![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Givenchy Lauder Dior Lancome Sleek kolorówka
Krem jest po terminie niestety, she wood juz nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za roz Givenchy i krem Pat&Rub?
Mam Bare Minerals,probke w kolorze Medium,ale moge zrobic odyspke Fairly Light, oba wersja matte i wykonczeniec Mineral Veil plus mala probka rozswietlacza-wszystko w sloiczkach, pedzel do rozu Real Techniques, kolorowe eyelinery i moge odkroic polowe odzywki z Lusha Jungle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wieczne Kutango
|
Napiszę co mi się podoba
![]() Paletka sleek Bad Girl i Monaco Estee Lauder Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher preparat rozgrzewający do domowej mikrodermabrazji, 75ml, zużycie około 50% Nabłyszczający spray do włosów Toni&Guy Finishing Shine Spray, 100ml, zużycie widoczne na zdjęciu - poniżej 10% ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Żebyś jeszcze coś u mnie za ten różyk givenchy znalazła to już w ogóle byłabym w siódmym niebie ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za Paletka Sleek Bad Girl, zużycie poniżej 5%, miałam kilka dokładek, bardzo mi zależy oddam pół wątku
![]()
![]() |
#35 | |||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Ale za to zainteresował mnie pędzel Real Techniques ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
U Ciebie wypatrzyłam sobie: Szary sweterkowy long firmy H&M. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Kultowy miętowy kardigan firmy H&M w jaskółki/gołąbki (jak kto woli). Rozmiar M. Stan idealny. Założony jeden raz. ale nie wiem czy to nie za duże rzeczy, bo nie wiem co Ciebie u mnie interesuje? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Właśnie pisałam do Ciebie na wymiankowym mineralnym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Zainteresowały mnie u Ciebie: peeling IsisPharma Glyco 12% nowy róż Physicians Formula, bez parabenów, kosmetyk naturalny (całkiem nowy ten róż, mógłby być na prezent?) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Cos za sleek storm?
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=549637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Byłabym skłonna oddać krem Pat&Rub za pędzel i serum Carrots, co Ty na to?
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Wybacz, umknął mi Twój post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi zależy na:
Podkład Lucy Minerals, 10g, kolor Bisque, formuła Light, użyty 2 razy znajdziesz coś u mnie za niego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najbardziej wpadły mi w oko: The Body Shop - Błyszczyki do ust hi-shine lip treatment - nowe błyszczyk z pędzelkiem, brak odcienia na opakowaniu odcień 16 coral spice The Body Shop - Lip roll on - olejek do ust - nowy berry http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=87692m The Body Shop - Masełka do ust: kokosowe cytrynowe (sweet lemon) mango The Body Shop - balsamy do ust: malina arbuz Dr. Hauschka - Puder jedwabny do ciała, używany również do twarzy, świetne recenzje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=8975&next =1 Pozostało ok. 80-90% ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jeszcze zainteresowały z minerałów: Cień Myth, odsypię 1/2 pełnego wymiaru (granatowo-szaro-fioletowy, ciemny, półmatowy) (wystarczy mi niewielka odsypka) Hyacinth, zippy LM Light OCC big i Bisque Light big - z tych 2 niewielkie, samplowe odsypki, jeśli by się dało róż PINK Inc, Slip, zippy róż PINK Inc, Cotton Candy zippy cień Ideal Eyes: Indigant Purrl zippy Jak widziałabyś naszą wymiankę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hmm... Za olejek berry, masełko kokosowe i cytrynowe oraz balsam arbuzowy mogłabym Ci dać podkład Lucy Bisque/Snow, Hyacintha sporego sampla (mam biga to Ci dosypię trochę), Ideal Eyes Indiganant i dodam sample pozostałych dwóch bigów Lucy, co Ty na to? ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Przykro mi, ale nic dla siebie nie znalazłam. Dziękuję za propozycję, będę do Ciebie zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Uhh to zupełnie nie mój odcień w takim razie ![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2011-10-30 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Moimi priorytetami są zdecydowanie 3 pierwsze pozycje, czyli:
Nabłyszczający spray do włosów Toni&Guy Finishing Shine Spray, 100ml, zużycie widoczne na zdjęciu - poniżej 10% L'Occitane Lavnde de Haute Provence krem do rąk 75ml Paletka Sleek Monaco, zużycie na poziomie 5%, przy czym jeden cień się skruszył - mam go w słoiczku, zebrałam w całości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
o, tak o wiele chętniej
![]() a czym Cię mogę jeszcze kusić za pozostałe rzeczy tj, sample, podkład lucy i toni&guy i ew. paletę bad girl? czego szukasz z lush'a? i jakie pędzle Cię interesują - makijaż oczu, czy bardziej twarzy? z naturalnej pielęgnacji mam jeszcze oleje z zsk - z pestek sliwki, z kocanki i z rokitnika ![]() i jaką ewentualnie wymianę byś proponowała, gdybym dołożyła ten puder hauschki? przepraszam, że tak kombinuję, ale wolę większe wymiany, może się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wieczne Kutango
|
nie odpisałaś mi
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Szukaj dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Podkład Lucy, 3 sample Meow, 2 sample Lucy i sporą odsypkę Hyacintha oddam za Hauschkę. No i jeszcze tę 1/2 Myth dołożę. ![]() Z Lusha nie szukam niczego konkretnego - lubię ich maseczki i pasty/roladki do mycia twarzy, przyjęłabym chętnie szampon Curly Wurly. Pędzle - najchętniej Hakuro, EDM, Eco Tools - do podkładu (ale nie flat topy) do różu i przeróżne do oczu. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2011-10-30 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Chciałabym wypróbowac sample: edm medium light, lucy minerals: light, creamy bisque, lumiere: podkład, formuła Cashmere: Light Medium Beige
podkład, formuła Luminesse: Light Beige, Light Medium Beige sample. Chyba ze jeszcze cos mi doradzisz w tonacji średnio-jasnej, chłodnej lub neutralnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze znajdziesz cos w moich watkach
za Paletki Sleek: Paletka Sleek Monaco, zużycie na poziomie 5%, przy czym jeden cień się skruszył - mam go w słoiczku, zebrałam w całości Paletka Sleek Bad Girl, zużycie poniżej 5% Paletka Sleek Storm, zużycie poniżej 5% cienie inglot Pojedynczy cień Sephora, No 41 Preppy Look, 2gr, zużycie znikome - matowy, cośpomiędzy ciemnym navy blue a grafitem, doskonały do smokey eyes z wish listy mam cos tam z naturalnych zsk w watku poza watkiem niewiele uzywane eyelinery zelowe: fiolet essence z nie zelowych w watku fiolet metaliczny gosh, boujoris fiolet i turkus, i poza wtakiem gosh metaliczny turkus w zalaczniku foto moich linerów
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-10-30 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli eyelinery Bourjois i Gosh są świeże i nie wyschnięte, to mogę Ci za nie oddać wszystkie Ingloty i Preppy Look Sephory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
oj to nie, to podziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.