|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Aha zapomniałam sie pochwalić, że wczoraj zaczęliśmy z niunia 8 miesiąc
![]() ![]() ![]() Kiedy zobaczyłam na suwaczek ile mi zostalo do konca- zaniemowilam- 1 miesiac 3tyg 6 dni ![]()
#1022 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
AgaMili- ładne mebelki, ALE jeśli mogę się wtrącić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() magda1804 ![]() ![]() Dziewczyny jeju miałam z dzidziolkiem bliskie spotkanie 3 stopnia... ![]() Tak próbowałam dalej usnąć od 12, ale nic z tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem czkawka na dzień dobry z prawej strony, a z lewej jeżdżenie syrką od pachwin do cyca, od cyca do pachwin ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-30 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Magda gratulacje za 8 miesiac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Wtajemniczenie
|
kamciurka mogłaś tego nie pisać:P O tym stawie i morzu, hehhe, no, ale i tak i tak mnie to czeka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
to powiem Ci tak, zeby moze bardziej to zobrazowac, bol jest b. duzy, ale sama swiadomosc, ze prowadzi do tego, ze zobaczysz dzidziola i ze to juz tak bliziutko, daje takiego powera i taka wytrzymalosc, ze moglybysmy wtedy gory przenosic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Zoskasamoska nie peniaj
![]() ![]() ![]() ![]() 3 ząbki czosnku za mną ![]() ![]()
#1028 |
Wtajemniczenie
|
mój niuniek /bezimienny na razie
![]() ![]() ![]() oczywiście w południe tż musiał mi humor zepsuć, a taki dobry miałam od rana. na dodatek nie wiem co mi strzeliło do głowy, ale zaprosiłam na kolację teściów i rodziców swoich <tutaj puka się sama w głowę ![]() ![]() ![]() pa pa laseczki ![]()
![]() |
#1029 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie, Mamuski i Brzuszki!!!
Chcialam napisac "z rana", ale chyba nie byloby to przyzwoite o tej porze ![]() Ja jeszcze w betach w lozku,ale to przez tzta,ktory wrocil o 3 i mnie zbudzil, a pozniej przez jego potomka, ktory kontynuowal dzielo tatuska... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w miesiacu, wktorym dowiedzialam sie, ze bede mamusia, zjadlam i wypilam wszystko, co zakazane (nie spodziewalam sie dzidziusia), a Nietoperek podobno zdrowy jak rydz ![]() Cytat:
![]() witamy kolejna Agatke ![]() Cytat:
![]() niezly ambaras !!! ![]() Cytat:
Tanczystopko ![]() Ide sie myc i cos polozyc na buzie, bo strasze bladoscia i cieniami pod oczami. W sumie to zawsze tak wygladam, dzisiaj po prostu ze zdwojona sila ![]() Tesciowa jednak czasem to dobra rzecz. Dzisiaj na obiad zupa krem z dyni, bitki wolowe,kluski slaskie i salatka. Na deser juz czekaja bajaderki i wz-ki, bo przypomnialo sie jej, ze ona caly czas miala na nie ochote w ciazy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- w nogi, dziewczyny !!!! ![]()
![]() |
#1030 |
Rozeznanie
|
Hej ! A mi sie wlecze dzisiaj dzień. W środę mam wizytę u lekarza, znowu mnie opieprzy, kolejna 5 kilko do przodu! Przytyłam już 17 kilo ! A niby byłam ten miesiąc na diecie ;/ może te witaminy tak tuczą ? Chyba mam na plusie najwięcej z Was
![]()
#1031 | |
Wtajemniczenie
|
Wyslalam dzisiaj mojej Mamie zdjecie brzuszka widzianego z mojej perspektywy,jak stoje. Taaaka gula, a daleko,daleko tylko palce stop zza niego wystaja. No i napisalam w wiadomosci "Baaaabbbbciiiiaaaaa! !!"
to Mamunia moja zadzwonila, ze az sie cala splakala, tak juz kocha tego Nietoperka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1032 | ||||
BAN stały
|
A mi sie dzis nudzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moj dzidziol tez tak czasem wypina noge lub reke, czasem tak do gory ze musze sie wyprostowac bo boli ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tsh... hmm... oby było wszystko ok ![]() ![]() oj tam oj tam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A dzieciaczek mój też często mnie kopsnie tak, że zwijam się z bólu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1034 |
Wtajemniczenie
|
Agatko, kamciurko jeszcze podchodzę do tego na luzie. Niech już tak będzie połowa stycznia to zaczne wariowac. Chyba najbardziej sie obawiam tego czy ja bede wiedziała, że to już TO, bo często mnie coś pobolewa , a okazuje sie, ze to nic takiego poważnego.
Bebi , fakt, troche duzo, ale niewiele więcej niż ja, bo ja juz mam 13 na plusie. Damy radę to zrzucić ![]() Przed chwila lezałam i trzymałam sie za brzuch cały czas i nagle poczułam, że dzidzius sie strasznie wierci i chyba z łokcia mi przywalił , bo taką gule poczułam;d a może to głowa była? ![]() Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-10-30 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no wiesz tv przy jedzeniu ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zadomowienie
|
Mnie dziś nawiedziło i nie mogę usiedzieć w miejscu. Juz nie wiem co zrobić ze sobą. Na Wizażu pustki nie ma co czytać (wyrodne z Was wizażanki
![]() ![]() Wygrzebałam w necie przepis na ciasto Amerykaniec, właśnie siedzi w piecu i tak pięknie pachnie... mmmmmmm.... ![]() Boże Narodzenie mi się przypomniało bo cynamonem pachnie, a jeszcze mandarynkę sobie obrałam... normalnie Święta w domu ![]()
#1037 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jestem z dalszych okolic Poznania (Leszno), ale czasem bywamy w tym mieście, zresztą mój mąż 5 lat dojeżdżał na studia ![]() Cytat:
![]() Zresztą jesteśmy razem prawie 10 lat i przez ten czas wykształciła się wygodna forma bezosobowa, którą nadal używamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do ułożenia dzidziola, to mój często rano jest tak ułożony, że mam brzuch z jednej strony sterczący, a z drugiej płaski. dopiero jak się obudzi, to zaczyna się układać w wygodniejszej pozycji ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-10-30 o 15:39 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy z wizyty u rodzinki
![]() Rodzinka podziwiała mój brzusio i kwitnący ( ![]() ![]() No i kolejna osoba powiedziała, że będzie chłopiec ![]() ![]() Moje ciasto pod wpływem jazdy samochodem zrobiło się takiej konsystencji, że trzeba było nakładać łyżką ![]() ![]() Aaaa... mamy dzisiaj pół roku od ślubu ![]() ![]() No i zaczynamy dzisiaj 27 tc ![]() ![]()
#1039 |
Raczkowanie
|
Kurde dziewczęta pędzicie jak szalone, miałam sie przełamac i zacząc udzielać, a tu co wchodzę po dwóch dniach nieobecności i nadrabiania, a nadrabiania...
![]() ![]() z tego co zapamietałam: to w brzuszku pod koniec 29 tygodnia mam 88 cm, wszyscy mowia, że malutki, ale widac taka mojauroda ![]() co do wózka i łózeczka, to my mamy juz i to i to, wózek póki co złozony i schowany, ale wczoraj rozłozylismy kołyske i juz stoi i czeka ![]() wczoraj byłam z siostra i kolezanka na boot sale i kupilam sobie lezaczek bujaczek z chicco, niby uzywany ale nawet śladów nie ma,a zapłaciłam cale 6 funtów ![]() ![]() a co do reszty wyprawki to nic kupic nie moge, co mnie strasznie denerwuje, bo wszyscy mi cos daja, kupuja i juz mam tego tyle, ze szok, jedyne co chcialam sama kupic to kombinezon, a tu okazuje sie, ze wspaniala tesciowa mojej siostry juz kupila ( doskanale wiedziala, ze mam juz wybrany i ze jest to jedyny zakup, ktory chce sama zrealizowac...), jakby tego bylo mało dzis rano zadzwonila, zeby pochwalic sie, ze wczoraj nabyła dla mnie dwa kocyki, juz nie moge z ta kobieta, bo wtroca sie we wszystko, a to nawet moja rodzina nie jest.... ![]() ![]()
![]() |
#1040 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też już czuję święta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zoska ja też czułam dziś gule i po paru sekundach zniknęło, jak zaczęłam macać i łaskotać ![]()
![]() |
#1041 |
Zadomowienie
|
bylismy na spacerku
![]() ![]() i mam rozstepy na brzuchu;( zauwazylam dis 2 wstretne ![]()
#1042 | |
BAN stały
|
A no zapomnialam. Ale ze mnie zla matka
![]() Cytat:
![]() A my juz po obiadku jemy galaretke na deser ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() rozstępy na brzuchu?!!! ![]() ![]() ![]()
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko: kupowała któraś z Was na all spódnicę ciążową, ale taką dzianinową???
Kosztują jakoś 17-18 zł. Na święta chciałabym kupić taką, ale jestem ciekawa jak z jakością itp. ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- A tak na marginesie: Ile macie cm w obwodzie brzuszka??? Ja jutro wejdę w 28 tydzień i mam 95 cm. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zadomowienie
|
postaram się go zjeeść do końca ,chociaz już plasterek odciełam bo wyskoczyło mi zimno a nic na nie nie mam więc przyłożyłam czosnek.Trochę poszczypało więc moze pomoże.A i katar mi troche przeszedł ,to chyba zasługa jednak czosnku
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Moje słońce "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez eliza1984 Czas edycji: 2011-10-30 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
ciezaroweczka a Ty czytasz nasze posty?? 2 dni temu każda pisała ile ma w obwodzie brzuszka
![]()
#1050 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkie były u mnie pod cmentarzem ![]() A tak serio to ludzie pogłupieli! Pod cmenatrzem można było kupić dzisiaj zabawki, rurki z kremem, pączki ![]() ![]() A ja miałam ochotę na princessę orzechową, ale stwierdziłam, że nie będę wiochy robiła w jej poszukiwaniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Pojechałam dzisiaj z rodzinką na cmentarz (ten sam pod którym sprzedawali pączki ![]() ![]() ![]() Aż się boję, co będzie we wtorek na cmenatrzu, na którym toalet nie ma... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.