|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Chłop musi się jeszcze wiele nauczyć-tyle wywnioskowałam z tej naszej rozmowy
|
|
|
|
|
#2402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tego powodu boję się dużego mieszkania ![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki! Cytat:
Ale pragnę się pochwalić, iż umyłam wczoraj lodówkę I błyszczy. Nieważne, że zajęło mi to cały wieczór ![]() Na dziś mam wypisanych 38 punktów sprzątaniowych - myślicie, że zdążę przed północą?
|
|
#2403 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ja też nie znoszę się tak czuć z tym że nie rzucam się na wszystko tylko mam ochotę na przemian na słodkie i kwaśne a z plastrów jestem ogólnie b. zadowolona i wszystkim polecam, żadnych skutków ubocznych, libido bardzo duże a okresy bezbolesne, krótkie i mało intensywne powodzenia w pisaniu Cytat:
nie dziwie się i strasznie zazdroszczę, te malutkie ciuszki są takie słodkie no właśnie Ijaa gdzie jesteś? tęsknie! ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
eee tam nie znasz się ![]() no niby tak, ale wbrew pozorom jest co sprzątać ale szybko widać efekty i aż serce rośnie ![]() no w końcu jakieś wolne należy Ci się hoho myślę, ze do północy to dwa razy zdążysz, tylko musisz zacząć tak koło 20 najpóźniej |
|||
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem ciekawa tej listy Ja wolę list nie pisać, bo bym sie chyba tak przeraziła jej długością, że w ogóle bym się nie podjęła jej skracania ![]() Wszystko napisane i wysłane Zaczynam weekend, choć jutro też może coś wpaść. Zaraz zmykam na szpacerek Miłego piątku |
|
|
|
|
#2406 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem!
![]() Pomimo, że od środy mam wolne (do następnej środy Dzisiaj małe sprzątanie, bo po południu wpada kumpela na kawkę Jeszcze muszę do sklepu skoczyć po coś słodkiego ![]() Jutro dalsza część sprzątania i przygotowywanie imprezy urodzinowej mojego K. Mieliśmy nic nie robić, ale rodzice i siostra z chłopakiem zapowiedzieli się na niedzielę, więc jakoś tak głupio postawić mi tylko kawę i tort na stole... Myślicie, że jak poza tortem położę na stole 2 sałatki, śledziki, ogóreczki, jajka z majonezem,paterę z wędlinami i serami to wystarczy? Oczywiście plus alkohol Aaa i miałam się odnieść co do bycia zjadaczem chlebka U nas niestety w większości też to tak wygląda, że po powrocie do domu zalegamy przed kompami i tak spędzamy większość wieczorów- oglądamy filmy czy seriale, albo TŻ gra, a ja siedzę na wizażu Wiadomo- czasem spotykamy się ze znajomymi, urządzamy domówki (niestety tylko my z naszych znajomych mieszkamy razem, ale nie narzekam, bo bardzo lubię przyjmować gości ), czasem jakiś wypad do kina... Ale większość czasu jednak spędzamy w domu. I to nie dlatego, że nas nie stać, ale dlatego, że mamy ustalone priorytety i kasę, która wydalibyśmy na rozrywki wolimy odłożyć na konto oszczędnościowe. Wiem, że tak długo się nie da, ale mam nadzieję, że chociaż do września się uda Czasem narzekamy na to, że rzadko gdzieś wychodzimy, ale zdajemy sobie sprawę, że sami się na to zdecydowaliśmy
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
dodaja jestem i ja
![]() jednak z powodu braku lewego netu w pracy nie mogłam zajrzeć w dzień tutaj co nie zadziałało na mnie za dobrze ![]() Cytat:
niestety w poniedziałek do pracy. Jednak może przed świętami czy między świętami uda mi się jakies wolne wyrwać, ale to może w sumie jeszcze 7 dni urlopu z tego roku mi zostało.Strasznie byliśmy po pracy w biedronce i tyle ludzi było, że szok, standard przed długim weekendem, a sklepy przeciez normalnie pootwierane, jedynie 1 listopada wszystko będzie zamknięte. Cytat:
co wiadomo z czym się wiązało także mam cichą nadzieję że będzie teraz lepiej
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Dodaja jestem i ja tyle ze na wyjezdzie
TZ siedzi na konferencji a ja leze w lozku i na Niego czekam. Aaby ja w przyszlym tygodniu bede generalnie sprzatac mieszkanie. Na razie o tym nie mysle.
|
#2412 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Kiedyś się tacie dziwiłam, że tak zawsze prosto z pracy do domu, no że jak tam można. A teraz tak samo centrum miasta w południe to mnie tylko o ból głowy przyprawia i to dosłowny, źle znoszę nadmierny hałas, spaliny i tłumy ludzi A kiedyś to kochałam takie głośne miejsca, wręcz specjanie zostawiałam naukę w LO na jazdę głośnym i starym autobusem Tak jak kiedyś się dziwiłam(2 lata temu), że ludzie jadąc z wawy do kato pędzą na pociąg o 14 czy 15, ja to tak na taki po 19 albo i na ostatni o 21 , sklepy trzeba odwiedzić, napić się czegoś dobrego w fajnym miejscu, spotkać z kimś. A teraz to tak samo lecę na pierwsze co jedzie, ostatnio dosłownie biegłam, bo załatwiałam coś niedaleko dworca, wychodzę i myśle ooo pociąg za 10 min, no to wyciągamy nogi przed siebie ![]() Z tym też, że kiedyś zawsze jadąc rannym pociągiem spałam, to miałam więcej sił. A ostatnio nie umiem, kiedyś nawet nie było miejsca przy ścianie to się pochyliłam i spałam z łbem na kolanach i płaszczu, taka niewyspana byłam bo pociąg po 6 Kiedyś to w każdych warunkach bym usnęła.Wiem, że kradną w pociągach, wiem. Także nie więcej jak 50 zł w pdzy sobie, dowód dawałam do stanika- (serio, serio), pieniążka i telefon do tylniej kieszeni spodni, szalik na szybę i śpimy
|
|
#2413 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wczorajszy dzień mnie wykończył. Byłam na moim idiotycznym kursie z pracy, który nie dość, że trwał od 8 do 15, zrobili nam trzy 10-minutowe przerwy (a kiedy odpoczynek, herbatka, kanapaka?), to jeszcze tak nudzili, że można było oszaleć. Najpierw usiłowałam coś notować, potem wyjęłam mój czytnik i czytałam książkę przez resztę czasu, bo nie wiedziałam, co mam ze sobą zrobić. Makabra. Naprawdę wolałabym siedzieć w pracy w tym czasie... Ja długi weekend też mam. Spędzam go u tesciów... Dzisiaj w planach opracowanie wczorajszych wykładów na komputerze (bo tak mi się lepiej uczy), jutro jeszcze nie wiem, w poniedziałek jakieś zakupy itp., a we wtorek powrót I w następnym tygodniu też tylko 3 dni, bo w czwartek mam znowu kurs, a potem długi weekend w Poznaniu z przyjaciółką i jej mężem |
|
|
|
|
#2414 |
|
zawsze mam racje
|
W weekend tu sobie chyba nie pokonwersuje
|
#2415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do planów to dziś byłam na zakupach i jestem bogatsza o sweter, bluzke i jeansy ![]() jutro natomiast jade z tata babcia i wujkiem na wies, nie bede mówić jak mi się nie chce ale czasem trzeba ![]() na poniedziałek planów brak ![]() Cytat:
gratuluje Cytat:
![]() dobry wieczór ![]() ufff nadrobiłam przepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale nie dawałam rady bo zajecia zaczynałam o 8 do 13.30 a o 14 do 21 w pracy i potem padałam ale teraz już bedzie lepiej bo zaczynam prace w Pentorze od nastepnego tygodnia z czego strasznie sie cieszez tego co jeszcze pamiętam (bo nadrabiałam was z przerwami) to: Marta gratuluje dobrych wyników ![]() Snow kiedy kiedy sie do Warszawy wybierasz? Kash zazdroszcze wyjazdu w takie miejsce po prostu patrzyłam na to spa i się nie mogłam na patrzec ![]() a co u mnie? w niedzielę wróciliśmy do Warszawy o 20 i o 22 mieliśmy telefon, że tza tata jest w szpitalu na oiomie (nie wiem jak sie odmienia) bo ma zator płucny tż wsiadł w samochód i pojechał znowu do Radomia bo było bardzo źle, ja cała noc nie spałam bo sie martwiłam, teraz już jest nawet nieźle tzn jest odłaczony od tlenu może wstawac itd ale ma wyjść dopiero za dwa tygodnie byle by już dobrze było![]() dziś nawet upiekłam dla niego babeczki z kajmakiem bo wiem jak bardzo lubi ![]() wczoraj z koleji byliśmy z tż na takich zaduszkach jazzowych organizowanych dla Maćka (tego który został zabity w kwietniu), dawno juz tak smutnego tza nie widziałam nie wiem jak mu pomoc czuje sie taka bezradna w takich momentacha potem jeszcze pojechałam o 21 z rodzicami do galerii bo była noc wyprzedazowa i miałam obiecane kozaki a w wojasie były -25% i takie piekne upatrzyłam |
|||
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze mozesz na ten czas zawitac gdzie indziej, a nie wpisywac komentarze jak dla mnie zbedne i nie na temat.
I sobota przeleciala. Dzien jak co dzien, zakupy, sprzatanie, wizyta u babci. I doszlam do wniosku ze talentu artystycznego czy tam florystycznego to nie mam za grosz. Pomagalam mamie tworzyc stroiki na cmentarz i ledwo mi to szlo, chyba wole sprzatanie ![]() Jutro wizyta u tesciow. Hmmm zdecydowanie nie dla mnie.... A jedyny plus to taki, ze spimy godzine dluzej co w moim przypadku wiarze sie z wstaniem o 7.00 a nie o 8.00 Jak pisalam oddalam torebke do reklamacji, niestety 14 dni juz zaraz mija a pani w sklepie mi wpiera ze maja na to caly miesiac. Owszem moze i maja ale musi byc to okreslone w regulaminie reklamacji sklepu a nic takiego nie ma akurat w tym sklepie. Takze zostalam bez torebki dalej i z nerwami. I pewnie bede musiala sie wyklocac. Juz wiecej u siebie w miasteczku nic z takich rzeczy nie kupie.
|
#2417 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oh jak fatalnie się czuję. Łapie mnie ta grypa już któryś raz, ciągle z nią walczę, ale teraz do tego wszystkiego doszło gardło i czuję się fatalnie. Do tego wszystkiego dostałam okres dziś i umieram Gdyby nie fakt, że dzieciaki obudziły mnie przed 7 to może byłoby nieco lepiej ![]() Wstałam bo tylko się kręciłam i budziłam tż. Na urodzinach u mamy było wczoraj bardzo przyjemnie Prezenty jej się bardzo podobały, także też jestem zadowolona![]() Poza tym u mnie nic nowego, długi weekend pędzi bardzo szybko i nim sie obejrzę i będę siedziała w środę na ekonomii matematycznej ![]() Miłej niedzieli Aaa jeszcze miałam pytać. Kiedyś coś pisałyśmy o jakimś roztworze z soli na bolące gardło? Znacie jakiś dokładny przepis? Gardło mnie tak piecze, że wypróbuję wszystkie domowe przepisy
|
|
|
|
#2419 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Nie jeden raz ktoś napisał, że wszystkich wywiało, czy po prostu jedni mogą się pytać inni nie?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-30 o 10:47 |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
Dzisiaj wolne Jutro też Pojutrze też Cud,miód i maliny ![]() Wstaliśmy dzisiaj po 9,śniadanko zjedzone,kawka wypita,obiad przygotowany czego chcieć więcej ![]() Ala też nie mam talentu do robienia stroików i innych cudów,zdecydowanie wolę sprzątać ![]() Dodaja ja zawsze przegotowaną letnią wodą płukałam z solą i zawsze pomagało a dawałam 3/4 szklanki wody i łyżeczkę soli,wypróbuj i tak najlepiej 3 razy dziennie. Ijaa z tego co wiem Ty nosisz szkła kontaktowe,ja wczoraj byłam na wizycie u okulisty i mam swoje pierwsze,mam pytanko czy mogę normalnie tuszować rzęsy i po ilu nauczyłaś się je bezproblemowo zakładać i zdejmować bo dla mnie to katorga ![]() O 13 będę oglądać wiktory,potem idę do łazienki na spa i się relaksuję do wieczora Mam ochotę na taki leniwy dzień
|
#2421 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi się, że jakoś około po tygodniu |
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję kochana ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Coś czuję że będzie ciężko z tymi soczewkami
|
|
#2423 | |
|
zawsze mam racje
|
Nie będzie ciężko, spokojnie dasz radę. Tylko musisz się oduczyć bania się dawania czegoś na oko i zamykania przez to oka itd.
Mnie na początku dziwnie było, jak to tak z ciałem obcym do oka ![]() A ja robię na odwrót- najpierw demakijaż, potem ściągam szkła. Polecać nie będę, ale nic mi się od tego nie stało. Po prostu demakijaż robię wcześniej niż ściągam szkła (co robię tuż przed snem) i nie chce mi się tego od nowa zakładać. Tuszu można normalnie używać, jedynie chyba nie można kredek na dolnej lini wodnej, ale ja i tak tam nic nie maluję, więc pewna nie jestem. Z nauką zakładania szybko mi poszło, gorzej ze ściąganiem bo wystraszona robiłam wzrok w bok i jechałam palcem po innej części oka zamiast soczewkę ściągnąć Mnie okulistka od razu po dobraniu uczyła jak to się robi. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie cierpię zmiany czasu od wczoraj wstaję przed 6 i spać nie mogę![]() od rana siedzę u rodziców, zaraz dam mamie jeść a o 10 przychodzi pani logopeda zawsze przyjeżdża we wtorki ale że jutro święto to przyjeżdża dzisiajwczoraj dzwoniła siostra Tż i będą mieli drugie dziecko w pewnym momencie pomyślałam sobie że ja też bym w końcu chciała, ale nie ma ani pieniędzy ani warunków domowych więc szybko odpędziłam od siebie te myśli![]() pisałam Wam że dałam ogłoszenie że posprzątam jakiś bank czy sklep w godzinach rannych i wieczornych, było ponad 1100 wyświetleń i żadnej odpowiedzi |
|
|
|
#2425 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() w końcu znalazłam chwilę by napisać, ale widze, że większość z nas ma inne rzeczy do roboty niż pisanie na wątku jak znajdziecie chwile to prosze dać znać co u Was bo co niektóre bardzo nas tu ostatnio zaniedbują (tak, tak o Tobie też mówię Ijaa ja od wczoraj wieczora jestem u rodziców, kiepsko spałam więc wstałam już po 8, pokroiłyśmy z Mamą sałatkę, zrobiłam sernik który właśnie siedzi w piecu i gotuję zupę grzybową na obiad, ale teraz mam chwilę by poleżeć bo dostałam dziś w końcu @ i bolą mnie nogi od kręgosłupa do kolan, strasznie tego nie lubie ![]() sobota bardzo nam się udała, zjedliśmy przepyszny obiad u greków- ja jadłam pierś z kurczaka zapiekana z tradycyjnym greckim serem haloumi i suszonymi pomidorami a M. skusił się na musakę- tradycyjną zapiekankę z mięsa mielonego, ziemniaków, bakłażanów pod beszamelem, bardzo nam smakowało knajpka typowo grecka, bardzo klimatyczna, o tutaj byliśmy: mykonos i wszystkim polecamy, miejsce nie najtańsze ale zważywszy że było to pierwsze nasze takie wyjście od ponad miesiąca to mogliśmy sobie na to pozwolić tym bardziej że okazja była (5 miesięcy razem ) później poszliśmy do teatru na "mistrza i małgorzatę" i byliśmy zachwyceni, faktycznie świetna sztuka, dużo efektów "magicznych" (jedna z głównych postaci był szatan więc diabelskie sztuczki musiały być) bardzo dobra gra aktorska niedzielę za to spędziliśmy leniwie i kocykowo, obejrzeliśmy film, zrobiliśmy sobie szybki ale smaczny obiad (ryż z sosem słodko-kwaśnym i piersią z kurczaka) i kokoningowaliśmy na kanapie a co tam u Was Moje Panny? |
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nic dobrego, ja dalej w rozsypce i psychicznej i fizycznej przez okropną grypę, która nie daje mi normalnie funkcjonować. Byliśmy dziś z tż w plusie po nowe telefony, ale niestety tydzień trzeba czekać. Potem mała sprzeczka i jest mi cholernie źle Teraz zabieram się za pracę, choć najchętniej to poszłabym spać, bo głowa i wszystkie mięśnie dają o sobie znać. Miłego dnia |
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() czuję sie przywołana do porządku przez kash i piszę co u mnie ![]() weekend minął ekspressem- oba dni spędziłam na wykładach od 7.30 do 15.00. zajęcia bardzo ciekawe, ale całotygodniowe niedospanie daje w kość. w sobotę po powrocie robiłam prezentację do referatu, później obejrzałam the voice i padłam jak kawka ![]() w niedzielę prosto z wykładów w autobus i do domu. spotałam się z tż (który przyjechał do J. w sobotę), pogadałam trochę z rodzicami i lulu a dzis byłam po prezent dla koleżanki, chciałam zajrze do fryzjera, ale sie tak poskładało że nic z mojego obcinania nie wyszło niestety. teraz siedze na necie, ogarnę w domu i na babską imprezke![]() ![]() nurku- będę w wawie 28-30 listopada, więc jesli będziesz mieć czas to chętnie się spotkam :yes: kash- baaaaaaaaaardzo przyjemna rocznica, a to jak piszesz o jedzeniu to aż mi ślinka po brodzie cieknie ![]() dodajka- ściskam mocno moje zaproszenie z klubu wciąż aktualne
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja duzo zdrowka
Cytat:
![]() dzień dobry ja własnie siedze nad tekstami na uczelnie ale idzie mi tak że raczej za dużo nie zrobie później ma wpasc tż i przyjaciółka
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
ja dzis w pracy, dalej neta brak, wiec nie moglam zagladac dzien zlecial w miare szybko wczoraj dzien wizyt, jakos przeszlo, z lekkim nerwem, bo inaczej byc nie moze a teraz obiadek, a potem musze krokiety zrobic na jutro, chce tez szybkie ciasto machnac dodaja zdrowka
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
U mnie weekend też minął bardzo miło. Byliśmy z TŻ w Wawie. W sobote TŻ poszedł na wykłady a ja poszłam na zakupy. Kupiłam płaszcz na zime i bardzo ładną bransoletke o taką http://sklep.kellymelu.pl/nowosci?product_id=399 A wieczorem TŻ zabrał mnie do Teatru Syrena na sztuke Pajęcza sieć na podstawie książki Agathy Christy. Sztuka bardzo przyjemna, oczywiście kryminał ale troche humorystyczny. Grał m.in. Piotr Polk, Piotr Szwedes, Krystyna Tkacz, Marta Nieradkiewicz. Po teatrze TŻ zabrał mnie na kolacje do knajpki U Szwejka. Dziewczyny kropka w kropke jak Esplanada w Łodzi tylko nazwa inna ![]() TŻ skusił się na szpade, i dobrze że ja wziełam tylko zupę bo pomagałam Mu dokończyć. Porcje ogromne. W niedziele wróciliśmy do domu bo dzisiaj niestety musieliśmy iść do pracy. Kash fantastyczny weekend za Wami. ![]() Co jedno mnie uderzyło w teatrze to to że tak ludzie w naszym wieku wzwyż byli bardzo elegnacko ubrani, natomiast była jakaś grupka młodzieży, z których jeden był ubrany w spodnie typu krok w kolanie i przekrzywioną czapeczkę bejsbolówkę, którą zdjął dopiero gdy jakaś Pani zwróciła Mu uwaga
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

podczytuje was regularnie ale wpadłam w wir prania prasowania i układania ubranek dla Lenki
Chłop musi się jeszcze wiele nauczyć-tyle wywnioskowałam z tej naszej rozmowy 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki! 
Oby mi podpasowały, libido było 200%
Fakt są droższe, ale już tyle jestem w stanie znieść.

1.09.2012

tż wsiadł w samochód i pojechał znowu do Radomia bo było bardzo źle, ja cała noc nie spałam bo sie martwiłam, teraz już jest nawet nieźle tzn jest odłaczony od tlenu może wstawac itd ale ma wyjść dopiero za dwa tygodnie byle by już dobrze było

knajpka typowo grecka, bardzo klimatyczna, o tutaj byliśmy: