|
|
#1261 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Hej dziewczyny
![]() Ja planuję powiększenie piersi, prawdopodobnie na początku przyszłego roku - mam kilka pytań : 1. W jakim odstępie czasu po operacji, można zacząć chodzić na siłownię ? 2. Oraz jaki rozmiar, wg. Was pasowałby do mojej sylwetki : 178cm ; 56 kg ; biodra - 90cm ; talia - 61cm ; rozmiar miseczki małe A [a raczej bardzo, bardzo małe A ] ;myślałam nad C ... Edytowane przez Katia866 Czas edycji: 2011-10-28 o 21:13 |
|
|
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam pozwolenie 2 mc po operacji Szczerze mowiac to ja jeszcze nie bylam, choc za pare dni minie mi 3 mc Dolne partie ciala zaczelam cwiczyc 2 tygodnie po operacji, ale np. przy wykrokach(bez ciezarkow ) trzymalam cycki, zeby nie skakaly Mysle ze teraz juz moglabym popodciagac sie na drazku, pocwiczyc biceps i triceps. Brzuszek tez lekko cwicze, ale klatki jeszcze sie boje i nie wiem czy wogle bedzie sens cwiczyc klatke. Moze przy okazji np cwiczac skrety tulowia na maszynie, cwicze miesnie skosne brzucha i przy okazji klatke![]() Wizualne C zelkow to staniczkowe E- moim zdaniem. Ja mam 70E ale uwazam , ze moje piersi wygladaja jak C, moze D Przy Twoich wymiarach proponowalabym minimum 450cc, a moze nawet 500cc Wrzuc zdjecie wyjsciowki i sylwetki, to Ci dziewczynki doradza
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
zabulek1
myslalam o Kolasinskim w Swarzedzu - nie mieszkam w Polsce a rodzice ochodza z Poznania - wiele osob rekomendowalo mi ta klinike wiec mam nadzieje ze lekarz jest dobry Co do terminu to tez musze sobie wszystko z organizowac bo najpierw konsultacja - mysle ze w weekend to zalatwie a potem operacje musze zgrac z feriami dzieci wiec mysle ze ok luty/marzec. Czytalam ze najlepiej jest robic operacje w pierwszym tyg po okresie - hmm ja mam "zainstalowana" spirale hormonalna - i moj okres pojawia sie nie za czesto o ile w ogole sie pojawia... Katia866 - witaj w klubie miseczek A i marzacych o miseczce C lub D - cos mie sie wydaje ze jak posiedzimy troche na forum bedziemy myslec o E )
|
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysle Ci zaproszenie to zobacz jak wyglada rozmiar E
Nie jest duzy, chociaz przed operacja chcialam C, D bo dalsze literki alfabetu mnie przerazaly![]() ![]()
|
#1265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez z rozmiaru A startuje na rozmiar C ![]() bedzie pieknie już sie nie mogę doczekać dlaczego najlepiej w tych dniach cyklu, nie kumam tego, chcoiaz mój lekarz tez robi tylko miedzy 5 a 12 dniem. ja mam spirale wiec ciezko tu u mnie okreslić. z reszta termin juz zabukowany i chocby nie wiem co kłade sie na stole 16 listopada - niezależnie od dnia cyklu chyba przez to na tym stole nie zejde cooo?? |
|
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie zejdziesz
Tak wiec przesunelam sobie o tydzien i zyje
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) no jest jak chce, zero w tym regularnosci. o ile to w ogole mozna nazwać okresem....zabulek widziałam Twoje dziewczynki piekne
Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-10-28 o 21:56 |
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
zabulek1 - rzeczywiscie sa super
dla mnie to jeszcze cos w co nie moge uwierzyc, juz niedlugo bede miala biust!!!! ![]() katia866 - a jaki ksztalt robisz? Okragle czy anatomki? Gdzies wyczytalam ze przy malym biuscie ladnie wygladaja okragle - ale pewnie to znowu kwestia gustu i lekarza... trzymam kciuki i koniecznie daj znac co i jak. Podziel sie wiadomosciami z kolezanka od miseczki A |
|
|
|
#1269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie sugeruj się tak bardzo literkami, co innego C czy D stanikowe a co innego wizualne bo dziś zupełnie inaczej dobiera się staniczki niż pare lat temu. większość dziewczynek ma tu właśnie wizualne C lub D a staniczki kupują od E, F G H Klaudeczko kochana proponuje wprowadzić samoobsługę na czas rekonwalescencji jesteś tak sympatyczna, że nikt się nie obrazi jak sam sobie talerzyk doniesie, ja nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że prowadzisz bar a nie restauracje a w takich miejscach zwykle samemu się odbiera jedzonko![]() Mya jak mi miło na Twoim cycusi było Ty masz jakieś strasznie duże łyżki, sprawdziłam swoje i miały po 7,5ml jedna spora Ikeowa 10ml tak czy siak objętość malutka się wydaje ale różnica w implanciku jest wizualnie spora i na sobie też ją widzę i czuję projekcje mają prawie identyczną ale szerokość różną, wezmę te większe bo lepiej klatke wypełnią ale jak ściskam tego swojego cycka to cały czas mam obawy, że razem z impancikiem jakiegoś giganta mi to zrobi fajnie mają te z Was co to nic nie mają bo położą implanik na klacie i tak to później będzie a my z lipnym cyckiem męczyć się musimy i głowić jak mi wyjdą cycce jak donice to sama sobie powyciągam te implanciki![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Kaja ja na różowym czytałam, że Wasza doktor bardzo restrykcyjnie przestrzega tego żeby był to początek cyklu, tam były nawet dni podane chyba między 4 a 10 dniem i dziewczyny które nie umiały tego wyznaczyć robiły jakieś badania hormonalne. rozmawiałaś z nią o tym?? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Zabulek nie wzięła tego pod uwagę 60pas 90 bioderka to i 90 w cycusiu by się przydało, napewno nie tak duży implancik, ja bym stawiała tak koło 400cc podaj obwód pod i w piersiach i roztaw suteczków wtedy coś więcej można powiedzieć
|
|
|
#1270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kati zdjecie by sie nam przydalo i obwod w biuscie i pod biustem
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-10-28 o 22:33 |
|
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
jooasi, gadałam, one sobie tam przeliczyła wyliczyła i ten 16 ma byc optymalny. ale ja nie wiem, mam jakies plamnienia pomiedzy wiec jestem lekko skołowana.
czytałam na rózowym, ze kazała komuś robić badanie hormonalne, ale to z pewnosci trwa, a ja MUSZE w listopadzie się zooperowac, bo potem bede miała meksy w pracy i nie moge sobie pozowalić nanieobecność |
|
|
|
#1272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zabciu 9cm wyższa a waży 2kg mniej, Ty jesteś szczupła (zupełnie jak ja
) ale ona jest szczuplejsza wogóle te Twoje panienki to zupełnie nie wyglądają na swój rozmiar, byłam właśnie u Emotinki w albumiku ona ma mniejsze od Ciebie a na większe wyglądają, zakręcone to masz dobrą klatke do cycków poprostu że się tak tam pięknie ułożyły![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
a do plamień się nie przyznawaj najlepiej, przy spirali to norma a jak doktor taka restrykcyjna to może mieć obiekcje ja też mam spirale ale hormonalną, przy niej czasem okres całkiem zanika ale ja mam regularnie bardzo skąpo przez 2-3 dni więc nie miałam problemu z datą
|
|
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba przeprowadzic sledztwo!!!!! Ciagle widze dziewczyny startujace z A , maja maly implancik miedzy 300a 400 a cycole takie wielkie , ze hejMam 169cm wzrostu i 58 wagi , wiec nadwagi chyba nie mam )2cm w cyckach , 65cm w pasie i 96 w biodrach Wychodzi na to, ze dupe mam za duza i widac ja, tylko ja, a cycki gina w tle No ale juz nic nie zrobie, bo diety nie dla mnie, cwicze sporo i wygladam jak wygladamJooasi zalamalam sie i ide sie napic Znowu
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-10-28 o 23:15 |
|
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
Laska nie chlej
![]() ja też waże 58 i mam 169cm, pamiętałam, że jesteśmy takie same tylko ja mam 92 w pupie za to 72 w pasie jak parówa cyckami na razie się z Tobą nie mierze a diety też nie dla mnie, nigdy w życiu na żadnej nie byłam![]() i nic Ci tam nie ginie kochana tylko właśnie pięknie się układa, jak szyte na miare ani za duże ani za małe
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-28 o 23:24 |
|
|
|
#1275 |
|
Wtajemniczenie
|
Piatkowy wieczor jest, trzeba chlac
|
#1276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Czy tylko ja niezuważyłam wczoraj kolejnego cudaka na naszym wątku?? słowo że go wczoraj nie widziałam Cytat:
Staniczek już widziałam- prześlicznie jak zwykle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy wiesz, że nasza Pani dr ma równierz specjalizację z położnictwa . I z pewnością jako lekarz położnik plamień międzymięsiączkowych za okres nie weźmie i z pewnością wie że jak się ma wkładkę okres może zaniknąć Skoro dzwoniłaś i Pani dr wie o wszystkim (mam nadzieję że tak jest )- o tym że masz problem u ustaleniem cyklu-i nie dostałaś innych zaleceń (wiem że jest sposób by ustalić lub ustawić dni cyklu) nie masz się o co martwić. A czemu Pani dr operuje tylko w te dni z pewnością dowiedziałaś się na konsultacji. Jeśli nie najlepiej zadzwonić i to wyjaśnić. Może Ci się to wydawać dziwne - ale jeśli lekarz operujący daje takie a nie inne zalecenia których się bezwarunkowo trzyma musi mieć ku temu powody które należy bezwzględnie uszanować i się podporządkować. W zamain dostajesz gwarancję że wszelkie powikania są zmniejszone do minimum- fajnie? Fajnie -ale musisz i Ty się przyłożyć i zastosować do zaleceń. A argument "muszę się zoperowac w listopadzie" jest troszkę niepoważny. To nie sklep, ani fryzjer- tu ktoś bierze odpowiedzialność za Twoje zdrowie i życieDecydując się na lekarza wymagamy od niego wiele- ale musimy mieć świadomość że i od nas się wymaga.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby szło w cycki lekarze plastycy by splajtowali---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:42 ---------- Cytat:
A łyżek w domu nie mierzyłam ja zawsze odmierzam wszystko wg znanego mi przelicznika- i o dziwo zawsze mi wszytko wychodzi1 łyżeczka to ok. 5 ml=5g wody=3g mąki 1łyżka to ok 15ml = 15g wody=10g mąki O tu sprawdzam jak nie wiem :http://pl.wikipedia.org/wiki/Jednost...rstwie_domowym Ale swoich łyżek nie mierzyłam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#1278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bylam jeszcze Chce isc ale wybrac sie nie moge![]() ![]() A juz maj niedlugo to sie poopalam na plazy![]() ![]() No w koncu z wyspy jestem, to mam morze dookola i slonce wszedzie heheheheheh![]() ![]() A rano mnie pani ciocia zaskoczyla, tak wiec wypada mi dzisiaj jesc fastfoody i pic alkohol, wiec na solarium brak czasu![]() Staniczek wyladawal po zdjeciach w szufladzie, bo pewnie kiedys sie przyda Jedzonko pojdzie w tylek hmmmmmmmmm wiem, ale mam wytlumaczenie , ze w te dni musze opychac sie smieciami, zeby miec sile ![]() ![]() ![]() Zjadlam podwojnego cheesburgera i pol sredniej pizzy, wiec nie jest zle
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była zemsta podwodniaka - no ale dlaczego u nasTylko czemu ja tego wczoraj nie widziałam- haker jakiś czy jak post 1233 zniknął i Klaudeczka ma teraz ten numerek Widziałyście to wczoraj czy nie?
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya tez pijesz???
Ja nie widzialam nic, no ale ja tu tylko z doskoku, jak mam wolny , samotny wieczor Ale widzialam jakis temat FREE PODWODNIAK, weszlam i jedyne co zrozumialam ze zdania to "kaszaloty"
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-10-29 o 00:22 |
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
morze, słońce, plaża. Oglądałam sobie kiedyś tą Twoją wysepkę na mapie-pozazdrościć tylko że tam Cię los rzuciłStaniczki z pewnością się przydadzą- w szufladzie dobrze mieć taki zapas Ja to wiem ale nie praktykuję I jak mam wyjście- kupię bluzeczkę to zawsze w domu się okazuje że stanika do tej bluzki nie mam. No i biegiem w ostatniej chwili i szukam np stanika w kolorze ecri-a wtedy wszędzie w sklepach są dla mnie ale czarne
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-29 o 00:34 |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten wątek z kaszalotem też już usunięty
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-29 o 00:33 |
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ile waży żel silikonowy? 1 l wody to 1 kg, a 1 l żelu silikonowego to ile waży? ciekawa jestem ile wazą moje implanty
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakiemus zlosliwcowi podwodniak za skore zalazl
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
w sumie znalazlam odpowiedz na swoje pytanie
![]() " Waga implantów jest różna w zależności od wielkości i rozmiaru. Implant 250 ml wypełniony 250 ml żelu waży około 250 gramów." To mam jedynie 650 gr dodatkowo a taka gruba jestem (ciężka)! kurna!
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to jest takie samo 450 gram silikonu, jak 450gram mhhhmmmmm sera np.
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
Myusia Ty się ze mnie nie śmiej
ja te moje łyżki strzykawką dziś napełniałam ale jak przyjmiemy ze mała ma 5ml to duża musi mieć max 10ml bo w życiu na niej zawartość trzech małych się nie zmieści te 25ml to jest pełny kieliszek dołączany do syropków, taka pojemność na wódeczke dla kobiety dobra![]() ja też widziałam czego Ty nie widziałaś ale za skomplikowane dla mnie było to zmilczałam
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-29 o 00:44 |
|
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
Trochę się mylisz bo ja podalam przykład ile waży LITR wody, waga zależy także od gęstości płynu. To że LITR wody waży 1 kg niekoniecznie musi oznaczać ze litr innego płynu waży jeden kg.
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaba razy dwie sztuki to prawie kilogram sobie dobiłaś
ile to cheesburgerow??
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

] ;

Szczerze mowiac to ja jeszcze nie bylam, choc za pare dni minie mi 3 mc
Dolne partie ciala zaczelam cwiczyc 2 tygodnie po operacji, ale np. przy wykrokach(bez ciezarkow
) trzymalam cycki, zeby nie skakaly

No ale juz nic nie zrobie, bo diety nie dla mnie, cwicze sporo i wygladam jak wygladam
:pa la: