![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
przysięgam jak bum cyk cyk że w moim "własnym" domu będzie zawsze alko - i tak mi dopomóż wszystko bym dała za piwo nie widzę , nie czuję, padam na cyc a musze wstac skoro świt i prowadzić - czuję jakby mi oczy wypaliło ![]() poczytam Was - bosze co to test był? piątek wieczór i test ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
ʞɐɯǝuɐ
|
topra, to ideu spać, miłego rozmyślania nad implikacją
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
ale masz
![]() tzn skoczyłabym do nocnego - no jacha ale jak prowadzę z rana to nie rydzykuję byle debil wjedzie mi w dupę - i mam przekickane bo z moja fatalną przemianą materii alko wyjdzie jak nic w alkomacie niepoczebne mi takie stresy - wyjdzie czy nie wyjdzie ![]() raz się spociłam - i postanowiłam neva eva ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to nie chodzi o to co jest prawdą tylko o twoje postrzeganie tych implikacji. dla mnie pogrubione jest włąsnie dowodem ze nie, a dla ciebie ze tak ![]() wg mnie takie proste zależności po prostu nie isnieją. np -kocham cie i chce isc z toba do łóżka czyli jesli nie chce isc teraz do łóżka tzn ze cie nie kocham? ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- a propos parówek- kolega dostał znak od szatana przy pomocy parówek ![]() ![]()
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co za marketing borze zielony - jak dobrze że ja nie wykraczam poza moją kwiaciarnie w tym newralgicznym czasie - świat się kończy ![]() 2. ![]() przecie nie od dziś wiadomo ze parówki to samo zło ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() nie zdałabym na bank ![]() ale jeżdżę bezpiecznie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 22:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Ad1.
![]() Ad2. Ja próbowałem 4 razy ![]() Ad3. Ciężko jak cholera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O sukces też mnie kiedyś pytali ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | ||
Zakorzenienie
|
coś w jego oczach mówiło mi - zostań mą żoną a zrobię Ci łąńcuch aż do końca kuchni a wieczorem popieszczę brzeszczotem
![]() Cytat:
Cytat:
sakramencko drogie to ale wszystko z gingerem lubię tescik se machnę - najgorzej jeśli mi wyjdzie akuratny ![]() Trzy Ryby - powiedz że to "na niby" ![]() mam problem już przy drugim zapytaniu wstępnym ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-28 o 22:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |||
Panaroja
|
![]() Echchchch.... ![]() Cytat:
![]() Tesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poetycka jezdem ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
dylemat mam
![]() rozebrać flaszkę, czy nie rozebrać, oto jest pytanie ![]()
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ufo kwadratowe mnie powaliło ---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ---------- Dziękuję ![]()
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
cześć Robaczki
![]()
#4698 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Flo - zależy jaka flaszka. ja po ostatniej rozbiórce mam dość na jakiś czas, atomizer w Nu edp się zepsuł ![]() I coś za mną chodzi czego już nigdzie nie ma ![]()
#4699 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Allegro mnie wkurza, teraz jest okropne ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Jaką?
![]() Zresztą w sumie dla mnie to bez znaczenia ![]() ![]() ![]() ![]() I witam all ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
perfumowy zawrót głowy
|
no strasznie nieczytelne jest, jak ebay dla mnie
bez sensu takie zmiany na gorsze a jak podejrzeć ile jest przedmiotów na danej aukcji? tego nie ma już w żadnej zakładce
#4702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jaką? ![]() ja w sumie nie lubieu rozbierać flaszek, bo mnie męczy przepsikiwanie (a strzykawką to już fogóle nie umiem ![]() ![]() sie zgodzę ![]() Ziut ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Panaroja
|
![]() we łbie mi się kręci , miałam jechać na cmentarze , ale doopa , nie jadę , bo się przewrócę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
BAN stały
|
ziuty znad śniadania...
![]() Gryksie, wiedz, że godnie Cię zastępuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
się zgadzam w zupełności , ebajowe - jakaś zmiana właściciela
![]() Cytat:
ja se nie zrobię, bo po angielsku rozumiem mniej niż 1/3 , ale może to i dobrze bo jak jestem jakaś harpia to lepiej nie wiedzic ![]()
![]() |
#4708 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzisiaj pomór totalny, sprzątacie czy jak?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Przyjęłam, że to pytanie o nitkowanie przestrzeni międzyzębowych.
Choć nijak się to ma, tak na zdrowy rozum, do skryptu wchodzenia i funkcjonowania w związkach. Cytat:
Spojrzał mi głęboko w oczy, pocałował i rzekł- tak, to jeden z powodów dla których cię kocham. Lubię więc być harpią, megierą i heterą, a co!
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ju, gratuluję! ![]() ![]() Polly, a ufoludków nie dawali do kompletu? Z testu mi wyszło "The Sonnet - Deliberate Gentle Love Dreamer" ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.