|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja chce a malz nie ![]() ![]() ![]() on mowi ze jest wszystko ok. dba, caluje i jest bardzo troskliwy i w ogole. ale przytulanek nie ma prawie wcale. on twierdzi, ze jak wrocimy do PL to bedzie lepiej bo on tu w UK ma depresje i nieznosi tego miejsca. Ech... naiwnie mam nadzieje ze tak bedzie. kurcze... to sie wygadalam z bardo osobistych problemow wiec mam nadzieje ze nikt mnie nie rozpozna na tym forum ![]() najlepsze jest to ze prawie zadna dziewczyna nie ma tego problemu co ja tylko zazwyczaj odwrotny. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Twojego problemu to u nas bylo podobnie przed ciaza ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
ale się nażarłam
![]() zrobiłam filet z dorsza (smażony w panierce, z dodatkiem ziół prowansalskich), do tego surówka Colesław, ziemniaczki. Tego mi było trzeba. Zjadłam więcej od mojego męża ![]() ![]()
#3126 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aha i odebrałam wyniki krwi, mam odrobinkę za niską hemoglobinę i hematokryt, ale ledwo poniżej normy więc myślę, że nie ma tragedii... jak to wygląda u was? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
ja zjadłam talerz pomidorowej z duza ilością makaronu a TŻ zażyczył sobie pyz ze śliwkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Hemoglobinę mam w normie (12) ale hematokryt mam o 3 jednostki poniżej normy.
#3129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() TŻ dzisiaj wraca z delegacji, ale się stęskniłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
u mnie pomidorówka była wczoraj i przedwczoraj
![]() tak pyszna była, że zjadłam z dokładkami ![]() U mnie czeka czekolada mleczna z nadzieniem truskawkowym ![]() ![]()
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Emigra, Zariah, mnie kopie poniżej pępka, czasem powyżej i po bokach, ale coś w tym jest, ze pewnei wiele zależy od ułożenia dzidzi. Moja jest ustawiona główką w dół, więc ma wyżej nóżki, i wyżej sięga. Pewnie dlatego też, Aguśkę kopie po żołądku hehe
Zariah, myslę, że pewnie ejst tak jak mówi Twój Tż, że ma depresję i do tego pisałaś chyba, że więcej do niego zarabiasz, może go to gnębic i czuje się przez to mniej męski...??Warto rozmawiać i zobaczyć, jak się zachowuje podczas wyjazdów we dwoje, urlopów itp gdy stresów jest mniej. Moja przyjaciółka miala podobnie, z tym, że jej mąż nieco straszy od niej, i ona bardzo chciała, a on nie...A póżniej jakoś się unormowało, chociaż on nie ma wielkich potrzeb. Różnie bywa, staż zwiążku i wiek partnera, i wrodzony temperament plus zewnętrzne okoliczności...u nas bywa też różnie, jak jesteśmy zmęczeni to albo ja nie mam ochoty, albo Tż... Pora obiadowo-kolacyjna się zbliża. Przyżądziłam, po raz pierwszy, zupę z dynii, i muszę przyznać, że bardzo smaczna. Ale jeszcze placki ziemniaczane za mną chodzą ![]() Edytowane przez ewelajna25 Czas edycji: 2011-10-28 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz jak ja dawno takiej pysznej ryby nie jadłam ![]() ![]() (z resztą ostatnio często jest zachwycony wszystkim - a to ładnie wyglądam, a to ładnie się uczesałam, a to pyszny obiad).
![]() |
#3134 |
Raczkowanie
|
tak też właśnie na necie czytałam więc chyba nie ma się co przejmować, zwłaszcza, że mam ledwo co poniżej... Karolca, ja mam dokładnie 11,8g/dl i 35%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mi sie wydaje ![]()
![]() |
#3136 | ||||
Zakorzenienie
|
Posprzatalam cale mieszkanko
![]() Jutro juz od 6 rano montuja nam meble w kuchni (jak sie dowiedzialam ze tak wczesnie to padlam) ![]() No nic, najwazniejsze ze bede miala kuchnie w pelni ![]() Cytat:
![]() A plec na razie chce dochowac w tajemnicy ![]() Cytat:
Czasem sa dni (przewaznie te plodne) kiedy jest lepiej, ale ogolnie jest dosc sucho ![]() Ja tez w srode. O ktorej Ty? Ja o 15:30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz nie wiem jak jest bo jest rzadko, bo od pcozatku zagrozona ciaza, potem infekcja. Ale po pierwszym porodzie wszystko sie zmienilo. Moj maz wogole o mnie nie zabiegal. Nie mowie tylko o bliskiej intymnosci ale przestal przytulac, calowac, ciagle musialam o to zabiegac. Wszystko bylo z mojej inicjatywy. Bylo duzo klotni o to, rozmow, w jednej z rozmow mowil, ze przelal cala milosc na Filipa. Mogloby sie to zgodzic, bo oszalal na jego punkcie, do tej pory poswieca mu duzo czasu. Jednak o mnie zapomnial i plakalam nie raz z tego powodu. Nawet bylismy na terapii malzenskiej bo sie zgodzil. Bo ja nie moglam tego zrozumiec i w rozmowie sam tez do konca nie mogl mi tego wyjasnic wiec zdecydowalismy ze pojdziemy na terapie. Bylismy tylko na jednym spotkaniu. Potem jakos sie wszystko samo poukladalo, sama nie wiem czemu, bylo wiecej czulosci no i dzieki temu mamy drugiego bobaska (w brzuszku). Ale powiem Ci ze byl moment ze mialam dosc zabiegania o niego, bo nic nie dostawalam w zamian...bylo to trudne. Wydaje mi sie ze poprawilo sie na jakis czas. Bo to chyba taki typ, tylko ze dla mnie zawsze bylo bardzo dziwne, ze facet bez seksu moze dlugo wytrzymac, bo bez innych czulosci to wiadomo. Takze bylo roznie, zadna super bielizna nie skutkowala, moglam nago obok przejsc on tego nie zauwazal. No i jak tu sie nie zdenerwowac. Rozumiem Cie doskonale. ![]() ostatnio na wizycie dzidzia byla ulozona posladkowo ![]()
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest zupełnie inaczej, moj TŻ to istny seksoholik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podczas wyjazdów jest zazwyczaj fajnie. on ma więcej energii i więcej mu się chce. ![]() ![]() ale za 3 miesiące wracamy do Polski i baju baju staruszków raju ![]() już odliczam dni ![]() wiecie, że mnie baaaardo baaardzo pocieszyłyście. Naprawdę. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() bardzo bardzo ![]() może mój to też taki typ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam być chłopakiem ![]() ![]()
![]() |
#3140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle nie ma dnia żeby brzuch mnie nie bolał ![]() Zariah głowa do góry! To jest jak z tym króliczkiem. Chodzi o to żeby go gonić a nie mieć. Jak jedno chce to drugie nie (przeważnie) Polecam swietna książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" Przynajmniej wasza dzidzia poczęła się z miłości w etapie euforii po powrocie do siebie. Mnie prawdopodobnie mąż zapłodnił o 5.00 rano jak jeszcze spałam!!! wiecie taki relaks przed pracą!!! no cóż czasem mu się zdarzało, był bardzo delikatny i budziłam się zwykle dopiero pod koniec hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedys bylo inne usg ![]() ![]() Poza tym moj gin raczej sie nie myli ![]()
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
u mnie do zapłodnienia doszło po ostrej kłótni
![]() To znaczy mąż się sfochował o coś, nawrzeszczał, dwa dni nie odzywał (a ja przez to chorowałam okropnie). A potem się pogodziliśmy ![]()
#3143 |
Raczkowanie
|
A u nas po winku i ustaleniach, że o dziecko staramy się od stycznia przyszłego roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas po jakieś kłótni tez ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
hihi
to widzę że wszystkim się udało fuksem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Raczkowanie
|
hihi, los potrafi płatać figle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziwczyny
![]() Ja dziś padam z nóg...dosłownie... dopiero z 15 min temu usiadłam...od rana ciągle na nogach...ciągle coś robiłam...przed 14 poszłam do miasta wróciłąm o 17:30( głodna jak wilk) teraz najedzona jak świnka ![]() ![]() ![]() ![]() Karolca- też widziałam tą "Porodówkę" fajny program, realia zupełnie inne... i właśnie to ZZO, 90% kobiet tam je dostaje... właśnie...co myślicie o znieczuleniu zewnątrzoponowym?? Aguśka -u ciebie montują kuchnię, u mnie w końcu, po miesięcznej walce kabinę prysznicową ![]() *My poczeliśmy dzidzię...za pierwszym razem bez zabezpieczenia...przesuną mi się ( po wcześniejszym zabiegu) cykł i dni płodne...i myślałam, że już były...zaszaleliśmy kilka dni pod rząd... i po nich odkryłam, że właśnie mam owulację wiedziałam to bo kiedyś prowadziłam obserwację...i od razu wiedziałam, że bedzie dzidzia ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2011-10-28 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć też potrafi zzo wydłużyć poród , a czy to dla dziecka dobre ? pewnie trzeba by z lekarzami pogadać naszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mamy tu specjalistkę ![]() Ja chcę spróbować z gazem ![]()
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszyscy są tu od początku ![]() Moim zdaniem i tak ginekolog nasz własny przy porodzie będzie wiedzieć co i jak idzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.