chodzi im o męskie takie niebieskie ;d
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie czy w salonach Yves Rocher wystepuje moze So elixir ale w wersji 15 ml - chodzi mi o takei male wersje do torebki - rok temu kupowalam taka mala 15-ke z Rose absolue. Moze ktos cos wie?
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.

nie jestem obcykana w tym szukaniu a w wyszukiwarce nic podobnego mi nie wyskakuje
proszę o odp!!! Z góry dzięki

. Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi 

Musiałam mieć dziwny wyraz twarzy, bo młodzian co rusz na mnie zerkał, wyraźnie zmieszany
. Zapach był raczej ciężki, orientalny, z wyraźną nutą dymu fajkowego w typie Amphory i wanilii, albo czegoś równie słodkiego. Było też sporo przypraw, umiarkowanie pikantnych, ale z pazurem. Zdecydowanie był to męski zapach, jednak bez cedru, wetiweru, lawendy, które dodają charakteru większości męskich wód. Trudno powiedzieć, czy był to zapach z wyższej półki, niewykluczone, że tak. Co to mogło być