|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Avon Bell Hean ...
1. szminka wygładzająca usta SPF15 Avon odcień: mocha truffle (NOWA!)
zdjęcia poniżej. Aktualizacja 4 grudnia 2006 2. Błyszczyk do ust Bell Lovely Look nr 103 - zostało ok 70% opakowania 3. Błyszczyk do ust w tubce Hean Energy Beauty - kolor pomarańczowo-czerwony (na ustach naturalnie wygląda) 70% opakowania pozostało 4. Metaliczny błyszczyk do ust Avon odcień Mouvelous Metal (NOWY!)NIEAKTUALNE ! 5. Naklejany lakier na paznokcie Avon odcień na zdjęciu (NOWY!) 6. Lakier do paznokci Nailwear Avon odcień Romance (zdjęcie poniżej przedstawia tylko opakowanie-nie odcień!)(NOWY 2 sztuki!) czekam na ciekawe propozycje (torebki, kosmetyki, bluzki, dodatki...)Proszę zaglądać dalej do wątku gdyż dodałam zdjęcie tuszu do rzes ! ! pozdrawiam i serdecznie polecam. Edytowane przez efa23 Czas edycji: 2006-12-05 o 21:17 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Avon
Cytat:
raczej nic
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
przykro mi ale nic nie znalazlam. szukam raczej kosmetyków w stanie prawie nieużytym. pozdrwiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za perełki brązujące?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
hej
znalazłabyś coś u mnie za pomadkę? prosiłabym Cię o odpowiedź na moim wątku zapraszam i pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145180
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hej
na błyszczyk Avonu jest jeszcze jedna chętna osoba, która jednak się na razie nie odzywa - poczekam jeszcze trochę i odpowiem Ci dziś wieczorem/jutro rano, OK? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za perelki? jesli mozesz odp u mnie
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam dla mnie pozdrawiam |
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to odezwij mi sie na gg. gdyż nie jestem w stanie ciągle wchodzic na forum dla sprawdzenia czy odpisalas. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
oferta Nadal Aktualna!!!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
-PODKŁAD MATUJACY O KONSYSTENCJI MUSU NUDE 1/2 OPAKOWANIA 25ML AVON - to mnie moze interesować
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-błyszczyk do powiek Miss Sporty odcień Sanset -cień do powiek Astor odcień Toffy Cream -krem długotrwale matujący Garnier moge sie zastanowć nad tym. jakie jest zużycie kosmetyków?? i jaka data ważności. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!!
Znajdziesz cos za kulki brązujace u mnie?? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję DERMACOL.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moze bys cos jeszcze wybrała bo ja bym chciała perelki i pomadke |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nic prócz "mussu" nie znalazła. korektora nie chce wiec może za pomadke(skoro cie interesuje) dostane od Ciebie musik ??? Co Ty na to??
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odcien Dermacolu który posiadasz jest zbyt jasny niestety niec nie znalazłam prócz tego co by mnie interesowało Przepraszam że nie odpislalam ale widocznie przeoczyłam Twój post lub ze zwykłego pośpiechu. Przepraszam.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja cd
1. Tusz ekstremalnie podkęcającu do rzęs Avon kolor Black (NOWY!) NIEAKTUALNE Edytowane przez efa23 Czas edycji: 2006-12-27 o 11:38 |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
jak mozesz to zajrzyj do mnie jeszcze raz zrobiłam dokładke http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
1. szminka wygładzająca usta SPF15 Avon odcień: mocha truffle (NOWA!)
zdjęcia poniżej. 2. Błyszczyk do ust Bell Lovely Look nr 103 - zostało ok 70% opakowania 3. Błyszczyk do ust w tubce Hean Energy Beauty - kolor pomarańczowo-czerwony (na ustach naturalnie wygląda) 70% opakowania pozostało 4. Metaliczny błyszczyk do ust Avon odcień Mouvelous Metal (NOWY!) 5. Naklejany lakier na paznokcie Avon odcień na zdjęciu (NOWY!) znajdziesz cos u mnie??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

(torebki, kosmetyki, bluzki, dodatki...)