|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Dreamnes, czyżby coś się zaczynało?
![]() Myszeczka, jak ten czop Twój wyglądał? ![]() ![]() Ja ostatnie 2 dni pod wieczór miałam takie straszne bóle dołem brzucha i twardnienie brzucha, to chyba były skurcze, ale przechodziły. Mąż trochę był w strachu, bo teraz ma nawał pracy a myśleliśmy, że zaczęłam rodzić ![]() Wczoraj byłam u koleżanki na prezentacji Termomixa, ma któraś? Takie urządzenie do gotowania na parze, krojenia itp. Ale nie przekonało mnie, chociaż koleżanka życie by za nie oddała ![]() ![]() ![]() Olusia, Basiula, piszecie, że tak nisko dzieci czujecie, a ja na odwrót właśnie ![]() ![]() Ja jutro kończę 36 tc więc zaczynam 9 miesiąc? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Aha i byłam w Superpharmie, ale nie kupiłam nic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
Jak Was czytam, że czopy Wam wypadają, skurcze ... a u mnie nic ![]() ![]() My wczoraj byliśmy z superpharmie i kupiliśmy aż 2 mega paczki pampersów 2 ![]() My mieliśmy jechać dzisiaj do mojej mamy i na groby, ale przełożymy to na za tydzień. TŻ taki padnięty, że nie mam sumienia go ciągnać 100 km w jedną stronę. Za tydzień może się uda i nie będzie pracował nawet w sobotę, a Martynce po tych wojażach może zechce się wyjść już do mamusi i tatusia ![]() Aniolina ... faktycznie trochę dziwnie z ich strony. Przecież to nie Twoja wina, że się pomylili. Powinni teraz zrobić wszystko żeby nie obciążać cię dodatkowo obowiązkami. Oj masakra ![]() Glam ... trzymam kciuki za twoje twixy. Moja ciocia pamiętam urodziłam moje kuzynki bliźniaczki miesiąc przed terminem i miały już po 2500 kg, więc twoje bobaski na pewno już też są podobnej wagi. A cesarka ponoć nie taka straszna, a przy bliźniakach na pewno dużo bardziej dla maluszków bezpieczna. Trzymaj się kochana ![]() Zmykam do łóżka poczytać książkę ![]() Miłego dnia dziewczyny
#3573 | |
Wtajemniczenie
|
Bry,
My po wczorajszej imprezce u znajomych ciut zmęczeni, dziś już jesteśmy po spacerku... Nawet trochę maślaków nazbierałam przy lesie ![]() Mam brak weny na czytanie, więc wyłapuje ogólnie, czy coś mnie nie ominęło ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Kasik ile placilas za paczke tych pampersow?? byly tez w rozmiarze 3 w tej cenie?| bo 2 mam 5 paczek i nie wiem czy wiecej mi potrzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Rozeznanie
|
Goldika, Ta promocja w superpharm jest chyba do jutra. za kazde 30 PLn wydane w superpharm mozesz kupic paczke Pampers Economy za 29,99. Ja zrobilam wczoraj zakupy za 70 PLN i kupilam 2 paczki Pampers Economy rozm. 2 (80 szt) za 29,99 kazda. Promocja dotyczy tez rozm 3, 4 i chyba 5 (ale tego pewna nie jestem). Ale im wiekszy rozmiar, tym mniej pieluszek w paczce, tak to chyba jest pakowane.
Ja wczoraj wyszlam z uczelni o 21.30!!!! Ale przynajmniej wiem, ze zaliczylam pierwszy test ze statystyki, jeszcze tylko 2 testy z tego przedmiotu. Ide ogarnac mieszkanko, kotuchom musze zmienic zwirek i zmiesc podloge. Mama przyjedzie za 2 godzinki to pojedziemy na cmentarz na grob mojej matki chrzestnej. A, ktoras pisala o tych Huggisach za 9,99. ta promocja jeszcze jest w biedronce, bo z tego co pamietam to juz chyba 2 tygodnie to trwa? Podjade jeszcze do biedrony dzis i sprawdze. Chyba jeszcze raz sie przejade do Smyka dzis i kupie kombinezon, w sumie po rabacie zaplace 70 pln, jeszcze sie oplaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
sozaa dzieki
![]() a te huggis z biedry tez mnie strasznie interesuja. Jezeli dzis jeszcze jest ta oferta to bym sie przejechala ale mam 20km wiec wolalabym wiedziec cyz mam po co jechac ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Sozaa gratuluje zaliczonego testu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Rozeznanie
|
O to muszę się wybrać po te chusteczki
![]() ![]()
#3579 |
Zakorzenienie
|
Dziiewczynki kochanejestescie ze mnie tak na duchu podtrzymujecie
Mam nadzieje ze jeszcze z 2 tyg wytrzymamy w trojpaku a potem to sie zobaczy. W czw bede u gina, ciekawe jak on to widzi Zlalalam rezim lezenia I wyszlam z sonia przed dom na laweczke, u nas jest taki park wiec ona pobiegala a ja sie troche dotlenilam. Ogolnie to zauwazylam ze sonia jest duzo grzeczniejsza w dni kiedy moze sie wyszalec na podworku... Wczoraj byla koszmarkiem a dzis jest calkiem grzeczna... Na obiadek byla pizza- mimo ze mama nsm zostawila miesko do upieczenia
#3580 | |
Raczkowanie
|
Witanko
![]() Czyżby listopadowe mamy tak grzecznie czekały na listopad? Nikt w październiku się nie rozpaczkuje? Ja bym chciała, ale malutka chyba nie bardzo ![]() Taka ładna dziś pogoda, spróbujemy się wybrać na spacer, może to pomoże? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jade do szpitala. trzymajcie za nas kciuki
![]()
#3582 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, mialam wczoraj zadania na Spss, a pozostale dwa testy to niestety teoria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3584 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Rozeznanie
|
Dreamnes!!!! Trzymamy kciuki!!!! A masz w razie czego nr telefonu do jakiejs dziewczyny z forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
Ja też siedzę z zaciśniętymi kciukami żeby poszło jak najszybciej i oile to możliwe to przyjemnie
![]()
#3587 |
Zakorzenienie
|
Sozaa to wspolczuje. Ja co prawda w zeszlym roku smigalam na nim jak po wizazu ale w tym roku gdzies mi sie pamiec ulotnila i niewiele z niego juz pamietam
![]() ok to czekam na info z biedry ![]() Dreamnes ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana Ja nie poczułam tego jak mi wychodziło ani jak miałam na wkładce. To Jest coś takiego jak budyń i takie w skupionym miejscu koloru mlecznego. Wyczytałam że jak sie z krwia pojawi to tedy poród będzie już w najbliższych godzinach. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Kochana wielkosc orzecha laskwoego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
U Nasw bierdonce ejst ich jeszcze dużo, ale to pewnie co biedronka to inaczej bo nie wszędzie muszą wykupić. Ja chusteczek mam chyba z 10 paczek takze narazie u Mnie STOP. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Trzymamy kciukasy kochana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymamy mooocno kciuki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
Dreamnes powodzenia, oby poszlo szybko i bezbolesnie, czekamy na wiadomosc
#3591 |
Zadomowienie
|
dreamnes powodzenia!!! 3mamy kciuki i jesteśmy serduszkami z Tobą!!
![]()
#3592 |
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie
![]() Dreamnes trzymam mocno kciuki ![]()
#3593 |
Zadomowienie
|
TRUSCAFKO zazdraszacam
![]() DREAMNES 3maj się kochana! Czy do szpitala bierzecie laktator czy można w szpitalu w razie czego wypożyczyć? trudno się to obsługuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Rozeznanie
|
W biedronce niedaleko mnie sa jeszcze te Huggisy, 3-pak za 9,99. Oplaca sie, nawet jak sie okaze, ze uczulaja, mozne je wykorzystac do czegos innego, warto sie zatem zaopatrzyc.
Goldika, ja mam wyklady ze statystyki z prof. Brzezinskim, pewnie gdzies go kojarzysz bo on jest dosc znanym prof. Nie wyobrazam sobie egzaminu z nim, brrrr....... Edytowane przez sozaa Czas edycji: 2011-10-30 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuuu... czadowo!!!!!! trzymam meeega kciukasy !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Wtajemniczenie
|
Yeeeee,super,trzymam mocno kciuki dreamnes,oby poszlo szybko i jak najmniej bolalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Raczkowanie
|
Ja nie biorę, bo nie mam jeszcze kupionego laktatora. U nas w szpitalu jest ponoć jakiś zestaw i jak trzeba to sie z niego korzysta.
#3598 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3599 |
Zadomowienie
|
O ła, Dreamnes
![]() Ja tu wracam po imprezce a tu takie wieści, trzymam kciuki kochana, może już masz maluszka ![]() Synuś miał dziś urodzinki więc tort, świeczki i te sprawy ![]() A ja żadnych poważniejszych skurczy czy czegoś zwiastującego rychły poród, luzik, a byłam pewna ze w październiku urodzę ![]() Ale kiedy będzie to będzie, czekam ![]() Teraz to czekam na wieści od dreamnes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Ja bym powiedziała że już się pomału cisza robi... ostatni raz byłam tutaj wczoraj a mam tylko 2 a nie jak zwykle 8-12 stron do nadrobienia ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Ja się dzisiaj pogubiłam... wczoraj przestawiłam zegarki z 22 na 21 i dziś rano wstałam o 7... okazało się że jest 8 bo mój zegarek w telefonie przestawił się drugi raz sam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- gratuluję ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.