Powiększanie piersi cz.7 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 10:47   #1381
kasia1988stce
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
KASIA byłam w albumie..śliczna jesteś ale myśłałam że blondina jak na avatarku krysia...

dziękuję
pierwszy raz na forum wstawiam twarzowe a nie cyckowe zdjęcie, h i hi

no i może wypadałoby zmienic avatarek skoro tak mówisz
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:47   #1382
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez kasia1988stce Pokaż wiadomość
też mam własnie taki plan, żeby włosy malować co 2 miesiace dla połysku i "nasycenia koloru" zamiast jego zmiany na kompletnie inny jak dotychczas robiłam

no ale póki mi nie odrosną te co miałam rozjasniane, to musze malowac co miesiąc.. bo się tak nieładnie na nich wypłukuje.
mogłabym zrobić pigmentację, ale nie wiem jak i wole nie kombinować, żeby sobie włosów nie zniszczyć
a do fryzjera nie pójdę.. bo słabo z kasą, a w dk jest cholernie drogo (około 400zł)

wstawiłam zdjęcia w rudych, to zapraszam do albumu
zaraz jeszcze wygrzebę jakieś w blondzie to Wam pokażę
Kasiu,
prześlicznie wyglądasz... a ten rudy to taki jaśniutki

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HORO jak tak piszesz to wiem co by Ci się przydało..cement tak zwany z kerastase chyba on jest..nie jest to tanie chyba,jedna kuracja koło 100zł u fryzjera,nakładją na głowę i siedzisz pod parówą i to tak głęboko wnika we włosy że są cudowne po tym,moje nawet zbyt nawilżone więc rzadko to robię!!!ale wiem że mozna go też kupić do domu,jak chcesz to zapytam teściowej dokładniej i pewnie w jakimś salonie dostaniesz!!!
a ja wierzę w takie środki dziwne,bo mój tz jak sie poznalismy to był mega łysiejący już,od tamtej pory,tyle lat,czyli około 12..miał kuracje i ją dalej podtrzymuje,nie pamietam co to ale z kerastase właśnie...wcierają mu w skórę głowy i jeśli cebulka jeszcze jest to włosy odrastają!!mojej teściówki ludzie pytają gdzie syn robił przeszczep włosówtakże jak coś się robi regularnie to działa
też to po ciąży robiłam jak mi włosy leciały..superrr
zapytaj kochana jaki i gdzie mogę kupić, a już dzisiaj pobiegnę

poradźcie mi jeszcze co mam zrobić z palcami i paznokciami... mam brązowe, bo farbowałam bez rękawiczek

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 10:55   #1383
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kasiu,
prześlicznie wyglądasz... a ten rudy to taki jaśniutki
dziękuję
jest dośc jasny, a zdjęcia robiłam w jasnym świetle(to wygląda troszke jaśniej),
ale ja taki chciałam właśnie, i jest najbardziej zbliżony do moich naturalnych
mi się podobają rudości w odcieniach miedzi i złota
ciemne kasztany i czerwienie odpadają
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:32   #1384
gwendolinka
Zadomowienie

Horooo ja z tymi ustami to wykończę się! ja wiem że tylko cierpliwość mnie uratuje. Ale mam takie Błoto na twarzy że szału za chwilę dostanę od soboty nie wychodzę z domu! Tzn jestem zadowolona z tej dziewczyny, która mi robiła i nie boję się o efekt. Ty mialaś strupy jakbyś kolano sobie zdarła? czy tak Ci się złuszczała skóra z tym barwnikiem? Bo ja mam te strupki takie cieńkie bardziej jak skóra spiechrznięta i na to ta maść to .... trochę "błoto" na tej twarzy mi się robi ale nie można tego zrywać samemu... Po ilu dniach to powinno zejść?? Ja mam kontur i bardzo mocno zrobione cieniowane ( zeby zakryc te moje białe miejsca)
Ja mam w końcu kolor dużo beżu z kroplą pomarańczu i brązu ...po korekcie wrzucę zdjecie .....zaraz pójdę i to zdrapię U Ciebie to na zdjęciu jakoś od razu ładnie wyglądało.

Kasia byłam w albumiku super masz te cycki
Joasi ja nie miewam nigdy bólów głowy ale współczuję...
Ja za to mam chyba jakąś hormonalną hustawkę bo od 2-3 dni jestem tak nabuzowana że mam ochotę wszystkich ustawiać... dobrze , że siedzę w domu i nie wychodzę Wczoraj siedziałam i myslałam ..chciałam napisać do TZ żeby sobie poszedł w swoją stronę i ode mnie jak najdalej.... takie czasami mam pomysły. Na mnie chyba tak źle działają plastry anty. Maximum frustracji z byle powodu. Dobrze ze jeszcze troche racjonalizmu zostało, to sama z siebie się smieję ...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:39   #1385
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Horooo ja z tymi ustami to wykończę się! ja wiem że tylko cierpliwość mnie uratuje. Ale mam takie Błoto na twarzy że szału za chwilę dostanę od soboty nie wychodzę z domu! Tzn jestem zadowolona z tej dziewczyny, która mi robiła i nie boję się o efekt. Ty mialaś strupy jakbyś kolano sobie zdarła? czy tak Ci się złuszczała skóra z tym barwnikiem? Bo ja mam te strupki takie cieńkie bardziej jak skóra spiechrznięta i na to ta maść to .... trochę "błoto" na tej twarzy mi się robi ale nie można tego zrywać samemu... Po ilu dniach to powinno zejść?? Ja mam kontur i bardzo mocno zrobione cieniowane ( zeby zakryc te moje białe miejsca)
Ja mam w końcu kolor dużo beżu z kroplą pomarańczu i brązu ...po korekcie wrzucę zdjecie .....zaraz pójdę i to zdrapię U Ciebie to na zdjęciu jakoś od razu ładnie wyglądało.
Słońce,
nie możesz dopuścić do powstawania strupków, bo to oznacza, ze barwnik się wykrusza...
MI kazali od wyjścia z gabinetu smarować maścią bepanthen i patyczkiem do uszu usta dosłownie co kilkanaście minut, zeby nie wysychały, ale nie za dużo, zeby nie pozostawiać warstwy maści na nich. MIały być tylko cały czas natłuszczone, ale przezroczyste.

ps. w końcu jestem zadowolona z włosów
nie są idealne, ale wyjdę z domu

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-10-31 o 11:44
Stary 2011-10-31, 12:11   #1386
dagaa81
Raczkowanie

Dziękuję Kochane za komentarze w albumach Te w krótkich włosach były robione 3 lata temu Przed cyckami Zrobię dziś fotki moich włosów teraz to może później zamieszczę. Żabuś-te włoski były jeszcze barziej z tyłu podgolone a boki dłuższe, na fotkach to takie już trochę odrośnięteKasia vel ChristinaMasz boski kolor włosówUwielbam taki kolorek-samam miałam taki przez pewien czas jak schodziłam stopniowo z blądu przez rudości i każdemu się bardzo podobał. Ciekawa jestem jak tam Horo wygląda po tych swoich przebojach farbiarskich
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 12:16   #1387
Agatau88
Zakorzenienie

Ale macie dzień przebojów normalnie

gwendolinka
chyba nic nie pisalas ze robisz usta? Moze pokazesz jak to wyglada?
Jestem bardzo ciekawa.

kasiu
ten rudy jest piekny widac ze Twoj naturalny, wygladasz w nim zjawiskowo

A co do wlosow
ja kiedyś tyle kombinowałam ze nauczylam sie fryzjerstwa i mam wieksza wiesze w tym temacie niz niejedna fryzjerka.
Kiedyś sama duzo kombinowałam, raz chcialam z blondu na naturalny blond i mialam szaro zielone wlosy a zniszczone takie ze szok
Teraz od 1,5 roku mam blond-swoje mam tez blond wiec nie uzywam rozjasniacza a farba starczy.
Mi ludzie dają 16 lat więc obalam teorię ze blond postarza.
Poza tym przy blondzie buzia jest taka promienna, świeza, nie musze sie malować. A w naturalnym blondzie tak szaro nijako, on sie i tak na szaro gloniasto spłukuje. Dlatego nie wracam do naturalnego kolorku, uwielbiam swój blond.
Jak mialam ciemne i potem wracalam do jasnego mialam siano, normalnie nie wlosy. Wszystkie te kosmetki Kerastase itd. zapychaja silikonami, dają wizualny efekt a wlosy jeszcze gorzej sie niszcza.
Ja przez rok nakładałam na włosy oleje-mam 5 roznych.
I teraz moge powiedziec ze zregenerowalam wlosy.
Jasne ze sa nadal lekko poniszczone, cienkie-bo cienkie mam od zawsze.
Ale w albumie widac ze sa błyszczace, zadbane i niesuche

A i wtedy mialam takie suche ze pokruszylo mi się 15 cm wlosow.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-31 o 13:03
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 13:14   #1388
gwendolinka
Zadomowienie

Horo mi linergistka zupełnie inne dała zalecenia więc muszę się stosować, kazała smarować TYLKO rano i wieczorem maścią, czekać aż powstaną i złuszczą się strupy i broń boże nie zdrapywać. Wiec tak czekam... Po tym jak zejdą strupy bede mogła smarować już ile mi się podoba zeby usta nie byly spierzchniete.

Agatka z focią ciężko ale to jest tak jakby skórka sie złuszczała i pomieszana z tą maścią to takie błotko na tych ustach, zrobię zdjęcie jak mi to zejdzie. Z tym że barwnik też wybije po jakimś czasie ok 20 dni- narazie nie będzie widać- tak mi mówiła. Cierpliwie czekam.

Zastanawiam się nad brwiami bo ta moja dziewczyna robi "metodą włoskową" a nie takie kreski pociągniete... ale mimo wszystko jestem za jasna i pewnie nie byłabym zaodwolona z koloru więc nie bede kombinowac.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-31, 13:16   #1389
violinka69
Raczkowanie

Czesc Dziewczynki!
Jest tu nowa chyba poszukuje wsparcia ale zaczne od poczatku...
Moj biust zawsze byl przedmiotem komplexow, nie powiem, ze cierpialam jakos strasznie,ale glupio mi bylo go odslaniac przed nowo poznanymi facetami. Zawsze nosilam staniki na fiszbinach, chociaz bez push upow(ze wzgledu na mojego faceta,zeby go "nie oszukiwac"). Facet mnie zdradzil po 5 latach, a ja schudlam 10 kg w miesiac i zaczal sie koszmar przy wzroscie 168 i wadze 48 kg przysiegam, ze nie mialam na co zalozyc stanika:/ roznica w obwodzie i cyckach wynosila moze ze 2 centymetry...totalna porazka.
Przez rok odzyskalam utracone kilogramy, cycki troche urosly, ale ogolnie nadal sa zalosne i postanowilam zrobic operacje - krok totalnie spontaniczny zeby za duzo sie nie zastanawiac od razu zadzwonilam do kliniki, ktora poleca wiele dziewczyn na forach i umowilam sie na konsultacje.
Doktor po zbadaniu zaproponowal mi wkladki 305 okragle, z wysokim profilem. Ustalilismy, ze z mojego zalosnego A+ ma wyjsc C+.
I tu zaczynaja sie schody....
Ogolnie mam czas do piatku, zeby wplacic zaliczke na wkladki, na dodatek termin juz umowiony na 19 grudnia
Schody polegaja na tym, ze mieszkam z rodzicami(juz niedlugo,ale jednak) a oni nie moga dowiedziec sie o operacji. Nie boje sie bolu, kasa tez jest. Najbardziej boje sie, ze sie zorientuja, na dodatek na swieta wyjezdzamy 300 km od miejsca zamieszkania a to dopiero 4/5 dni po operacji i boje sie jak wytrzymam podroz:/ a co jesli nie bede w stanie normalnie funkcjonowac?
Termin taki byc musi, bo ogolnie pracuje i to jedyny moment na operacje - nastepny bylby dopiero w wakacje, a nie chce cierpiec przy upale. Zreszta dobrze byloby miec cycuchy na lato
Jakie sa Wasze doswiadczenia w tej materii?Przypuszczam, ze jednak wiekszosc z Was poinformowala rodzine...ja tu sie glowie jaka wymowke wymyslec i jak zniknac na te pare dni...Myslicie ze po ok.4 dniach mozna juz wrocic do domu?
Na razie poki co pije ziola na obnizenie testosteron(ale to z innych powodow) i wypycham staniki, zeby przyzwyczajac rodzinke do wiekszego rozmiaru...
Ech...stresuje sie i nie wiem jak decyzje mam podjac...pomozcie
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 13:18   #1390
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Horo mi linergistka zupełnie inne dała zalecenia więc muszę się stosować, kazała smarować TYLKO rano i wieczorem maścią, czekać aż powstaną i złuszczą się strupy i broń boże nie zdrapywać. Wiec tak czekam... Po tym jak zejdą strupy bede mogła smarować już ile mi się podoba zeby usta nie byly spierzchniete.

Agatka z focią ciężko ale to jest tak jakby skórka sie złuszczała i pomieszana z tą maścią to takie błotko na tych ustach, zrobię zdjęcie jak mi to zejdzie. Z tym że barwnik też wybije po jakimś czasie ok 20 dni- narazie nie będzie widać- tak mi mówiła. Cierpliwie czekam.

Zastanawiam się nad brwiami bo ta moja dziewczyna robi "metodą włoskową" a nie takie kreski pociągniete... ale mimo wszystko jestem za jasna i pewnie nie byłabym zaodwolona z koloru więc nie bede kombinowac.
Ja bym brwi u siebie nie zrobiła bo blada jestem.

Pokaz w takim razie za 20 dni, nie moge sie doczekac. Drogo to kosztuje?
To jest kontur i barwnik jakis tak?
Stary 2011-10-31, 13:30   #1391
gwendolinka
Zadomowienie

Dam zdjecie jak bedzie juz co ogladac Kontur i cieniowanie w srodku - ale mi dosc mocno wypełniła bo mialam biale na brzegach. Przyjemność taka kosztuję ok 600zł , ja z tego tytułu ze ktoraś już z polecenia od tej samej osoby to troszkę mniej zaplaciłam. Nie wiem czy mi się przyjmie barwnik - ciekawa jestem. Nie na reke mi poprawiac ale poprawka zawsze sie przyda zeby wygladało idelanie. Poprawke sie robi po 3tyg. w cenie.

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 13:34   #1392
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Dam zdjecie jak bedzie juz co ogladac Kontur i cieniowanie w srodku - ale mi dosc mocno wypełniła bo mialam biale na brzegach. Przyjemność taka kosztuję ok 600zł , ja z tego tytułu ze ktoraś już z polecenia od tej samej osoby to troszkę mniej zaplaciłam. Nie wiem czy mi się przyjmie barwnik - ciekawa jestem. Nie na reke mi poprawiac ale poprawka zawsze sie przyda zeby wygladało idelanie. Poprawke sie robi po 3tyg. w cenie.
Jak poprawka w cenie to zrób, bedziesz pewna ze jest ok
A boli to?
Stary 2011-10-31, 13:47   #1393
gwendolinka
Zadomowienie

Boli starsznie. Ja dostałam znieczulenie najpierw maść. Później i tak mialam bardzo duży dyskomfort bo mnie bolało i trzęsłam się jak galareta więc zrobiła mi znieczulenie denstyczne. Najbardziej bolało wprowadzenie znieczulenia bo to inaczej jak do dziąsła. Pod skórę to tak boli -takie uczucie rozpierania. Na szczęscie później nic mnie już nie bolało.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-31, 13:56   #1394
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Boli starsznie. Ja dostałam znieczulenie najpierw maść. Później i tak mialam bardzo duży dyskomfort bo mnie bolało i trzęsłam się jak galareta więc zrobiła mi znieczulenie denstyczne. Najbardziej bolało wprowadzenie znieczulenia bo to inaczej jak do dziąsła. Pod skórę to tak boli -takie uczucie rozpierania. Na szczęscie później nic mnie już nie bolało.
Jesli efekty beda Cię zadowalały to warto pocierpiec
Stary 2011-10-31, 13:59   #1395
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:

Właśnie ja chcę sobie zrobić brwi tą metodą włoskową bo mam swoje za rzadkie i kształt mam brzydki, a teraz do końca roku jest u mnie promocja po 300 zł, więc prawie jak za darmo-normalnie u mnie lingeristka bierze 550 to też wg mnie nie drogo i tak się zastanawiam włąśnie, tylk boję się żeby mi nie schrzaniłą i żebym jak jakiś klaun nie wyglądała, ale on ma dobre opinie i widziałam już jej dzieła także....obecnie swoje przyciemniam i nadaję kształt cieniem do brwi.
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 14:05   #1396
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Właśnie ja chcę sobie zrobić brwi tą metodą włoskową bo mam swoje za rzadkie i kształt mam brzydki, a teraz do końca roku jest u mnie promocja po 300 zł, więc prawie jak za darmo-normalnie u mnie lingeristka bierze 550 to też wg mnie nie drogo i tak się zastanawiam włąśnie, tylk boję się żeby mi nie schrzaniłą i żebym jak jakiś klaun nie wyglądała, ale on ma dobre opinie i widziałam już jej dzieła także....obecnie swoje przyciemniam i nadaję kształt cieniem do brwi.
Tylko Ty Kochana masz taki południowy typ urody a ja taki calkiem inny. U Ciebie bedzie super, u mnie byloby smiesznie, takie ciemne brwi
Stary 2011-10-31, 14:05   #1397
gwendolinka
Zadomowienie

No bardzo ważne żeby zrobić u dobrej linergistki bo z tym nie ma żartów. Ja bym Ci poleciła swoją z czystym sumieniem ale masz trochę nie po drodze ...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-31, 15:55   #1398
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Gwen,
rzeczywiście przeróżne zalecenia
mi Pani Dr robiła metodą long-time liner, więc może przy każdej z metod jest inne postępowanie. I ja po 2 tygodniach miałam "poprawiane" ... co nie tyle jest poprawką samą w sobie, co korektą pierwszego zabiegu - podkreślenie koloru, itp. (można wówczas zmienić kolorek na ciemniejszy jeśli ktoś ma ochotę)

A kolorek mam ładny
byłam z dziećmi na spacerku i każda znajoma zachwycała się jego naturalnością... żeby wiedziały ile razy trzeba nakładać farbę, żeby uzyskać taki kolor
Dopiero teraz widzę jak tandetnie wyglądają odrosty na tych "sztucznych" blondach ...

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Agatko,
a Ty się w końcu chwal biuścikiem... tyle fotek nam obiecałaś i nic...

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-10-31 o 15:53
Stary 2011-10-31, 16:10   #1399
violinka69
Raczkowanie

Wywalam powtórzony post

Edytowane przez violinka69
Czas edycji: 2011-11-01 o 10:43
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 18:04   #1400
jooasi
Wtajemniczenie

horo to cieszę się że w końcu się udało bo naprawde martwiłam się o Twoje włoski, musisz je mieć super mocne, że przetrwały taki maraton a jak jeden fryzjer do dupy to trzeba szukać następnego i sprawdzać na jakich materiałach pracuje mi te farbki loreala nie służą włoski wysuszają to juz garniera wole ale jak wiadomo co dla jednej to nie dla drugiej, dobrze że teraz wybór duży

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Kasienko tak bym chciała Twój rudy łepek obejrzeć a tu lipa bo net mi muli i zdjęć nie otwiera uwielbiam rudości, moja siostra cioteczna ma naturalne piękne rude włosy, jak była mała wyglądała jak marchewka a teraz są cudowne ja przez całą szkołę średnia też nosiłam przeróżne rudości i wciąż mnie kuszą
Stary 2011-10-31, 18:18   #1401
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
horo to cieszę się że w końcu się udało bo naprawde martwiłam się o Twoje włoski, musisz je mieć super mocne, że przetrwały taki maraton a jak jeden fryzjer do dupy to trzeba szukać następnego i sprawdzać na jakich materiałach pracuje mi te farbki loreala nie służą włoski wysuszają to juz garniera wole ale jak wiadomo co dla jednej to nie dla drugiej, dobrze że teraz wybór duży

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Kasienko tak bym chciała Twój rudy łepek obejrzeć a tu lipa bo net mi muli i zdjęć nie otwiera uwielbiam rudości, moja siostra cioteczna ma naturalne piękne rude włosy, jak była mała wyglądała jak marchewka a teraz są cudowne ja przez całą szkołę średnia też nosiłam przeróżne rudości i wciąż mnie kuszą
joasi,
ja też wolę garniera, ale już kiedyś próbowałam różne ciemniejsze odcienie blondu i...
teraz mam... po tych moich wszystkich eksperymentach + dzisielszy casting taki efekt jaki chciałam.. sredni blond, ale juz nie zimny, a ciepły
kupiłam jeszcze witaminki... maski do włosów... spray nawilżający, więc nie powinno być źle ... mam nadzieję
I strasznie mi było miło, jak każdy kogo spotykałam zachwycał sie moim nie tyle kolorkiem, co ogólnym wyglądem... podobna widać ładnie oczy i cera nabrała blasku i ładnego koloru

Stary 2011-10-31, 19:11   #1402
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
n o wlaśnie nie piję a zwidy mam Uspokoi mnie trochę fakt że ktoś też to widział To był wpis tej samej osoby co ten wątek założyła o którym mówisz- tylko u nas wielką pogrubioną czcionką i też zrozumiałam z długiej wypowiedzi jedno słowo " mikrofon " Tego się nie dało nie zauważyć- wiec się dziwię że nie widziałam wczoraj
A ten wątek z kaszalotem też już usunięty
Mya ja tez to widzialam,takie wielkie te litery byly z gory nie pamietam co ale jak zaczelam to czytac to myslalam ze to jakies szyfry czy co? Rzeczywiscie zniknelo,myslalam ze ktos pomylil forum
Stary 2011-10-31, 19:28   #1403
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
krokus26 08.11 - 8
grazia78 14.11-14
joasi 17.11 - 18
Precelka1 17.11 - 18
klaudeczka2010 28.11-27
kajuja1 05.12 - 36
Nadinka2 19.12- 49
malinkac 19.12- 49
sherry.b 26.04.2012r-177
Olivkaa200 12.07.2012r-255

Dziewczyny ta Nasza odliczanka jest taka długa a juz w grudniu bedzie taka krotka.Czekamy na Nowe Dziewczynki!!! Pozdrawiam Was wszystkie przyszłe i obecne Cycolinki!
Stary 2011-10-31, 20:37   #1404
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejz włosów na brwi przeszłyście,cycory wam się nudzą

HORO to się nazywa cement po prostu z KERASTASE,wygląda to tak ze raz w miesiącu powinno się zrobić u fryzjera na ciepło i kupujesz do domu odżywkę za ponad 100zł i tam trzeba stosować dla podtrzymania efektu-tak mi teściowa powiedziała bo przed chwilą ode mnie wyszła,a kupisz w salonie jakimś lub przez internet...AGA fakt faktem że to naturalne nie jest,ale jak działa to dlaczegoby nie stosować, na pewno nieeee zaszkodzi!!!!!mnie pomogło i mam spoko włosy,przynajmniej tak mi mówią i tak też twierdzi ma teściowa a się na tym zna i to barrrdzo!!!
ale każdy robi co chcechociaż jajo to też niezła sprawa

JOASIII NIC NIE PISZESZ jak samopoczucie,ja już żyję twoją operacją!!!cholera; )

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-31 o 20:41
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:02   #1405
krokus26
Raczkowanie

Witam,
w końcu po kilku dniach mogę trochę odrobić zaległości. Mega były pracowite- albo praca-albo ogród- chcę ze wszystkim zdążyć przed operacją /i przed zimą-ha,ha/.

Kajuja bardzo mi przykro, że Masz przesunięty termin- trzymam kciuki, żeby wszystko tym razem było ok.
Kasieńko- cycuchy super- ja mam mieć 430 cc anatomki.
SweetD- gratuluje. Jak się czujesz kochana?
Jooasi- mam nadzieję, że szybko pozbędziesz się bólu głowy- trzy dni to już w zupełności o trzy dni za duuużo.

Nadrabiając zaległości- myślałam, że pomyliłam fora /ha,ha/- teraz włosy na tapecie. Ja od dwóch lat mam ciemny brąz i włosy są zdrowsze /wcześniej rozjaśniałam- i niestety strasznie się niszczyły/. Z długością różnie bywa- jak tylko zapuszczę to zaraz obcinam i tak w kółko.
Przesyłam całuski dla Was wszystkich kochane.
Stary 2011-10-31, 21:07   #1406
szkocica
Raczkowanie

Nadinka - nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym dopisac sie do listy tylko ze jak narazie jestem na etapie czytania o op, ogladania jej efektow i szukania tanich polaczen lotniczych w okresie kiedy moge sie stad wyrwac na conajmniej 3 tyg. Najgorsze jest to, ze mam spirale hormonalna i jak nie zgram ferii dzieci z lotem i operacja w okresie tych wymaganych dni to sie chyba zalamie bo za bilety nikt mi juz nie zwroci
cholera ze tutaj te operacje sa takie drogie

A tak w ogole jest tu jakas dziewczyna co robila op w Poznaniu?

Edytowane przez szkocica
Czas edycji: 2011-10-31 o 21:11
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:12   #1407
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość
Nadinka - nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym dopisac sie do listy tylko ze jak narazie jestem na etapie czytania o op, ogladania jej efektow i szukania tanich polaczen lotniczych w okresie kiedy moge sie stad wyrwac na conajmniej 3 tyg. Najgorsze jest to, ze mam spirale hormonalna i jak nie zgram ferii dzieci z lotem i operacja w okresie tych wymaganych dni to sie chyba zalamie bo za bilety nikt mi juz nie zwroci

Witaj, u kogo chcesz robić operację?
Stary 2011-10-31, 21:38   #1408
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość

Ja tez wlasnie tak sobie zorganizowalam pobyt 3 tygodniowy z TZ i malenka ksiezniczka.Jak dla mnie to wlasnie okres swiateczny,przerwa w pracy + pare dni urlopu.Obym tylko dobrze to wszystko zniosla.Wiem jak to jest stracic pieniadze za loty. To fakt sprawdzalam z ciekawosci ile bym musiala zaplacic to po rozmowie telefonicznej wstepnie mi powiedziala 4,900Ł.Niezle co?Na takie piersi to mnie za nie stac
A nie mozesz tej spirali wyjąc?
Stary 2011-10-31, 21:39   #1409
szkocica
Raczkowanie

Myslalam o Kolasinskim w Swarzedzu bo polecaly go dziewczyny, ale jak szukalam w roznych rankingach lekarzy to go nie ma a wiem ze operacje robi
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 21:45   #1410
Nadinka2
Raczkowanie

Horo a ja myslalam ze jestesmy juz zaprzyjaznione Bardzo mi milo.Buzia

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości