![]() |
#3781 |
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Frezyjko
![]() ![]() wzrost nie najważniejszy ![]() ![]() ja mam 164 ![]() Simply też będę trzymać kciuki ![]() i zgadzam się z Twoją wypowiedzią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezjuszku, ja Cię doskonale rozumiem. Mam to samo... Tzn. teraz akurat nie, bo jakimś cudem wyglądam ok (nie wiem, ile ważę), ale chwilami jest kiepsko. Wiecie co, znowu wpadam w jakiś maniakalno-depresyjny nastrój i nie ma w tym nic z euforii... Cycki mnie bolą okropnie, ale tylko od dołu/boku, nie czuję żadnych zgrubień, gruczołów itp., a od góry jakby nic się nie działo. Ząb chce mi rozwalić buzię, a raczej to, co po zębie zostało, na dodatek caaaała głowa, twarz i szyja mnie swędzi i dostałam mega uczulenia!!! Nie wiem, na co. Podejrzewam, że na tabletki przeciwbólowe albo coś... No normalnie prawy policzek mam zdrapany prawie do krwi, głowę też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie głównie gubią: makarony - uwielbiam! słodycze - tu przygrywam w każdej postaci... uwielbiam wszelkiego rodzaju czekoladowe batony, muffinki!, czekolady i ciasta.... jem też dużo chipsów pizza i inne fast foody nie tak bardzo, ale faktycznie z braku laku zdarza się żywić takim chłamem ![]() do tego myślę, że bardzo zgubny jest alkohol... niby wino zdrowe, ale z umiarem.... no i lubię dobrze zjeść, a najgorsze jest to, że najlepiej smakuje około 21:00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
Dziekowac
![]() ![]() Specjalnie poszlam do sklepu po pracy zeby dzieciom cukierki kupic a tu zonk - nikt jeszcze nie przyszedl ![]() Podziele sie chetnie cukierkami bo inaczej bede sie drapac i toczyc niedlugo ![]()
#3787 |
Zakorzenienie
|
Carmi dokładnie tak jak JA
![]() ![]()
![]() |
#3788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
MBZ♥
|
Frezyjko mnie zgubiło właśnie to jedzenie bardzo późno i niepracowanie. mam za dużo czasu i ciągle coś podjadam
![]() no ale wzajemna mobilizacja na wątku wierzę że pomoże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo płakałaś mi że chcesz mieć proste cięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za kciuki za wage ![]() Cytat:
![]() Dziekuje wszystkim za kciuki za moje szpilki ![]() ![]()
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Masakra z tym Halloween, nie wiem co się z tym krajem dzieje ![]() Najpierw w pracy dziewczyna opowiada że jej dziecko ma zabawę halloweenową w przedszkolu i jakaś babka się zapytała tego dziecka gdzie się zapala świeczkę 1 listopada, a te dziecko "w dyni!" ![]() Potem wracamy do domu ze sklepu z Wojtkiem, a tu idzie koleś jakiś wysoki w płaszczu jak z nocy żywych trupów, z kapturem dużym na głowie, i masce na twarzy z dłuuugim nosem ![]() Potem chcę iść do właścicielki mieszkania zapłacić czynsz, a ona mi otwiera drzwi z cukierkami w ręce i mówi że już myślała że znowu jakieś dzieci po cukierki przyszły z okazji halloween ![]() No, jeszcze brakuje żebyśmy na 11 listopada zaczęli piec indyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uważam, ze jest idealny, zwłaszcza przy moim ukochanym ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak się zastanawiam, że może tabletki antykoncepcyjne doprowadziły mnie do tego momentu w którym jestem ![]() zaczęłam je brać na 2-3 tyg przed ślubem i do tego czasu mogły zawojować.... Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
Obcasy są najlepszym przyjacielem kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dzieci nie przyjda to wyniose te cukierki do TZta pokoju, pochowam po szufladach i zapomne ze kiedykolwiek tutaj byly ![]()
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie słodycze to tych 10 kg by nie było. a tak
![]()
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest ktoś chętny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
By, nie mam sudocremu
![]() Carmi, no obstawiam zdecydowanie tabsy, dramat... Najbardziej mnie zadziwia, że ja przecież już brałam te tabletki i nic kompletnie mi nie było. A teraz jakaś masakra... Simply, teraz biorę ibuprom, wcześniej brałam pyralginę i nic się nie działo. Zyrtec, mówisz? Spróbuję, dzięki ![]() Frezi, bardzo możliwe, że to hormony Cię doprowadziły do tego stanu, a przynajmniej pomogły. U mnie to jednak podjadanie późno, mało ruchu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3801 |
MBZ♥
|
o tak Frezyjko lubię się chować po ramieniem TŻ
![]() niektóre anty-źle dobrane mogą mieć wplyw na wagę ![]() moja koleżanka przytyła po yasminelle, i miała znaczący spadek libido. robiła jakieś badania i teraz ma midiane i waga się trzyma ![]() Carmi są ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
skimos mi przypomniała że w tym roku obchodzimy w rodzinie 11 listopada 12. bo 11 to piątek i mama nie wiedziała że i tak jest dyspensa a przecież na 11. listopada się je golonki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 |
MBZ♥
|
Carmi jestem za
![]() Justyś a masz siemię lniane? trzeba zalać 2 łyżki gorącą wodą-przelać przez sitko i ostudzić. potem wacik maczaj w tej wodzie i nanoś na skórę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie! ![]() Cytat:
to naprawdę może być fajne!! codziennie pisać to co się zjadło.... tak szczerze.... to by była dla mnie motywacja! ![]() zakładamy??? ![]() Cytat:
![]() bosz..... ja to faktycznie dzisiaj zryłam wszystkim humor ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
no i u mnie jeszcze tabletki bo odkąd zaczęłam brać to waga idzie do góry. A wcześniej ile bym nie jadła waga w dół szła.
#3810 |
Zakorzenienie
|
Eeeejj...Eeejjj
Ja chyba żyję w innym kraju bo u nas nie chodzą żadne bachory po cukierki. I to od lat nie chodzą ![]() ![]() Postanowiłam się przejąć tym co tu dzisiaj pisałyście i tak: Krem kupię chyba ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ry.html&next=1 .Faktycznie lepiej zapobiegać ![]() A co do tycia to ja w dniu ślubu ważyłam 57 kg, a 2 miesiące później mam już 60 z kawałkiem ( w zależności od dnia ). Jest mi z tym źle,nie mam mięśni tylko tłuszcz.:/ A pierwsze 2 kg mi przybyły na wczasach w Turcji, a potem w Wiedniu napchałam sobie implanty w cyce i Kawka nie mogła mnie dopiąć. Dzisiaj jadłam penne z sosem śmietanowym. Ze słodyczy mogę zrezygnować,ale nie z makaronów!Muszę coś jeść!! Ale odchudzam się z Wami ![]() My z koleżanką co 2 dni ćwiczymy u mnie Aerobik przed Kinnectem.Teraz planujemy zakup zumby. Fajne to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.