Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 11:22   #2911
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a my z TŻ ostatecznie wybraliśmy projekt zaproszenia
No to super
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
JA to się boję fryzjera jak dentysty i w życiu bym nie poszła do takiego, do którego nie mam zaufania. Do mojej chodziłam jako nastolatka i dalej chodzę. Siadam na fotel i ona robi co chce (oczywiście w granicach rozsądku ) i zawsze wychodzę zadowolona. Jak jej powiedziałam o ślubie to od razu stwierdziła, że będziemy równać włosy (bo miałam mono wycieniowane ), żeby uczesać coś fajnego. Bo z cieniowanych włosów mimo, że długie są nie da się zbyt wiele fajnych rzeczy uczesać.

Pewnie już nie pamiętacie jak wam pisałam o ofercie mojej sukni z allegro i dziewczynie, która powiedziała, że zaczeka ze sprzedażą i da znać jakby była jakaś inna chętna.
Dzisiaj otwieram skrzynkę mailową a tam mail od niej czy jestem zainteresowana bo ma jakieś dwie chętne ale obiecała, że mi napisze jak będą to pisze. Zdziwiłam się bo któraś z was pisała, że raczej nie dotrzymują słowa takie dziewczyny, a tu jednak.
Fajnie, że są takie słowne osoby I co zrobisz z tą suknią. Będziesz się na nią decydowała, bo z tego co pamiętam bardzo Ci się podobała i była w atrakcyjnej cenie.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:29   #2912
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia. Biję się z myślami. Do tego jeszcze obniżyła cenę do 1100zł. Ciekawe co moja mama znów powie no i Tż bo musiałby ze mną po nią jechać jakieś 70 km. Pisała do mnie jeszcze dziewczyna z Krk, która miała też sukienkę na mój wzrost ale chciała 2300zł.
Nie mam pojęcia co robić!!!
cena jest naprawdę super nawet to 70 km przy tym to jest nic... a Ty ją już mierzyłaś? ten model? (pewnie pisałaś ale tyle tu mamy sukni ze nie pamiętam) Jesteś pewna że będzie Ci pasować?
Jeśli problemem jest tylko zdanie mamy to nie słuchaj jej to Twoja suknia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:32   #2913
carmelova
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Jak tylko będę miała się czym pochwalić...
oglądałam ostatnio obrączki z moim TŻ i wybraliśmy sobie 3 takie wzory, które nam najbardziej przypadły do gustu oto one:
Te drugie najładniejsze Sami będziemy takie mieć (tylko moja z diamencikiem).
Cytat:
Tak się zastanawiam jak czytam o tych waszych poszukiwaniach fryzjera to się zastanawiam czy wy nie macie swoich fryzjerów, do których chodzicie normalnie??
Bo ja np. idę do mojej fryzjerki do, której chodzę od lat i ona mi teraz już wyprowadza włosy bo ma jakąś tam wizje fryzury.
Ja na codzień mieszkam w Krakowie i tu mam swoją fryzjerkę (która zresztą nie specjalizuje się we fryzurach slubnych, więc i tak bym do nie jnie poszła), a ślub będzie w moim rodzinnym mieście, gdzie nie znam niestety usługodawców.
Cytat:
Pokaż
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:34   #2914
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej

Te drugie najładniejsze Sami będziemy takie mieć (tylko moja z diamencikiem).

Ja na codzień mieszkam w Krakowie i tu mam swoją fryzjerkę (która zresztą nie specjalizuje się we fryzurach slubnych, więc i tak bym do nie jnie poszła), a ślub będzie w moim rodzinnym mieście, gdzie nie znam niestety usługodawców.

Pokaż

momencik tylko druknę i wytnę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:35   #2915
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dawaj nam tu ten projekt
I bardzo ładny kolorystycznie masz podpis

Cytat:
JA to się boję fryzjera jak dentysty i w życiu bym nie poszła do takiego, do którego nie mam zaufania. Do mojej chodziłam jako nastolatka i dalej chodzę. Siadam na fotel i ona robi co chce (oczywiście w granicach rozsądku ) i zawsze wychodzę zadowolona. Jak jej powiedziałam o ślubie to od razu stwierdziła, że będziemy równać włosy (bo miałam mono wycieniowane ), żeby uczesać coś fajnego. Bo z cieniowanych włosów mimo, że długie są nie da się zbyt wiele fajnych rzeczy uczesać.

Pewnie już nie pamiętacie jak wam pisałam o ofercie mojej sukni z allegro i dziewczynie, która powiedziała, że zaczeka ze sprzedażą i da znać jakby była jakaś inna chętna.
Dzisiaj otwieram skrzynkę mailową a tam mail od niej czy jestem zainteresowana bo ma jakieś dwie chętne ale obiecała, że mi napisze jak będą to pisze. Zdziwiłam się bo któraś z was pisała, że raczej nie dotrzymują słowa takie dziewczyny, a tu jednak.
To ja się tego dentysty nie boję, ale fryzjera taaaaaaak. Raz mi tak grzywkę jedna "super" fryzjerka opitoliła, że łaziłam przez 2 tygodnie w czapce (wczesna jesienią). Teraz tylko równam końce, by nie było problemu z fryzurą ślubną.
Kochana a możesz nam przypomnieć jaka to suknia była??? Bo jeśli faktycznie Ci się podoba, to jedź po nią. 70km to nie dużo. A cena na prawdę fajna!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:35   #2916
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
cena jest naprawdę super nawet to 70 km przy tym to jest nic... a Ty ją już mierzyłaś? ten model? (pewnie pisałaś ale tyle tu mamy sukni ze nie pamiętam) Jesteś pewna że będzie Ci pasować?
Jeśli problemem jest tylko zdanie mamy to nie słuchaj jej to Twoja suknia
Tak mierzyłam ją w salonie i kosztowała 3600 (sama sukienka, bez halki, welonu itp). W sumie od dłuższego czasu jestem na nią zdecydowana i stwierdziłam, ze koło lutego chcę kupić używaną. Ta dziewczyna napisała, że w tej cenie daje halkę, bolerko, welon i rękawiczki (nie zamierzam ich zakładać na pewno) wiec tym bardziej się opłaca. A teraz zaczęłam się zastanawiać czy później będzie tych sukienek więcej czy własnie mniej bo to z kolekcji 2011

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:38   #2917
justyna_g4
Zakorzenienie

Emmi Mariage Marabu. Poniżej zdjęcie katalogowe i te od tej PM
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (79,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010033.jpg (53,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marabu-25000(1).jpg (89,7 KB, 28 załadowań)

Laura

Stary 2011-10-31, 11:38   #2918
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
a tą Kasię Ci ktoś polecił? tzn znasz kogoś kto się u niej czesał i malował? bo bardzo fajną ma stronkę i portfolio, ładniejsze od tej "mojej", no ale tam zdjecia prawie same retuszowane, na modelkach, trudno ocenić...

to chyba dawno ważliliście to złoto? bo teraz ceny są wyższe, nam jubiler u którego prawdopodobnie będziemy robić nasze obrączki, 8 gr złota które mamy wycenił na ok 800 zł czyli ok 100 zł za gram
No chyba ze Wam to chce policzyć jako złom, a nie jako materiał... jako złom się nie opłaca (jako złom nam inna babka wyceniła na niecałe 700)

bardzo eleganckie

widać ze to dla Ciebie ważne, gratuluję decyzji

miło że jednak jeszcze ludzie są czasami słowni i co zrobisz?
no właśnie nikt nie polecił znalazłam w internecie...
ma lepszą stronę, portfolio ale wg mnie to po prostu kwestia lepszych zdjęć pracuje z modelkami i fotografami...
tak jak mówiłam wcześniej boje się że ona może nie dać rady ogarnąć moich włosów w kwestii makijażu nie jestem zbyt wymagająca, więc pomalowanie mnie raczej nie będzie wielkim wyzwaniem
chyba dziś skocze jeszcze zapytać w jednym salonie fryzjerskim (o ile będzie czynny)

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:48   #2919
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Jak tylko będę miała się czym pochwalić...
oglądałam ostatnio obrączki z moim TŻ i wybraliśmy sobie 3 takie wzory, które nam najbardziej przypadły do gustu oto one:
my mamy identyczne jak te drugie - są prześliczne

Cytat:
Wczoraj zdecydowaliśmy, że w naszą podróż poślubną pojedziemy na TENERYFĘ lub Egipt ( jak patrzę na oferty to w cenie Teneryfy z dwoma posiłkami jest Egipt all inclusive ) z tym, że bardziej skłaniamy się jednak na tą Teneryfę. Wreszcie udało mi się przekonać Tż. NA początku mówił, że zobaczymy czy pojedziemy bo nie wiemy jak będzie z kasą. Ale wczoraj doszedł do wniosku, że żyje się raz i biorąc pod uwagę nasze plany odnośnie dzieci i domu to nie prędko będziemy mieli taką okazję.

Teraz pytanie do was. Kiedyś pisałyście, ze taniej jest np. lecieć z Berlina. Jak, gdzie szukacie ofert z Berlina?? No i kiedy najlepiej kupić taką wycieczkę??
te oferty z Berlina i innych niemieckich biur podróży ma w swojej ofercie kooocur w swoim biurze podróży - uśmiechnij się do niej, to może wciągnie Cię na swój newsletter. Ze swojego doświadczenia wiem, że nie zawsze opłaca się czekać do ostatniej chwili. Rok temu kupowaliśmy wycieczkę na Fuertaventrę (też kanary) i miesiąc przed wylotem była ona tańsza o 400 zł za osobę niż w chwili podpisywania umowy, ale czekalismy praktycznie do ostatniej chwili zeby jeszcze cena poleciała w dół i niestety rozczarowaliśmy się, bo ostatecznie była o te 400 zł droższa

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Zdecydowaliśmy się na tego droższego kamerzystę!

jestem niesamowicie szczęśliwa! Wspominałam Wam że już wiem ze z obecnego nie będę zadowolone, jednak ten"nowy"kosztuje..
Ale dzisiaj mi odpisali że większą połowę płaci się po ślubie kiedy otrzymamy nagranie Więc to już jest ogromny plus!!! No i dlatego ich bierzemy! Normalnie chyba będę miała dobry dzień
ekstra będziesz miec super pamiątkę

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Cały czas się rozglądam za fryzjerem i makijażystką. Najlepiej, żeby wszystko było w jednym miejscu Z
pewnie że najlepiej, poza tym gdybyś robiła fryz i make up w jednym salonie i do tego czesanie/make up mamy czy świadkowej to miałabyś szansę na duże rabaty

Cytat:
Tak się zastanawiam jak czytam o tych waszych poszukiwaniach fryzjera to się zastanawiam czy wy nie macie swoich fryzjerów, do których chodzicie normalnie??
ja nie mam, bo w ogole nie chodzę do fryzjera, a jak już pójdę podciąć końcówki czy grzywkę, to chyba każdy głupi umie, nie ??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:54   #2920
rokitika
Przyczajenie

witam, można się przyłączyć?

ślub kościelny biorę 17 sierpnia 2012, to piatek
jestem mężatką od ponad roku, po ślubie cywilnym, mamy ślicznego synka;

co do przygotowań to w zeszłym roku mieliśmy już zrobioną rezerwację na salę, fotografa, kamerzystę; na początku roku chcę zająć się suknią i wszelkimi dodatkami dla siebie, choć w głowie już wiem, co chcę
rokitika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:55   #2921
(kicia)
Zakorzenienie

gosza dzięki

proszę o to ostateczni projekt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zapro.jpg (34,9 KB, 47 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:56   #2922
jagodzia133
Zakorzenienie

dzień doberek
Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
Dziękuję za tak miłe przyjęcie
Kiciu, w takim razie rzeczywiście najbardziej pasuje pierwszy, ale żeby nie wyglądało zbyt naciapane... Musiałabyś poprzymierzać
O nas, hmmm... Jesteśmy z Grudziądza, to na Pomorzu, znamy się niecałe trzy lata i stwierdziliśmy że to już czas, hehe Zaręczyliśmy się już daaaaaawno temu, ale nie planowaliśmy wesela od razu głównie ze względów ekonomicznych, wiadomo o co chodzi. Zaczęliśmy organizować wszystko latem, jakoś na początku lipca w urlopie wybraliśmy salę, potem zespół i fotografa. U księdza mamy na razie zaklepany termin. Nasz ksiądz jest taki lajtowy, wziął tylko nr telefonu i stwierdził że w styczniu nam powie co mamy donieść No i mam już sukienkę, kupiłam pod koniec września bo mi się spodobała i już wisi Także jeszcze duuuuużo rzeczy nam zostało... A, wesele mamy na 60 osób (część z tego już wiemy że nie przyjdzie, więc pewnie wyjdzie na 50)... O, szukając fotki pierścionka przypomniało mi się... Mamy jeszcze obrączki Kupiliśmy w styczniu i dobrze, bo teraz jest wydatek z głowy. To Wam wkleję też Przepraszam, za tą wycinkę pierścionka z innego zdjęcia, ale lepszego nie miałam
witaj obrączki są śliczne
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
aaa i byliśmy dziś z Tżtem w Castoramie. Chcemy zmienić wyposażenie łazienki w mieszkaniu po rodzicach Tżta i zastanawiamy się nad kilkoma rozwiązaniami. Nie możemy dojść do porozumienia, bo z jednej strony chcemy mieć prysznic (wiadomo-rano szybko itp.) no ale fajnie byłoby też mieć wannę szczegolnie narożną (mam taką w domu i oboje z Tżtem ją sobie chwalimy ), no ale dwie rzeczy to trochę za dużo i za drogo. Co myślicie o takich wannach połączonych z prysznicem - cos takiego jak ta
http://static.promoceny.pl/foto/vyro...0000/59774.jpg - nie wygląda zbyt kosmicznie??
ja też się zastanawiam nad takim połączeniem naprawdę świetne rozwiązanie do małych łazienek.
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Witam się niedzielnie
Wczoraj prawie po roku od podpisania umowy byliśmy pierwszy raz z rodzicami na naszej sali. Moi rodzice, siostra i mama K byli pod dużym wrażeniem, my zresztą też bo po remoncie widzieliśmy ją pierwszy raz.
Sala była tuż przed weselem bo byliśmy o 15 a młodzi o 15 mieli ślub więc na stołach prawie już wszystko chociaż cały czas coś tam jeszcze donosili. Na zdjęciach macie nasz lokal ze zdjęć z netu i ostatnie to nasze zrobione wczoraj. Na tych z netu są pokrowce na krzesłach i bardzo mi się to podoba na tych naszych ich nie ma i czegoś właśnie brakuje. Obawiam się tylko, że taka przyjemność może kosztować 10-15zł za krzesło więc u nas ich raczej nie będzie bo mój K już zapowiedział że płacić 1000 zł za to żeby ładnie krzesła wyglądały to my nie będziemy i nawet moja mama jest na nie.
Ostanie foty to chyba mój bukiet Zamiast tego niebieskiego storczyka może być każdy inny kolor bo pomarańczowy, różowy, zielony też będzie pasował.

Kiciu ja też uważam, że co za dużo to niezdrowo więc może lepiej bez biżuterii na górze szczególnie, że welon też masz z kryształkami więc musisz uważać żeby nie wyglądać jak choinka.
Karolinko suuuuuper sala naprawdę cudnie wygląda bukiet bardzo ciekawy 1 raz taki widzę
2 zdecydowanie
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
u mnie tort o 21.00 nie przejdzie...bo tradycyjnie musi być o północy
zastanawiam się jeszcze kiedy w ciągu tej jednej nocy goście nas dorwią do życzeń, prezentów itd. Jak to jest u was? bo u mnie to w sumie kasę i prezenty młodzi dostają dopiero drugiego dnia wesela...
zastanawiam się czy może zespół nie powinien jakoś tego momentu zorganizować no ale przecież to chamskie by było jakby wyskoczyli z tekstem w stylu "ej ludzie a teraz ustawiajcie się z kopertami do młodych"
u nas daje się koperty młodym podczas życzeń składanych pod kościołem albo właśnie na sali gdy jest brzydka pogoda
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a żebyś wiedziała tak siedzimy i "obgadujemy" brata tżta i tą jego dziewczynę a ja w pewnym momencie wypaliłam "ale ja i tak jestem fajniejsza od niej " a teśc na to "no tak, bo jesteś pierwsza "

wiecie co w sobotę tż widział się chwilkę z tym kolegą który wpadł u którego byliśmy na weselu... z ich dzieckiem jest coś nie tak kolega musi jeździc raz w tygodniu z dzieckiem do szpitala do Katowic i tak już od pół roku odkąd ich synek się urodził
oj biedne maleństwo jaki ten świat jest niesprawiedliwy takie bezbronne maleństwa chorują a zwyrodnialcy chodzą po bożym świecie i powietrze tylko zatruwają....
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:56   #2923
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rokitika Pokaż wiadomość

co do przygotowań to w zeszłym roku mieliśmy już zrobioną rezerwację na salę, fotografa, kamerzystę; na początku roku chcę zająć się suknią i wszelkimi dodatkami dla siebie, choć w głowie już wiem, co chcę
w moje urodziny
witamy
Stary 2011-10-31, 11:58   #2924
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

te oferty z Berlina i innych niemieckich biur podróży ma w swojej ofercie kooocur w swoim biurze podróży - uśmiechnij się do niej, to może wciągnie Cię na swój newsletter. Ze swojego doświadczenia wiem, że nie zawsze opłaca się czekać do ostatniej chwili. Rok temu kupowaliśmy wycieczkę na Fuertaventrę (też kanary) i miesiąc przed wylotem była ona tańsza o 400 zł za osobę niż w chwili podpisywania umowy, ale czekalismy praktycznie do ostatniej chwili zeby jeszcze cena poleciała w dół i niestety rozczarowaliśmy się, bo ostatecznie była o te 400 zł droższa

ja nie mam, bo w ogole nie chodzę do fryzjera, a jak już pójdę podciąć końcówki czy grzywkę, to chyba każdy głupi umie, nie ??
No tak, ja akurat nie ma grzywki, a cieniować sama nie umiem, ale w sumie racja nie każdy musi mieć swojego fryzjera.

To muszę się do niej uśmiechnąć. Wczoraj przeglądałam oferty to były na grudzień już i ceny zaczynały się od mniej więcej 1600zł ( dwa posiłki), ale chyba wolę dołożyć i mieć all inclusive.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:

witaj
Cytat:
gosza dzięki

Świetny!!!

Laura

Stary 2011-10-31, 11:58   #2925
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

ekstra będziesz miec super pamiątkę

pewnie że najlepiej, poza tym gdybyś robiła fryz i make up w jednym salonie i do tego czesanie/make up mamy czy świadkowej to miałabyś szansę na duże rabaty

No niestety... prawdziwe lasty to są w kwietniu/ maju, a potem to tylko sztucznie pompowane promocje i same resztki. My tez juz wiemy gdzie chcemy jechać w podróż poślubną i po latach jeżdżenia z biurami do Turcji czy Tunezji wybraliśmy Włochy na własną rękę
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:10   #2926
rokitika
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
w moje urodziny
witamy
cóż za miłe powitanie dzięki
przy okazji: wszystkiego dobrego

widzę, że piszecie o podróżach poślubnych, my na pewno będziemy chcieli po ślubie "wyrwać się" gdzieś na tydzień, syna sprzedamy rodzicom ale my pójdziemy na żywioł, kupimy coś dopiero po ślubie, zobaczymy, co nam atrakcyjnego zaoferują w biurze

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

obecnie poszukuję zaproszeń; chciałabym coś naprawdę wyjątkowego a to, co widzę na allegro mnie nie zadowala
muszę poprzeglądać co tu wstawiałyście za zdjęcia, może znajdę jakąś inspirację...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

a tak w ogóle są tu dziewczyny z lubuskiego?

wybaczcie, ale dopiero jestem w trakcie czytania Waszego wątku i jeszcze Was nie znam; postanowiłam w trakcie, że się przyłączę
rokitika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:11   #2927
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

witaj
Cytat:
gosza dzięki

oooooooooooo kiciu superaśnie bardzo mi się podoba
Lili & Gabryś

Stary 2011-10-31, 12:14   #2928
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mierzyłam ją w salonie i kosztowała 3600 (sama sukienka, bez halki, welonu itp). W sumie od dłuższego czasu jestem na nią zdecydowana i stwierdziłam, ze koło lutego chcę kupić używaną. Ta dziewczyna napisała, że w tej cenie daje halkę, bolerko, welon i rękawiczki (nie zamierzam ich zakładać na pewno) wiec tym bardziej się opłaca. A teraz zaczęłam się zastanawiać czy później będzie tych sukienek więcej czy własnie mniej bo to z kolekcji 2011
moim zdaniem to super okazja i jeśli już masz tę suknie upatrzoną od dawna to szkoda byłoby zmarnować rozumiem ze boisz sie tak wcześniej kupić, no ale u nas jest przecież sporo dziewczyn, które ok rok przed ślubem i nawet wcześniej suknię kupiły wiec nie jest to takie dziwne

Swoją drogą ta dziewczyna od której chcesz kupić jest idealnym przykładem jak można ładną suknię zepsuć przez przeładowaną stylizację a rękawiczki to już w ogóle dramat, dobrze ze ich nie chcesz
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no właśnie nikt nie polecił znalazłam w internecie...
ma lepszą stronę, portfolio ale wg mnie to po prostu kwestia lepszych zdjęć pracuje z modelkami i fotografami...
tak jak mówiłam wcześniej boje się że ona może nie dać rady ogarnąć moich włosów w kwestii makijażu nie jestem zbyt wymagająca, więc pomalowanie mnie raczej nie będzie wielkim wyzwaniem
chyba dziś skocze jeszcze zapytać w jednym salonie fryzjerskim (o ile będzie czynny)
ja bym się trochę bez polecenia bała tzn wygląda na profesjonalistkę, ale poprosiłabym moze o jakieś zdjęcia mniej profesjonalne, bez retuszu
Co do fryzury to rozumiem Cię doskonale, tak jak już pisałam na śląskich PMkach, tez mam trudne włosy i wymyśliłam fryzurę która może sie łatwo rozwalić jeśli nie bezie porządnie zrobiona... najchętniej bym poszła normalnie do salonu, ale chcę uniknąć nadmiernego przemieszczania sie w dniu ślubu

Cytat:

super

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:26   #2929
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dobry dziewuszyska

ja dzisiaj w domu - jak to miło nie iść do roboty

Witam nowe PM

dziś mija 6 lat jak jestem z TŻ kurna jak to szybko zleciało, zaraz razem siadamy i będziemy tworzyć zaproszenia oraz będziemy poszukiwać naszego wymarzonego mieszkanka

dziś stuknęło nam 6 lat, jutro będzie 200 dni do ślubu a pojutrze już 1 z przodu

trzymajcie się i nie zapominajcie o mnie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:28   #2930
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczynki nie nadrobie Was..wczoraj maiałam cała rodzinę na obiwedzie

Moja siostra z mężem i synkiem
moja mama i tata
moja teściowa
Moja przyszła "szwagierka"
moj brat z dziewczyna

11 osob siedziało a ja gotowałam...

Dziś robię kopytka..ma ktoś dobry przepis??

Dziewczyny 3majcie kciuki bo ide z moimi wynikami dziś do lekarza.

Jednak okazuje sie, że mam coś z nerkami

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:32   #2931
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Dobry dziewuszyska

Witam nowe PM

dziś mija 6 lat jak jestem z TŻ kurna jak to szybko zleciało, zaraz razem siadamy i będziemy tworzyć zaproszenia oraz będziemy poszukiwać naszego wymarzonego mieszkanka

dziś stuknęło nam 6 lat, jutro będzie 200 dni do ślubu a pojutrze już 1 z przodu

gratuluję kochanie a dlaczego mamy o tobie zapomnieć??
A to wy chcecie kupić mieszkanko?? W Wawie czy w pobliżu?? Zdradzisz jakiś sekret jestem strasznie ciekawska wiem ale cieszę się twoim szczęściem przez wspólną datę czuję jaką taką dziwną więź... tak wiem jestem chora
Lili & Gabryś

Stary 2011-10-31, 12:32   #2932
kooocur
Zakorzenienie

OOooo pisałyście o mnie..

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
No niestety... prawdziwe lasty to są w kwietniu/ maju, a potem to tylko sztucznie pompowane promocje i same resztki. My tez juz wiemy gdzie chcemy jechać w podróż poślubną i po latach jeżdżenia z biurami do Turcji czy Tunezji wybraliśmy Włochy na własną rękę
Lasty są w kwietniu, maju do połowy czerwac i w grudniu....tylko.

Poźniej to można znaleźć ciekawego rodzynka w ofertach, ale nie am co liczyć za oferty za 1 tyś za 7 dni (no chyba, że komuś jest totalnie obojetnie gdzie sie znajdzie)

Cytat:
Dobry dziewuszyska

Witam nowe PM

Kindziulka moja Wasze zdrowie!!!! : pijemy:

Synuś
Stary 2011-10-31, 12:32   #2933
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
I właśnie dlatego tak usilnie szukam takiego salonu all inclusive
Cytat:
Dobry dziewuszyska

Witam nowe PM

Piękna rocznica
I nie rykaj, przecież my tu o Tobie nie zapominamy. No way!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:32   #2934
madzia2306
Zakorzenienie

wiecie co? ostatnio się wkurzyłam bo brat tżta sobie znalazł wkońcu dziewczynę pierwszą w życiu a chłop ma już 24 lata i już lecą teksty że żebyśmy się nie zdziwili jak nas wyprzedzi ze ślubem drażni mnie takie gadanie... ledwo się zaczoł spotykac z jakąś dziewczyną a juz jakieś dziwne teksty lecą do nas... teściowa mi mówi a bo ile to mozna ze sobą chodzic(jesteśmy ze sobą 6 lat) a to przepraszam miałam sie chajtac jak miałam 16 czy 17 lat? wiem że brat tżta nie jest złośliwy i chocby chciał się chajtnąc to nam raczej takiego numeru nie wywinie i nie pobierze się przed nami ale draznią mnie takie teksty pod naszym adresem...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:34   #2935
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
ekstra
bardzo lubię ten cytat. A w ogóle pmożecie mi z wyborem cytatu na zaproszenia?? mam kilka upatrzonych i zaraz wkleję

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jednak okazuje sie, że mam coś z nerkami
ojoj, trzymam kciuki, aby nie okazało się to coś poważnego

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:35   #2936
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem to super okazja i jeśli już masz tę suknie upatrzoną od dawna to szkoda byłoby zmarnować rozumiem ze boisz sie tak wcześniej kupić, no ale u nas jest przecież sporo dziewczyn, które ok rok przed ślubem i nawet wcześniej suknię kupiły wiec nie jest to takie dziwne

Swoją drogą ta dziewczyna od której chcesz kupić jest idealnym przykładem jak można ładną suknię zepsuć przez przeładowaną stylizację a rękawiczki to już w ogóle dramat, dobrze ze ich nie chcesz
Ta suknia jest tak bogata, ze na pewno nie można przesadzić. Ja chcę delikatne kolczyki i coś na szyję też małego.Na pewno żadnych rękawiczek i tego na głowę!!

Laura

Stary 2011-10-31, 12:36   #2937
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
gratuluję kochanie a dlaczego mamy o tobie zapomnieć??
A to wy chcecie kupić mieszkanko?? W Wawie czy w pobliżu?? Zdradzisz jakiś sekret jestem strasznie ciekawska wiem ale cieszę się twoim szczęściem przez wspólną datę czuję jaką taką dziwną więź... tak wiem jestem chora
nie jesteś chora bo mam tak samo mieszkanie chcemy w Warszawie a jak już będzie to liczę na Was że mnie odwiedzicie bo serdecznie zapraszam na kawkę i ciasto i na coś mocniejszego ( to się TŻ zdziwi jak pół wizażu wyląduje u nas na parapetówce )
musimy się już zdecydować bo powoli będziemy chcieli je urządzać a nie muszę Wam mówić jakie są ceny w cholernej stolicy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:38   #2938
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry dziewuszyska

Witam nowe PM

GRATULACJE Kundziu
Stary 2011-10-31, 12:40   #2939
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
nie jesteś chora bo mam tak samo mieszkanie chcemy w Warszawie a jak już będzie to liczę na Was że mnie odwiedzicie bo serdecznie zapraszam na kawkę i ciasto i na coś mocniejszego ( to się TŻ zdziwi jak pół wizażu wyląduje u nas na parapetówce )
musimy się już zdecydować bo powoli będziemy chcieli je urządzać a nie muszę Wam mówić jakie są ceny w cholernej stolicy
Wstyd sie przyznać, ale nigdy nie byłam w Warszawie.....może jak teraz bede miała tam znajoma to wpadne na coś mocniejszego i ciasto

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
ekstra
bardzo lubię ten cytat. A w ogóle pmożecie mi z wyborem cytatu na zaproszenia?? mam kilka upatrzonych i zaraz wkleję

Dziękuje kochana..dzis ide do lakarza..pewnie bede musiała powtrzórzyc badania i zrobic jeszcze jakieś uzupełniające..chyba, że kochana Pani Doktor stwierdzi, że nie trzeba bo zdrowo wyglądam

Synuś
Stary 2011-10-31, 12:40   #2940
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiecie co? ostatnio się wkurzyłam bo brat tżta sobie znalazł wkońcu dziewczynę pierwszą w życiu a chłop ma już 24 lata i już lecą teksty że żebyśmy się nie zdziwili jak nas wyprzedzi ze ślubem drażni mnie takie gadanie... ledwo się zaczoł spotykac z jakąś dziewczyną a juz jakieś dziwne teksty lecą do nas... teściowa mi mówi a bo ile to mozna ze sobą chodzic(jesteśmy ze sobą 6 lat) a to przepraszam miałam sie chajtac jak miałam 16 czy 17 lat? wiem że brat tżta nie jest złośliwy i chocby chciał się chajtnąc to nam raczej takiego numeru nie wywinie i nie pobierze się przed nami ale draznią mnie takie teksty pod naszym adresem...
kochana to jest takie gadanie zaczepiane was specjalnie.... nie denerwuj się niech sobie robią co chcą.... koleś się poprostu podnieca bo ma dziewczynę żeby się nie zdziwił jak go kopnie w za takie gadanie.... bo są takie dziewczyny które nienawidzą takich deklaracji już na początku związku. Mam takie 2 koleżanki... jak koleś do nich z taki tekstem to one od razu się wycofują.
Cytat:
ekstra

dawaj oczywiście że pomożemy a może coś sama podpatrzę
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości