Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-29, 12:57   #1861
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30211827]Treść usunięta[/QUOTE]

Mnie tak samo
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:01   #1862
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:09   #1863
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Śliczna ta bluzka niebieska, na trzecim zdjęciu

Mnie też wysypało, ale okres się zbliża w ogóle się nie przejmuję. Dbam, kombinuję, jak cera nie chce współpracować ze mną, jej sprawa a wiem, że za tydzień już będzie w lepszym stanie... trzeba przeczekać. I muszę jej nie dotykać przede wszystkim...

Fajny olejek, ten z pierwszego linka, kupię sobie

dzięki

ramoncia
bardzo podobają mi się fale na Twoich włosach toerbka bardzo fajna i w moim ulubionym kolorze

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:30   #1864
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Wlasnie przyszedl do mnie email, ze wygralam zestaw kosmetykow firmy HEAN!!! Ciesze sie bardzo, to moj pierwszy wygrany konkurs.
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
również polecam tabletki Vitapil, zawsze mnie ratują w kryzysowych sytuacjach
a teraz siedze z olejkiem kokosowym na włosach, kocham go
A wpływają jakoś na cerę? Tzn, nie pogarszają czasem jej stanu?
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
przykro mi a olejku rycynowego nie używam bo właśnie przyciemnia kolor jedynie na rzęsy i brwi nakładam

fajna jest dziś mi tak fajnie włoski błyszczały po niej wklejam zdj bo akurat robiłam na inny wątek
(...)
Masz prześliczne te włosy, jej

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
nie jest drogi, poleciła mi go kosmetyczka
chyba do niego wrócę, bo coś niepokojącego zaczyna się dziać z moją skórą
Pomogło Ci Visaxinum? A po zaprzestaniu brania nie wróciło wszystko do stanu sprzed?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:32   #1865
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: wrangler mam już przejrzany, spróbuje levis.

U mnie jest też taki problem, że lubię spodnie w miarę jednokolorowe, bez wielkich przetartych plam, dziur, takich zagnieceń na udach, co też utrudnia mi zakup

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 13:52   #1866
ParoleParole
Zakorzenienie

Heej

Kobieta mam dokładnie 11 zeli;p w tym dwa 400ml i 3 w łazience w uzyciu

a teraz sobie przeglądam doz. Bo muszę naftę kupić, i maseczke z zielonej glinki ziaja nuno ( wyprobować) i możee ten krem best do cery trądzikowej bo ostatnio masakra jest
Stary 2011-10-29, 14:12   #1867
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też używam teraz duetu alterry szampon z morelą i pszenicą i maska a wosk z miodem nie ociepla Ci włosów?
Jak się sprawdza szampon? Jak skończę swój obecny, to ten właśnie jest pierwszy na liście jako następny
Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny za gratulacje.

co do micela moge polecic niebieski biodermy- mojej siostrze wyleczyl mega tradzik w pare tygodni ( nie moze brac lekow , antybiotykow bo choruje i nie wolno jej nic brac), do dzisiaj ma idealna cere i to co mnie dziwi zero blizn z tamtego okresu. sama go uzywam i nie dam sobie powiedziec, ze mozna go porownac z jakimkolwiek micelem z ziaji czy eveline ( mialam chyba kazdy mozliwy bo kiedys sie zafiksowalam na micele wiec kupowalam wszytskie). z tanszych opcji podobnodobry z dermedica

a ja wlasnie polecialam dzisiaj po troche ciuchow i za rada siostry postanowilam kupic rurki na takiej duzej hali , targowisku . wrazenia?? koszmar.
fakt kupilam dwie pary spodni w cenie jednej, do tego nawet fajna bielizne , ALE kulture kupowania oceniam na -100%. dramt i tragedia. pierwsza przymiezalnie- jeansy- brudno , zero krzesla, jeden maly wieszak, ale narmalna kabina i jakos sie dalo. pozniej cos mnie podkusilo zeby pobiegac dalej. no i owszem bielizne mozna ustrzelic ladna, efektowna, chcialam dokupic pas do ponczoch, ale zapomnialam niestety. natomiast na koniec cofnelam sie po spodniczke mini, bardzo podobna z kokardka widzialam kilka dni temu w stradim. pomyslalam, ze kupie, w sumie czemu nie za jedyna 40 zl. niestety pani subtelnie przekonywala, ze to jej zdaniem xs,a ja powinnam wziac m ( nosze spodnie rozmiar 32, a dzisiaj mialam na sobie sweter, kurtke, szal, ale bylo widac, ze jestem normalna i szczupla). no to chce isc do przymiezalni i co? przymiezalnia to plachta przesuwana, ale nic dzielnie mierze kiecke, oczywiscie s spokojnie wchodzi, a poniewaz kiecka jest naprawde krotka wolam TZta , a zamiast tego.......... baba odslania zamaszyscie plachte i wlatuje z lustrem i cala sobe. moze mniej by mnie to zirytowalo gdyby nie fakt, ze stalam w puchatych skarpetkach, podwinietej kurtce i z bliznami od depilatora na lydkach. szczerze powiedziawszy na targu bylam jako nastolatka, ale w zyciu nie sadzilam, ze ktos moze wleciec do mojej "przymiezalni". ..
kupujecie w takich miejscach, macie podobne doswiadczenia?
Czy to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...te.html&next=1 ? Może sobie kupię, skoro chwalisz i Twojej siostrze pomógł
A z targów też mam podobne przeżycia, nie lubię tam kupować, ale jak jest coś fajnego to daję radę
Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
(...)

i jeszcze pytanie do Was- uwazacie, ze w okularach mozna seksownie wygladac?? miewam skrajne opinie i juz sama nie wiem wiec opinie mile widziane
Tak, ale jak dla mnie tylko w takich "kocich". Widziałam już parę dziewczyn w takich, wyglądały super, tylko nie każdemu pasują. Natomiast inne okulary mi się nie podobają wcale, ja sama mam, ale zakładam tylko na uczelni czasami, jak potrzebuję, bo nie czuję się w nich ładna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-29, 14:21   #1868
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dzięki

ramoncia
bardzo podobają mi się fale na Twoich włosach toerbka bardzo fajna i w moim ulubionym kolorze

Dziekuję bardzo

Kurdę cały dzień tak jakoś mi dziwnie, nudzę się, nie chce mi się nic robić i najchętniej poszła bym spać..
Stary 2011-10-29, 14:29   #1869
Shadii
Wtajemniczenie

Julianno, ja też gratuluję pracy

Stary 2011-10-29, 14:36   #1870
snowhitee
Zakorzenienie

Ramoncia super torebka

Cytat:
Gratulacje

A wpływają jakoś na cerę? Tzn, nie pogarszają czasem jej stanu?

Masz prześliczne te włosy, jej

Pomogło Ci Visaxinum? A po zaprzestaniu brania nie wróciło wszystko do stanu sprzed?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: wrangler mam już przejrzany, spróbuje levis.

U mnie jest też taki problem, że lubię spodnie w miarę jednokolorowe, bez wielkich przetartych plam, dziur, takich zagnieceń na udach, co też utrudnia mi zakup
w tych markowych sklepach to mało takich udziwnień więc spokojnie powinnaś coś znaleźć

Cytat:
Jak się sprawdza szampon? Jak skończę swój obecny, to ten właśnie jest pierwszy na liście jako następny

Czy to ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...te.html&next=1 ? Może sobie kupię, skoro chwalisz i Twojej siostrze pomógł
A z targów też mam podobne przeżycia, nie lubię tam kupować, ale jak jest coś fajnego to daję radę

Tak, ale jak dla mnie tylko w takich "kocich". Widziałam już parę dziewczyn w takich, wyglądały super, tylko nie każdemu pasują. Natomiast inne okulary mi się nie podobają wcale, ja sama mam, ale zakładam tylko na uczelni czasami, jak potrzebuję, bo nie czuję się w nich ładna
bardzo fajny, włoski są taaakie gładkie po nim i miękkie tylko jest straszliwie mało wydajny ale tak to polecam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 15:08   #1871
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Heej

Kobieta mam dokładnie 11 zeli;p w tym dwa 400ml i 3 w łazience w uzyciu

t
Ja mam więcej, miałam 16, parę zużyłam parę kupiłam, nawet teraz nie liczę.
No ale ja muszę mieć wybór, chociaż rano stale używam jednego- limonkowego z original source, bo jedyne co mnie rozbudza.
Za to wieczorem0 hulaj dusza

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
w tych markowych sklepach to mało takich udziwnień więc spokojnie powinnaś coś znaleźć

No właśnie ja widziałam większość udziwnionych

Który h&m w wawie ma nawiększy wybór rzeczy i jest w miarę mało poprzebierany? Bo niedługo odwiedzę stolicę, a zwykle widzę ten w złotych tarasach, a pewnie są lepsze.

Bo u mnie wszystko poprzebierane i ciepnięte byle jak, ciężko się tam kupuje

<3 <3 <3
Stary 2011-10-29, 15:15   #1872
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja mam więcej, miałam 16, parę zużyłam parę kupiłam, nawet teraz nie liczę.
No ale ja muszę mieć wybór, chociaż rano stale używam jednego- limonkowego z original source, bo jedyne co mnie rozbudza.
Za to wieczorem0 hulaj dusza
ja wróciłam do zostawiania kosmetyków w łazience i współna pólka jest w polowie moja bo się nie mieszczę więc wybieram z 3-4 zeli;p i co jakiś czas dokładam sobie coś jednorazowo ze swoich zbiorów;p
Stary 2011-10-29, 16:01   #1873
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 16:31   #1874
Shadii
Wtajemniczenie

Przeczytałam
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej wróciłam juz, w drodze do baru wstapiłam do biedro i kupiłam piekny znicz za 19.99 na grób, do tego pomadkę nivea i husteczki do demakijazu( nie wiem po co bo mam micela z Bourjus )

Dziś w ccc widziałam piękną karmelkową torbę, myślicie że warto kupić na jesień -zime?? Tak się zakochałam w niej i rozmyślam o niej, a cena to 69 zł. A o karmelkowej w sumie marzyłam .
Bardzo ładna torba (widziałam na blogu), dobrze, że kupiłaś i moim zdaniem dosyć tania
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny, uwazacie, ze ta dziewczyna ma dobrze rozprowadzony brazer?
Ja uważam, że źle, chociaż się nie znam na tym, ale wygląda okropnie.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Świetne!

Dzień dobry

Zaczynam długi weekend od spamowania Idę nałożyć olejek bd na włosy i pastę cynkową na syfy.. Muszę zrobić odwyk od słodyczy, bo ostatnio za dużo sobie pozwalam, co skutkuje wulkanami na twarzy
Hmm, może ja też jem za dużo słodyczy i dlatego moja cera przypomina obraz nędzy i rozpaczy nie pomyślałam o tym w sumie, będę się ograniczać
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

A ja sie dostalam do pracy narazie na 3 miesiace jako opiekunka dziecieca czyli w przedszkolu bede pomagac w tej samej miejscowosci w ktorej mieszkam ciesze sie. Mam nadzieje ze mi przedluza po tych 3 miesiacach ale dobre i to. Urzad pracy bedzie mi placił. Bo to jest z tytulu prac interwencyjnych jakos tak. Pensje bede miala normalnie i normalnie bede zatrudniona. szkoda ze zuzia chodzi do innej miejscowosci do przedszkola to bym sobie ja zabierala ze soba do pracy ale nie wiem czy bede mogla. Zobacze
Super, gratulacje

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30211262]Treść usunięta[/QUOTE]
Acha, dzięki za opinię widziałam, że on jest taki maluśki, tak myślałam, że nie będzie wydajny, ale trudno poza tym ma fajny skład

Już zmyłam maskę, teraz włosy schną same. Może jeszcze paznokcie pomaluję... zobaczymy

Stary 2011-10-29, 16:35   #1875
ramoncia217
Wtajemniczenie

zrobiłam pedi i pomalowałam paznokcie na landrynkowy róż
Stary 2011-10-29, 16:45   #1876
samaraNW
Zakorzenienie

posprzątałam już mieszkanie, zrobiłam pranie, obejrzałam plotkarę i byłam z psem na długaśnym spacerze teraz siedzę z naftą na włosach, potem będzie ich mycie, odżywka kokosowa do spłukiwania, odżywka b/s joanna z lnem i spray termoochronny isana
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 17:10   #1877
ramoncia217
Wtajemniczenie

jaka tu dzisiaj cisza
Stary 2011-10-29, 17:15   #1878
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-29, 17:19   #1879
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Bylam z mama w naturze (po farby) i kupilysmy przy okazji (tzn mama kupila ) perfumy amore di fiore, chyba, z tego co znalazłam w internecie, podrobke armaniego - Armani Mania to juz nasza druga butelka

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-29, 17:29   #1880
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej właśnie się relaksuje z piwkiem w ręce

Cytat:
w levisie i wranglerze długości idą parzyście tzn L30, 32, 34
w lee L31, 33... i faktycznie jak masz takie problemy z kupnem spodni to poszukaj po tych sklepach, tam każdy znajdzie coś dla siebie jak lubisz w miarę wąskie spodnie ale nie bardzo niskie biodrówki to polecam levis 571 czy lee norma lub wrangler lia (choć te już dla niektórych moga być zbyt niskie, wys staniu w zalezności od rozmiaru oczywiście mieści się miedzy 18 a 21cm) a jeśli raczej proste nogawki to lee leola straight (z przodu są bardziej biodrówki ale tył mają podwyższany bardzo fajny model )
Łoo mamuniu, czarna magia dla mnie to jest ale tak to jest jak człowiek nie kupował w markowych sklepach nigdy to i się nie zna

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 17:53   #1881
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim
Zrobiłam żurek i zabieram się za najnowsze Top Model
Stary 2011-10-29, 17:56   #1882
ramoncia217
Wtajemniczenie

Tez bym sobie zamówiła moje ulubione perfumy z avonu, aleee no na odwyku jestem ... Hihi szlaban mam i juz
Stary 2011-10-29, 17:57   #1883
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-29, 17:58   #1884
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam

Bardzo ładna torba (widziałam na blogu), dobrze, że kupiłaś i moim zdaniem dosyć tania

Ja uważam, że źle, chociaż się nie znam na tym, ale wygląda okropnie.

Hmm, może ja też jem za dużo słodyczy i dlatego moja cera przypomina obraz nędzy i rozpaczy nie pomyślałam o tym w sumie, będę się ograniczać

Super, gratulacje

Ładny

Mnie również

Acha, dzięki za opinię widziałam, że on jest taki maluśki, tak myślałam, że nie będzie wydajny, ale trudno poza tym ma fajny skład

Już zmyłam maskę, teraz włosy schną same. Może jeszcze paznokcie pomaluję... zobaczymy
Mnie najbardziej wysypuje po czekoladzie i chipsach.. Oczywiscie jak jadę kilka dni pod rząd a to jakiś baton albo czekolada. Kiedyś wysypało mnie jak codziennie piłam kakao, także teraz sporadycznie
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 18:29   #1885
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Się dzisiaj nasprzątałam, ale do końca nie jest blisko.

A narzekałam kiedyś jak miałam w domu rodzinnym do sprzątnięcia swój pokój(co wychodziło różnie i zwykle nie za dobrze ) i kuchnię, człowiek głupi był

Idę jeszcze powiesić pranie, nałożę tą maskę tołpy na włosy, o ile sama przed sobą jej nie schowałam, potem peeling twarzy i jakaś maseczka oczyszczająca.

<3 <3 <3
Stary 2011-10-29, 18:45   #1886
ramoncia217
Wtajemniczenie

Czy takim pędzlem można nakładac puder/ róż ??
http://allegro.pl/oriflame-pedzel-wa...899777503.html

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

czy taki lepszy??
http://allegro.pl/kabuki-bambo-sunsh...884169713.html
Stary 2011-10-29, 19:04   #1887
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Czy takim pędzlem można nakładac puder/ róż ??
http://allegro.pl/oriflame-pedzel-wa...899777503.html

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

czy taki lepszy??
http://allegro.pl/kabuki-bambo-sunsh...884169713.html
Ja zdecydowanie wzięłabym kabuki...
Stary 2011-10-29, 19:08   #1888
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Czas edycji: 2011-10-29 o 19:10
Stary 2011-10-29, 19:29   #1889
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego wieczoru

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 19:46   #1890
nieidealna91
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Właśnie wróciłam z Paranormal Activity 3 i muszę stwierdzić, ze mimo, że seria dosyć kiepska to każda kolejna jest fajniejsza i straszniejsza

Ja właśnie robię sobie małe SPA... Nie dość, że zrobiła mi się opryszczka to wyskoczył mi wielki, okropnie bolący pryszcz:P
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości