![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, oj tam ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- film mi się bardzo podobał ![]() i idę spać ![]() dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kawa, ostatnio widziałam takiego psiaka jak Twoja Lola. Prowadził sukę na smyczy starszy pan i sobie patrzę... pyszczek jak twoja, pewnie wysokość też... Taka sympatyczna... I w sumie zaczęłam o tobie i twoim psie myśleć, a tu słyszę, jak starszy pan mówi do psa: " I patrz, jak Pani się z Ciebie śmieje". Uśmiechałam się mimowolnie do swoich myśli, nie zauważyłam, aż zrobiło mi się głupio ![]() Witam, Marta ![]()
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ale miałam dzień..jak się do Was rano odezwałam to potem poszłam sprzątać, w między czasie robiłam rybę po grecku w hurtowej ilości i sałatki na spotkanie rodzinne..potem szorowałąm całe mieszkanie..następnie przyjechali moi rodzice, potem bratowa z moim chrześniakiem..zrobiło się mega zamieszanie i praktycznie dopiero teraz mam chwilę dla siebie.. BYou, chciałabym wpaść na dłużej, ale ostatnio jak wracam do domu to kompletnie nie mam sił by się wbić w rozmowę ![]() ![]() Marta, witaj ![]() jakby mnie nie było to proszę dajcie znać jak capri przyjdzie z nowiną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
hej,
smuty w klubie
#3457 |
Zakorzenienie
|
odezwała się capri, na razie nie jest zaręczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
MBZ♥
|
Majasn pisz jak tylko będziesz mogła
![]() Ilsa weekend się jeszcze nie skończył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Czy ja się nadaje do czegoś takiego?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...iukQA0MsQKWJsA |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
MBZ♥
|
wydaje mi się, ze tak
![]() nie mogę usnąć bez TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
No bida :/
Ja nie śpię, a mój też buszuje w kuchni. Ale ja specjalnie nie śpię ![]() Może przytulisz jakiegoś misia od Tż i pomoże? ![]() No i możesz czegoś posłuchać, mnie to uspokaja: http://www.youtube.com/user/voices4y.../0/P1hiDswDtUA ![]() ---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Jej, ja się dziwię co jest nie tak z moim zegarkiem ![]() A zapomniałam, że czas przestawiają ![]() ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ---------- Zmywam się spać ![]() ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-30 o 02:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Capri my to robimy dla siebie. Bo potrzeba tu kolejnych zaręczyn na wątku, słodkiej opowieści co i jak i podbudowania naszej nadziei, że i my kiedyś dostąpimy tego zaszczytu...:P Niech Twój TŻ zatem zrobi to dla nas, niech zrobi:P Żarcik:P A tak serio, to życzę CI strasznie, coby się chłopak ogarnął i nie marnował tego pierścionka, bo mu tylko czarodziejskie moce słabną:P Długo już czekasz i bardzo Ci się za Twoją wspaniałość należy. Kciukamy dalej ![]() Zwies Litości, o 5 w weekend nie spac? ![]() JA już na nogach. Co prawda nie do końca jestem pewna tego planu, ale TŻ jechał na uczelnię a totalnie nie mógł się zebrać, więc postanowiłam go wesprzeć i zrobić kawkę. A niedługo przyjeżdża do mnie przyjaciółka, z którą ostatnio totalnie nie mogę się zgadać, więc jaram się jak dziecko i lecę zrobić szarlotkę, i nastawić gulasz, bo potem nie będzie czasu ![]() Niedzielne ściski dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Ja piję poranną kawę i zbieram się na dworzec. Jak ja nie lubię tego tłuczenia się PKSem. Blech.
Byou rozumiem Cię. JA też nie mogłam zasnąć bez tż-ta. |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Śpiochy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zadomowienie
|
Długo będziesz jechala?
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
4 godziny z hakiem planowo. Plus dojazd na dworzec 40-60 minut.
wiem, że ludzie z krakowa do gdyni jeżdżą więc mój dystans nie powala. No ale coraz bardziej mnie to męczy i wkurza. A na pierwszym roku jeździłam z krakowa do sando co tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |||||||
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam sie przywitać
![]() Zaraz jadę do Buska ![]() ![]() ![]()
#3471 |
Zakorzenienie
|
hola hola ja wstalam dzis o 6:30 i jzu z Lolka byłysmy ponad godzine na spacerze po lesie
![]() Rem jak ręka ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My zaraz jedziemy na trening do Pure ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w piatek bylam na treningu personalnym a potem na zumbie i stretchingu i musze przyznac ze dzis ejstem jednym wielkim zakwasem, pomimo wczorajszego szalenstwa z psiurem w trawach
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to to ![]() Dałam radę ![]() ![]() Ale był faaaaajny wieczór ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaaa jaram się dalej ! ![]() Zapomniałam o zmianie czasu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() arrakis, wyglądasz super taka stara ![]() byou, świetna kurta, a Ty piękna ![]() magda, lubię Cię wery macz ![]() Rem, o matko, ale w miarę to wygląda? ![]() Capri, szkoda, że wciąż nie klęknął, ale jak to zrobi, to w taki sposób, że nam wszystkim szczęki opadną na pewno ![]() Dziewczyny, wczoraj wyszłam spod prysznica i poczułam, że boli mnie prawa łopatka, trzyma mnie do teraz ![]() ![]() Poza tym luby coś tam przebąknął, że znów w maju chcą jechać na łódki. Czyli nie bierze zaręczyn pod uwagę, zjechał mi humor i nawet whisky nie pomogło. Przytulcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
MBZ♥
|
Najuś
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- mam czasem taki ból i pomaga mi nospa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Najka a może to taka zmyłka, co? A muszą być zaręczyny w maju?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
najeczko -
![]() ![]() rain - my teraz nic, bo TŻ chory ![]() ![]() Zwiesiu - myślę, że będzie pasowała ta fryzura ![]() Smerfi - mówili o jakimś wypadku w Łapczycy i ze straszne korki.... pewnie już pojechałaś, więc pozostaje mi współczuć ![]() capri - cieszę się, że się wybawiłaś wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.