|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienna wymiana ze S³onikiem - zapraszam w pa¼dzierniku :)
Serum otworzy³am kilka dni temu, u¿y³am 2 razy na twarz, wiêc ubytek jest minimalny.
I sama nie wiem za co je chcê wymieniæ. Najchêtniej to ogólnie wymieni³abym na jak±¶ wiêksz± butlê perfum, a nie siê rozdrabniaæ na kilka rzeczy... Tak¿e mo¿e na razie dam Ci spokój, zastanowiê siê jeszcze
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Mog³abym jeszcze co¶ dorzuciæ
Poza w±tkiem mia³abym np tusz do rzês L'Oreal Telescopic Carbon Black, mogê jeszcze co¶ poszukaæ |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
I tak wkleje
Data to 02.2013Zaznaczy³am ile oko³o go zosta³o ![]() A jak z tymi innymi próbkami perfum które wypisa³am, da³oby jako¶ radê ?I je¶li chodzi o jaki¶ atomizerek do Rykiel to nie posiadam takiego, no trudno sie mówi
Edytowane przez Maaczek Czas edycji: 2011-10-31 o 14:55 |
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
uu szkoda, ¿e ró¿ ju¿ polecia³..
hm, to mo¿e taka propozycja: -ró¿ tbs petal i sephora korektory za zestaw kosmetyków - Lolita za cienie revlon ? (tu co¶ bym ci do³o¿y³a, ale co?) wpad³y mi w oko jeszcze dwie próbki: the beat i Very irresistible l'intense edp zajrzyj do mojego drugiego w±tku |
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
No có¿ butla 500 ml robi swoje
Powiem Ci ¿e ju¿ nie wiedzia³am nawet co z nim zrobiæ, u¿y³am go do cia³a kilka razy nawet bo ju¿ go nie mog³am zmêczyæ do samych r±k Po prostu mi sie znudzi³ Ratujesz mi ¿ycie ![]() - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1310037293 - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1310037293 od lewej: pierwsza, 4 i 6 (te w be¿owo-z³ote pionowe i poziome paski) i ostatnia - Nina Ricci - Nina (5/10 ml) - T. Mugler - Angel - f, a - Alien o którym wspomnia³a¶ ![]() - Marc Jacobs - Daisy edt (3,5/5ml) je¶li ³aska ![]() Na wiêcej Cie chyba nie naci±gne a szkoda bo jeszcze kilka próbek z chêci± bym przygarnê³a i znalaz³am jedynie teraz tak± ma³± fiolkê chyba 1 ml z jakimi¶ perfumami avon to mo¿e to wyparzê spirytusem i siê nada bo niestety nie mam nic innego a szkoda bo strasznie nie lubie tych fioleczek na t± pa³eczkê bo przy otwieraniu po³owa sie wylewa zawsze
Edytowane przez Maaczek Czas edycji: 2011-10-31 o 15:13 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
The Body Shop - wypiekane ró¿e do policzków oba odcienie - nowe
Coral co¶ u mnie? |
|
|
|
|
#69 |
|
Obcy 8 pasa¿er Nostromo
Wiadomo¶ci: 19 672
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Oki,ale mam pro¶bê - daj mi znaka,¿e odpisa³a¶,tak? Bo masz ruch tutaj i muszê co chwilê ¶ledziæ Twoje wymianki,by siê dowiedzieæ,czy nie ma dla mnie odp.
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
oki, i jak siê zapatrujesz na moj± propozycjê?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=s³onik;30218419]oki
![]() niestety nic Dotar³a, dziêki moja pewnie bêdzie w poniedzia³ek ![]() podoba mi siê: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1319126521 - jakie ma wymiary? i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1319126521 bo lubiê takie bajery, ale musia³abym poczytaæ o tym ]Zrezygnuje chyba z tego pudru jednak bo dopatrzy³am dzi¶ co¶ innego mogê oddaæ t± grê za The Body Shop - White Musk edt women 30ml lub za próbki z tego zdjêcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1320053412.(komplet Boccara ma rozmiar XL.mogê zmierzyæ dok³adnie jak by¶ chcia³a)
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- [QUOTE=PiegiNaNosie;302466 42] Cytat:
|
||
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
d³ugo¶æ koszulki z ramiaczkami ok 70cm,bez rami±czek ok 63 cm.
stringi szeroko¶æ ok 33 cm sk³ad: 70%polyamid 15% elastyn 13%poliester 2%bawe³na
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos za 2 miniatury Issey Miyake?
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy gra rubik jest nowa, zafoliowana, nadaje siê na prezent, czy by³a u¿ywana? ![]() Niestety nic |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 332
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Wola³abym wiêksz± wymiankê ni¿ tylko te dwa balsamiki
Zaproponuj co¶? (chyba znów nasza wymiana nie dojdzie do skutku )
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, ¿e dobierzesz co¶ do 2 balsamów, ale nie ten ró¿
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
równie¿ nie bardzo
zasugerowa³a¶ pocz±tkowo, ¿e wpad³y Ci w oko balsamy do ust i pod tym te¿ k±tem szuka³am ![]() |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Ci ¿ycie za:
Giorgio Armani - Emporio Lei / Elle / She / Ella 38G71P - pozosta³o 30-35 ml ze 100 ml - zapach pochodzi z wymiany, poprzednia wiza¿anka ma go ze wspólnych zakupów, st±d mogê w miarê konkretnie podaæ pozosta³± ilo¶æ zapachu ![]() ![]() Mam w w±tku ciuchowym tuniki i sukienki, mo¿e interesuje Ciê 12 ml Addicta. Ewentualnie poszukam poza, jak co¶ podpowiesz z ciuchów - oddam kilka rzeczy. Mogê odlaæ jakie¶ 20 ml Enigmy.
Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-11-01 o 12:51 |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i boyfriendy
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem nadaje siê ¶wietnie na prezent ,oddam za White Musk.
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Z w±tku nic Ci nie wpad³o w oko? Trochê rzeczy jest tam w Twoim rozmiarze, np. sukienka be¿owa z H&M'u. Je¶li by³aby¶ zainteresowana, mog³abym oddaæ Enigmê we flakonie - jakie¶ 45/50 ml.
Poza tym wygrzeba³am niewiele, bo poza w±tkiem ma³o co zosta³o mi z Twojego rozmiarku.
Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-11-01 o 14:09 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Najbardziej zainteresowa³y mnie: Kryolan puder matuj±cy anti-shine. Smashbox - Fusion body bronzing powder - Desert chic - nowy, opakowanie delikatnie porysowane The Body Shop - Shimmer waves - w obu ubytek minimalny Blush Bêdê wdziêczna jesli odpiszesz u mnie i dasz zn±c co i jak ![]() Nie wiem czy znalaz³aby¶ u mnie co¶ jeszcze ciekawego (w razie czego mam parê ciekawych pozycji do w³osów poza watkiem), ewentualnie zaproponuj, które z powy¿szych by¶ mog³a wymieniæ za to co chesz. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Mogê zaproponowaæ pordukty john masters organics - odlewke od¿ywki z rozmarynem i miêt± (50ml), mam tez trochê zakupionych u nich próbek 10ml (szampony i inne odzywki) jesli Cie interesuje ta firma to spisze dok³adnie próbki. Mam te¿ szampon khadi szafran+reetha+ tulsi, szampon faith in nature rozmarynowy (odlewki ok 50ml). A mo¿e co¶ Ciê interesuje z pielêgnacji? Mam ok. 50 ml czarnego myd³a feniqia musc&ambra. Edit: pozycja 1i 3 chyba najbardziej mnie interesuj±. Mo¿e zajrzyj do mojego albumu i zobacz, czy co¶ Ci nie wpadnie w oko? Je¶li bêde jeszcze mia³a interesuj±cy Cie kosmetyk to chetnie do³o¿ê ile bêde mog³a. Jesli nie to oczywi¶cie bêdziemy rozmawiac tylko o pudrze kryolan. Edit 2: z jmo mam 30 ml szamponu do w³osów normalnych lawenda+rozmaryn, szampon miód+hibiscus 10ml, szampon z od¿ywk± zinc&sage 10ml, mlczko do cia³a 10ml
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2011-11-01 o 15:58 |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za pierwszym razem przegl±dnê³am tak na szybko Twój w±tek i nie dopatrzy³am wszystkiego dok³adnie i dopiero potem za drugim razem wyszuka³am te pudry ![]() Mo¿e zajrzysz jeszcze do mojego w±tku? Mog³abym wyszukaæ jeszcze co¶ poza Mo¿e skusisz siê na co¶? Najbardziej zale¿a³oby mi na pudrze Dr Hauschka ![]() |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
mam pro¶bê - czy mog³abys mi jutro (lub dzi¶) napisac, czy jeste¶ zainetresowana i czym konkretnie? Obieca³am innej Wiza¿ance chêtnej na wszystkie produkty do w³osów yes, ¿e dam jej najpó¼niej jutro odpowied¼. Ze swej strony proponujê, to co Ty chcia³a¶, czyli: szampon yes to tomatoes, odlewka ok. 250 ml - otwarty w 07.2011, nale¿y zu¿yc do 07.2012 od¿ywka yest to tomatoes, odlewka ok. 200ml, otwarta w 07.2011, nale¿y zu¿yc do 07.2012 szampon yest to carrots, odlewka ok. 250 ml, jeszcze nieotwarty, termin wa¿no¶ci drugi kwarta³ 2013, nale¿y zu¿yæ w 12 miesiêcy od otwarcia alterra, maseczka intensywnie nawil¿aj±ca orchidea, 1 saszetka, wazna do 01.2013 szampon lush do w³osów przet³uszczaj±cych siê, oddam pó³ kostki 6 razy u¿ytej perfumy Tesori d'Orient bia³e pi¿mo, trudno stwierdziæ ubytek, niewiele razy by³ uzywany, myslê ¿e napewno 75ml jest oraz wspomniane we wczesniejszym po¶cie 100ml produktów do w³osów jmo (i je¶li chcesz 10ml balsamu) i jeszcze co¶, je¶li napiszesz co ![]() Mnie interesuj± fale tbs (ró¿owe) i anty-shine kryolan. Ewentualnie tylko tbs, z samego kryolanu zrezygnujê (zaproponuj wówczas co w zamian chcesz).
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
No z tym mf na noc to mi da³a¶ czadu
prawdê mówi±c nawet mi do g³owy nie przysz³o, zeby go wystawiæ na wymianê John masters organics to taka wy¿sza pó³ki organicznej pielêgnacji. Same dobra w sk³adzie, ¿adnego syfu i najwy¿szej jako¶ci sk³adniki http://johnmasters.pl/pl/i/Dlaczego-...ter-Organic/18 o konkretnych produktach (napisa³am Ci, które testery mam) mo¿esz tez poczytaæ na ich stronie.Edit: Przepraszam Ciê bardzo, ale bede zainteresowana tylko falami tbs. Za puder kryolanu podziêkuje. Prosze Ciê o info co chcesz za niego i czy w przypadku, gdy nie zdecyduje sie oddaæ mf równie¿ bêdziesz sk³onna do wymiany i za co w obu przypadkach
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2011-11-02 o 20:04 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Data to 02.2013

mogê oddaæ t± grê za The Body Shop - White Musk edt women 30ml lub za próbki z tego zdjêcia 

Zaproponuj co¶?