![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Fałsz któremu dałam palec zabrał całą rękę. Jestem kim jestem, nie zmieniam faktu ze mam serce. Deptam po ulicy i nie pozwalam sobie wrócić. Wiedzą ze w życiu czas pospiesza by dorosnąć. Też jestem kimś, człowiekiem z sercem. I nie mów mi, nie nie masz nic tutaj, Bo serce które bije i połówki drugiej szuka, Jest Twoje, wyłącznie Twoje i dla siebie.
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
i choć byłam jego powodem uśmiechu,
wiedziałam, iż płaczę przeze mnie co noc streścimy naszą miłość w jednym uśmiechu, tym Twoim i choć raz spójrz w oczy, a przekonasz się co miałam na myśli mówiąc że w nich jest cała moja miłość - Ty w nich jesteś nie próbuj mnie, robiąc to raz dajesz mi obietnicę, że ponowisz kosztowania moich uczuć nie ma granicy miłości, to Ty sam, gdzieś w środku poczujesz, że bez tej osoby oddychanie nie jest już tak przyjemną czynnością popatrz, no spójrz czy tak planowaliśmy naszą przyszłość?
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
'Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością i poczuła że się dusi. Nie powinna tam być. I z moich oczu puścił się deszcz. Uciekam już od trzydziestu ośmiu godzin. Uciekam od moich uczuć, od myśli, od mojego zmartwienia. Od prawdy wreszcie. Wszystko w nadziei, że jeśli wystarczająco długo będę odwracać swoją uwagę od bólu, to w którymś momencie rana sama z siebie przestanie boleć.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uważam, że zasługuję na chociaż jedną osobę,
która w moment rzuci wszystko tylko po to, by przybyć do mnie i mnie przytulić, bo w tym momencie, do ku.rwy nędzy, ja tego potrzebuję! przyjaciele dadzą ci wszystko, czego potrzebujesz. do momentu gdy nie poprosisz o zbyt wiele. przyznaj się, że po prostu nie potrafiłeś udźwignąć wszystkich moich emocji. nie czekaj na jej przeprosiny za to, że jest taka, jaka jest, tylko sam błagaj ją o wybaczenie, bo nie podołałeś, mimo obietnic, że na pewno uda ci się to udźwignąć. oczekuję, że zawsze będziesz stał po mojej stronie, a nie, że zawsze będziesz się ze mną zgadzał.
![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
![]()
" gdybym tylko mógł cofnąć czas
i jeszcze raz poczuć, jak obejmują mnie ramiona rzeczywistości powiem Ci zmarnowaliśmy świt, a tego nie wybaczy nam żadne niebo... sen jest pod oceanem, w którym zanurzamy się co noc rano budzimy się ociekający, bez tchu, z piekącymi oczyma "
![]() |
![]() |
#1026 |
Raczkowanie
|
płacz pomaga - mówiłeś - więc płaczę. uśmiecham się, bo wiem, że tak jest łatwiej. ciągłe udawanie nie przyniesie niczego dobrego. oni myślą, że jesteś szczęśliwy, ale to nigdy nie sprawi, że poczujesz się lepiej. mam już tylko dumę. nic więcej. nie potrafię zliczyć, ile razy dziennie nieszczerze się do Was uśmiecham. ale Wy tego nie wiecie. Wy nie wiecie, że mnie za to lubicie. tyle już przeszłam, a nadal nie wiem, gdzie iść. dobrze jest kochać. nawet kogoś, kto na to nie zasługuje. najgorzej jest, gdy nie czujesz nic.
![]() |
![]() |
#1027 |
Raczkowanie
|
przytul mnie, bo się rozpadnę.
'To setki pięknych chwil w świecie tak pełnym nienawiści.' 'Nie będę stał bezczynnie, gdy zacznie płonąć świat. Miasta topią się w dymie, wieje ognisty wiatr zaciskam mocno pięści, w żyłach przyśpiesza krew. To jest początek końca' Łzy paliły ją w oczach 'Z krzyku tylko zdarte gardło, ale nim wstanie świt po cichu powiesz że było warto.' 'Ze łzami w oczach mówił ze miłość jest ich nadzieją.'
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1028 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
miło ![]() ![]() Cytat:
Nie masz oryginalnego uśmiechu, twoje oczy świecą jak każde inne, ale moje serce wybrało właśnie ciebie. Bezustanna nadzieja, że może coś się zmieni, już mnie dobija. Ale jak się pozbyć emocji, kiedy uczucie zakręciło serce wokół rozumu? Najtrudniej jest kochać z wiedzą, że się nie powinno.
![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"hamletyzować - przeżywać rozterki wewnętrzne, rozstrząsać, analizować, nie mogąc powziąć decyzji, nie umiejąc zdecydować się na czyn w słuchawkach czuję się bezpieczniej doprawdy, nie ma sensu martwić się o odległą przyszłość, skoro wali się teraźniejszość. you're the nicest thing I've seen. jesteś najmilszą osobą jaką widziałam I wish that we could give it a go, see if we could be something. chciałabym, żebyśmy mogli spróbować, zobaczyć czy coś z tego będzie. I wish that without me your heart would break, I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake. I wish that without me you couldn't eat, I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep. chciałabym, żeby beze mnie twoje serce pękło, chciałabym, żebyś beze mnie nie mógł przespać ani jednej nocy, chciałabym, żebyś beze mnie nie mógł jeść, chciałabym być ostatnią myślą w twojej głowie zanim zaśniesz."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Raczkowanie
|
nie próbuj bez stuprocentowej pewności
podzielę się z Tobą moim szczęściem nie bądź egoistą, spróbuj choć zrozumieć moje łzy, nie musisz płakać razem ze mną złap oddech, głęboko w płuca i udowodnij, że jesteś lepszy od szarego przechodnia i choć zawsze mamy świadomość, że to szczęście będzie miało swój kres brniemy w nie z myślą- a może tym razem uda się? chwyć moją dłoń, a oddam Ci serce
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-10-29 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Rozeznanie
|
dziękuje jesteście cudowne ♥
jak żyje człowiek bez życia w sobie? Otóż snuje się po świecie... 18 listopada 2010 roku Drogi czytelniku za pewne nigdy się nie spotkamy, a nasze dłonie nigdy nie połączą się w ciepłym uścisku aczkolwiek wiedz, że tego dnia gdybyś dotknął mego policzka biło by od niego ciepłem i miłością, a kości przepełnione byłyby kruchym, białym proszkiem jeśli wiesz co mam na myśli. Tego dnia kochałam jak i każdego następnego... pewnie do dnia dzisiejszego Go kocham choć minęło... Właściwie ile lat czytelniku minęło? między palcami umknęło nam kilka miłości, setki pocałunków, tysiące spojrzeń i zbliżeń. - najsmutniejszym słowem jest słowo " gdyby" - nie prawda... najsmutniejsze nie są słowa tylko czyny i oczy, bo nimi właśnie musimy patrzeć i w nich zbierają się łzy. ... a zupę dziś posolę łzami. zagubiłam się w kroplach padających z nieba, chmury wskazują rozbieżne kierunki i wiatr oziębły, drżę. chciał - odszedł mógł - nie wrócił kocha - ma nie ma - nie żałuje cale moje ciało złością spowite, nienawiścią i całym brudnym szajsem. taaa, dziękuje wróżką i skrzatom za wtoczenie morfiny mi do krwi. trzymasz mnie na szpitalnym łożu, sprowadzasz terapeutę, który próbuje wmówić mi,że mój stan spowodowany jest przeze mnie, moje oczy sufitują, nie mam sił już nawet wyzwać Ciebie i jego od frajerów. Błądzę po swym umyślę jak labiryncie królowej Kier, gdzie podział się brunet o niebieskich oczach, gdzie jezioro i spanie pod namiotami?
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
"Wszyscy święci baluja w niebie, zloty sypie sie kurz.
A ja włóczę się znów bez Ciebie... " 'Razem z nim odeszły niektóre piękne marzenia' ''Widzimy się rzadko,bo 1-wszego listopada, Łez nam atmosfera nada''
![]() |
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
dziękuję ♥ Gdy jestem tam, najbardziej wyjątkowąchwili, możesz wyjśc zza rogu, czy siedziec po drugiej stronie ulicy. Niespodziewanie możesz uczynic mój dzień lepszym. Mogę tęsknic, płakac całe noce, krzyczec, rwac włosy z głowy, byc cierpliwa, czekac, ale pod warunkiem, że mam na co. Może to banalne, ale dopiero teraz odkryłam magię spojrzenia w ludzkie oczy. Tak bardzo chciałam zatrzymac czas z Twojego powodu, tak bardzo chciałam aby to trwało wiecznie, pomimo, że nasza znajomosc już dosc wiele namieszała w moim życiu. Uwielbiam bałagan, który robisz w mojej głowie. Najbardziej bolą momenty, które przez długi czas były w naszej głowie. Przyprawiały o śmiech, łzy szczęścia, czy może rumieńce wstydu. Ilekroc wracają, wiercą w naszym sercu coraz większą dziurę niemocy, bo odruchem ludzi jest aby to, co dobre trwało wiecznie. śmiałam się, gdy mówili, że wyglądam na zakochaną, a wieczorami zagryzałam wargi z myślą o nim. Jeszcze parę lat temu od czasu do czasu odpowiadałam Ci z obojętnością na szybkie 'czesc', a dziś? Dziś poszłabym za Tobą na koniec świata... Wszystko się zmienia, choc może nie powinno. Wszystko odejdzie, choc może powinno zostac. Każdy kiedyś przestanie kochac, choc może powinien walczyc. Widzisz te schody? A tamtą łąkę? Może tą zieloną ławkę w parku? Najzwyklejsze miejsca tysiące razy były świadkami niezwykłych historii.
![]() |
![]() |
#1034 |
Zadomowienie
|
***** 'Nie znasz składu powietrza, którym oddychasz. To powietrze Cię zabija..' *****
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
kochać, dziwne, ale zarazem przyjemne uczucie.
duma. najczęstsza przyczyna rozpadu związku.
![]() |
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1037 |
Rozeznanie
|
mój kochany, drogi kochanku, który serce zatraciłeś w moim. Ty, który wieczorami wysyłasz mi sms'a na dobranoc choć kłócimy się w nieskończoność, Ty, który otulasz mnie gdy mi zimno, a gdy płaczę ocierasz łzy i mówisz " nie płacz maleńka"... nie mam pojęcia jak powiedzieć Ci, że Cię nie kocham... 29 października 2010 zaczęło się niewinnie, uważałam to za arcyzabawne, taki właśnie miałam stosunek do spraw ważnych. Nie milkłam gdy mnie proszono, a mój śmiech niósł się po tym przytulnym domu. Słyszysz go czasem? Wiem umarłam... to nieswoja myśl, ale czasem jeszcze piszę Ci po plecach swoje imię, czujesz to? nadal mam długie paznokcie w kolorze malinowym. nie wiem jak ci to powiedzieć, bo szept nie jest adekwatny do wyznania "niemiłości". pukam Ci do szyb czasem drobnymi kroplami deszczu i uśmiecham się słońcem łaskocząc Twoją twarz gdy idziesz za rękę ze swoją wybranką. kobiecie nie wypada palić wiem, ale co począć gdy ma świadomość, że właśnie szaleje jej dusza, której nie da się owinąć w kaftan bezpieczeństwa? każdy skrawek mojej skóry syczy z bólu i żyje ze świadomością, że już niemalże rok bez czułych rąk, pościeranych opuszków palców i oddechu z domieszką alkoholu wymieszanego z coca-colą. serce mojego życia zassało się samo w sobie, nazwano to twym imieniem. tak wiem coraz częściej bredzę... (...) uśmiechnęła się delikatnie, a jej kok przechylił się na lewy bok, mruknęła coś niezrozumiale nie mogąc się odnaleźć. tak właśnie zachowują się dziewczynki dogłębnie zagubione. " śnieg, śnieg" mruczy im dusza " wróć, wróć" szepcze im serce. melodia im w umyśle gra, zgaduj czemu żadnego pożytku dziś z niej nie ma? chowam cię na dnie duszy przed światem, złem i cierpieniem. cichutko... dano mi miano twojego anioła stróża.
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
on powinien tu być, nie sądzisz?
przy mnie, jego oczy powinny patrzeć na moje odsłonięte ramiona, a serce które w nim biję szaleć z nadmiaru krwi w obiegu i pewnie gdyby wybrać mógł, nie byłabym tą na którą wskazał odwieczna wojna ze złem, najdotkliwiej rani nas, szczęśliwych przyznaj, nie spodziewałeś się tego szczerego uśmiechu, choć nie było łatwo, wypleniłam mój umysł z Ciebie ostrożnie, delikatne serce masz w dłoniach mam do niego słabość
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Czasami mamy niewyobrażalne pragnienie, aby zacząć całe nasze życie od nowa.
Życie nie kończy się przez jednego mężczyznę. Życie kończy się przy jedynym mężczyźnie. Najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na prawdę nie masz nic. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
chcesz, sprawdź mnie, mały test na zaufanie. chodź ze mną na chwilę Ty to moje postrzeganie.
czy chcę aż tyle ? wiem, że może to krępować, ale to w jedną stronę bilet gdy mogłabym wszystko oddać. rozprysnę się na miliard kawałków i wpadnę Ci do oka. wolę zapomnieć, nie ma stresu i barier, zamiast żyć w pełnym biegu dla problemów i karier. nie chcę tych zmartwień, opuść ten lokal dziś, chodź, pokażę Tobie świat jaki pokochałbyś. a jeśli już się odnajdziemy, nie pytaj mnie o przeszłość. jeśli zechcesz zostać, nie oddalaj się, najprawdopodobniej będziesz już trzymać w dłoniach mój świat. mogą równać przeszkody z ziemią, coś niewidzialnego zwanego chemią. mamy to coś czego nie można zniszczyć, to setki pięknych chwil w świecie tak pełnym nienawiści. chciałabym być Twoją ulubioną dziewczyną. chciałabym, abyś myślał, że to ja jestem powodem dla którego żyjesz. chciałabym, żeby mój uśmiech był Twoim ulubionym. olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz. Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać. widzę w tym sens, choć dla innych bez sensu, czytam w myślach, znam mowę Twoich gestów. a gdybyśmy uciekli gdzie nikt nigdy nie był, zaczęli od początku już nie patrząc na potrzeby. dialog - rozmawiamy, inaczej nie umiem i uwierz mi, naprawdę chciałabym wiedzieć co czujesz. może mogłoby być trochę inaczej, może mogłoby być trochę jak dawniej. może moglibyśmy być dla siebie wsparciem i mogłoby być dobrze i mogłoby być fajnie, ale znów jesteśmy gdzieś indziej na starcie i chyba znów przez to rozmijamy się całkowicie. nie mogę złapać tchu i łapie paranoje. to zabawne gdy myślisz że wszystko się uda, nieprawdaż ? usiądźmy, skręćmy, porozmawiajmy i odpalmy w sobie te płomienie prawdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Rozeznanie
|
załóż słuchawki i wyluzuj, nie Ty jedna straciłaś to na czym Ci zależało.
prawdziwa miłość nie ma szczęśliwego zakończenia, ponieważ prawdziwa miłość nigdy się nie kończy. człowiek, który daje Ci szczęście, pojawia się tak nagle, dając nadzieje, że nie odejdzie tak szybko jak pozostali. To żadna sztuka rozumieć się bez słów. Sztuką jest rozumieć się pomimo ich. - zmieniłaś się. - nie, ty tylko zapomniałeś jaka byłam. Wciąż Cię kocham tak samo, jak kiedyś. Wciąż kładąc się wieczorami do łóżka w moich myślach jesteś tylko Ty i Ty. Mijając Twój dom mocniej bije mi serce, gdy wiem, że jesteś w środku. Wciąż uśmiecham się kiedy myślę o tych wszystkich naszych szaleństwach. Jednak wciąż też płaczę i czuję ogromny ból. A gdy Cię widzę odwracam wzrok,żebyś nie mógł zobaczyć tego, jak słaba jestem i jak sobie z tym wszystkim nie radzę... To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-10-29 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Zadomowienie
|
Dla Ciebie zawsze będę sobą.
Bez koloru na powiekach, z bladymi wargami. Bez retuszu, w Twojej koszuli z zaspaniem na twarzy. Prześwietlisz mnie jak kliszę. Nic nie ukryję, nie schowam. Pojaw się dziś w moim śnie. Proszę. Był wszystkim - kiedy nie miałam nic. Pada deszcz - kocham go. Włosy nasiąkły jego miłością. Zlizuję deszcz z palców - przesiąkniętych kłamstwem.
![]() |
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
'Prawdziwa depresja to nie taka z której robisz smutny opis na gg oraz żalisz się wszystkim w około. Ona zaczyna się wtedy gdy włączenie komputera wydaje ci się być ponad twoje siły a przyjaciele nawet najbliżsi nie będą w stanie wydusić z ciebie powodu rozpaczy.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziwne uczucie, kochać i nienawidzić kogoś równocześnie. Proszę, nigdy nie wracaj. Chciałabym by ta okrutna prawda w końcu do mnie dotarła. Tak bardzo chciałeś tego, bym nie mogła jeść i spać, żebym siedziała nocą na balkonie i paliła papierosa jednego za drugim, patrząc załzawionymi oczami w gwiazdy? Nie chciałbyś, gdybyś mnie kiedykolwiek kochał... Czym jest miłość? Nie wiem. Nie da się określić czym jest, bo jej po prostu nie ma. 'Palę papierosa i patrzę w twoje oczy, myśląc, że to piekło w mojej głowie nigdy się nie skończy...' /pezet Pokazałeś mi niebo pełne gwiazd, od kiedy Cię nie ma, chmury przysłaniają wszystkie gwiazdy... Kocham Cię, ale nienawidzę bardziej. Nie chcę twoich łez, ale czasem mam chęć na nie popatrzeć ________ Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] Cytat:
czujcie się obrabowane. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dla was tworzę, kotki *:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Wybaczcie nie mam zbytnio czasu ale wszystkie jesteście niesamowite ♥
Wrócił , nie ważne po jak długim czasie ale wrócił i jest mi z tym dobrze Czułam że tęskniłeś Ziomowe wieczory , zawsze sprzyjały Na tę chwilę , nie oczekuje na więcej zasada303. Jeżeli mężczyzna daje Tobie do zrozumienia , że nadal cię potrzebuje , nie zastanawiaj się czy potrzebuje cie jako byłej dziewczyny , przyjaciółki , czy też wroga . Istotny jest bowiem fakt samego zainteresowania
![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
''jesteś tu, tu. w mojej głowie, biegasz dookoła i wołasz mnie "Wróć, pokażę ci róże, które strzepują śnieg i raz po raz otwierają swe płatki" I wiesz, że te lody o smaku zielonego jabłka mogą roztopić się w twoich dłoniach Ja nie mogę Można warg dotykać, muskać je, ssać, gryźć, podnosić językiem, można je zamykać swoimi ustami, aby za chwilę je otworzyć, spulchnić lub mocno zacisnąć. Można koniuszkiem języka cierpliwie i dokładnie namaszczać śliną ich brzeg. Można zwariować przy tym. Albo się zakochać. Nie wyszło nam bycie razem, i z jakichś powodów nie wychodzi też bycie z kimkolwiek innym. Anioły przecież nie umierają... ''
![]() |
#1047 |
Zadomowienie
|
***** ' Każda więź między dwiema osobami jest całkowicie wyjątkowa. Nie można kochać dwóch osób tak samo. To po prostu niemożliwe. Kochasz każdego człowieka inaczej, bo jest jedyny w swoim rodzaju i on w tobie również dostrzega twoją niepowtarzalność. Im lepiej się poznajecie, tym bogatsze stają się barwy waszej relacji. ***** Jesteś mądry w sprawach prawdziwej miłości. Wielu ludzi sądzi, że to uczucie się pogłębia, ale w rzeczywistości przybywa doświadczeń, a miłość po prostu się rozrasta, żeby je ogarnąć. ***** Jesteś człowiekiem. Starasz się żyć, bardziej myśląc niż czując. Tak jak większość ludzi. Ludzie boją się żyć w relacji z innymi ludźmi. Ludzie stworzyli zasady, bo czują się bezpieczniej, żyjąc w odniesieniu do czegoś: prawa, norm społecznych, religii, polityki, hierarchii. Stworzyli więc zasady i starają się żyć wśród ludzi zgodnie z zasadami. Nie zostawiają sobie w ten sposób miejsca na miłość, która płynie z relacji z drugim człowiekiem. Zasady są w charakterystyczny sposób określone, zdeterminowane, wymuszone. Ludzie starają się kochać według zasad. Miłość wymuszona nie jest żadną miłością. Miłość z natury nie wymusza, tylko otwiera drogę. Relacja z drugim człowiekiem jest o wiele trudniejsza, ale zasady nigdy nie dadzą ci odpowiedzi na najważniejsze pytania i nigdy nie będą cię kochać. ***** Ponieważ ty jesteś ważny, wszystko, co robisz, jest ważne. Za każdym razem, kiedy wybaczasz, świat się zmienia, za każdym razem, kiedy wkładasz w coś serce, świat się zmienia, każdy dobry uczynek, widoczny lub niewidoczny, jest spełnieniem moich celów i później już nic nie jest takie samo ***** Ponieważ, jak przypuszczam, większość ran zadają nam najbliżsi, związek z drugim człowiekiem jest też miejscem, w którym najlepiej się one goją. ***** Narzucanie swojej woli jest właśnie tym, czego miłość nie robi. Szczere relacje są naznaczone uległością, nawet kiedy nasze wybory nie są dobre ani zdrowe. (…) W uległości nie chodzi o władzę ani posłuszeństwo, tylko o miłość i szacunek. ' ***** William P.Young - "Chata"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Rozeznanie
|
choć na rękach stanę i tak nie będę wystarczająca... znikam za dymem wydychanym przez twe usta, mniej ważna niż nikotyna, alkohol czy wszystko inne co tworzy nasz świat. nie jestem tak ważna jak materia. wiele rzeczy nie zdążyliśmy zrobić razem. Patrzenie w gwiazdy czy też zwyczajne picie wina z jednej butelki nie było naszym, dziś się tylko mijamy. ile można kochać kogoś kto nie kochał nigdy nas? nie lubię mówić,że lubię kogoś od ponad roku, nie lubię mówić, że to lubienie to kochanie, nie lubię też mówić, że łzy śmiechu to łzy tęsknoty. jeśli pudło lodów czekoladowych i papieros działają, a upicie się wódką sprawia, że na jakiś czas zapominasz o sprawach Cię dręczących rób to... bo niedługo przestanie to działać, co wtedy robić? ujściem mojego nieszczęścia jest wachlarz przekleństw.
![]() |
#1049 |
Przyczajenie
|
Wiesz na czym polega moja nauka? na ustawieniu fotela naprzeciwko okna, rozwaleniu się na nim, ułożeniu nóg na gorącym kaloryferze, z kubkiem gorącej herbaty w dłoni i w ogromnym swetrze.. ah! i przy zgaszonym świetle, tak. zasiadam i patrzę prosto w to okno, widok na gwiazdy i jedna myśl - właśnie Ty
powinnam się poddać czy po prostu dalej biec swoją ścieżką? zrobiłam coś czego nie powinnam, ale to było silniejsze. czasem myślę, że ten ból, który w sobie mam po coś jednak jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
madeleineeee - dwa ostatnie cudowne
![]() 'Było źle, to nie płakałam, że jest dobrze udawałam.'
Być sobą to znaczy iść własną drogą. 'Pod koniec wszystko będzie ok. Jeśli nie jest ok, to nie jest koniec.'
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.