Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-30, 08:57   #811
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Nie ucieknę i będę relacjonować przygotowania ale do PM 2012 już korci mnie dołaczyć

Ja w sumie też zawsze chciałam latem, ale w tym roku jest taka piękna pogoda teraz, tak romantycznie, że coraz bardziej mnie ta jesień przekonuje do siebie poza myślę też w związku z tym, żeby zmienić kolor przewodni z bordowego na taki ciepły jesienny pomarańcz

Co do sukni, to chyba pozostane przy tej: (już obczaiłam salon, w którym jest i niebawem wybieram się ją przymierzyć )
suknia zupełnie nie w moim stylu no ale najważniejsze, że Tobie się podobaA co do koloru przewodniego to dobry pomysł z tym pomarańczem
Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Mnie się takie podobają ale i tak nastawiam się na to, że na mnie może dobrze wyglądać coś zupełnie innego
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=jamajka
http://www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=33.5041
http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s=edwyn
http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s=enola

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Kurde tż całkiem rozłożyło, muszę się zbierać do apteki, bo mu całkiem gardło wysiadło
2, 3 i 4 podoba mi się ale w tej ostatniej wydaje mi się, że modelce ledwo co trzyma się na biuście i mam wrażenie, że zaraz jej spadnie

Dzień dobry Pzrestawiliśmy zegarki a ja już nie mogę spaćZaraz się będę zbierać i do kościoła a potem z Tż -tem do mnie... W końcu, po tygodniu niewidzenia się
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 09:00   #812
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

miłego dnia

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 09:07   #813
zytka26
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadłam tylko się przywitać

http://i947.photobucket.com/albums/a.../SUKNIA193.jpg

Ta suknia bardzo mi się spodobała ale przy moim wzroście (160cm) mogę wyglądać nie korzystnie

Pozdrawiam
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 09:41   #814
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ta suknia bardzo mi się spodobała ale przy moim wzroście (160cm) mogę wyglądać nie korzystnie

Pozdrawiam
prześliczna!
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 10:16   #815
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Dzień dobry

Pozdrawiam
Fajna ale ta rozprutka mnie nie przekonuje.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

2, 3 i 4 podoba mi się ale w tej ostatniej wydaje mi się, że modelce ledwo co trzyma się na biuście i mam wrażenie, że zaraz jej spadnie
Niestety suknia bez ramiączek musi mieć się na czym trzymać

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Jeszcze coś znalazłam
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...r14/bria.html#

Jak poszłam do apteki to wstąpiłam tez do kauflaka i mają dynie w promocji - znacie jakieś fajne przepisy na ciasto z dynią?

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 10:42   #816
malinka9191
Zakorzenienie

dzien dobry
chyba zapowiada się u mnie neidziela w łóxku.. obudziłam się nie dość, że z bólem głowy to jeszcze i z @
zresztą i tak mi się nic nie chcę... nie mam motywacji na nic w taką pogodę i z dala od TŻta
Stary 2011-10-30, 11:02   #817
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio któraś tą suknię wklejała a ja się w niej po prostu zakochałam mimo, że nie jest w moim stylu bo chciałam rybkę

http://slubnasuknia.pl/belissimaexcl...0-%20RUTH.html

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

fajnie, że nie jestem sama
Ja ją kiedyś pokazywałam
Cytat:
Piękna

Kurcze, siedzę teraz i myślę nad tym ślubem za rok już bym była żoną
Ja bym się zdecydowała na ten 2012
Cytat:
Mnie się marzy mieć 2 suknie ślubne i przebrać się przed oczepinami a podobają mi się zarówno bogate jak i skromne suknie - mam duży rozstrzał
Moim zdaniem to też kiepski pomysł
Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Chciałam tylko powiedzieć, że jednak nadal jestem PM nie ma to jak "włoski" związek hahaha uciekam i do pogadania!
Super, że się poukładało
Cytat:
dla mnie to strata pieniędzy i niepraktyczne rozwiązanie. Ja zamierzam mieć tylko jedną suknie i cieszyć się nią całą noc bo tylko raz w życiu mogę ją założyć. Zawsze mnie dziwiło jak PM-ka po północy zmieniała suknię na jakąś zwykłą sukienkę
Dokładnie
Cytat:
Dzień dobry

Pozdrawiam
Boska

Dzień dobry
My już wypoczywamy z TŻem w domku. Kręgle i zabawa się udały.
A teraz myślę nad menu urodzinowym TŻ, bo odprawiamy je już 11 listopada i zaprosiliśmy 4pary. Czyli będzie nas 10 osób
Na 17:30 mam jazdy, a nie chce mi się cholernie. Najchętniej leżałabym cały dzień z TŻem
Wczoraj swój żywot zakończyła moja mała torebka, taka idealna na wyjścia Muszę kupić nową Jak to dobrze, że mam teraz trochę kasy

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 11:28   #818
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
l
Jak poszłam do apteki to wstąpiłam tez do kauflaka i mają dynie w promocji - znacie jakieś fajne przepisy na ciasto z dynią?
1szkl mąki
2 jajka
1/2 szkl oleju
1 szkl dyni pokrojonej w drobną kostkę
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
1/3 łyżeczki sody
1 łyżeczka cynamonu
1/2 szkl cukru

Dynię ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić, zmiksować. Suche składniki wymieszać. Mokre zmiksować i dodać do suchych. Piec ok 30min w ok 180st
To jest przepis na taką małą foremkę jak do keksa
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 11:43   #819
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
1szkl mąki
2 jajka
1/2 szkl oleju
1 szkl dyni pokrojonej w drobną kostkę
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
1/3 łyżeczki sody
1 łyżeczka cynamonu
1/2 szkl cukru

Dynię ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić, zmiksować. Suche składniki wymieszać. Mokre zmiksować i dodać do suchych. Piec ok 30min w ok 180st
To jest przepis na taką małą foremkę jak do keksa
Przepis przypomina muffiny za mną chodzi tarta: http://www.youtube.com/watch?v=3CLwWkHrX08

Bridezilla
Stary 2011-10-30, 12:23   #820
Molise
Zakorzenienie

Ale u mnie piękna pogoda dziś
Jadę niedługo na mecz, Ciacho gra A później idziemy na kawę

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 12:34   #821
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ale u mnie piękna pogoda dziś
Jadę niedługo na mecz, Ciacho gra A później idziemy na kawę
Pięknie i cieplutko

nie próżnujesz

Bridezilla
Stary 2011-10-30, 12:43   #822
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie i cieplutko

nie próżnujesz
Staram się nie próżnować

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 12:53   #823
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Przepis przypomina muffiny za mną chodzi tarta: http://www.youtube.com/watch?v=3CLwWkHrX08
Wygląda apetycznie, ale nie wiem czemu nie umię się przekonać do dynii Pewnie dlatego, że nigdy jej nie jadłam

Obiad się szykuje. Spaghetti z sosem, który mama sama robiła. Taki jest najlepszy

Stary 2011-10-30, 13:05   #824
dahna1990
Zakorzenienie

Hej
Zjem obiad i jadę na cmentarz, a później idę do TŻta
Miłego dnia
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 13:23   #825
monika180888
Przyczajenie

Witam!
Widzę, że na pierwszej stronie w kalendarzu ślubnym jest wolny mój termin więc mogłabym prosić o dopisanie ????? 17.08.2013
Pozdrawiam buzaki
monika180888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 13:25   #826
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Wygląda apetycznie, ale nie wiem czemu nie umię się przekonać do dynii Pewnie dlatego, że nigdy jej nie jadłam

Obiad się szykuje. Spaghetti z sosem, który mama sama robiła. Taki jest najlepszy
Przyznam się, że też nigdy nie jadłam

Bridezilla
Stary 2011-10-30, 13:37   #827
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Tak ja to jest sok Pycholandia, taki jak ten marchwiowo-bananowo-jabłkowy, tylko po prostu nowy smak
Mogłaś nie zauważyć, albo już nie ma bo strasznie go kupują (jak wszystko co nowe)

Ja wczoraj byłam w biedronce i kupiłam cały karton Pycholadii

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Witam was dzis kochane
Niedawno wrociłam z miasta , bylam pochodzic po sklepach, galeriach i popytac o prace. Nigdzie nie ma przyjec, mialam wydrukowane 15 CV, to nigdzie nie udało mi sie żadnego zostawić.
Nadrobiłam was, ale nie bede cytowac
Aga- strasznie ci zazdrosze,ze juz wasz domek jest wbudowany Za 3 lata może już mój też będzie na takim etapie:
Zytka- my do księdza pójdziemy z początkiem 2013, przed pierwszymi naukami małżeńskimi.
Zaraz zajrzę do klubu to i tam wam poodpisuje
No i zabieram sie za 9 shreda! ;-) Motywacja jest straszna( dzis ubrałam spodenki ktore mialam obcisłe i zle sie w nich czułam - a dzis sa duzo luźniejsze i będe zaraz w nich ćwiczyc!)

za shreda ja dziś będę kończyła 2 level i potem mierzenie cm

ach z tą praca to napawde jest ciezko 3mam kciuki żebyś jak najszybciej znalazła prace

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

[QUOTE=aga512152;30196408]Fakt fontanna piękna szczególnie latem wieczorem ah!!!
żeby to się Tobie opłacało to bym kupiła i wysłała Tobie, ale za przesyłkę pewno wyszlo by więcej niż wart zeszyt jest....

anuleczek19mi zawsze powtarza Mama marzenia są dla ludzi i marzenia się spełniają, wystarczy mocno w coś wierzyć i na pewno się uda... także ja trzymam kciuki za Was wszystkie żebyście miały piękne domki, z równiutką trawką i kwiatkami, a wtych domkach miłość z Waszymi TŻtami (noooo tego sobie też życzę hehe)[/QUOTE]

Pięknie to napisałaś
Chyba wszystkie z Nas marzą o swoim domku i o tym aby szczęśliwie żyć ze swoją miłościa

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 13:45   #828
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
To mało Ci wyszło mój brat za samego geodetę zapłacił 6 albo 7 tyś a gdzie reszta?

Muszę Cię kiedyś wyciągnąć na wagary

Ale super

Mam nadzieję, że się pochwalisz

Zależy od wielkości parafii my będziemy pewnie po Nowym Roku zamawiać termin

Cześć
Ja już po pracy jestem jakaś taka rozkojarzona, że ufundowałam jednej babce zakupy ze swojej wypłaty masakra.. i w sumie to by wystarczyło na podsumowanie mojego dnia, bo dziś generalnie mam pecha, więc mogłabym tak wyliczać i wyliczać... ale pominę

Jak Ty to zrobiłaś z tymi zakupami kochana??

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
To Twój obowiązek, a Ty się pytasz czy możesz.

Wybacz, ale padłam
O której poszłaś spać?

Ja swoje ciemnym blondem potraktowałam z garniera i 0 efektu. Nie było widać, że w ogóle farbowałam.

Właśnei słyszałam, że dietetyk bardzo dużo daje. Moja koleżanka bardzo dużo schudła prowadzona przez dietetyka. Myślałam czy nie pójść, ale wizyta raz na 2 tygodnie 200 zł. Nie stać mnie.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

zytka26 widzę, że Twój TŻ też wojskowy. Mój też, ale na szczęście na misje nie wyjeżdża. Mam nadzieję, że nigdy nie wyjedzie. Szczerze to bardziej jesteśmy skłonni, żeby zrezygnował z wojska, niż wyjechał na misję. Ja sobie tego nie wyobrażam. Nie dla mnie. Wyjazd do pracy za granicę bym przeżyła, ale nie na misję.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Ja dzisiaj byłam w UP po zaświadczenie i babka woła na mnie dowód, a ja daję 10 zł.

Cytat:
Aha już sobie przypomniałam co miałam wcześniej napisać. Rozmawiałam z koleżanką z pracy, która była na weselu w sali, którą chcemy zarezerwować. Powiedziała, że jedzenie super i jest dużo Ale powiedziała cos też co mnie zmartwiło i musze pogadać z Tż-tem, żeby pójść w końcu zobaczyć tą salęPowiedziała mi, że właściciel ma swój wystrój sali i tak jakby to narzucaPodobno jest ładna dekoracja ale w kolorze bordo a mi się marzy fiolet Mam nadzieję, że nie będzie problemu z tym kolorem przewodnim...

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Kochana jak pojeziecie obejrzeć tą sale to pogadajcie z właścicielem. Może da rade się jakos dogadać

Cytat:
Dziewczyny spaliłam nowego kompa trzymajcie kciuki żeby to był tylko zasilacz bo jak nie to 3 tysiaki poszły się #@$%@#

O kurcze jak Ty to zrobiłaś??

30/30 shred
Stary 2011-10-30, 13:47   #829
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
O kurcze jak Ty to zrobiłaś??
To był fałszywy alarm, spaliłam tylko listwę

Bridezilla
Stary 2011-10-30, 13:52   #830
anuleczek19
Zadomowienie

Witam was kochane w tą piękną niedziele
Nadrobiłam was czytając.
Dzieki malinko Ja dzis zaczełam 2 level, i mialam ochote siąść i płakac ale pokonałam dziada..;-)
Molise - pysznej kawy z dodatkiem ciacha :P
Lece pod prysznic i jedziemy na urodziny przyszlego tescia Wiec pewnie zajrze tu dopiero jutro papa

A.H

Edytowane przez anuleczek19
Czas edycji: 2011-10-30 o 14:16
anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 13:56   #831
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za różnica jesli wyłączysz listwę czy z prądu?Kochana nie martw się Na pewno komp się nie spalił...
Kochana jest różnica.
Mój brat jest elektrykiem i mówi,że jest bardzo duża różnica. najpierw trzeba wyłączyć listwe, a dopiero potem z kontaktu

Cytat:
Witam w nowej części
Mam kilka dni wolnego wreszcie, przyjechałam do rodziców i wypoczywam

Co do ślubu - coraz bardziej przymierzamy się jednak do 2012... podoba nam się wizja października - jest jeszcze rok czasu, poza tym w wakacje będę miała sporo więcej wolnego czasu, to jakoś dam radę lepiej to wszystko ogarnąć co z tego wyniknie - zobaczymy. Jutro chcę jechać z mamą do kilku sal, bo maja jeszcze jutro wesela i obejrzeć jak one wyglądaja "na zywo", popytać co i jak
kochana ja to bym sie na Waszym miejscu wogóle nie zastanawiała i brałabym slub w 2012

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
witam,
czy można się do Was przyłączyc??
Witaj

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Witam nową PM.

i klub

jak nadrobie to zajrze

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Witam nowa PMke

sayuri: na Ekonomicznym w krakowie studiuje

dzis robilam wizanki na groby do dziadka tż i do moich dziadkow w kwiaciarniach ceny u nas sie zaczynaja od 65zl do 130zl:/ ja za materialy do dwoch wiazanek zaplacilam ok. 30-35zl mozecie ocenic efekt 2h mi nad tym zeszlo i cale rece mam poklute od swierka ale zadowolona jestem

Piękne te wiązankI

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
a Wy ile macie lat PM-ki??
Ja mam 21

Cytat:
ja mam często taką wenę

macie już obmyślone dekoracje sali?

ja jeśli będzie mozliwośc to chciałabym fiolet lub amarant z zielenią - są to moje ulubione kolory i TŻ-towi ta wizja tez sie podoba a bucuki bym chciała zielone

Ja bym chciała czerwony kolor a tz niebieski węc będziemy musieli wybrać całkiem inny hihi

30/30 shred
Stary 2011-10-30, 14:08   #832
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Ja bym chciała czerwony kolor a tz niebieski węc będziemy musieli wybrać całkiem inny hihi
Ja szalałam za chabrowym ale nie komponuje mi się z salą

Bridezilla
Stary 2011-10-30, 15:08   #833
aleksmaslanka
Raczkowanie

Hej dziewczyny,
witam was po kilkudniowej przewie. Nie było mnie, bo byłam totalnie rozłożona przez chorobę. Nie mialam siły totalnie na nic bo miałam wysoką gorączkę, do tego mam jeszcze chore ucho. Biorę sie za nadrabianie .
Buziaki

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Aha, stęskniłam sie za wami...
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 16:44   #834
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ale tu cisza
Uciekam wkrótce na jazdy, więc trzymać kciuki proszę!

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Ile PMek 2012 ma już suknie

Stary 2011-10-30, 17:50   #835
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

No i wstawiłam już do piekarnika ale nie wiem nawet czy będzie można to zjeść

Bridezilla
Stary 2011-10-30, 18:16   #836
aleksmaslanka
Raczkowanie

o, z dzisiaj mam narazie 1 post do nadrobienia
Cytat:
Ale tu cisza
Uciekam wkrótce na jazdy, więc trzymać kciuki proszę!

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Ile PMek 2012 ma już suknie
trzymam mocno

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
No a ja studiuje inzynierię biomedyczną, specjalność informatyka medyczna, specjalizacja telemedycyna i szpitalne systemy informatyczne i dodatkowo brnę w tę informatykę, programowanie, bo bez samozaparcia i nauki we własnym zakresie to nie mam nic. Podobno od przyszłego roku ma wejść przepis, że w każdym szpitalu ma być inżynier biomedyczny, ale no ten zawód w polsce to jeszcze raczkuje.

Witaj

A co do tematów pracy itd. to ja bez pracy. TŻ dopiero znalazł - jako magazynier. Mój kochany fizjoterapeuta będzie zapitalał na wózkach widłowych :/ Ale po ślubie za granicę - tam mamy szansę pracować w zawodach. Poza tym nie odpuszczę sobie tego wymarzonego domu - O NIE !
ciekawą masz spcjalność, u mnie nie ma takich. A co do tego inżyniera w szpitalu to wydaje mi się że w ustawie jest że ma być w każdym szpitalu INŻYNIER a nie inżynier biomedyczny. Absolwent Fizyki Medycznej również - sama spotkałam się z tym że fizyk medyczny jest zatrudniony i pracuje tak jak inż biomedyczny

Cytat:
Święta racja! teraz bez auta to kiepsko, np tam skąd pochodzę nie jeżdżą żadne podkreślam żadne autobusy, busy nic. do najbliższego miasteczka 4 km i idź z zakupami... Zresztą wg mnie kobiety są lepszymi kierowcami
o, na pewno nie ja

Cytat:
Chciałabym lubić piwo ale mi nie smakuje . Mogę wypić ale pół na pół z sokiem
ja lubie w każdej postaci. Często ma nawet smaka własnie na takie gorzkie piwsko ;p
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 18:33   #837
malinka9191
Zakorzenienie

dobry wieczór

ale tu dziś pustki
Stary 2011-10-30, 18:45   #838
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika180888 Pokaż wiadomość
Witam!
Widzę, że na pierwszej stronie w kalendarzu ślubnym jest wolny mój termin więc mogłabym prosić o dopisanie ????? 17.08.2013
Pozdrawiam buzaki
najpierw musisz się regularnie udzielać, by wpisać Cię do kalendarza, takie mamy zasady

tż pojechał grać w piłkę, a mnie gardło i głowa boli, coś mnie bierze chyba

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 19:13   #839
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
Kochana po 1 levelu było -2 cm w brzuchu, -0,5 w udzie,-1,5 w biodrach i -0,5 w łapce
szok, chyba też muszę zaczac

Cytat:
Ja nigdy nie chciałam mieć podwójnego, chcę się nazywać tak jak mąż ale nie potrafię się utożsamiać nazwiskiem tż tyle się od niego nasłuchałam ile miał w związku ze swoim nazwiskiem nieprzyjemności, że nie chce narażać na to swoich dzieci a jemu się za to odwidziało i nie zmieni swojego
w sumie to trochę mu sie nie dziwię. Jednak taka jest u nas kultura że kobiety przyjmują nazwisko mężczyzn zazwyczaj i myślę że czułby się dość zniewieściały. Mój TŻ też ma nieciekawe nazwisko, moje za to bardzo mi się podoba. Ale jednak przyjmę jego nazwisko, ewentualnie podwójne ;p

Cytat:
witam,
czy można się do Was przyłączyc??
witaj super zaręczyny
Stary 2011-10-30, 19:16   #840
dudusiu
Wtajemniczenie

ja na szczęście nie mam problemu z nazwiskiem, swoim nie operuję tak często, żeby się do niego na maksa przywiązać nazwisko tżta nie jest złe, ale moje ładniejsze szlacheckie

http://bider123.wrzuta.pl/audio/40GE...ncess_of_china zakochałam się w tej piosence

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości